182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Régi Forma 1-es videokat keresnék.
Esetleg fizetős hely is megfelel. -
Gabor_(HSF) #33810 Ne felesjd el Alonso 4 évet töltött úgy az F1-ben észrevétlenül,hogy soha senki nem beszélt róla és eközben szépen lassan de kitanulta valamilyen szinten a szakmát..
Aztán jött a 2005 ahól minden össze jött neki és nagyon odáig lett magától..
Talán kezd rádöbbenni,hogy a szernecse nem lesz mindig mellette és ezek már ilyen elő nyilatkozatok a saját védelmére..... -
jaj komolyan majdnem elsírtam magam a meghatottságtól a végén... azért én még emléxem azokra az időkre amikor semmi számba vette sumákot alfons, nem tudom hogy mi vitte rá a pici buksiját erre a nyilatkozatra, de hogy nem a szíve arra fogadni mernék... -
Ez az Alonso gyerek kezd egyre szinpatikusabb nyilatkozatokat tenni(nem azért mert Schummy-ról nyilatkozott így)....Schumacherrel számolni kell az idén, véli Alonso -
Legyen igazad, de sajna én akkor hiszek el mindent ha látom mostanság még akkor se:) de majd kiderül a dolog:) -
Nagyon nemszoktam olvasni, talán tavaly pár cikket amik jók voltak, de ez elég szánalmas... -
edeleny #33805 Igen egy temat jar körbe a cikk,de nem rossz.Amiket meg Montoya hibainak felhoz azt nem is lattuk.Ettöl függetlenül tartom amit idaig irtam,ezt is betudom a gyerekes nem odafigyelesnek. Ja,igen jo kis "pilotat" talaltatok!! -
No igen. Nem akartam kihagyni. Ez is Ausztrália volt ... -
-
új pilóta? megvan kinek szurkolunk :) -
-
Miazhogylárifári! Ez már leírni sem akartam ... :) -
Vagy Prost és Senna. Főleg,hogy évekig közöttük dőlt el a világbajnoki cím, szóval nem is lehetett sorrendet felállítani a csapaton belül. -
jó ez acikk sok igazság van benne, bár a futamról tényleg nem ír -
A McLarennél sosem volt csapatsorrend! Volt, hogy logikus döntést hoztak - ez általában bevált (kivétel a 2000. évi Magny Cours)-, de ritka volt az az eset, hogy ténylegesen különbséget tettek versenyző és versenyző között. Még kiélezett szituban sem.
...
Senna-Berger
Hakkinen-Coulthard
Raikkonen-Coulthard
Raikkonen-Montoya
Szerintem senki sem merné azt mondani, hogy Berger jobb volt mint Senna, Coulthard mint Hakkinen. De az is tény, hogy korábban (Prost-Rosberg, Prost-Johansson) párosoknál is kijött ki is igazából a jobb. Az eredmények adják magukat. Ahogy - bármennyire is sztárolták - Rubensről is észre lehet venni, hogy nem véletlenül volt nála jobb Michael. -
Érdekes, mindenki hibájából tud 2-3 oldalas esszét írni, de ha MS hibázik, akkor kuss van... -.- -
hát nem szeretem elvetni a súlykot, de ez szvsz egy ostoba cikk...sajnálom.
Az olyannyira hangoztatott lojalitás Monty ellenében, semilyen szinten nem érvényesül abban hogy ha Ralf-nak valóban kiadták az ő menet közben megváltoztatott taktikáját, ezzel előnyhöz segítve Ralf Schumacher-t.
Ott hol van a lojalitás?
Mást mondok, hol volt a lojalitás akkor amikor Talmácsi Gabi megelőzte Kallio-t a 125ccm-s futamon győzelmet szerezve, és ezért elmarasztalták, majd nem nevezték a következő idényre...úgy hogy még ezek után is bukott 0-ra Kallio futamot önhibájából?
Nem azért rágtam be most mert Monty így-úgy...hanem hogy odacsavarta a cikket ahogy ő láttani szeretné az eseményt.
Nem.
Pontosan hogy mindenki emberből van,..azok is akik takarítják a csapat szerelőcsarnokát, és a pilóta is aki vezeti az autót.
Ha egy pilótát sérelem ér akkor kockáztatva a karrierjét helytelenítheti azt,...hát mi mást tehetne ha győzelemre tör és hisz a képességeiben?
Nagyon rosszul megközelített alapvetően téves cikk sztem, ami a személytelenebb, a gépezetet szolgáló döntések mellett áll ki nem pedig a versenyző mellett.
és sztem ez alapvető hiba.
-
G_ArchAngel #33794 igen, egyre szarabb és hiteltelenebb ez a rovat... -
Ez már egyenesen szánalmas. Főleg, hogy Fisit is megemlítik a "panaszkodós" pilóták között... Nem ártana a szubjektivitás mellett realitást is alkalmazni... -
G_ArchAngel #33792 Görbe Tükör - ismét egy szó sem esik a futamról... -
Ha valakit érdekel ez a ki ( 11 perces ) összefoglaló a Kaotikus Ausztrál versenyről annak érdemes leszedni... -
A finn versenyző az R26-os modell két különböző karosszériájával dolgozott, és legjobb időeredményét a délelőtti tréningen teljesítette. Kovalainen egyébként 137 kört abszolvált a mai nap a francia ringen, ahol a csapatok a 3E elnevezésű pályakonfigurációt használták.
A részvevők többsége egyébként az abroncsokon dolgozott a három hét múlva megrendezésre kerülő San Marinoi Nagydíjra készülve.
Kovalainen mögött – aki egyedüliként teljesítette 65 másodpercen belül körét – a McLaren tesztversenyzője, Pedro de la Rosa végzett az egyik MP4/21-es modellel. A spanyol pilóta mellett a wokingiak másik tesztelője, Gary Paffett is pályára gördült, aki az egyik V10-es motorral szerelt narancssárga színekben pompázó MP4/20-as járgánnyal rótta a köröket.
A BMW istálló két pilótájával érkezett a helyszínre, hogy minél jobban fel tudjon készülni a soron következő megmérettetésre. Jacques Villeneuve volt az egyedüli versenypilóta a francia ringen, ugyanis a többiek jól megérdemelt pihenőjüket töltik. A kanadai versenyző mellett a csapat tesztelője, Robert Kubica is jelen volt, aki a Michelin számára hajtott végre gumi összehasonlító teszteket, majd négy hellyel márkatársa előtt, a harmadik pozícióban végzett.
Azt követően, hogy az Ausztrál Nagydíjon Ralf Schumacher révén megszerezték idei első dobogós helyezésüket, a Toyota Racing alakulata sem pihen. A kölni bázisú csapat két tesztpilótája, Olivier Panis és Ricardo Zonta kezdte meg a munkálatokat a mai nap a Paul Ricard versenypályán, ahol az autók általános beállításain, és a gumik kiértékelésén dolgoztak – keményen készülve az imolai megmérettetésre.
Teszteredmények – Paul Ricard – Szerda:
1. - Kovalainen - Renault (M) 1:04.927 – 137 kör
2. - de la Rosa - McLaren-Mercedes (M) 1:05.028 - 104 kör
3. - Kubica - BMW-Sauber (M) 1:05.075 - 150 kör
4. - Zonta - Toyota (B) 1:05.291 - 142 kör
5. - Paffett - McLaren-Mercedes (M) 1:05.534 - 84 kör
6. - Panis - Toyota (B) 1:05.754 - 109 kör
7. - Villeneuve - BMW-Sauber (M) 1:05.812 - 93 kör
8. - Doornbos - Red Bull-Ferrari (M) 1:06.420 - 58 kör -
Elgondolkodva tényleg jó lesz-e ha a két nagy ágyú 1 csapatban lesz??? szal picit olyan csalóka érzésem támadt... mert ez a két srác nem foglya kimélni se magát se a másikat és hétvégén az ütő is megállt bennem amikor a két meki harcolt... ha meg csapat sorrend lesz akkor felsleges lesz nézni... -
hát a legmegbízhatóbbat ne hamarkodjuk el:) tény eddig jól megy de, csitt..pszt....mert még elkiabáljuk:) -
Amit eddig hallottál az mind a média jövőbelátása volt, Kimi nemírt alá semmi, nemdöntött, majd ő fog dönteni nemsokára... Mivel eddig a McLaren a legmegbízhatóbb legjobban fejlődő csapat, nagy a sansz rá hogy marad... -
jah értem szal még nincs lezsírozva a dolog akkor tényéleg valoszínűsíthető, hogy ebből McLaren lesz akkor viszont jó évadnak nézünk elébe mert úgy már tényleg csak a 2 pilóta tudása lesz a döntő...hmm várjuk:) -
G_ArchAngel #33785 nem, annál a csapatnál fogja folytatni, amelyik az idény közepén legversenyképesebb: McLaren, Ferrari, Renault, Red Bull, Toyota jöhet szóba, 24-40 millióig kapott ajánlatokat, de Őt a technika érdekli... -
Picit elvagyok maradva tanulmányaim miatt a forma 1 világában de nem úgy volt hogy kimi ferkás lesz vagy az csak 2 év mulva vagy már egyáltalán nem?:) -
G_ArchAngel #33783 szerintem szurkolhatsz továbbra is a McLarent terelgető finnek...:) -
Jáj emberek jövőre bajban leszek Alonsót nem csípem mekit még igen Ferrálit finoman szolva rühellem Kiminek viszont drukkolok szerintem tudathasadás lesz jövőre:) -
Ez érdekes akkor talán tényleg ráéreztek vmire hondáék bár mondjuk a ferkát lenyomni manapság nem vmi nagy cucc, de hajrá szinpatikus pilóta button is csak kicsit olyan, hogy is mondjam túlzottan kimért:D de még változhat. -
LOL:D:D:D:D:D -
hehh, ez tetszik :) (mármint a párosítás, a feje az ugyanolyan randa mint eddig) -
bambább lett a feje, lehet a ruha miatt bambul mind aki mercihez megy? -
Esküszöm most úgy igazolnak át a Tervezők, mérnökök stb... mint ahogyan a pilóták szoktak! -
G_ArchAngel #33776 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
G_ArchAngel #33775 Újra a Renault-tól igazolt a Red Bull
Újabb szakembert szipkázott el a Renault csapatából a Red Bull Racing, ezúttal Keith Saunt gyártási igazgató személyében, aki néhány hónapon belül ügyvezetőként kezdi meg munkáját új állomáshelyén. Saunt nem új fiú a Forma-1-ben: 1987-ben csatlakozott a Lotus csapatához, majd egy évre rá a Benettonhoz igazolt. Más területeken töltött kitérője után 2001-ben tért vissza a sportágba, amikor a Benettont felvásárló Renault felkérte gyártási igazgatónak.
A közelmúltban Jonathan Wheatly vezető szerelő és Rob Marshall tervező is búcsút intett a bajnokcsapatnak a Red Bullnál felkínált csapatmenedzseri és főtervezői szék kedvéért, ami feltehetőleg szép jövedelemmel is párosult. Mindez nem igazán tetszett a Renault vezetőségének, Pat Symonds főmérnök az F1Racing márciusi számában megjegyezte: "A Red Bull toborzási stratégiája egyáltalán nem népszerű a többi csapatnál, és jó néhány ellenséget szereztek pálfordulásukkal a 2006-os gumiszabályok kapcsán is." -
A Honda gyorsabb volt a Ferrarinál
A Ferrari mellett a Honda is tesztelt Olaszországban. Vallelungában a Honda Racing alakulatát Anthony Davidson és James Rossiter erősítette.
Kettejük közül a Davidson lett a gyorsabb. 120 kört tett meg, mialatt legjobb ideje 1:12.804 volt. James 132 kört tett meg 1:13.081-es legjobb időt regisztrálva.
Jenson Button a gumik nem megfelelő gyorsaságú felmelegíthetőségére panaszkodott az Ausztrál Nagydíj után, így a Honda most leginkább a gumik tesztelésére és fejlesztésére koncentrált.
Mától Jenson Button is csatlakozik a munkához. -
G_ArchAngel #33773
2006. április 05., szerda - [11:50]
Alonsónak nem kellene a Ferrari
A Renault-val világbajnokságot nyerő, 2007-től már a McLarenhez igazolt Fernando Alonso úgy nyilatkozott, hogy számára az autó versenyképessége a fontos, ezért nem tartozik azok közé, akik arra vágynak, hogy egyszer a Ferrari versenyzői lehessenek. - "Őszintén szólva nem tudom magam elképzelni egy Ferrariban. (A Ferrari csapatába tartozni) sosem tartozott a céljaim közé. Az számít, hogy olyan autóban üljek, amivel győzni tudok. Jelenleg ez a Renault, és remélhetőleg jövőre a McLaren" - mondta a spanyol, aki nem csak a változás igénye miatt döntött a Mclaren mellett. - "A Renault nem tudott olyan garanciákat adni, mint a McLaren." -
edeleny #33772 Bocsi egy smile lemaradt.Egyebkent ez mar erett,csodalom,hogy a Toyota idaig birta türelemmel.Nekem mar vannak elvonasi tüneteim.