182273
  • mflex #37549
    Remélem én is...
  • Istencsászár
    Michael Schumacher and David Coulthard
  • gabor1968
    Már igazán lehetne egy jó kis esős verseny! Nem is emlékszem hogy mikor volt utoljára! Remélem Raikonnen megszorongatja Alonsot, csak kibírja a motorja.
  • Istencsászár
    Ámen!:D
  • Kit--Kat
    Csodák vannak, mellesleg ezek sosem 100%osak, gyorsan eljárok még ma 1 eső táncot:)
  • passatgt
    Nem lesz eső:

http://weather.yahoo.com/forecast/UKXX1916_f.html
  • Istencsászár
    "A versenybíróság mindkét fél verzióját meghallgatta, majd úgy határozott, hogy nem szabnak ki büntetést a kolumbiai versenyzőre."
  • Istencsászár
    Mi nem? most ne mond hogy nem igy volt, valaki mindig kifakadt valaki miatt hogy feltartotta de volt amikor mégsem tarotta fel de rá fogta... nemtudom ezen mit nem lehet érteni és miért kell kötekedni...

Kit érdekel Sumi, meg állt a pálya közepén vagy szándékosan vagy nem... teljesen más eset mint a többi.......
  • DJ Bee18
    volt valaki ebben az éven akit még nem hordtak le a földig

Még egyszer bocs, csak ez a mondatod nem tetszett, arra utalt, hogy kit érdekel már ez, Sumi esetében meg mindenki vádaskodott...
  • Istencsászár
    Ismétlem, amit nem láttam arról nemtudok véleményt alkotni, majd ha látom akkor megmondom hogy szerintem mi. Sumit te ugy láttad ok, de látttad és ez a lényeg.
  • DJ Bee18
    Sumit én se láttam szabálytalannak. Bocs, de már rengetegszer észrevehető a szemellenző. Próbálj kicsit objektív lenni
  • Istencsászár
    2 teljesen más eset, Monty esetét nem láttam igy vagy igaz vagy nem. Ha te igen ird le, vagy mutasd meg.
  • DJ Bee18
    Suminál érdekes nem zavart ez... Montynál egyből...
  • Istencsászár
    Kiváncsi leszek a holnapra futamra.
  • G_ArchAngel #37535
    Hamilton újra nyert
  • G_ArchAngel #37534
    Rosberget megbüntették

A WilliamsF1 versenyzője, Nico Rosberg az időmérő edzés alatt túl gyorsan hajtott a boxutcában (69,6 km/h), ezért a Nemzetközi Automobil Szövetség 2.700 eurós büntetéssel sújtotta. A német versenyző a tizenkettedik rajtpozíciót szerezte meg.

uh, basszus, az több, mint 2 havi pénzem...:(
    ezt kapnám az M7-esen a zsaruktól, akkor asszony agyonverne...
  • mflex #37533
    Én nem értem, hogy a jó francba tudják ezek így közvetíteni a nagy semmit... Vagy legalábbis nem veszik észre, hogy már mindenkinek tele van velük a ... hócípője! Főleg ezzel az értelmes Gyulával... Én már csak röhögök rajta. Na majd holnap kiderül vagy esni fog állítólag a versenyre szakadni fog az eső! Dejó lenne...
  • Istencsászár
    Na leglább ezt is tudjuk:), amugy volt valaki ebben az éven akit még nem hordtak le a földig mer nem szabálytalankodott / vagy nem figyelt ezen a fenomenálisan jól kialakított időmérőn?
  • Istencsászár
    "Az autóm egyensúlyával nem vagyok megelégedve" hát ez az egész évre vonatkozik, sosem jó... Lehet szidni Montyt, de lehet neki nem fekszik ez a kocsi egyátalán és azér van ennyire lemaradva, mer nem hiszem hogy ennyi különbég van, lásd tavaly jónéhány futam... Remélem odakeveredik a dobogó alá valahogy esetleg ra, mer ezt a pályát ugy ismeri mint a tenyerét az tuti.
  • G_ArchAngel #37530
    McLaren-Mercedes: Räikkönen az első sorból rajtolhat

A McLaren-Mercedes versenyzője, Kimi Räikkönen az első sorból rajtolhat a holnapi Brit Nagydíjon. A finn pilóta a második rajtpozíciót szerezte meg. Juan-Pablo Montoya ideje a nyolcadik helyre volt elegendő. David Coulthard úgy véli, hogy Montoya feltartotta őt a gyors köre alatt, ezért a felügyelő biztosság elé került az ügy. Elképzelhető, hogy megbüntetik, és hátrébb sorolják, de egyelőre nem született döntés.

Kimi Räikkönen: "Nagyon örülök ennek az eredménynek. Különösen itt Silverstoneban, ahol a wokingi és a briswoworthi munkatársak is jelen vannak. Az autóm jó volt. Sajnálatos, hogy nem sikerült a pole, mert közel voltam hozzá. A második hely remek. Tegnap sokat javítottunk, így ma harcolhattam is. Elégedett vagyok."

Juan-Pablo Montoya: "Az autóm egyensúlyával nem vagyok megelégedve, emiatt voltak nehézségeim az időmérőn. Jobb pozícióra számítottam, így csalódott vagyok. De a verseny hosszú és tapasztalatból tudom, hogy bármi megtörténhet ezen a futamon."

JPM...:(
  • G_ArchAngel #37529
    A mérlegelés babrált ki Buttonnal

Nick Fry a Honda csapat főnöke szerint rosszkor hívták mérlegelésre versenyzőjét, Jenson Buttont, akinek emiatt már nem maradt ideje a javításra. A csapat csak egy biztonsági körre küldte ki versenyzőjét, de a későre hagyott gyorskör stratégia rossznak bizonyult, miután a kerékcserére érkező Buttont mérlegelésre szólították.

„Sajnos, amikor Jenson visszajött az új gumiért, behívták mérlegelni." -mondja Fry. „Nem túlzottan csipkedték magukat, így mire végeztek, már nem maradt idő az újabb gyorskörre."

„Természetesen mindez nem történt volna meg, ha korábban kiküldjük, de a pálya állapota miatt megpróbáltuk egy kicsit húzni az időt. A többiek is ezt tették, de nekünk nem jött be."
  • G_ArchAngel #37528
    Coulthard: Montoya gusztustalanul vezet

A Red Bull Racing versenyzője, David Coulthard a Brit Nagydíj időmérő edzését követően Juan-Pablo Montoyát kritizálta, aki állítása szerint kishíjján balesetet okozott, majd a jó köridő elérésében is hátráltatta.

"A Klubnál elengedtem Montoyát, aki nagyon közel jött az autómhoz. Talán azt akarta mutatni nekem, hogy feltartottam őt. Szerintem nem, de ha esetleg mégis, akkor is jöjjön oda hozzám, és beszéljük meg. Veszélyes manőver valakire ráhúzni az autót. Ezt követően letért az ideális ívről, és lassan haladt az utolsó két kanyarban is. Az autója nem sérült meg, tehát csak azért tette, hogy én lassabban kezdhessem meg a gyors körömet."

A szabályok mindenkire egyaránt vonatkoznak – véli DC. "A szabályzat egyértelmű. Nem szabad akadályozni egyetlen gyors autót sem. Nagyon rossz modora van, az ilyen emberekkel a saját stílusukban lehet kommunikálni. A versenybíróság el fog beszélgetni vele. Nem szeretnék ebből profitálni, ő a gyorsabb. Nem erről van szó. Erről az időmérőről, az általános és az ő viselkedéséről van szó. Mindenki felháborodott Michael manőverén, pedig az csak őt érintette. Juan-Pablo gusztustalanul vezet, nem férfihoz méltó. Ezt nem tudom elfogadni."

"Általában nevelés kérdése, de egyesek egy idő után elérik a plafont és nincs tovább. Nem tudnak újat tanulni. Csak a versenybíróság tehet ez ellen valamit. A tavalyi monacói futamot követően azt mondta, hogy a felügyelők túl szigorúak voltak vele. Mégis hogyan lehet egy ilyen emberrel bánni?"
  • gabor1968
    Nehéz dolga lesz Suminak ha győzni akar! Szerintem nincs sok esélye! Sajnos!
  • Istencsászár
    Semmi extra nem volt...
  • Punker
    volt valami izgi? asztalosok melóztak nálam és nem sikerült a rtl-t behangolnom a tv-n :(
  • G_ArchAngel #37524
    jah, azt is a finnre tervezték, mint a lángolós motort...
  • Istencsászár
    Szar az az első szárny:)
  • G_ArchAngel #37522
    most már végképp látszik, hogy JPM öreg az F1-hez...
  • CHEAPBOY
    Fernando for the winnner:)
  • ÁjjLe BoBBi
    Kimi
    jó lenne ha nem halna meg alatta az a retek holnap...
  • ÁjjLe BoBBi
    hát hogyne
  • Istencsászár
    Ja énis örülök de más szempontból :D kifogás.txt
  • gordon 24
    Dehogy ez a szint tiszta igazság!!!!
  • reaper4
    nekem is :)
  • desigo
    álmodik a nyomor:)
  • Rolesz
    hajrá Kimi!ye!
  • Nyiri
    Orulok hogy sumi nem indul az elso helyrol. Legalabb nem keresnek valami szart amivel megbuntethetik. Kimi kocsija kidoglik ugy is holnap Sumi meglenyomja a spanyolt es Ferka gyozelem :)
  • desigo
    1-Alonso
    2-Kimi
    3-Schumi

Tetszik a sorrend:)
  • Istencsászár
    Grat Button te tényleg jó vagy :) csak igy tovább. Azér illett volna bekerülni..
  • desigo
    button megszívta...