182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #35693 Az a baj,hogy mostmár nemtudni,mi a gond annál a csapatnál..
a rossz légkőr,vagy az egymásra mutogatások ez már az érthetettlen kategória..
A rossz tapadás a rossz beállítások miatt van,vagypedig szar a kocsi egyensúlya,ez innen kivűlről feltérképezhetettlen...
Nem úgy tünik mintha a motorral lennének a gondok.... -
tehen_m #35692 Fog valaha mekis versenyző világbajnok lenni? -
G_ArchAngel #35691 igen, ez látszott a rajtnál is, teljesen tanácstalan volt és a lehető legrosszabb megoldást hozta meg...
sőt a hülyéje még a hátsó kis aerodinamikai elemet sem húzta meg - szét van esve a srác teljesen... -
tehen_m #35690 Mert nem is kellett tapadni. Megelőzni kizárt hogy tudta volna, takarékos módban ment. Második kiállás előtt meg nem tudott normális köröket menni. Futott egy gyorsat és a következőben a ritmusból kizökkentette egy lekörözött. Mellesleg Második kiállásnál alonsó se tudott "villantani" 10s stabilan volt közöttük (+-1s az "előzésből nyert/vesztett idő") -
Gabor_(HSF) #35689 A kettőnem semmi köze egymáshoz..
Nekem se volt soha szinpatikus,de azt nem pontozzák..
És hiába szinpatizálsz(unk) Kimivel,ha már mint versenyző széthullott -
G_ArchAngel #35688 viszont Te jobban átlátod a technikai dolgokat, ezért Tőled kérdezem: a McLaren az egyetlen autó, ami szinte nem gyorsul semmit csökkenő üzemanyagszint mellett sem...
ez azért van, mert a kisebb súly miatt rosszabb a tapadása az autónak? -
G_ArchAngel #35687 nos igen, nyerni akkor könnyű, ha nincs ellenfél a pályán és ez most a Michelin + Renault elsődleges érdeme, másodsorban Alonsoé, mert most megmutatta, hogy Fisico nincs egy súlycsoportban vele, azonos feltételek mellett sem... -
tehen_m #35686 Kis briatore stílus. Majd a mekinél leszek kiváncsi mit szólnak az ilyen megmozdulásaihoz. -
Gabor_(HSF) #35685 nemhinném..nem láttam az erőt ma a Ferkában,még Fisicora sem tudott tapadni.
én úgy láttam,ha nincs köztük,akkor sem tudott volna az elején menni vele... -
tehen_m #35684 "Viszont az elképeztő micsoda fejetlenség van a pályán,ennyi idétlen lekőrőzést már rég láttam"
Ezzel 1etértek. Rossz volt nézni, hogy Schumi,Alonsó is mennyire szenvedett emiatt. -
G_ArchAngel #35683 Aha és megtanult bunkó módra örjöngeni egyenesben, ahol erőből elmehetett volna - igazi értett férfi... -
tehen_m #35682 Fisichella nélkül most is nyerő taktika lett volna...
Vagy ha nem mardnak le ennyire a többiek és alonso vki mögé ér vissza első kiállás után. -
Gabor_(HSF) #35681 2 dolog történt ezen a futamon..
Az mostmár tisztán látszik Alonso,mindent eltanult és megtanult ,hogyan kell nyerni..
És itt mingyárt helyesbiteni is kell magam,mert Sumi után mostmár Alonso is képes a folyamatos gyors körökre és már ráadásul hazai pályát is bír fejben..
Cóval akármilyen ostabának tűnő is a stilusa,az mostmár tény,hogy a tehetsége mellett kitanulta ezt a szakmát..
A másik láthattuk,hogy a Ferrari vélt nyerő taktikája,ezuttal csődöt mondott..
Viszont az elképeztő micsoda fejetlenség van a pályán,ennyi idétlen lekőrőzést már rég láttam -
Dexantreal #35680 
-
G_ArchAngel #35679 Ahogy elnézem idén már nem lesz több futam...:)
-
Dexantreal #35678 Sajna msot nem jött össze Michaelnek az első hely, de azért a 2dik is yo és becsülni kell 
.Palik is mondta, hogy am ikülönbsége van most Alonsonak az semmi,mert még sok van hátra és bármi lehet belőle. Tehát hajrá továbbra is Michael Schumacher meg Ferrari
-
Nem nagyomn volt erőlködés, max a futam végén, mert féltek, hogy legyalulják a gumit. Kivételek persze voltak. -
tehen_m #35676 Te meg a meki miatt vagy ilyen... Hol is végzett?
Gumicsere nélkül akár sineken is mehetnének az autók. -
oks
-
Egymás mögött furikázás inkább csak kitartás kérdése... de hogy ebben az évben a pályán alig dől el valami az 100%... -
Hát Imolában vot csata, elég nagy... -
Igaz, javítottam:) -
Amugy jóak ezek az uj szabályok... Király a gumicsere, mer minden a boxban dől el, tavaly leglább volt némi erőlködés a pályán, de most... -
ne általánosíts 

-
most mért kell ez? Suminak szurkolok, de ettől miért lenne Alonso ezen öröme elmebeteg? sima öröm, focisták között sokkal durvább dolgok vannak :D
Amúgy egy rohadt előzés nem volt, kukába az elektronikákkal most már tényleg, mert egyszerűen túl gyorsak a kanyarban, és ennyi szarral nem hibázik senki semmit -
Hoppá, hát pár Ferraris nagyon ki van ahogy látom:), Alonso ünneplése jogos, és jópofa... EZ KELL IDE Rossi 2ő ( bár még kispályás, de majd belejön ) -
lehet nem volt kedve tovább vergődni -
G_ArchAngel #35666 akkor ez a szabály még apróbetűs volt, de most, hogy mindenki ismeri, miért nem volt képes a latingyerek integetni, hogy nyomják le az autó hátulját, mert akkor letudta volna lökni magát a kerékvetőről... -
ennél nagyobb baromságot még nem olvastam itt az elmúlt 5 évben...... -
Dodo55 #35664 És ha nem tolták volna vissza, akkor Kimi világbajnok lett volna 2003-ban. Csak 1-2 ponton múlt, hogy 2003-ban nem ő lett sajnos. -
Ja, mielőtt még beírná valaki, hogy azért írom, mert nem a Ferrari nyert. A múltkor Massa ugrása is gáz volt, mert valahogy nem igazán jött neki össze. De annyire azért nem, mint Alonso. -
Nyiri #35662 A sok sotetarcunak kell ez. -
G_ArchAngel #35661 ez kell Bernie bácsinak - most megtette a spanyol, amire a papi kérte...
Kimi is többet integetett, mint 4 éve... -
Szerintem Alfonsonak ezt az elmebeteg, szánalmas mozgást nem kellene erőltetnie. Elég gáz szerintem.
Megnyerte, gratulálok, de ezt hanyagolhatná. -
G_ArchAngel #35659 Ja, és említsük meg az atombiztosra épített McLaren minőségét: szerencsére annyira lassú, hogy a leszorítóerő és menetszél csak apróbb elemeket tud letépni róla, nem az egész szárnyat... -
G_ArchAngel #35658 Mindesetre érdekes, hogy a McLaren-ért vérét-izzadtságát adó Montoya ismét milyen sikeres futamon van túl...
A kis hülye link gyerek meg a maximumot hozza ki a kályhaezüst talicskából - közben meg integet a kamerába, mert olyan lassú az autója, hogy simán lehet félkézzel vezetni... -
Ez unalmas volt:/ -
Szerintem a következő (Monte Carlo) futam lesz a legszarabb. Aki első az időmérőn, az nyer. Vonatoznak majd. Ha itt ez van, ott aztán tényleg csak egy esetleges baleset miatt lehet egy kis izgalom. Bár emiatt azért ne legyen.
Nem is kellene futam. Csak időmérő. -
G_ArchAngel #35656 A meki? sok helyen van, nekem a legközelebbi Rákoskerersztúron..:P -
Nyiri #35655 Szomorkas hogy a Renaulton es Ferrarin kivul minden csapat egy szanalomhegy. Eleg uncsi igy a bajnoksag. Hol a meki es a nagyszaju honda, toyota?