182273
  • Kit--Kat
    "Haaat,lehet,hogy Nemetorszagban gondolkodas nelkül beküldtek volna az SC-t."
    Akkor okosítsál már magadon, magyarázd meg, hogy miokból tudod ennyire rendíthetetlenül ezt a helyeséget, te zseni???
  • edeleny
    Arra mar nem emlekszem mikor vezettek be,de valami ilyesmi a szerepe.Hol van mar az a regi szikraesö a leérö alvaz miatt.
  • G_ArchAngel #35731
    igen, karcolódhat a falemez, de mérik a kopását...

ha jól tudom Senna halála után vezették be, mert ugye ott is kihült kerekek miatt leért az autó alja, és azon úszott fel a verda...
  • edeleny
    Amit latni lehetett,az az hogy sok volt abban a kanyarben,es megforgatta az autot.Amit olvasni lehetett,hogy müszaki hiba volt.(ez olyan rossz a radiom duma:Lassits mert szetesik a motor.-SSSSSs Nem ertem,rossz a radio,átvaltok a Bartokra,most akkor nyomjam jobban?)
  • edeleny
    A Renaultos cikk szerint Fisico is repül az ev vegen.Jo kis mozgas lesz itt jövöre.
  • Punker
    de hogy csúszott ki?
  • edeleny
    Ha igaz,hogy Kimi egyszerüen nem vett reszt az elsö edzesen,boritekolhato,hogy nem marad a Mercinel,söt szerintem amilyen frusztralt mostanaban,mindenkepp megy.Igazan az élcsapatoknal ket hely kiado,a Massaé,es az Alonsoé.
  • edeleny
    Hogy,hogy akadt fenn a razokövön Monty,egyszerü,a füvön elscuztak a ahtso kerekei,es nem tudtak letolni a köröl.Egyebkent az a lemez az auto aljan epp azert van,hogy vedje azt,nemi kopast az FIA szabalyzata megenged,de a tulzott kopasert bünti jar.
  • G_ArchAngel #35725
    akkor ha a Kimi-Ferrari házasság igaz, akkor csak egy ember sorsa kérdéses: Massa
  • edeleny
    Aki ég az te vagy cimbora,hat allitottam en olyan süketseget,amit ram fogsz?
  • Kit--Kat
    Schumit, 1értelmű.
  • G_ArchAngel #35722
    Ezt nem értem:

Részleteket Dennis nem volt hajlandó elárulni. Räikkönen jövőjével kapcsolatban a hétvégén napvilágot látott egy másik feltételezés is, e szerint a finn már aláírta ferraris szerződését, ám ennek bejelentésével meg akarják várni, hogy Michael Schumacher eldöntse, folytatja-e pályafutását. Ellenkező esetben ugyanis úgy tűnne, kiebrudalják a Ferraritól.

Kit? Massát vagy MS-t? Mert Kimit nem tudják, ugyamis nem Ferrari pilóta...
    Ez amolyan se füle, se farka...
  • Kit--Kat
    Már megint mondod a vaszságodat....
    Te szerinted futamonként változik a bíróság és az adott országéból szedik össze ahol nyomulnak?! Eémondodm NEM, tehát most magd égetted...
  • Istencsászár
    [URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/15463.shtml]A Renault bármit megadna egy élversenyzőért
    "Két-három" héten belül kiderül a McLaren pilótafelállása[/URL]
  • gabor1968
    Amúgy elég unalmas verseny volt ez! Kicsit ijesztő, hogy a többiek ennyire lemaradtak!
  • gabor1968
    Végülis nem sokat változtatott volna az eredményen!
  • edeleny
    Haaat,lehet,hogy Nemetorszagban gondolkodas nelkül beküldtek volna az SC-t.
  • Istencsászár
  • passatgt
    -Látod Michael megint én gyöztem
    -Nyugi öcsi, Monacoban elverlek

• G_ArchAngel #35714
    a McLaren egy nagy resetgomb, csak folyamatosan benyomva...
  • Punker
    nem a mclaren alján van a reset gomb? :)
  • G_ArchAngel #35712
    egy vastag falap van az alján az autóknak, ha az megkopik, akkor büntet a FIA...

amúgy a szerencsétlen le is fulladt, így mindenképp game over volt neki...
  • Punker
    én örültem volna neki ha bejön lehet sokminden változott volna
  • DJ Bee18
    de ha Sumi gyors lett volna, most azt kifogásolnád, hogy miért nem küldték be az SC-t :DDDDD
  • DJ Bee18
    Sztem a használt gumiknál jobban tapadt a Michelin
  • Punker
    rázókó lehet úgyis hazavágta a gép alját, SC-t meg inkább nem küldték a spanyolok ha már Alonso vezetett.
  • Istencsászár
    Én meg nem értem miért nem csápolt hogy tolják vissza... Az Sc nem beküldését meg főleg nem.
  • Punker
    Monty is ügyes volt, még most se értem hogy akadt fenn a rázókövön :)
  • Istencsászár
    Szépek az autók:) a Trulli meg a Ralf akción kívül semmi izgalmas nemvolt...
  • edeleny
    Legalabb olyan unalmas volt,mint a multheti futam,de azert jo volt.A Renault ugy latszik tanult valamit a multheten.
  • Bandee1987
    "Enyhén" unalmas verseny volt...10 perccel a vége előtt el is aludtam. Monacóba megint az élre kell állnunk, ettől függetlenül persze azért örülök a 2. helynek.
  • Dexantreal
    majd a Monaco-i bannerbe is legyenek szexi csajszik
  • Gabor_(HSF)
    Ok ezt én értem,de mikor alonso kiment volt +4 köre és semmit nem tudott faragni a hátrányból és egyszer sem ment leggyorsabb kört,ami nála szokatlan és szinte már elképzelhetettlen,,
    Persze lehet,hogy a Monty féle kicsúszásával járó hezitális is közre játszott(jön a SC vagy sem) mert az igaz ,hogy sok volt a lekörözés is,de Sumit ez annyira nem szokta zavarni...
  • G_ArchAngel #35700
    Montoya csalódott és dühös

Juan-Pablo Montoya a Spanyol Nagydíj tizenkilencedik körében megpördült, ami a versenyének végét jelentette. A kolumbiai versenyző nagyon csalódott volt, hogy nem tudta folytatni a megmérettetést. "Nem tudom mi történt." – mesélte Montoya az ITV-nek.

"Nehéz megérteni a történteket. A rajtom borzalmasan sikerült. Megpróbálunk javítani az autón. Nagyon sok üzemanyaggal mentünk. Ilyen sok benzin még soha nem volt az autómban. Nagyon nehéz volt a versenygépem."
  • tehen_m
    Azért első 20 körben nem hinném, hogy hibázna. (az esély a verseny vége felé meg nő) LOgikusabb inkább spórolósra venni. +A rönő sem lassú autó, azért azzal már fel lehet tartani vkit gond nélkül és lehet hogy akkor még lassabban is ment volna!!!!
    DE amikor kiállt alonsó akkor 1-0,5 s tudott menni lekörözéssel együtt.(bár ez tény h nem sok, de akkor is előny lett volna)
  • Gabor_(HSF)
    Igen ez látszott,de amit nemtudni,hogy a súly váltózás milyen kihatással van az autóra,vagy a gumikopásra.....
  • Gabor_(HSF)
    Na számoljunk! a trend az,hagy 6-7 évenként jön össze nekik 2 wb cim,na ez akkor mostanra lett volna aktuális,ezekszerint akkor legközelebb 2012 körűl várható
  • G_ArchAngel #35696
    motorerőnek kell lennie, mert a rajtál így kilőni csak az elektro-zseni Renultoknak sikerül általában...
  • Gabor_(HSF)
    Fisicot nagyon könnyű megelőzni,a legkissebb szorongatásra fejét veszti..
    De nem is a lényeg,hanem,hogy a verseny egyik szakaszában sem tudott igazán gyors lenni Sumi és nem csak a lekörőzések miatt...
    Ma ennyi volt benne sajnos,de majd Mcarlo...
  • G_ArchAngel #35694
    szerintem a legszebb az lenne, ha mindkét pilóta átmenne a Renault-hoz...