Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
edeleny #40585 Kénytelen vagyok válaszolni,tavaly mikor még Kiminek volt esélye bajnoknak lenni,Montoya simán nyert,mert ott annyira van csapatsorrend.
17. futam Brazilia, Monty,Kimi,Alonso,és pont ezzel a Monty gyözelemmel lett bajnok Alonso.
Elkébzelhetö lenne,hogy az idén ugyan ilyen pontállásnál a Ferrarinál Massa-Sumi legyen a befuto?
A másik dolog,azt a kommentátorok is elismerték,hogy csak az ö agyszüleményük,hogy azért rajtolt a Red Bull a boxbol,hogy Alonsonak jo legyen.
A McLarenes fejlesztéshez,meg annyit,hogy Briatore szerint a Mc. panaszolta be a Renaultot a lengéscsillapitok miatt,szal valamelyik nem fedi a valoságot.
Az viszont igaz,hogy Ron összefogásra szolitotta fel a Renaultot,hogy inkább legyen a Renault a bajnok,mint a Ferrari,de hát érthetö okok miatt Ron sem rajong a Ferrariért.
Vill. nos Villeneuve legalább egyenes és bátor ember,ö ezt mondja már cirka tiz éve,ha valaki meglepödött ezen a nyilatkozaton,akkor az nem nagyon néz F1-et.
Nagyon sok szempontbol igaza van.
Öszinteség?
Mit is mondott pl Vill. vagy Monty ha nem volt jo az auto?
Sz@r a kocsi,f.o.s. a gumi stb.
Sumi?Sumi a jofiu,ilyet sose mondana.Nem tudjuk mi a gond?Aztán vigyorog.Soha se szidná a beszállitokat,viszont ha nyer:ez a gyözelem soha se jött volna létre ha nincs az uj üzemanyag(már két éve ugyan azt használjuk),jok voltak a gumik(a francot,meg egy kör es teljesen elkopnak),jo volt a taktika(miután mindenki más elrontotta),egyébként is nem nyerhettem volna,ha nincs Rolex ora a kezemen,Durex ovszer a zsebemben,és a szorult helyzetekben nagy segitség volt a Libero,és a Piszkei WC papir-ami elérhetö.
Elfelejtik?
Nem tudom.Nem hiszem.Pont ez a sport az ahol csak a gyöztesekre emlékeznek.Szerintem ugy gondolta,hogy ha már nem versenyez a szurkoloi gyorsan átpártolnak máshoz.