182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-

Ez talán az én mondatom.
Viszont én a két pilóta pályafutását hasonlítottam össze, és ott valóban ez a helyzet.
míg Edeleny ha jól tom vele vitáztam,..szal ő meg az F1-es szereplésre gondolt, ahol meg nem. -
Szerintem most kene atgondolni ezeket a mnondatokat.
"Igazából Montoya-nak sokkal meggyőzőbb az amit eddig fel tud mutatni, mellette Raikkonen pályafutása elég eredményszegény."
Errol beszeltem nem reg. -
talán a rally lehet a másik, legalábbis én arra tippelnék.
Jó kis időmérő, kiváncsi leszek a végére :) -
lord nihilus #35537 ja, 1:14.637 nem semmi -
Milyet néztem, hogy Webber sumit leveri. Aztán a kommentár is rájött, hogy mégsem
-
jó futam lesz holnap :) -
Ahhoz képest, hogy a 8hengertől lassabb verdákat vártak, a Ferrari neki állt körrekordot dönteni
-
Hagyjad már!
Szerintük a ferrari-szurkolók ugyanúgy hibásak azért, mert szabálymódosítások nélkül nincs másnak esélye, mint a Ferrari. -
Pár napja azt olvastam, hogy eddig csak a motogp-t meg a ...(nemtommi)-t szerették, de most teltházas a f1 is. -
kockának annyi :( -
de jó lenne ha esne -
lol Sato-t szidják :) -
Végre újra Szujó Zoltán van a helyszinen, ennek én kifejezetten örülök. 
Amugy Alonso nyilatkozata, miszerint Spanyolországban eddig nem szerették a technikai sportot??? egy MotoGp hétvégén 280ezren vannak kint..mindegyik verseny óriási fesztivál, petárdákkal..egyebekkel.
remélem csak félrefordítás volt mert pont főztem, csak hallottam amit fordítottak.
-
Gabor_(HSF) #35527 Hogy hülyeséget írtam azt kétlem (ritkán szoktam, szerényen..) a többit meg majd meglátjuk,persze elképzelhető,hogy tévedek,de az tény nagyon sok versenyző nehezen viseli a hazai pályát és most ráadásul neki kell megvédeni a wb címet,talán nem is lesz olyan egyszerű,mint ahogy ezt elképzelte........... -
de akin nőhet a nyomás az csak Alonso lehet, Sumin inkább csak csökkenhet -
de én akkor nem is szóltam szót se. Csak arról beszélek, hog a sok apró basztatás előbb-utóbb kiüt... -
tegnap óta nyomod a poénokat, bevettél valami dilibogyót?:D
-
G_ArchAngel #35523 minden pilótán van nyomás: G-hatásnak hívják:) -
Nemarról van szó... Csak "hülseség" amit irtál, a pályát ugy ismeri mint a tenyerét, szeret itt menni, profi, világbajnok. Rajta már nincs nyomás... -
Gabor_(HSF) #35521 Azt rögtön gondoltam,ha nálam valami piros,az nálad zöld.... -
Nemhiszem hogy bármi gondja lenne bármi féle nyomással... -
Gabor_(HSF) #35519 Fisico nem érdekes,versenyben ő nem sok vizet zavar... -
Gabor_(HSF) #35518 Alonso mintha nem bírná a hazai nyomást,egy hiba nélküli jó kört sem tudott összerakni a végén...csak igy tovább
-
az időmérő is lehetne illen...(mondjuk Massa a 2.lehetne , az 1 csak piros sor legyen az élen)+ a futam vége... -
kösszi -
G_ArchAngel #35515 azért ha szerényebben nézzük, van ott egy Fisico és egy Felippe is... -
-
hali.
valaki legyenszives a mai szabadedzés végét leirni...köszi -
Ki számít? Alonso 1 hajszállal, Sumi meg ment a végén 1 gyors kört... majd 2őkor... -
G_ArchAngel #35511 no, a Mekinek megint nem sikerült 1mp-en belülre keverednie - aki számít az meg előtte van...
jók vagytok fiúk, mennyi volt a Paragon-bázis? -
Na a Mindeki a végén megfutotta a Pr körét. -
G_ArchAngel #35509 elöl van... -
Red Bull is megkapta az uj Ferka motort?:) -
Alakul... Ferrari, Meki.. Hova tünt a Rönó?:) -
G_ArchAngel #35506 Newey-autó:) -
Kocka mit villantott :)) Goo DC -
G_ArchAngel #35504 akadj már le a témáról, főleg hülye indokokkal...
senki nem szívatta a BS-t, volt esélyük fejleszteni: az M-nek sikerült, de megbuktak USA GP-n, BS meg ott volt megbizható...
Nem a M-es csapatok tehetnek arról, ha a japánok bénák, compendre? -
G_ArchAngel #35503 Massatól 0,34... -
Már csak 2 tized... -
csak tudod évek alatt betelik a pohár. Évek óta mennek a dumák, sorrendben: szemét vörösök miatt unalmas szar az F1 már, csak ők nyernek; a szemetek csapatsorrend, fúúújj; mit képzel magáról, hogy visszatolják; nem tud előzni; szabályokat kell változtatni, szegény többiek, a csúnyabácsi Ferrari agyonveri őket (ne dőljön el már hamar a VB); következő szabály: Bridgstone-t szivassuk jeee stb. stb.
Tehát gyűltek gyűltek ezek a dolgok, úgyhogy sztem ne csodálkozzatok, hogy ha csak felmerül mostmár bármilyen negatív ügy, azért nem ugrunk ki örömünkben a bőrünkből, mert évek alatt ez már sok. Inkább azon csodálkozok, hogy eddig egész jól tartották magukat a Ferrari fanok...