182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ebben csak az a fura hogy ilyet előtte, sem utánna én nem láttam, szvsz tudatos volt, mer Dc megelőzte volna mer gyorsabb volt. -
Persze ezis egy lehetőség a pozíció tartásnak, amibe Alonso a legjobb lásd 2005 Monaco. Bár nemtudom mit szólna ha vele csinálnának ilyeneket.... -
miért is? mert kizökkentette a ritmusból? ez is a verseny része ki meddig bírja a nyomást, érdekes módon csak titeket zavar senki mást pont azokat akik élből utálják mert alázza a fos csapatotokat :) -
G_ArchAngel #35371 jogászok úgy hívják: előremegfontolt gyilkossági kísérlet -
4 kört vonatozak 4x 1 pontnál fékezett az 5. körben hamarabb ezt úgy hívják zseniális :) -
Így is csúnya volt, de Dc szerencsésen megúszta.
Kit--Kat, röviden direkt hamarabb fékezett hogy ne előzze őt meg dc és essen ki, a számítása bejöt... azt a futám után ártatlan fejjel mondta hogy miért nem figyelt a skót oda... -
G_ArchAngel #35368 Alonso ment elől, DC ráesett a sikán előtt a nyakára, majd Alonso korábban fékezett, mint a korábbi körökben kiszámított ritmusban...
Mivel DC felvette ezt az ütemet előzésre készülve, ezért így hirtelen Alonso mögött találta magát és ha nem rántja ki a verdát a fűre, akkor csúnya dolog lett volna az eseményből... -
ez melyik volt konkrétan??? -
Bevonták Ide szuperlicenszét -
-
Mugen a kulcsszó. -
Énmár nemhiszek a Hondában... ha ugy ott lenne folyamatosan a dobogón netán nyerne akkor, de évek óta csak igérgetnek... -
Ez innen viccesnek tűnhet, de a másik jóindulatát, hogy nem akar beléd menni ezt kihasználni, nem tűnik annyira jópofa megoldásnak... PC-s F1 szimulátorban valóban jó megoldás lenne :) -
Légy kíméletes magadhoz:) -
edeleny #35360 Miert ne,ha Rossi a Ferrarival megy.Jövö heten Talma mar tesztel is Monacoban.
-
G_ArchAngel #35359 Talmácsival?:P -
edeleny #35358 Nem is arra gondoltam,hogy holnaptol jön a Honda,hanem 2007-2008-ban ot lehetnek a topon. -
G_ArchAngel #35357 Nem hinném, hogy Csalonzón kívül mondtam rosszat bárkire az utóbbi időben...
MS-re meg pláne nem... -
G_ArchAngel #35356 ó, jaj!
[SZÓRJA A HAMUT A FEJÉRE ÉS AZTÉK ÁLDOZATI VERSEKET MORMOL...] -
Honda először nyerjen egy futamot nagy nehezen azt utánna lehet az esélyesek közés sorolni... -
edeleny #35354 Szerintem mar nem lesz többeves uralkodasa egy csapatnak,ugy hogy en mar csak ezert se mennek a Renaulthoz,inkabb a Hondahoz. -
:), amilyen szerencsétlen Kimi elszerződik egy jelenlegi "top" csappathoz, ami azon nyomban elkezd romlani... -
edeleny #35352 Ha ezt kifejtened bövebben.Szerintem se nagyon lesz mar zsinorban 3-4 cim,mert megvaltoztak a körülmenyek ez igaz.Ha most lenne 2000,MS se nyerne ennyit,ez nem a Ferrari ellenes mozgalom,hanem a piac valtozasa. -
"lehet nem szeretni, de én sem kívántam Alonsonak soha, hogy forduljon fel... (persze ezen kívül minden rosszat...)"
"Az biztos, hogy én ez az eset után megkerestem volna a boxutcában és feldugtam volna az ánuszába a sisakját...
Kár, hogy DC nem aludt el egy kicsit, egy marhával kevesebb lenne a világon..."
...konzekvens... -
ilyen szinten én még monty-t se utálom, mint te kimi-n kívül mindenki mást :) -
G_ArchAngel #35349 na, azért negatív hozzállásban még pár kanyarral levagyok maradva hozzád képest...
az sem egészséges ember, aki azért nézi a futamot, mert minnél több balesetet akar látni... -
azért te az évek folyamán egyre jobban épülsz le, lassan full rosszindulatú leszel, 120 helyett 140 méternél fékezett azt se tudjuk direkt e (valószínű) a lényeg hogy nagyon jól megoldotta a helyzetet full szabályosan, nézz magadba nem ő b@ssza el Kimi kocsiját hogy ne menjen neki..... -
G_ArchAngel #35347 Az biztos, hogy én ez az eset után megkerestem volna a boxutcában és feldugtam volna az ánuszába a sisakját...
Kár, hogy DC nem aludt el egy kicsit, egy marhával kevesebb lenne a világon... -
nekem tetszett + akkoriban ilyen IDE félék nem ülhettek autóba azért :) -
G_ArchAngel #35345 Jó vicc volt, igazán mókás srác...
Ha egy rutintalan Ide-vel akarja megcsinálni, aki nem kapja félre a gépet, akkor most Alonso vagy kerekesszékben ülne vagy egy felhő szélén...
Az volt a szerencséje, hogy olyan rutinos pilóta ment mögötte, aki letudta reagálni helyesen és nem állította fejre... -
én mióta Kockát megviccelte Alonso-nak drukkolok de a franciákat rühellem, jövőre átmegy a fostalicska McLaren-hez nyerni nem nagyon fog de azért úgy jobb lesz drukkolni neki :) -
most komolyan érdekel ez titeket még? nem unjátok? mert én nagyon, majd kiderül. Én MS fan vagyok, mégis hidegen hagy, hogy visszavonul-e vagy sem. Minden kiderül a maga idejében. Türelem -
G_ArchAngel #35342 Elég a google-ba beírni, hogy "Kimi + Renault" és repkednek a hülyébbnél hülyébb összegek... -
G_ArchAngel #35341 Újabb ajánlatot kapott Raikkönen
Újabb fejezetéhez érkezett a Kimi Raikkönen jövő évi szerződtetésével kapcsolatos huzavona. Bár sokan jó ideje 100%-os biztonsággal állítják, hogy 2007-ben Raikkönen már a Ferrari kezeslábasában hajszolja a győzelmeket, a finn versenyzőt a Nürburgringen mégis tárgyalni látták Flavio Briatoréval. A német "Auto Motor Und Sport" hasábjain konkrét ajánlat is szerepel, mely alapján a világbajnok Renault csapat évi 36 millió eurós összegért egy négy éves kontraktust kínált a McLarenből egyre inkább kiábránduló Raikkönennek.
Az F1 berkein belül egyébiránt az a hír járja, hogy Kimi már tavaly ősszel aláírt egy előszerződést a maranellóiakkal, amelyben többek között az is benne van, hogy Michael Schumacher maradása, avagy visszavonulása is szerepet játszik majd a finn végső döntésében.
Remélem ez az egész kacsa... -
szerintem meg nem -
G_ArchAngel #35339 Szerintem a Ferrari jó úton halad az újabb világuralom felé:) -
kétlem hogy a jelenlegi F1-ben bárkiben is lenne 3-4 VB cím, az álomidőszakot megölték a ferrari ellenes mozgalmak. -
G_ArchAngel #35337 Miért ne lenne? Állítólag hobby szinten is jobb crossmotoros, mint sok profi:) -
G_ArchAngel #35336 és én vagyok a pesszimista...:) -
az életben nem lesz 3-4 VB címe :)