182273
  • Miss Lucifer
    Remélem idén Fisichella lesz a legjobb!!!
    Tulajdonképpen mást nem is akartam mondani ;-)
  • AnuluWork #33770
    Aki mindig az élen áll
  • CHEAPBOY
    hát nem ma lesz az biztos:(
  • CHEAPBOY
    szerintem 13 orakor lesz az edzes s 14orakor a futam. ez mar eu szisztema, imolaval ha jol tudom egy idozonaba esunk.
  • Shiwo
    3 hét ?!?

elvonási tüneteink lesznek
  • Bucser
    NEm tudom olvastad -e amit írtam. Eljött mert nem dolgozhatott volna a személyi változások miatt azokkal akikkel és ahogy akart.
  • CHEAPBOY
    a hatso kereke blokkolt azert csuszott ki, nem volt semmi baja az elsonek.
  • edeleny
    ertem en nem rugtak ki,csak megszünt a munkahelye,mennyivel felemelöbb erzes!!
  • Piski
    Igen, de elég nagy szerencsétlenség, egyik is, másik is, és vágülis ez lett volna a lényege a mondanivalómnak, de arra valószínüleg már senki nem emlékszik.
  • edeleny
    Valaki talaloan azt monta az evad elejen,hogy a Williams a leggyaribb privat csapat,a Mc. meg a legprivatabb gyari csapat.Olyan szarvashibakat senki nem tud elkövetni mint ök.Talan a legjellemzöbb pelda,mikor Mika autojaba,a rengeteg alkatreszbol pont azt az egyet raktak be,amin nem volt rajta az FIA pecsetje,anno,de ezt a mai napig lehetne sorolni.
  • Snecie Smicie
    Különben sem lehet ez egy nagy kaland Gascoyne számára..megjárta ő már a Renault, Benettont, Jordant, Tyrrelt, Mclarent, Saubert is..és még öregnek sem mondható.

A sztárgázsi meg majdnem mindenhol garantált..
  • Piski
    Szerintem, ha megegyeznek, akkor is inkább a főcsapathoz viszik őt, elkél oda.És ezt nem tartom elképzelhetetlennek, sőt.
  • Bucser
    Nem azt írja hogy kirúgták, hanem hogy elhagyta a csapatot mert átszervezések voltak. Olyat még nem hallottatok, hogy egy vezető addig hajlandó eredményt garantálni amíg a maga által kiálasztott teammel dolgozhat? ha a Toyota Gascoyne által összeterelt és csapattá formált embereket kidobta lehet, hogy Gascoyne nem tudta/akarta tovább garantálni az eredményeket és inkább lelépett.

NEm kirúgták hanem az átszervezések miatt eljött.
  • G_ArchAngel #33758
    Christian Klien, kiesett
    „A hetedik körben miközben fékeztem, az autóm hátsó kereke blokkolt, vagy pedig valami eltört azon a tájékon. Ebben nem vagyok egészen biztos, de kicsúsztam a pályáról, és nekicsapódtam a falnak. Nem tudtam ez ellen tenni semmit. Az ütközés szerintem jóval komolyabbnak látszott, mint amilyen az valójában volt. Nagyon csalódott vagyok a mai nappal kapcsolatban"

Christian Horner, sportigazgató
    „Christian egy másik incidens részesévé vált, amelyben Massa és Rosberg is érintett volt. Néhány körrel később viszont egy sokkal nagyobb balesetben volt része, ami talán a futam elején elszenvedett ütközésének az eredménye lett."

érted?:)
  • edeleny
    Eleg jol belelendültetek,nem gondoltam,hogy ilyen "földrengest" idezek majd elö.Igy delutenos utan csak atfutottam a dolgokat,es lenyegeben mindent leirtatok a Kimi-Monti dologban pro es kontra.Igazabol tovabbra is ugy erzem hogy nincs igazan külömbseg köztük.Kimi mintha kicsit ki lenne egve,neki is nagyon jot tenne egy csapatvaltas.Moti meg meg olyan mint egy jol taplalt ovodas,nincs felelemerzete,es felelötlen,de azt egyikre se lehet mondani,hogy felne a harctol,es elviselne 1 percig is ,hogy 2. sz. pilota legyen.
  • Piski
    Azért elég valószínütlen, hogyha a jobb hátulja kap egyet, ami nem okoz látható sérülést,attól tönkremegya bal eleje?!

Azért a fizika törvényei érvényesek:)

És a cikk is írja, hogy műszaki hiba, ne akarj okosabb lenni, mint amilyennek kell, de a logikád értékelem:)
  • Istencsászár
    hát jóhogy nem:) első évük... ugyan azt csinálják mint a RedBull, sztem jövőre őkis bevásárolnak szaekemberekből és itt az alkalom az első vételre is...
  • Piski
    STR-t nem nagyon fejlesztik, gyakorlatilag tavalyi Cosworth meg RBR1.
  • G_ArchAngel #33753
    elárulom Neked, hogy egy ilyen ütközésnél bármi megsérülhet...
  • Snecie Smicie
    hátha a RedBull-é lenne, beszarnék :ð
    bár nem lepődnék meg..
  • Istencsászár
    Tipp: STR... RedBull megveszi jóljár vele... jó autót faraghat a 2. csapatuknak
  • Snecie Smicie
    a lényeg szempontjából szerintem mindegy. Kérdés az, hogy ki fog lecsapni rá...
  • Piski
    A bal első felfüggesztés nem sérült a balesetben, az szállt el.A fényképen lévő rajtbalesetben egyébként tényleg Klien volta hibás, ő szorította be Massát, és paszírozta Rosbergbe ez tény.De a két dolognak nincs köze egymáshoz.
  • Istencsászár
    Megbízható források szerint Mike Gascoyne, a Panasonic Toyota Racing istálló technikai igazgatója elhagyta a kölni bázisú csapatot, miután a japánok komoly átszervezésbe kezdtek az első két futamon nyújtott gyenge teljesítményüket követően.

F1hirek.hu

Ittmeg eztirja hogy kirugták...
  • Piski
    Semmi gond, csak legközelebb olvass vissza, 5 hozzászólással lejjebb volt.
  • G_ArchAngel #33746
    Bemutatom Klien műszaki hibájának okát, elég jó látszik, hogy az elől lévő két autó közül, kinek volt "műszaki hibája" az agyában:

• Istencsászár
    jó, nemláttam a Klienes írást... nemtudtam hogy róla van szó
  • Piski
    Ennek annyi köze van Kimihez, mint verébnek a harangöntéshez, nem tudom miért írsz róla.
  • Piski
    Ezt:

"Christian Klien már a rajt utáni balesetbe belekeveredett, mikor Felipe Massa csúnyán összetörte autóját. Klien kiesésére sem kellett sokat várni, ugyanis a hetedik körben egy műszaki probléma miatt törte rommá az RB2-est."

F1Hirek.hu
  • G_ArchAngel #33742
    aha, én is ezzel nyugtattam 18 évesen apámat, mikor rongyá törtem a Samaráját...
    igaz, ha az útviszonyoknak megfelelően, okosan megválasztott sebességgel az előttem lévő kerek eszközt megfelelően használva vezetek és nem 120km/h-val rongyolok be egy kanyarba, kopott gumikon, szakadó esőben, akkor is szerencsétlen dolog - igaz én tehettem róla...:)
  • Istencsászár
    lol, mitnéztél te ?:D nekiment csatt, felfügg elszállt kimi még kigyorsított, de erősen kellett neki ellenkorményoznia az egyenesben, amikor fékezni akart megszünt a tapadás a kocsi kidobta a fenekét és a vége a fal lett...
  • Piski
    Igen, pár körrel később, féktávon.Ami szerencsétlen dolog.
  • G_ArchAngel #33739
    "Például a vasárnapi futamon Klien, szerencsétlen."

Miért szakadt le a kereke? Mert nekiment másnak az osztrák...
  • Piski
    Leszakadt a kereke, arra gondoltam, ugyanis a műszaki hibákról volt szó, olvass vissza legközelebb, mire írom azt, amit.
  • G_ArchAngel #33737
    nem szerencsétlen az, aki nekimegy a másiknak, hanem figyelmetlen...
  • Istencsászár
    A legfrissebb boxutcai pletykák szerint a Honda és McLaren is kivettette hálóját a Renault sikereiben kulcsszerepet játszó Pat Symondsra

Alonso után őis? menekülnek a süllyedő hajóról? úúúúristen milesz itt ááá :D:D:D najó csak vicc volt, mint ahogy a McLarennél csinálták páran:)
  • Piski
    Például a vasárnapi futamon Klien, szerencsétlen.
  • Piski
    Gascoyne nem tervező, hanem igazgató.Newey tervező.Kettejöket nem érdemes összehasonlítgatni.

Az ember nagyon komoly, hihetetlen vezéregyéniség.Volt egy film az F1 tedcnikai oldaláról(pont a gyártás/fejlesztés/tervezés részről.Ő vitte körbe a riportereket, még anno a Renaultnál, látszik az arcon hogy nem beszél a levegőbe.Én az egyik legtiszteletreméltóbb embernek tartom a sportban.Ettől függetlenül előfordulhat, hogy nem tudtak jól együtt dolgozni a Toyotával, ami egyébként szintén egyik kedvencem.De biztos nem lehet ráfogni a kudarcaikat Mike-ra.
  • Istencsászár
    ez mindenkivel előfordulhat... nem 1-2-3 esetre emléxem ahol felfüggesztés csak ugy szakadt emiatt és nem mclarenek voltak...
  • Bucser
    Pontosan az anyaghiba küszöbölhető ki normális minőségellenőrzéssel:) Ez is a csapat felelőssége nem?