182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nos én már év elején megmondtam, hogy Adrian Newey elvesztése nagy érvágás lesz, ez most igazolódni látszik, bár kétségtelenül más bajok is vannak, de a fő ok az ő hiánya, a tavalyi fellágolás is az ő érdeme volt... -
G_ArchAngel #35573 folyamatosan! -
G_ArchAngel #35572 Szerintem Ron és Norbert már tudják, hogy jövőre nem lesz Kimi a pilótájuk - nincs értelme kifogásokat vagy másban hibát keresni: a motor gyenge, a karosszéria rossz...
McLaren mélyrepülés következik 1-2 évig... -
Gabor_(HSF) #35571 És lám..a mercinél is tunak hibázni....:DDDDDDDDD -
G_ArchAngel #35570 Haug: nem ezt vártuk
Juan-Pablo Montoya nem tudott bejutni a harmadik etapba a Spanyol Nagydíj időmérő edzésén, így a tizenkettedik pozícióból kell rajtolnia a holnapi versenyen. Kimi Räikkönen is csak a kilencedik rajtkockát tudta megszerezni.
A Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug csalódott a teljesítmény láttán. "Csalódás ez az eredmény. Nem ezt vártuk." Montoya a második etapot követően az újságírók kérdéseit sem volt hajlandó megválaszolni. Csupán annyit mondott: "Nem szeretnék most ehhez semmit hozzáfűzni."
A csapatnyilatkozatok során vélhetőleg bővebb tájékoztatást ad majd a csapat.
Mint sejteni lehetett, ezt csapatszinten baltázták el... -
Gabor_(HSF) #35569 Talán marad az F1 ben,mert a GP2 ben nagyobb motorok vannak és az lehet megerőltető lenne...:) -
légyszi majd holnap itt közvetítsétek a futamot, mer buliba meek aztán nemtom mikor érek haza holnap meg milyen állapotban -
"következtethetni lehet" nekem ne mond hogy nem értem mer a falra mászok... te is csak egy elméletet gyárottál ami lehet igaz, de hogy lehet nem... -
Gabor_(HSF) #35566 Az a baj te csak nézed,de nem érted..
tök mind1 mikor jönnek ki,mert nem tankolnak,a lényeg mikor futja meg a gyors kört..
ha az elején akkor kevés a benya,ha végén(mint Sumi) valószinű,hogy több..
ez az a kis infó amiből következtethetni lehet..
És valahól ott látom énis,hogy kb + 3-4 köre lehet Suminak,ahogy ezt talán most Wgabby is eltalálhatta.. -
és előtte a 3 rönó alázat?:D részemről is akkor legyen "megérzés", majd erre holnap visszatérünk:)) -
:DDDD
-
Megérzés, a múlt hét, az edzések, az időmérő. Majd meglátod
-
G_ArchAngel #35562 Briatore a visszavonulását fontolgatja
A Renault csapatvezetője, Flavio Briatore már tavaly is a visszavonulását fontolgatta, ám a kettős címszerzést követően úgy határozott, hogy marad még egy évig. Idén már nem biztos, hogy hosszabbít.
"Egy hónappal ezelőtt kaptam kézhez a Renault ajánlatát, és Carlos Ghosn elnökúrral is beszéltem már, de még nem döntöttem. Már nem érzem olyan jól magam a Formula-1-ben, és csökkent a motivációm is." – nyilatkozta Briatore a Marca című lapnak.
Az olasz csapatvezető Michael Schumachert követően Fernando Alonsot is világbajnoki címhez segítette. Briatore az idei évad végeredményétől függetlenül dönt majd jövőjéről. A magyarázat látszólag egyszerű: "A Formula-1 környezete unalmassá vált."
Ez kész ez a faszi - akkora arca van, hogy csak busszal tud utazni... -
Mondtam, ez a vékony orr akkor se, most se jött be:/ R.I.P. -
Na mond akkor miből... mer lasabb volt a Ferrari? -
G_ArchAngel #35559 Mi lenne, gondolom elővették a 2004-es autó terveit... -
G_ArchAngel #35558 ha létezik technikai sportban versenyintelligencia csapatszinten, akkor abban messze a Ferrari a legjobb... -
nem kiállásból következik... -
Kimiékkel mi a fene van?? Pedig izgalmas lenne ha 3-an csatáznánk elöl -
Honnan tudod? én nem láttam semmi erre utaló jelet, egyszerre jöttek ki a boxba.. Nem mondom hogy tuti, de ebből nem következik hogy könnyebb lenne. -
G_ArchAngel #35554 Jó helye lesz jövőre...:PPP -
dav1d #35553 Alllooonnnsssoo 
-
G_ArchAngel #35552 A McLaren 2008-tól a F1-ben vagy a GP2-ben indul?
Ron Dennis nagyon bután nézett a kvalifikáció végén a levegőbe...
[KIMI MENEKÜLJ!] -
pedig igaza van -
Ilyen hülye ez a Gyulám... Képes és elmondja 10szer hogy könyebb a Rönó... Sumi a középeső részen szinte üres autóval mente azt a kört, és most Alonso ugyan azt ment, míg Sumi nem tudta... Azér ennyire nem kell a Rönót leírni hogy csak könnyű autóval tudja megverni a Ferrarit... -
Hát jó kis futam lesz holnap. Az egyértelmű volt, hogy Alfonso lesz az első a hazai közönség előtt az időmérőn (benin miatt), de holnap érdekesebb lesz a helyzet. Viszont Fisichella tuti fel fogja tartani Schumit. -
Jo kis verseny lesz holnap. *dorzsoli a tenyeret*
-
?!? -
Nyiri #35546 Nembaj :D Ez meg nem a futam. Ismeros helyzet :) A sok kek/sargaba oltozott sotetarcunak kellett hogy mutasson valamit a kisfiu. Mar penteken azt tippeltem, hogy a futamot lehet bealdozza a Ronyo az idomero javara. -
Basszuskulcs -
Nyiri #35544 A ferrarinal nem szivbajosak :D -
Ez neméri, tegye már oda magát a Mclaren... -
Ok átgondoltam és még mindíg igaz! -
Szerintem egyszerűen csak vmi probléma volt az autójával!Egyébkét szar az egész Mclaren idén!Gyanítom a holnapi versenyt se nézem végigmert,utálom a Ferrarit és a Renaultot is! -

Ez talán az én mondatom.
Viszont én a két pilóta pályafutását hasonlítottam össze, és ott valóban ez a helyzet.
míg Edeleny ha jól tom vele vitáztam,..szal ő meg az F1-es szereplésre gondolt, ahol meg nem. -
Szerintem most kene atgondolni ezeket a mnondatokat.
"Igazából Montoya-nak sokkal meggyőzőbb az amit eddig fel tud mutatni, mellette Raikkonen pályafutása elég eredményszegény."
Errol beszeltem nem reg. -
talán a rally lehet a másik, legalábbis én arra tippelnék.
Jó kis időmérő, kiváncsi leszek a végére :) -
lord nihilus #35537 ja, 1:14.637 nem semmi -
Milyet néztem, hogy Webber sumit leveri. Aztán a kommentár is rájött, hogy mégsem
-
jó futam lesz holnap :)