182273
  • RelakSfromhome
    Ahhoz képest, hogy a 8hengertől lassabb verdákat vártak, a Ferrari neki állt körrekordot dönteni
  • Lteebee
    Hagyjad már!
    Szerintük a ferrari-szurkolók ugyanúgy hibásak azért, mert szabálymódosítások nélkül nincs másnak esélye, mint a Ferrari.
  • Lteebee
    Pár napja azt olvastam, hogy eddig csak a motogp-t meg a ...(nemtommi)-t szerették, de most teltházas a f1 is.
  • Punker
    kockának annyi :(
  • Punker
    de jó lenne ha esne
  • Punker
    lol Sato-t szidják :)
  • b-type
    Végre újra Szujó Zoltán van a helyszinen, ennek én kifejezetten örülök.

Amugy Alonso nyilatkozata, miszerint Spanyolországban eddig nem szerették a technikai sportot??? egy MotoGp hétvégén 280ezren vannak kint..mindegyik verseny óriási fesztivál, petárdákkal..egyebekkel.
    remélem csak félrefordítás volt mert pont főztem, csak hallottam amit fordítottak.
  • Gabor_(HSF)
    Hogy hülyeséget írtam azt kétlem (ritkán szoktam, szerényen..) a többit meg majd meglátjuk,persze elképzelhető,hogy tévedek,de az tény nagyon sok versenyző nehezen viseli a hazai pályát és most ráadásul neki kell megvédeni a wb címet,talán nem is lesz olyan egyszerű,mint ahogy ezt elképzelte...........
  • DJ Bee18
    de akin nőhet a nyomás az csak Alonso lehet, Sumin inkább csak csökkenhet
  • DJ Bee18
    de én akkor nem is szóltam szót se. Csak arról beszélek, hog a sok apró basztatás előbb-utóbb kiüt...
  • Istencsászár
    tegnap óta nyomod a poénokat, bevettél valami dilibogyót?:D
  • G_ArchAngel #35523
    minden pilótán van nyomás: G-hatásnak hívják:)
  • Istencsászár
    Nemarról van szó... Csak "hülseség" amit irtál, a pályát ugy ismeri mint a tenyerét, szeret itt menni, profi, világbajnok. Rajta már nincs nyomás...
  • Gabor_(HSF)
    Azt rögtön gondoltam,ha nálam valami piros,az nálad zöld....
  • Istencsászár
    Nemhiszem hogy bármi gondja lenne bármi féle nyomással...
  • Gabor_(HSF)
    Fisico nem érdekes,versenyben ő nem sok vizet zavar...
  • Gabor_(HSF)
    Alonso mintha nem bírná a hazai nyomást,egy hiba nélküli jó kört sem tudott összerakni a végén...csak igy tovább
  • sumi
    az időmérő is lehetne illen...(mondjuk Massa a 2.lehetne , az 1 csak piros sor legyen az élen)+ a futam vége...
  • sumi
    kösszi
  • G_ArchAngel #35515
    azért ha szerényebben nézzük, van ott egy Fisico és egy Felippe is...
  • 0ppika
  • sumi
    hali.

valaki legyenszives a mai szabadedzés végét leirni...köszi
  • Istencsászár
    Ki számít? Alonso 1 hajszállal, Sumi meg ment a végén 1 gyors kört... majd 2őkor...
  • G_ArchAngel #35511
    no, a Mekinek megint nem sikerült 1mp-en belülre keverednie - aki számít az meg előtte van...

jók vagytok fiúk, mennyi volt a Paragon-bázis?
  • Istencsászár
    Na a Mindeki a végén megfutotta a Pr körét.
  • G_ArchAngel #35509
    elöl van...
  • Istencsászár
    Red Bull is megkapta az uj Ferka motort?:)
  • Istencsászár
    Alakul... Ferrari, Meki.. Hova tünt a Rönó?:)
  • G_ArchAngel #35506
    Newey-autó:)
  • Istencsászár
    Kocka mit villantott :)) Goo DC
  • G_ArchAngel #35504
    akadj már le a témáról, főleg hülye indokokkal...

senki nem szívatta a BS-t, volt esélyük fejleszteni: az M-nek sikerült, de megbuktak USA GP-n, BS meg ott volt megbizható...

Nem a M-es csapatok tehetnek arról, ha a japánok bénák, compendre?
  • G_ArchAngel #35503
    Massatól 0,34...
  • Istencsászár
    Már csak 2 tized...
  • DJ Bee18
    csak tudod évek alatt betelik a pohár. Évek óta mennek a dumák, sorrendben: szemét vörösök miatt unalmas szar az F1 már, csak ők nyernek; a szemetek csapatsorrend, fúúújj; mit képzel magáról, hogy visszatolják; nem tud előzni; szabályokat kell változtatni, szegény többiek, a csúnyabácsi Ferrari agyonveri őket (ne dőljön el már hamar a VB); következő szabály: Bridgstone-t szivassuk jeee stb. stb.
    Tehát gyűltek gyűltek ezek a dolgok, úgyhogy sztem ne csodálkozzatok, hogy ha csak felmerül mostmár bármilyen negatív ügy, azért nem ugrunk ki örömünkben a bőrünkből, mert évek alatt ez már sok. Inkább azon csodálkozok, hogy eddig egész jól tartották magukat a Ferrari fanok...
  • G_ArchAngel #35500
    első körben 1.8-at kapott Kimi MS-től...

érdemes volt tegnap nem kimenni...
  • G_ArchAngel #35499
    jah, a "Biztosnak tűnik" az olyan, mint a "majdnem 100%"...
  • Istencsászár
    Tutibiztos...
  • G_ArchAngel #35497
    Schumacher döntése - mit jelent ez?

[i]„A Ferrari nem engedhetné meg magának, hogy a német versenyző döntésére várjon, ha a csapat nem tervezte volna már el a jövőjét. Schumacher döntésétől függetlenül a Ferrari 2007-re egy versenyzőt már szorosan a markában tart: Kimi Räikkönent.” – írja a Corriere della Sera. Hasonló véleményen van a Tuttosport is: "A Ferrari nyugodtan várhat sztárja, Schumacher döntésére, mert már elrendezte a jövőjét. Biztosnak tűnik, hogy Räikkönen már aláírt egy szerződést 2007-re.”[i]

• b-type
    "..Háromszor csúsztunk le róla. Érthető, hogy csalódott, és én is azt szeretném, hogy bajnok legyen. Annak örülnék a legjobban, ha mi autónkkal történne mindez."

ezt a dumát :DDD
    Persze hogy azt szeretné, de egy csapat éléetében kicsit másképpen telik az idő mint egy pilótáéban,..van még pár csökkenő teljesítményű éve, ha minden így marad.
    Ellenben ha nyerő gép kerül alá, akkor határ a csillagos ég.
    3..esetleg 4-5 kűzdés megöli benne a hitet és akaratot, vagy legalábbis nem pörgeti fel, mint egy VB-re reális eséllyel felruházó járgány/csapat.
  • G_ArchAngel #35495
    Dennis: senki nem tud Kimin kiigazodni

A McLaren-Mercedes versenyzője, Kimi Räikkönen még nem döntötte el, hogy az elkövetkezendő esztendőben hol folytatja pályafutását. A Mercedes üzletvezetője, Martin Whitmarsh, és a Mercedes sportigazgatója, Norbert Haug is azt szeretné elérni, hogy hosszabbítson.

A tegnapi sajtótájékoztatón Ron Dennis elárulta, hogy fogalma sincs arról, hogy mi játszódik le a finn versenyzőben, így azt sem tudja, mire számíthat. "Nagyon kevés ember érti igazán Kimit. Nem vagyok benne biztos, hogy önmagát megérti. Azt viszont tudom, hogy Kimi célja a bajnoki cím megszerzése. Háromszor csúsztunk le róla. Érthető, hogy csalódott, és én is azt szeretném, hogy bajnok legyen. Annak örülnék a legjobban, ha mi autónkkal történne mindez."

A Renault és a Ferrari is ajánlatot tett neki, de döntésre egyelőre nem került sor. "Egy versenyzőnek az a legjobb, ha marad a csapatnál. A pilóták persze ezzel nem mindig értenek egyet. De tisztelem őt azért, ami a csapatért tett. Megértem, hogy más istállókkal is tárgyal, és el fogom fogadni a döntését. Kimi mindent tud a csapatról."

"Mindent elmondtunk neki és a menedzserének. Biztos vagyok benne, hogy a többi csapat is kecsegtető ajánlatot tett, ám ezek az ígéretek nem mindig felelnek meg a valóságnak. De a Formula-1 már csak ilyen."

no comment