182279
  • CHEAPBOY
    bakker, majdnem felipé nyerte....:DDD
  • Istencsászár
    Ugyis marad, ha igaz amit a meki állít akkor pár 7 és kiderül minden.
  • Kit--Kat
    De vicces vagy, annál a balesetnél televitték a az egész stadion részt alaktrészekkel és 2 roncs hevert a pálya közepén, ez volt 2001ben. Mondok jobbat,2000ben a rajtnál Fisicgho Hockenheimben kicsinálta hátulól Schumit, de mivel mind2en a pályaszélére sodródtak ment tovább a futam...
    Amúgy nem mondtál semmi újat...
  • G_ArchAngel #35736
    A Ferrari szeptemberben tesz bejelentést

Csütörtökön Michael Schumacher bejelentette, hogy az előzetes tervekkel ellentétben nem nyáron jelenti be, hogy 2007-ben folytatja-e Forma-1-es pályafutását, hanem feltehetőleg csak a szezon végén. Schumacher azt is elképzelhetőnek tartotta, hogy az utolsó verseny után fogja csak tudatni a világgal hogyan döntött, ám Jean Todt, a Ferrari csapatfőnöke most korrigálta ezt a tervet.

„A csapatban harmónia uralkodik. Mindenki tudja, hogy Michael olyan, mint egy elkényeztetett gyerek, de ezt meg is érdemli. Jól kijön Felipével. Csak az elmúlt versenyen a dobogón készült fotókat kell megnézni. Látni lehet rajtuk a harmóniát.” – mondta Todt Barcelonában - „Ezzel azt akarom mondani, hogy biztosítanunk kell, hogy a Ferrari a jelenben és a jövőben is erős pozícióban legyen. Emiatt Michaellel együtt bejelentést fogunk tenni, ha Michael elérkezettnek látja az idejét. Monza környékén valószínű, hogy erre sor kerül.”
  • edeleny
    Meg egy dologg,lehet hogy felre ertettel,de a mondat eleji "Haaat" az olyan nem tudom,de lehet ez is az is jelentessel bir.Igaz meg mindig nem tudom,hol is irtam,hogy csak,kerekarcu,napbarnitott matadorok ülnek az igazgatoi szobaban?Ahelyett hogy kicsit forgatnad a fogaskerekeket,nekem esel mintreszeg a keritesnek.
  • edeleny
    A kötözködesen kivül tudsz mast is,vagy ebben teljesen kimerül a z inteligenciad?Szamos pelda volt mar ra,hogy a helyi versenyzö kis segitseget kapott a Stewardoktol.De mivel gondolom te ezt is Sumira veszed,akkor egy kis törtenet a multbol.A regi Hockenheim ring utolso versenyen (azt hiszem) Sumi a rajt utan lellasult,es Burti leamortizalta a hatuljat a Ferrarinak,semmi nagyobb gond,senki a palyan,megis uj rajtot rendeltek el.De volt mar hasonlo kis stikli Angliaban DC-vel is,es anno Hill-el,ha jol emlekszem.Nincs ezzel semmi gond.gondolod,hogy(es most nem jogtalan elönyszerzesre gondolok),130 000 ember elött elveszik Alonso elönyet egy ketseges dolog miatt.Mert azert az a McLaren igen csak hatar eset volt,nem volt utban de megis.A stewardok,ha jol tudom egy nemzetközileg valogatott csapat,meg ha nem is minden versenyen ugyan azok az emberek, allando csapat.A palyabirokat valogatjak kepezik az adott orszagbol,de ott is volt mar pelda idegen legiosokra,PL. a tavalyi Török GP ahol magyar birok is segedkeztek.Apropo a technikai fönök mindig ugyan az:Charlie Whiting.
  • Kit--Kat
    "Haaat,lehet,hogy Nemetorszagban gondolkodas nelkül beküldtek volna az SC-t."
    Akkor okosítsál már magadon, magyarázd meg, hogy miokból tudod ennyire rendíthetetlenül ezt a helyeséget, te zseni???
  • edeleny
    Arra mar nem emlekszem mikor vezettek be,de valami ilyesmi a szerepe.Hol van mar az a regi szikraesö a leérö alvaz miatt.
  • G_ArchAngel #35731
    igen, karcolódhat a falemez, de mérik a kopását...

ha jól tudom Senna halála után vezették be, mert ugye ott is kihült kerekek miatt leért az autó alja, és azon úszott fel a verda...
  • edeleny
    Amit latni lehetett,az az hogy sok volt abban a kanyarben,es megforgatta az autot.Amit olvasni lehetett,hogy müszaki hiba volt.(ez olyan rossz a radiom duma:Lassits mert szetesik a motor.-SSSSSs Nem ertem,rossz a radio,átvaltok a Bartokra,most akkor nyomjam jobban?)
  • edeleny
    A Renaultos cikk szerint Fisico is repül az ev vegen.Jo kis mozgas lesz itt jövöre.
  • Punker
    de hogy csúszott ki?
  • edeleny
    Ha igaz,hogy Kimi egyszerüen nem vett reszt az elsö edzesen,boritekolhato,hogy nem marad a Mercinel,söt szerintem amilyen frusztralt mostanaban,mindenkepp megy.Igazan az élcsapatoknal ket hely kiado,a Massaé,es az Alonsoé.
  • edeleny
    Hogy,hogy akadt fenn a razokövön Monty,egyszerü,a füvön elscuztak a ahtso kerekei,es nem tudtak letolni a köröl.Egyebkent az a lemez az auto aljan epp azert van,hogy vedje azt,nemi kopast az FIA szabalyzata megenged,de a tulzott kopasert bünti jar.
  • G_ArchAngel #35725
    akkor ha a Kimi-Ferrari házasság igaz, akkor csak egy ember sorsa kérdéses: Massa
  • edeleny
    Aki ég az te vagy cimbora,hat allitottam en olyan süketseget,amit ram fogsz?
  • Kit--Kat
    Schumit, 1értelmű.
  • G_ArchAngel #35722
    Ezt nem értem:

Részleteket Dennis nem volt hajlandó elárulni. Räikkönen jövőjével kapcsolatban a hétvégén napvilágot látott egy másik feltételezés is, e szerint a finn már aláírta ferraris szerződését, ám ennek bejelentésével meg akarják várni, hogy Michael Schumacher eldöntse, folytatja-e pályafutását. Ellenkező esetben ugyanis úgy tűnne, kiebrudalják a Ferraritól.

Kit? Massát vagy MS-t? Mert Kimit nem tudják, ugyamis nem Ferrari pilóta...
    Ez amolyan se füle, se farka...
  • Kit--Kat
    Már megint mondod a vaszságodat....
    Te szerinted futamonként változik a bíróság és az adott országéból szedik össze ahol nyomulnak?! Eémondodm NEM, tehát most magd égetted...
  • Istencsászár
    [URL=http://www.a5.hu/cikkek/2/15463.shtml]A Renault bármit megadna egy élversenyzőért
    "Két-három" héten belül kiderül a McLaren pilótafelállása[/URL]
  • gabor1968
    Amúgy elég unalmas verseny volt ez! Kicsit ijesztő, hogy a többiek ennyire lemaradtak!
  • gabor1968
    Végülis nem sokat változtatott volna az eredményen!
  • edeleny
    Haaat,lehet,hogy Nemetorszagban gondolkodas nelkül beküldtek volna az SC-t.
  • Istencsászár
  • passatgt
    -Látod Michael megint én gyöztem
    -Nyugi öcsi, Monacoban elverlek

• G_ArchAngel #35714
    a McLaren egy nagy resetgomb, csak folyamatosan benyomva...
  • Punker
    nem a mclaren alján van a reset gomb? :)
  • G_ArchAngel #35712
    egy vastag falap van az alján az autóknak, ha az megkopik, akkor büntet a FIA...

amúgy a szerencsétlen le is fulladt, így mindenképp game over volt neki...
  • Punker
    én örültem volna neki ha bejön lehet sokminden változott volna
  • DJ Bee18
    de ha Sumi gyors lett volna, most azt kifogásolnád, hogy miért nem küldték be az SC-t :DDDDD
  • DJ Bee18
    Sztem a használt gumiknál jobban tapadt a Michelin
  • Punker
    rázókó lehet úgyis hazavágta a gép alját, SC-t meg inkább nem küldték a spanyolok ha már Alonso vezetett.
  • Istencsászár
    Én meg nem értem miért nem csápolt hogy tolják vissza... Az Sc nem beküldését meg főleg nem.
  • Punker
    Monty is ügyes volt, még most se értem hogy akadt fenn a rázókövön :)
  • Istencsászár
    Szépek az autók:) a Trulli meg a Ralf akción kívül semmi izgalmas nemvolt...
  • edeleny
    Legalabb olyan unalmas volt,mint a multheti futam,de azert jo volt.A Renault ugy latszik tanult valamit a multheten.
  • Bandee1987
    "Enyhén" unalmas verseny volt...10 perccel a vége előtt el is aludtam. Monacóba megint az élre kell állnunk, ettől függetlenül persze azért örülök a 2. helynek.
  • Dexantreal
    majd a Monaco-i bannerbe is legyenek szexi csajszik
  • Gabor_(HSF)
    Ok ezt én értem,de mikor alonso kiment volt +4 köre és semmit nem tudott faragni a hátrányból és egyszer sem ment leggyorsabb kört,ami nála szokatlan és szinte már elképzelhetettlen,,
    Persze lehet,hogy a Monty féle kicsúszásával járó hezitális is közre játszott(jön a SC vagy sem) mert az igaz ,hogy sok volt a lekörözés is,de Sumit ez annyira nem szokta zavarni...
  • G_ArchAngel #35700
    Montoya csalódott és dühös

Juan-Pablo Montoya a Spanyol Nagydíj tizenkilencedik körében megpördült, ami a versenyének végét jelentette. A kolumbiai versenyző nagyon csalódott volt, hogy nem tudta folytatni a megmérettetést. "Nem tudom mi történt." – mesélte Montoya az ITV-nek.

"Nehéz megérteni a történteket. A rajtom borzalmasan sikerült. Megpróbálunk javítani az autón. Nagyon sok üzemanyaggal mentünk. Ilyen sok benzin még soha nem volt az autómban. Nagyon nehéz volt a versenygépem."