182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Jah és persze a kort nem azért említem mert már emlegették, hanem mert biztos hogy bekövetkezik egyszer..nem tom mikor, de egyszer biztos.
Egyébként én nem igazán kedveltem..lehet mondani (ostoba ok miatt..mindegy), de ha visszavonul...azt nagyon, de nagyon fogom sajnálni, mert talán túlzás...de olyasvalamit testesít meg a számomra ami több ennél a sportnál, nem tom miaz pontosan..meg sem próbálom kifejteni, de nem hiszem hogy pótolni lehetne...talán csak ha kivágnák ezeket a nyavajás vezetési segítségeket, és egyéniségekké lehetnének a pilóták.
Persze tom hogy sokak számára most is azok...meg MS sem mutat semmi különöset...de neki nem is hiszem hogy mutatnia kell..valhogy vele jön.
Legalábbis én így gondolom.
-
Igy van!! Szerintem az lenne az ideális hogy jövőre nyerne még egy vb-ét akkor meglenne a 8 és szépen abbahagyná. Én szeretem őt de azért 34-35 évesesn erőssen abba a korba lesz amikor már abba kell hagyni. És ha szeretne versenyezni ott DTM vagy ilyesmi. -
:))
szubjetív hát mint malac :))
Ennyi erővel lehetne mondani hogy Alonso-nál van a technikai fölény azért bajnok.
MS-t nem lehet már kikezdeni, ezt ő is tudja. Főleg ezért tud ennyire higgadt lenni.
Mindent tud amit egy pilótának tudnia kell, nagyon gyors, nagyon gyors esőben is..tehát az érzékekkel nincs baj..ment akkor is amikor nem volt ennyi veztési segítség, ért az autóhoz be tudja állítattni..és ki tudja autózni belőle a maximumot, versenyritmust tud váltani (nagyon fontos)...ennek köszönhető a megfelelő időben megfutott nagyon gyors körök.
Tud csatázni, tud poziciót tartani..
Mindent tud szvsz, lehet kedvelni-nem kedvelni, de MS mindent tud amit az autóversenyzésről tudni kell.
A kérdés csak az hogy mikor kezd veszíteni ezekből a kor miatt...mert előbb-utóbb bekövetkezik. -
edeleny #37592 Ez igy igaz. -
Ezt gondold át mégegyszer!!! Szerinted a ferrari most egyszinten van a Renaultal? Az idei mezőny ugy néz ki mint 2004ben csak most nem a ferrari javára. Amit Schumiról mondasz.... Azért 7x nem lehetett szerencséje és nem is mindig a legjobb autóban ült, ez nem lehet vita tárgya... -
edeleny #37590 Egyszerüen annyira unalmas volt a futam,hogy nincs miröl irni.Talan egy dologerösödött meg bennem,igaz ezert majd meg megint megkapom,hogy szubjektiv vagyok.Szoval regebben is azt mondtam,es ez egyre erösebb,ha a Ferrarinak nem lesz akkora technikai fölenye,mint 2004.ben volt Sumi nem lesz bajnok.Ha csak egy szinten lesznek,a többiekkel nem lesz bajnok.De ez egyeni meglatas. -
gabor1968 #37589 Ide általában felszokták rakni a futamok felvételét:
ENDLESS SKYLINE Ez egy Torrentes oldal! Ha nem vagy regizve akkor szívessen küldök egy meghívót hogy regizni tudj, és letudd tölteni! -
de ez nem fog bekövetkezni, ahogy elnézem :)
Ezt is odaírtam

Egyetértünk, nem tűnik fel? :)
-
nem mondod komolyan :), hát mindenki bealudt... -
hmm kb annyi votl érdekes, ill az első 10 -
Csocso a daffos #37585 Sziasztok!
Nincs véletlenül meg valakinek a mai nagydij felvételen.Mert elnéztem az idöd és az elsö 20 körröl lemaradtam.Elöre is kösszi. -
"1szer essen ki", lehet lesz ilyen, de kalkuláld bele hogy Sumi is kieshet és akkor bumm neki :)
Elkell fogadni legjobb kocsi Rötyó és az 1ik legjobb pilóta Alonso... Most merem mondani simán megérdemli az idei évben is a címet, hihhetelen mit csinál és milyen profin. -
Hát igen, egy kiesés és izgalmasabb lenne, de még akkor is nyerne.
-
de Alonso mindig dobogós, hiába kapnak már el 1-2 jó futamot. Csak egyszer esne ki Alonso, már izgalmassá válna, de ez nem fog bekövetkezni, ahogy elnézem :) -
Itt már semmi nem fog fordulni, Alonso lesz sajnos a világbajnok. -
szerintem talán még fordulhat ha a ferrari is elkap 1-2 jó futamot. -
gabor1968 #37579 Eddig reménykedtem! Mostmár nem annyira. -
Mégsem esett az a sza..os eső! Pedig abban reménykedtem, hogy végre egy esős verseny lesz.. Úúúú de izgi volt!
-
Mosley: Magukat okolhatják a motorgyártók
"Elnézést kérek, hogy mindig ezt emlegetem, de mi már 2005. januárjában meg szerettük volna kezdeni a tárgyalásokat. Össze is hívtunk egy ülést, de azon senki nem jelent meg. Mit lehet ilyenkor tenni? Már nagyon késő.
Meglepő hogy senki sem volt hajlandó elmenni, hogy ilyen idióta szabályokról tárgyaljanak? -
edeleny #37576 Na,ez volt hosszu idö ota a legunalmasabb futam.Törtent egyaltallan valami,amire emlekszünk?Ja igen lekevertek az interjuk veget a buzi reklamok miatt. -
Jah, alig várom, hogy a Prodrive beszálljon. Legalább ismét látom az egyik legemberibb csapatvezetőt. -
Ezvan, elküldték Richardsot aki összerántotta a csapatot és azóta mennek egyre lejebb... ja és szépen füstölnek a motrok... -
Kezd elegem lenni a Honda balf*szkodásából :( -
Ez most derült ki? eddig is nyilvánvaló volt. -
hát nem lesz könnyű ha igen. -
gabor1968 #37570 Eldőlt már ez az idei bajnokság! Túlságossan is jó a Renault, és Alonso ahhoz hogy meg lehessenek verni őket! -
Fü de izgalmas volt lerágtam a körmöm!!!! 
-
azért a renault durván nyomja -
juzosch #37567 Sumi megcsinálta. -
Borg #37566 Miért, melyik volt az? -
Alonsonak nemhinném :))))) -
hát nagyjából!! dögunalom ez a mai verseny! -
-
dehogynem, mert elfüstől a motorja:D -
Jó ez az F1, egy db előzés sem volt és ha igy megy nem is lesz :)
Alonso meg alázza a mezőnyt... semmi esély őt befogni... -
Nyiri #37560 Az teny. Ha vegig azt nyomja Alonso, Kimi, Sumi akkor az ev versenye. -
és remélem a vége is az lesz -
az eleje jó volt -
Nyiri #37557 Nagyon uncsi :( Nem tortenik semmi a boxos elozeseken kivul :( -
juzosch #37556 Hát a hazai futam általában senkinek nem szokott összejönni. Neki most nagyon nem.