182279
  • G_ArchAngel #35659
    Ja, és említsük meg az atombiztosra épített McLaren minőségét: szerencsére annyira lassú, hogy a leszorítóerő és menetszél csak apróbb elemeket tud letépni róla, nem az egész szárnyat...
  • G_ArchAngel #35658
    Mindesetre érdekes, hogy a McLaren-ért vérét-izzadtságát adó Montoya ismét milyen sikeres futamon van túl...
    A kis hülye link gyerek meg a maximumot hozza ki a kályhaezüst talicskából - közben meg integet a kamerába, mert olyan lassú az autója, hogy simán lehet félkézzel vezetni...
  • Alexease
    Ez unalmas volt:/
  • kirol
    Szerintem a következő (Monte Carlo) futam lesz a legszarabb. Aki első az időmérőn, az nyer. Vonatoznak majd. Ha itt ez van, ott aztán tényleg csak egy esetleges baleset miatt lehet egy kis izgalom. Bár emiatt azért ne legyen.

Nem is kellene futam. Csak időmérő.
  • G_ArchAngel #35656
    A meki? sok helyen van, nekem a legközelebbi Rákoskerersztúron..:P
  • Nyiri
    Szomorkas hogy a Renaulton es Ferrarin kivul minden csapat egy szanalomhegy. Eleg uncsi igy a bajnoksag. Hol a meki es a nagyszaju honda, toyota?
  • G_ArchAngel #35654
    Kimi 4 autót előzött a pályán, DC és Villeneuve a kiesőkkel együtt mégtöbbet:)
  • G_ArchAngel #35653
    gyengén fogalmaztál, elgondolkodtató, hogy ez vagy Imola volt eddig a legrosszabb futam...
  • G_ArchAngel #35652
    anno volt egy pilóta, aki félig az aszfalton maradt, pörgő kerekekkel - Őt visszatolták...
  • kirol
    Hát nem sok semmi izgalom volt.
  • [Jakuza]
    Nos kar volt dorzsolnom a kezem, hogy jo es izgalmas versenyt fogunk latni.
    Meg egy elozes sem volt a palyan.
    Ezert utalom ezt es a francia palyat, mert dogunalmasak es nincs rajtuk verseny csak autozas korbe korbe, valamint a lekorozotteken keresztul bugdacsolas.
  • kirol
    Hát sajnos Alfonso fog nyerni.
    Az első részben nagyon elhúzott, ezt jól megcsinálták, az tény.
  • RelakSfromhome
    Ja, mert fennakadt a rázókövön
  • Punker
    csináld meg :)
  • Amse
    gyárthatna már valaki egy mutogatós alonso smile-t :D
  • desigo
    Pont megszívta mert nem bírt lejönni a fűről..
  • RelakSfromhome
    Montoya XD
  • desigo
    Futam utánn lejátszák :)
  • Punker
    bakker
  • Nyiri
    Juj... Massa mennyire posze :D
  • Nyiri
    Lassan kezdodik. Gyozzon a jobb. (Sumi :)
  • RelakSfromhome

Lesz Palik? JEEEEEEEEE! XD
  • CHEAPBOY
    Szerintem ma felipé nyeri:P
  • DJ Bee18
    ez tényleg katasztrófális, kár hogy nem lehetnek ott az élért vívott csatában...
  • G_ArchAngel #35636
    igen, Kimi így, hogy kihagyta a délelőtti tesztet, pont annyi kört ment, mmint JPM -semmennyit...:)
  • MrTressy
    formula.hu-s hir elég nagy kamu, érdekes módon Kimi nyilatkozata egészen másról szól
  • Punker
    mikor Mika-t elüldözte már akkor tudni lehetett hogy mocsok, aztán DC-t is megpróbálta kikészíteni, remélem Alonso jövőre dühében tökön szúrja :)
  • G_ArchAngel #35633
    inkább auz mondanám, hogy Ő máshogy hülyült bele a sikertelenségbe, mint a finn...
  • Punker
    te haverod dicsőíted itt évek óta a csapatát, pedig lehet nagyobb patkány mint Bri, Todt meg egy szent hozzá képest.
  • G_ArchAngel #35631
    Tuti motiválta a srácokat, hogy év elején bejelentették Alonso leigazolását - főleg mióta hozzátették, hogy még van pár név, akik miatt lehet nem tartanak igényt a jelenlegi párosra...

Gerinces ember ez a Ron, mint egy meztelencsiga...
  • Punker
    részegen eltörte? :)

amíg gipszben volt kellett volna Ron-t pofán b@szni vele :)
  • Istencsászár
    Akkor a Hondás Button, vagy a Toyota mit szóljon? ott is aztán nagy motiváció lehet, amikor bele szakadnak évek óta és semmi, semmi eredmény... Menekülj Trulli egy jobb csapathoz...
  • G_ArchAngel #35628
    Nem, tuti édes az élet a Paragonban, hiszen a vezető mérnökök is azért jöttek el, mert nem bírták ezt a folymatosan jó légkört...

Azért a két pilóta között van még egy lényeges különbség (azon kívül, hogy a finn link, de 150%-kal jobb pilóta): Kimi kezét évről-évre műteni kellett, de egyszer sem hagyott ki futamot, mint a kis "motorozzunk teniszpályán" kamudumás latin srác...
  • Punker
    hány éves is vagy? van 1 olyan érzésem lövésed nincs arról mi az a motiváció ami rohadtul fontos 1 melónál.....
  • Istencsászár
    :)) Már else kell olvasni. Tartalma: Ron a csúnya, gonosz aki szétveri a csapatot, a pilótáinak olyannyira rossz sorsa van nála hogy bele döglenek, semmit nem csinálhatnak, tiszta börtön.

Miféle joobb csapat? tabellára nézve, 2 jobb van 1enlőre Rönó és a Ferrari.
  • G_ArchAngel #35625
    ide is bemásolom, amit írtam formula.hu-ra:

Azért a kedves vádaskodóknak pár dolgot a figyelmébe ajánlanék:
    Nemrég elhangzott Ron Dennistől és Bernie Ecclestontól, hogy unalmas az F1 - a korábbi években én a finnt a lazasága miatt kedveltem meg, nem sokan tudtak olyan nyugalommal aludni a futam előtt mint Ő!
    Emelett elég sok bulifotót lehetett látni róla, tudott élni a srác, folymatosan jégkorongozott vagy crossmotorozott - Ron Dennis letiltotta a hobbyjairól és kapott egy finn felvigyázó-hölgyet, aki kordában tartotta Kimit. Ron ezenfelül folyamatosan belemászott a magánéletébe minden pilótájának - Kiminek nem engedte magával vinni sehová a farkaskutyáját. (Nekem két kutyám van és ha egyik sincs velem, akkor félembernek érzem magam).
    Ezenfelül itt van régi gokartos társa, aki alig jött az F1 világába simán VB lett, Ő pedig az egyik (állítólagosan) topcsapat autójával küzd. Tavaly semmi gondja nem volt Kiminek elfogadta a helyzetet, de mit érezhetett mikor Tombazis és Newey is elment, a téli teszteken pedig bebizonyosodott a McLaren "igazi ereje"? A stratégia folymatosan rossz, leszakad a felfüggesztés (meg a tükör). Rossz a tapadás, az új elsőszárnyat, amit nem Newey tervezett nem merik versenyen használni - a McLaren jelenleg kimeríti a KATASZTRÓFA fogalmát...
    Tavaly évvégéig (közel 20 éve) McLaren szurkoló voltam, idén úgy nézem a futamokat, hogy nincs kedvenc csapatom. A két pilótát pedig végtelenül sajnálom, remélem minnél hamarabb eltudnak szerződni egy jobb csapathoz...
    Garantálom, hogy Ron lassan elkezdi Alonso dícsőítését, és a finn befeketítését - ennél a szemétnél ez a szokás, DC-ről is csak rosszat mondott, mikor megvolt JPM szerződése...
  • G_ArchAngel #35624
    ja, csak nem mindegy, hogy a 100 lassabb, mint a 30...

és bocsi, de mikor kezdett JPM gyúrni? mikor szóltak neki, hogy pótolható, addig Ő sem volt az a nagy csapatjátékos...
  • DannyL
    Finom a fenti kép. A pályarajzra gondolok!
  • Istencsászár
    Ezt nem1szer mondta a csapat Kimi 1szerűen nem csapatjátékos, ellenben Montoya aki keményen dolgozott az uj évi kocsin is, tett hozzá valamit, nézzük meg a teszteket... Kimi 30 kör, Monty 100 vagy fölött... Igy nemfog 1ről a kettőre jutni a csapat, ha igy állll hozzá akkor takarodjon...
  • G_ArchAngel #35621
    Anno Senna volt ilyen, Monacoban fogta magát és miután kiesett felment zuhanyozni a szállodájába:)

Kimitől paraszt dolog volt mindesetre, de valószínűleg tényleg televan a töke a McLarennel és Ron Dennis-szel...