182279
  • b-type

Ez talán az én mondatom.
    Viszont én a két pilóta pályafutását hasonlítottam össze, és ott valóban ez a helyzet.
    míg Edeleny ha jól tom vele vitáztam,..szal ő meg az F1-es szereplésre gondolt, ahol meg nem.
  • [Jakuza]
    Szerintem most kene atgondolni ezeket a mnondatokat.

"Igazából Montoya-nak sokkal meggyőzőbb az amit eddig fel tud mutatni, mellette Raikkonen pályafutása elég eredményszegény."

Errol beszeltem nem reg.
  • b-type
    talán a rally lehet a másik, legalábbis én arra tippelnék.

Jó kis időmérő, kiváncsi leszek a végére :)
  • lord nihilus
    ja, 1:14.637 nem semmi
  • RelakSfromhome
    Milyet néztem, hogy Webber sumit leveri. Aztán a kommentár is rájött, hogy mégsem
  • Punker
    jó futam lesz holnap :)
  • RelakSfromhome
    Ahhoz képest, hogy a 8hengertől lassabb verdákat vártak, a Ferrari neki állt körrekordot dönteni
  • Lteebee
    Hagyjad már!
    Szerintük a ferrari-szurkolók ugyanúgy hibásak azért, mert szabálymódosítások nélkül nincs másnak esélye, mint a Ferrari.
  • Lteebee
    Pár napja azt olvastam, hogy eddig csak a motogp-t meg a ...(nemtommi)-t szerették, de most teltházas a f1 is.
  • Punker
    kockának annyi :(
  • Punker
    de jó lenne ha esne
  • Punker
    lol Sato-t szidják :)
  • b-type
    Végre újra Szujó Zoltán van a helyszinen, ennek én kifejezetten örülök.

Amugy Alonso nyilatkozata, miszerint Spanyolországban eddig nem szerették a technikai sportot??? egy MotoGp hétvégén 280ezren vannak kint..mindegyik verseny óriási fesztivál, petárdákkal..egyebekkel.
    remélem csak félrefordítás volt mert pont főztem, csak hallottam amit fordítottak.
  • Gabor_(HSF)
    Hogy hülyeséget írtam azt kétlem (ritkán szoktam, szerényen..) a többit meg majd meglátjuk,persze elképzelhető,hogy tévedek,de az tény nagyon sok versenyző nehezen viseli a hazai pályát és most ráadásul neki kell megvédeni a wb címet,talán nem is lesz olyan egyszerű,mint ahogy ezt elképzelte...........
  • DJ Bee18
    de akin nőhet a nyomás az csak Alonso lehet, Sumin inkább csak csökkenhet
  • DJ Bee18
    de én akkor nem is szóltam szót se. Csak arról beszélek, hog a sok apró basztatás előbb-utóbb kiüt...
  • Istencsászár
    tegnap óta nyomod a poénokat, bevettél valami dilibogyót?:D
  • G_ArchAngel #35523
    minden pilótán van nyomás: G-hatásnak hívják:)
  • Istencsászár
    Nemarról van szó... Csak "hülseség" amit irtál, a pályát ugy ismeri mint a tenyerét, szeret itt menni, profi, világbajnok. Rajta már nincs nyomás...
  • Gabor_(HSF)
    Azt rögtön gondoltam,ha nálam valami piros,az nálad zöld....
  • Istencsászár
    Nemhiszem hogy bármi gondja lenne bármi féle nyomással...
  • Gabor_(HSF)
    Fisico nem érdekes,versenyben ő nem sok vizet zavar...
  • Gabor_(HSF)
    Alonso mintha nem bírná a hazai nyomást,egy hiba nélküli jó kört sem tudott összerakni a végén...csak igy tovább
  • sumi
    az időmérő is lehetne illen...(mondjuk Massa a 2.lehetne , az 1 csak piros sor legyen az élen)+ a futam vége...
  • sumi
    kösszi
  • G_ArchAngel #35515
    azért ha szerényebben nézzük, van ott egy Fisico és egy Felippe is...
  • 0ppika
  • sumi
    hali.

valaki legyenszives a mai szabadedzés végét leirni...köszi
  • Istencsászár
    Ki számít? Alonso 1 hajszállal, Sumi meg ment a végén 1 gyors kört... majd 2őkor...
  • G_ArchAngel #35511
    no, a Mekinek megint nem sikerült 1mp-en belülre keverednie - aki számít az meg előtte van...

jók vagytok fiúk, mennyi volt a Paragon-bázis?
  • Istencsászár
    Na a Mindeki a végén megfutotta a Pr körét.
  • G_ArchAngel #35509
    elöl van...
  • Istencsászár
    Red Bull is megkapta az uj Ferka motort?:)
  • Istencsászár
    Alakul... Ferrari, Meki.. Hova tünt a Rönó?:)
  • G_ArchAngel #35506
    Newey-autó:)
  • Istencsászár
    Kocka mit villantott :)) Goo DC
  • G_ArchAngel #35504
    akadj már le a témáról, főleg hülye indokokkal...

senki nem szívatta a BS-t, volt esélyük fejleszteni: az M-nek sikerült, de megbuktak USA GP-n, BS meg ott volt megbizható...

Nem a M-es csapatok tehetnek arról, ha a japánok bénák, compendre?
  • G_ArchAngel #35503
    Massatól 0,34...
  • Istencsászár
    Már csak 2 tized...
  • DJ Bee18
    csak tudod évek alatt betelik a pohár. Évek óta mennek a dumák, sorrendben: szemét vörösök miatt unalmas szar az F1 már, csak ők nyernek; a szemetek csapatsorrend, fúúújj; mit képzel magáról, hogy visszatolják; nem tud előzni; szabályokat kell változtatni, szegény többiek, a csúnyabácsi Ferrari agyonveri őket (ne dőljön el már hamar a VB); következő szabály: Bridgstone-t szivassuk jeee stb. stb.
    Tehát gyűltek gyűltek ezek a dolgok, úgyhogy sztem ne csodálkozzatok, hogy ha csak felmerül mostmár bármilyen negatív ügy, azért nem ugrunk ki örömünkben a bőrünkből, mert évek alatt ez már sok. Inkább azon csodálkozok, hogy eddig egész jól tartották magukat a Ferrari fanok...