• Gabor_(HSF)
    Nos..,ha nem is egyszerűen,de készitettem egy összefoglalót az 1993 évről..
    Sajnos a nem csak azok a nehézségek adóttak,hogy meg kellett szenvednem a secam norma hátrányaival,de sajnos a nagyonnagyon régi felvételeimből,nagyon sok tönkre is ment,ilyenek mint pl;összeragadt a kazetta meg hasónlók..
    És itt ajánlom mindenkinek figyelmébe,az akkori vezetési stílust ami sztem eléggé nyilvánvaló magyarázat,miért is vedém be Sumit...
    Na de nem is akarok ennek nagy feneket keríteni és itt kérek mindenkit,ne is kezdjen se vitát,se flémet a látottak után,csupán tanulmányozás céljából ajánlom azoknak,akik csakis Sumit okolják,az agresszív és talán általuk ugy vélt nem fairplay vezetése miatt...
    Rögtön az első futam 93 ból a délafrikai verseny,ahól egy hasonló érdekes töténés,mikor is Senna üti ki Sumit egy előzésnél,itt mindját felmerülhet,akkoriban az ilyen helyzeteket miért is nem büntették,pedig számtalan ehez hasonló eset történt,senna,mansel,prost esetében is..
    cóval mégegyszer kérek mindenkit,ne is merüljünk ezekbe a dolgoba bele,csak esetleg azoknak szánom tanulmányozásra,akik talál elhamarkodottan itélkeztek...
    Bizom abban is,hogy ez a 46 perces összefoglalóval sikerül sokaknak egy kis örömet okoznom,ha már 1 napot szenvedtem vele...jó szorakozást hozzá..
    és akkor ez pedig a 93 év általam vélt izgalmai