182273
  • [Jakuza]
    Briatore vadolja a FIA-t.
    Hat ez egy jo iras, kicsit se elfogult, hiszen mindossze annak a csapatnak a vezetoje vadol, aki allitolag most sertve erzi magat.
    Esetleg nem talaltal volna valami olyan cikket, mint pl Orban Viktort vadolja Gyurcsany Ferencet, vagy forditva?

Kezdek komolyan ketsegbe esni, attol amit csinalsz.

Inkabb azon gondolkodjal el, ha annyira csal a FIA a Renault ellen, akkor miert buntettek meg MS-t veletlenul ugyanannyi pontra mint Alonsot, kisebb vetekert ?
    Hiszen ezzel Alonsonak kedveztek.
    Miert nem buntettek meg Alonsot Monacoban azert a sargazaszlos manoverert, mikozben a leallasaert MS-t hatrasoroltak az utolso helyre. Hiszen ezzel szinten a Renaultnak kedveztek.

Ez tipikusan arra vall, hogy a Renaultot, mindenki elnyomja.
    Holnap biztos az lesz Briatore ur allaspontja, hogy az Isten ellenuk van, mert kiesett a kerekanyajuk.
  • edeleny
    Légyszi olvasd el!!!!
  • Nyiri
    Beallitod ugy a tobbi csapatot, mintha azok szentek lennenek. VICC. Mindenutt van csapatsorrend. Mindenki penzbol el. Monty kevesbe eladhatobb mint Kimi. Persze hogy neki kene nyerni ha lenne egy normalis auto. De mivel szaro kes orultek hogy Monty bement, egybol jon a duma, hogy SPORTSZERUEK MERT NINCS CSAPATSORREND. Ne nevettes mar.

Azert mert gyulolod a ferrarit es sumit meg nem kene szenneegetned magad a hulyesegeiddel.
  • Nyiri
    Kimivel semmi bajom, csak ha mar lenezzuk meg elfelejtunk versenyzoket melyek masnak kedvesek akkor ne hagyjunk ki senkit :D
  • [Jakuza]
    LOL.
    Ez mar megint milyen iras ?

"A másik dolog,azt a kommentátorok is elismerték,hogy csak az ö agyszüleményük,hogy azért rajtolt a Red Bull a boxbol,hogy Alonsonak jo legyen."

A tenyekrol beszelj.
    Jobb lett Alonsonak, hogy nem indult elotte a Klien vagy sem ? A valasz szimpla es egyszeru. Igen.
    Nem kell ehhez agyszulemeny csak minimum 10es IQ, hogy rajojj.
    Ha nem jossz ra, az ... khmmm, mast feltetelez.

"A McLarenes fejlesztéshez,meg annyit,hogy Briatore szerint a Mc. panaszolta be a Renaultot a lengéscsillapitok miatt,szal valamelyik nem fedi a valoságot.
    Az viszont igaz,hogy Ron összefogás"

Mc panaszolta be ?
    Hogy lehet ez, hiszen 3 heten keresztul azt hajtogattad, hogy milyen szemet dolog a Ferraritol, hogy bepanaszolta a Renaultot.

A masodik resze meg abszolut sportszerutlen, le is irtam mar hogy miert.
    Talan akkor a Mercedesnek vagy Renaultnak egy olyan bajnoksagban kellene indulni, ahol lefizeti a tobbieket hogy mindig o nyerjen es ha jon egy kihivo aki mashogy gondolkozik, akkor a tobbi csapatot osszefogasra buzditja egy olyan szlenggel, "En utalom ha nem en nyerek, fogjunk ossze, hiszen ti nem nyerhettek, de akkor mar legalabb en nyerjek es ne mas ". Kicsit LOL.

Vill annyira egyenes ember, hogy ha nem nyerhet es kirugjak a csapatabol, akkor nem azzal foglalkozik, hogy miert rugtak ki, hanem , milyen szemet az az MS, az is biztos azert volt, hogy kirugtak, mert letezik egy MS.
    Nos ez mar nem a savanyu a szolo esete, hanem az abszolut feltekenyseg es szanalmas emberi tulajdonsag.
    Valoban letezik MS, es bizony tuskeket hagyott szanalmas szovegu Villiben, mert ha nincs MS akkor o ma tobbszoros vilagbajnok.
    Ez a valodi ok. Megmagyarazhatod, hogy gondolta Villi amit mondott, de az biztos, amig meg nem dontik az osszes rekordjat, addig bizony MS-re emlekezni fognak az F1-ben, es ezek megdontese nem ma lesz.

Es a hozzaallasod milyen "Magyar" az jellemzo, hogy mindig masokban keressuk a hibat,de nem minden ember ilyen.
    Nem a sajat butasagom miatt aztam meg mert nem vittem magammal ernyot, pedig lattam a fekete felhoket, hanem kis pista miatt, mert nem telefonalt az eso elott.
    Ez a jellemzo.Szoval gumi, szar auto stb erre ez a valaszom.

• [Jakuza]
    Magadnak mondasz ellent, tobbet beszelsz rola mint egy rajongo.
    Allandoan Sumak igy Sumak ugy, Sumak ilyen alattomos Sumak olyan szemet.
    Erdekes modon nem a kedvencedrol irsz, hanem a masik versenyzorol akit nem szeretsz.
    Akkora ellentmondas van emiatt az allitasaidban, hogy mar kezd kabarisztikussa valni.
  • Istencsászár
    1etértek.
  • edeleny
    Kénytelen vagyok válaszolni,tavaly mikor még Kiminek volt esélye bajnoknak lenni,Montoya simán nyert,mert ott annyira van csapatsorrend.
    17. futam Brazilia, Monty,Kimi,Alonso,és pont ezzel a Monty gyözelemmel lett bajnok Alonso.
    Elkébzelhetö lenne,hogy az idén ugyan ilyen pontállásnál a Ferrarinál Massa-Sumi legyen a befuto?

A másik dolog,azt a kommentátorok is elismerték,hogy csak az ö agyszüleményük,hogy azért rajtolt a Red Bull a boxbol,hogy Alonsonak jo legyen.
    A McLarenes fejlesztéshez,meg annyit,hogy Briatore szerint a Mc. panaszolta be a Renaultot a lengéscsillapitok miatt,szal valamelyik nem fedi a valoságot.
    Az viszont igaz,hogy Ron összefogásra szolitotta fel a Renaultot,hogy inkább legyen a Renault a bajnok,mint a Ferrari,de hát érthetö okok miatt Ron sem rajong a Ferrariért.

Vill. nos Villeneuve legalább egyenes és bátor ember,ö ezt mondja már cirka tiz éve,ha valaki meglepödött ezen a nyilatkozaton,akkor az nem nagyon néz F1-et.
    Nagyon sok szempontbol igaza van.
    Öszinteség?
    Mit is mondott pl Vill. vagy Monty ha nem volt jo az auto?
    Sz@r a kocsi,f.o.s. a gumi stb.
    Sumi?Sumi a jofiu,ilyet sose mondana.Nem tudjuk mi a gond?Aztán vigyorog.Soha se szidná a beszállitokat,viszont ha nyer:ez a gyözelem soha se jött volna létre ha nincs az uj üzemanyag(már két éve ugyan azt használjuk),jok voltak a gumik(a francot,meg egy kör es teljesen elkopnak),jo volt a taktika(miután mindenki más elrontotta),egyébként is nem nyerhettem volna,ha nincs Rolex ora a kezemen,Durex ovszer a zsebemben,és a szorult helyzetekben nagy segitség volt a Libero,és a Piszkei WC papir-ami elérhetö.

Elfelejtik?
    Nem tudom.Nem hiszem.Pont ez a sport az ahol csak a gyöztesekre emlékeznek.Szerintem ugy gondolta,hogy ha már nem versenyez a szurkoloi gyorsan átpártolnak máshoz.
  • sharpshooter #40584
    - ja, az aki gyorsabb volt mindenkinél?
    - az, muhahaha
  • Ch_Slater
    szerintem ez így van (a cinizmus része nélkül), nem csak a sumira vontakozik. Aki visszavonul, arról pár év múlva csak a rajongók szolgálhatnak részletes adatokkal, a többiek csak a nevére emlékeznek...
  • Nyiri
    Ugy ahogy mondod. Kimire nem fog senki se emlekezni :) Talan akkor ha rohogni kell egyet, mert unalmas a futam.
    - Emlekeztek arra aki mindig a favorit volt eveken at aztan megsem ert el semmit?
    - Mi is volt a neve?
    - Valami finn alkoholman.
    - Muhahahaha
  • Ch_Slater
    he? nem nagyon értem, mit akartál mondani ezzel (valószínűleg az írott szöveg hangsúlytalansága miatt)

az első részére: egyáltalán nem erőltetett. folyamatosan nézem az f1-et, nem csípem a sumákot (azaz nem vagyok rajongó) és már most nem több, mint egy statisztikai adat számomra (azaz van 7vb címe, lehet lesz egy 8.). Semmi más nem ragadt meg belőle, amit pozitívumként tudnék előhozni. Így azok akik nem érdeklődnek az F1 iránt, még ennyit sem tudnának róla (talán azt, hogy az F1-ben valami versenyző, de ezt sem mindenki)

szóval nem igazán értem a második bekezdésedet, vagyis csak egyféleképpen tudom értelmezni: próbálod kiforgatni, amit írtam. jelzem sikertelenül.
  • Istencsászár
    Msfanok most oda vannak... jó ti majd azt fogjátok mondogatni, bezzeg a német ő volt a király, ő volt a minden, ő volt a... de aki nincs oda érte annak édes mind1 hogy van vagy nincs. Ottvan Kimi, Alonso meg a többi elmebeteg, most már ők lesznek/vannak a középpontba ők a jövő.

De ezis nevetséges vita, te mondom hogy milyen nagy stb..., a másik meg "szarik" rá.
  • [Jakuza]
    Ugye ezt meg magad sem hiszed el, amit irsz ? :P
    Meg ez a mondat is nagyon eroltetett : "Aki érdeklődik a sportág iránt nyilván tudni fogja, hogy ki volt, de a rajongókon kívül a többieknek csak egy statisztikai adat lesz"

Illetve pontosabban lol.
    Erdeklodsz a Darts utan ? Megmondod nekem ki a 2. legtobb vilagbajnoki cim birtokosa ? Biztos nem , mert nem erdeklodsz a sportag irant, mig akik folyamatosan nezik azok tudjak.
    Szoval ez a mondat eleg ... khmmm.
  • Count Adyn
    Ne félj majd Palik emlékeztet rá xD
    Ms pedig meghatározó személyiség a forma 1 ben,
    sokan imádják sokan utálják, de ezek egyike se fogja elfelejteni,
    bármennyire is szeretné:)
  • Ch_Slater
    ja igaz. 20 év múlva is tudni fogom, hogy ki volt a Sumi, ugyanúgy ahogy tudni fogom, hogy ki volt a Villi, Alonso, Kimi, Prost, Senna és a többiek. De nem fog versenyről-versenyre eszembe jutni a neve, már egy év múlva sem a visszavonulása után. maximum akkor, ha valaki aljaskodni próbál a másikkal, akkor megjegyzem, hogy na ez olyan Sumis volt. dicstette a 7 vb címen kívül (amiről már máskor is mondtam, hogy le a kalappal előtte), akkor sem jutna eszembe, ha erőltetném magam.
    Aki érdeklődik a sportág iránt nyilván tudni fogja, hogy ki volt, de a rajongókon kívül a többieknek csak egy statisztikai adat lesz (x nyert verseny, y vb cím). A riporterek sem emlegetik túl sűrűn Sennát vagy a nagy régieket, csak akkor ha valaki megdönti ilyen-olyan rekordjukat (pl. legtöbb pole, nyert verseny meg ilyenek)
  • [Jakuza]
    Annyira fogjak elfelejteni, hogy a regi Prost rajongok, akik utaltak Sennat, a mai napig emlekeznek ra.
    Egy 7szeres VB gyoztest nem fognak elfelejteni, mert mindig lesznek riporterek ujsagirok es mas szemelyek akik emlekeztetik ra az embert.
    Amugy szanalmas Villi fiut sokkal hamarabb fogjak elfelejteni, sot amondo vagyok az apjara inkabb fognak emlekezni, mint ra.
  • gercse
    a sport már csak ilyen..., akit nem szeretünk, azt hamar elfelejtjük, de aki senkinek sem szurkol (ebből biztos kevés van), hanem csak szimplán a nagy versenyzői teljesítmények miatt nézi az F 1-et, az sok év múlva is tudni fogja, ki az a Michael Schumacher
  • Istencsászár
    Nemértetted meg! A rajongók nemfogják, de aki nem él hal utánna azt hidegen hagyja hogy van vagy nincs, nekik van más akinek szurkolnak...
  • Ch_Slater
    hát akkor lehet, hogy egyedi jelenség vagyok (nem hiszem), de ha visszavonul és a csapatok körül sem fog sertepertélni, akkor nekem eszembe sem fog jutni (hiányozni meg a legkevésbé sem fog).
  • pauly
    hát egy 7-szeres világbajnokot azért egyhamar nemfognak elfelejteni...
  • Ch_Slater
    szerintem bennem is hasonló vélemény alakulna ki ha egy versenyzőtársam "csakazértis kilökéssel" akarna legyőzni, vagy kiiktatni a bajnokság finishében... és abban is igaza van, hogy aki nem elvakult rajongó az gyorsan túlteszi magát sumákon és pár év múlva eszébe sem jut, hogy volt egy olyan versenyző is. a rajongó meg azért rajongó, hogy emlékezzen rá...ennyi.
  • [Jakuza]
    Valami hasonlo munkalkodhatott benne, mint ami benned is. :P
    A szanalmassag. :P
  • Bandee1987
  • Istencsászár
    Mond meg teis ezaz:), Biztos felkelt azt az volt az első dolga hogy ezt kiöntse magából, de nemértem hogy ezen is mitkell fennakadni...
  • DJ Bee18
    Ezaz, sértett ember véleménye számomra nem mérvadó... Alonso drukkerek is ugyanúgy fel lennének háborodva.
    Mellesleg kérdezem én, ez a nyilatkozat most miért kellett, hogy jön ide? Kirúgtak, nélkülem semmire nem megy a csapat jövőre, Sumi meg egy hazug disznó... Sztetek ez vélemény? Inkább elkeseredés, és parasztság...
  • [Jakuza]
    Jogos.
    Amugy visszaterve egy nem oly regi temara, ahol edeleny azt irja, hogy persze, most mar igy az ideny vegen meg van a csapatsorrend, es ezzel magyarazza meg a dolgokat.
    Meglehet, de viszont itt mar sokkal csunyabb dolgok is eloterbe kerulnek.
    regen szo nem volt ilyen huzasokra, mint pl, hogy azert nem rajtolok csak a boxutcabol, hogy egy masik csapatnak jobb legyen es ilyen se volt, hogy a Mercedes felajanlja a Renaultnak a fejleszteseit, ha mar ok ugy sem nyerhetnek, de akkor Ferrari se nyerjen.
    Ez mar a sportszerutlenseg hatarait surolja vagy lepi at.
    Mondok erre egy sarkitott peldat, adott 3 tavfuto akik kozul az egyik eselyes erzi az utolso 400 meteren, hogy nem birja szuflaval es erzi o mar nem nyerhet, ekkor inkabb felrugja hatulrol azt a sportolot, akit nem szeret, hogy ha mar o nem nyerhet legalabb ne az nyerjen, akit nem szeret.
    Ez a legsportszerutlenebb dolog, ami letezik.
  • Count Adyn
    lépjetek már tul szegény kirugott srác kesergésén:)
    Elhiszem hogy utálni akarja valaki ms t meg minden, joga van hozzá,
    de hogy feledhető lenne az orbitális baromság
  • jefferson83
  • M@TriX
    lehet majd fogadni ;) de az csak a 2.0-ban lesz... ;)
  • jefferson83
    Aztán majd számoljuk ki hányszor nyer és összesítjük Csak nehogy valakinek ne tetszen az új banner.
  • DjDano
    Így igaz!!!
  • M@TriX
    mondtam, hogy véletlenszerű, szóval nem kell aggódni, a véglegesben az összes autó benne lesz és véletlenszerű gyorsításokkal, pont ezért, mert ez bekalulátam, hogy vannak fanok :)
  • edeleny
    Ugy látszik nem lehet pártatlanul betenni a kocsikat,kérhetném,hogy legyen benne,amint az egyik Aguri elözi a Midlandet?
    Vagy legyen a tavalyi elsö kettö!
  • Magic Boy
    Szerinterm jöhet, de bővitsd a kocsikat és mindig a Ferrari nyerjen a végén!
  • M@TriX
    mint láthatod most is véletlenszerűen előzi egyik a másikat, járműbővítés lesz mint írtam, de akkor ha elfogadjátok a bannert, mert így is van benne melóm azért (unatkoztam délelőtt ;)), szóval hiába már nem fárasztanám magam
  • Mersant
    kerhetem hogy a McLaren előzze le az egész mezőnyt? köszi....na jó csa kvicceltem...
  • edeleny
    Jo,ebben legalább van csaj.
  • M@TriX
    előbb volt a pályarajz, a maradék helyre pakoltam a kocsikat, bár valszeg úgy megoldható lesz, hogy jobbra apályarajz mellé megy majd a jelzés magyarázat és akkor kb 10%-al meg lehet növelni...
  • DJ Bee18
    most látom, tök jó ötlet a google map