182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
"Haaat,lehet,hogy Nemetorszagban gondolkodas nelkül beküldtek volna az SC-t."
Akkor okosítsál már magadon, magyarázd meg, hogy miokból tudod ennyire rendíthetetlenül ezt a helyeséget, te zseni???
-
edeleny #35732 Arra mar nem emlekszem mikor vezettek be,de valami ilyesmi a szerepe.Hol van mar az a regi szikraesö a leérö alvaz miatt. -
G_ArchAngel #35731 igen, karcolódhat a falemez, de mérik a kopását...
ha jól tudom Senna halála után vezették be, mert ugye ott is kihült kerekek miatt leért az autó alja, és azon úszott fel a verda... -
edeleny #35730 Amit latni lehetett,az az hogy sok volt abban a kanyarben,es megforgatta az autot.Amit olvasni lehetett,hogy müszaki hiba volt.(ez olyan rossz a radiom duma:Lassits mert szetesik a motor.-SSSSSs Nem ertem,rossz a radio,átvaltok a Bartokra,most akkor nyomjam jobban?) -
edeleny #35729 A Renaultos cikk szerint Fisico is repül az ev vegen.Jo kis mozgas lesz itt jövöre. -
de hogy csúszott ki? -
edeleny #35727 Ha igaz,hogy Kimi egyszerüen nem vett reszt az elsö edzesen,boritekolhato,hogy nem marad a Mercinel,söt szerintem amilyen frusztralt mostanaban,mindenkepp megy.Igazan az élcsapatoknal ket hely kiado,a Massaé,es az Alonsoé. -
edeleny #35726 Hogy,hogy akadt fenn a razokövön Monty,egyszerü,a füvön elscuztak a ahtso kerekei,es nem tudtak letolni a köröl.Egyebkent az a lemez az auto aljan epp azert van,hogy vedje azt,nemi kopast az FIA szabalyzata megenged,de a tulzott kopasert bünti jar. -
G_ArchAngel #35725 akkor ha a Kimi-Ferrari házasság igaz, akkor csak egy ember sorsa kérdéses: Massa -
edeleny #35724 Aki ég az te vagy cimbora,hat allitottam en olyan süketseget,amit ram fogsz? -
Schumit, 1értelmű. -
G_ArchAngel #35722 Ezt nem értem:
Részleteket Dennis nem volt hajlandó elárulni. Räikkönen jövőjével kapcsolatban a hétvégén napvilágot látott egy másik feltételezés is, e szerint a finn már aláírta ferraris szerződését, ám ennek bejelentésével meg akarják várni, hogy Michael Schumacher eldöntse, folytatja-e pályafutását. Ellenkező esetben ugyanis úgy tűnne, kiebrudalják a Ferraritól.
Kit? Massát vagy MS-t? Mert Kimit nem tudják, ugyamis nem Ferrari pilóta...
Ez amolyan se füle, se farka... -
Már megint mondod a vaszságodat....
Te szerinted futamonként változik a bíróság és az adott országéból szedik össze ahol nyomulnak?! Eémondodm NEM, tehát most magd égetted... -
[URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/15463.shtml]A Renault bármit megadna egy élversenyzőért
"Két-három" héten belül kiderül a McLaren pilótafelállása[/URL] -
gabor1968 #35719 Amúgy elég unalmas verseny volt ez! Kicsit ijesztő, hogy a többiek ennyire lemaradtak! -
gabor1968 #35718 Végülis nem sokat változtatott volna az eredményen! -
edeleny #35717 Haaat,lehet,hogy Nemetorszagban gondolkodas nelkül beküldtek volna az SC-t. -

-
-Látod Michael megint én gyöztem
-Nyugi öcsi, Monacoban elverlek
-
G_ArchAngel #35714 a McLaren egy nagy resetgomb, csak folyamatosan benyomva... -
nem a mclaren alján van a reset gomb? :) -
G_ArchAngel #35712 egy vastag falap van az alján az autóknak, ha az megkopik, akkor büntet a FIA...
amúgy a szerencsétlen le is fulladt, így mindenképp game over volt neki... -
én örültem volna neki ha bejön lehet sokminden változott volna -
de ha Sumi gyors lett volna, most azt kifogásolnád, hogy miért nem küldték be az SC-t :DDDDD -
Sztem a használt gumiknál jobban tapadt a Michelin -
rázókó lehet úgyis hazavágta a gép alját, SC-t meg inkább nem küldték a spanyolok ha már Alonso vezetett. -
Én meg nem értem miért nem csápolt hogy tolják vissza... Az Sc nem beküldését meg főleg nem. -
Monty is ügyes volt, még most se értem hogy akadt fenn a rázókövön :) -
Szépek az autók:) a Trulli meg a Ralf akción kívül semmi izgalmas nemvolt... -
edeleny #35704 Legalabb olyan unalmas volt,mint a multheti futam,de azert jo volt.A Renault ugy latszik tanult valamit a multheten. -
"Enyhén" unalmas verseny volt...10 perccel a vége előtt el is aludtam. Monacóba megint az élre kell állnunk, ettől függetlenül persze azért örülök a 2. helynek. -
Dexantreal #35702 majd a Monaco-i bannerbe is legyenek szexi csajszik 
-
Gabor_(HSF) #35701 Ok ezt én értem,de mikor alonso kiment volt +4 köre és semmit nem tudott faragni a hátrányból és egyszer sem ment leggyorsabb kört,ami nála szokatlan és szinte már elképzelhetettlen,,
Persze lehet,hogy a Monty féle kicsúszásával járó hezitális is közre játszott(jön a SC vagy sem) mert az igaz ,hogy sok volt a lekörözés is,de Sumit ez annyira nem szokta zavarni... -
G_ArchAngel #35700 Montoya csalódott és dühös
Juan-Pablo Montoya a Spanyol Nagydíj tizenkilencedik körében megpördült, ami a versenyének végét jelentette. A kolumbiai versenyző nagyon csalódott volt, hogy nem tudta folytatni a megmérettetést. "Nem tudom mi történt." – mesélte Montoya az ITV-nek.
"Nehéz megérteni a történteket. A rajtom borzalmasan sikerült. Megpróbálunk javítani az autón. Nagyon sok üzemanyaggal mentünk. Ilyen sok benzin még soha nem volt az autómban. Nagyon nehéz volt a versenygépem." -
tehen_m #35699 Azért első 20 körben nem hinném, hogy hibázna. (az esély a verseny vége felé meg nő) LOgikusabb inkább spórolósra venni. +A rönő sem lassú autó, azért azzal már fel lehet tartani vkit gond nélkül és lehet hogy akkor még lassabban is ment volna!!!!
DE amikor kiállt alonsó akkor 1-0,5 s tudott menni lekörözéssel együtt.(bár ez tény h nem sok, de akkor is előny lett volna) -
Gabor_(HSF) #35698 Igen ez látszott,de amit nemtudni,hogy a súly váltózás milyen kihatással van az autóra,vagy a gumikopásra..... -
Gabor_(HSF) #35697 Na számoljunk! a trend az,hagy 6-7 évenként jön össze nekik 2 wb cim,na ez akkor mostanra lett volna aktuális,ezekszerint akkor legközelebb 2012 körűl várható -
G_ArchAngel #35696 motorerőnek kell lennie, mert a rajtál így kilőni csak az elektro-zseni Renultoknak sikerül általában... -
Gabor_(HSF) #35695 Fisicot nagyon könnyű megelőzni,a legkissebb szorongatásra fejét veszti..
De nem is a lényeg,hanem,hogy a verseny egyik szakaszában sem tudott igazán gyors lenni Sumi és nem csak a lekörőzések miatt...
Ma ennyi volt benne sajnos,de majd Mcarlo... -
G_ArchAngel #35694 szerintem a legszebb az lenne, ha mindkét pilóta átmenne a Renault-hoz...