182273
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
fasza, csak sztem jobb lenne, ha a mozgó autók területe kisebb lenne, és a pályarajz területe kicsit nagyobb lenne.
Meg ha élesedne a kép egy picit, akkor kész lenne
-
mi lett ezzel a zsákkal:DDD -
[b]elkezdtem csinálni egy FLASHbannert!
Ha láttok benne fantáziát, akkor tovább dolgozok rajta, jelenleg bétaközeli állapotban van. (kisebb hibák, kijavítása több autó,, forgó kerekek, mozgó sisakok, szöveg animációk, stb. vannak még hátra)
a logikáját elrendezését kellene nézni, nem azt, hogy kivillan egy pixel mindig, meg meg ilyesmi ;)
Eddig mindössze 100Kb a banner, szóval nem egy egetverő méretű sztem...
szóval írjatok véleményt, akár igen akár nem, mert ha nem jó inkább nem fárasztom magam vele ;)
építőjelegű segítségek is jöhetnek majd természetesen de csak akkor ha kell a banner. a pályarajzok megvannak, az változna versenyenként, meg esetleg az elsuhanó autók mögötti háttér lenne, mondjuk mindig aktuálisra frissítve de ezt majd meglátjuk. ha elkészül akkor nem lesz nehéz aktualizálni majd.
jah a bannerlink ;) Nincsen tökéletesen a helyére illesztve, csak kb a helyén lehet megnézni.
itt egy lezárt fórumba beillesztettem, közel így nézne ki a ha benyomnánk a szélek nem lennének ilyen erősen elvágók de azt a részt még nem szültem meg. -
Ecclestone véleménye Montoyáról
Úgy tűnik a sok-sok rajongón túl a Forma-1- vezetőjének, Bernie Ecclestone-nak is hiányzik a nemrég a NASCAR sorozatba igazolt Juan Pablo Montoya. Mint mondja, Montoya olyan speciális karakter, akire nagy szüksége van a sportnak.
Ecclestone szerint a kolumbiait nagyon sok kritika érte a McLarennél, amiből természetesen bárkinek elege lenne, így Montoya sem hagyhatta magát, lépnie kellett.
„Úgy hiszem nagyon sokszor kritizálták őt a McLarennél." -mondja Ecclestone. „Elérkezett egy pont, ahol már nem bírta tovább és a legjobb döntésnek a kilépés látszott számára. Mindazonáltal én úgy vélem egyszer még vissza fog térni közénk."
„Az F1-nek olyan versenyzőkre van szüksége, mint amilyen ő!"
Tessék neki is megvan a véleménye és már nem először mondja, persze ez meg a Monty utálóknak nem tetszik... -
jefferson83 #40548 Meg van a véleményem arról aki egy interjúban csak fikázza a másikat. Mindenkinek van véleménye csak az ilyeneket elég egyszer is elmondani, mert egy idő után már kicsit unalmas. -
jefferson83 #40547 Én emlékezni fogok Sumira, sőt a gyerekeim is és annak a gyerekei is
.
-
Nyiri #40546 Akkor meg ne beszeljen ugy sumirol, mintha O maga szent lenne bazz. -
De azaz indoklás:DDD
"Igen, Sennának is voltak ronda lépései, mégis őszintébb volt. Amikor 1990-ben kiütötte Prostot Suzukában, már a verseny előtt megmondta, hogy ezt fogja tenni."
na mind1, inkább ő rá nemfognak emlékezni, illetve a nevére igen, de csak a papája miatt:) -
Talán mer a csapatoknál nemlehet ilyeneket nyilatkozni... kb ezér. -
Nyiri #40543 Miert kell Vilinek mindig ezt a fika szoveget nyomni ha tudja hogy mar nincs kovetkezmenye. Nez meg mikor kiraktak 2003 vegen. Detto jott a fika Sumira. -
Miért kell ezt a szar szöveget nyomni, amikor valaki nem szentként beszél Sumaherről? az nemis lehetséges hogy 1szerűen ezt gondolja róla? -
edeleny #40542 Vill véleménye nem lepett meg,ö már ezt mondja régen. -
Nyiri #40541 Muhahaha ez a Vill. Savanyu a szolo. Ez van. En szoritottam vilinek mindig is, de ezen a nyilatkozaton nagyon latszik, hogy csalodott. Miert kell megmarni mast amiert O elkurta maganak a karriert? Nem ertem :D -
Vili most már megmondhatja amit gondol... ezt 1 hónapja nem tehette mer féltő szemek figyeltk minden mondatát... Amugy a5 cikket érdemes olvasni, Formula.hu irója kissé elfogult sumi iránt és először egy jó kis Vili a béna rizsát hordott össze, majd utánna szűken rátéret a lényegre... -
edeleny #40539 Teljesen megvan a csapatsorrend,ennek ékes bizonyitéka,az Alonso hibájaként felrott tavalyi Kanadai GP.
Idén Monaco:Klien megkérdezi a csapatot,D.C. hol áll hozzá képest?Mögötted van,nem vagy körhátrányban,ne engedd el.
Ugye a Mc.-nél már csak a hagyományok miatt sem volt,sincs sorrend.
A Williamsnél is olyan sorrend van,hogy Malajziában egymást szoritották ki a rajt után,pedig ott tényleg rutin-ujjonc felálás van.
Aztán mielött még kapnék a nyakamba.Milyen csapatsorrendröl is beszélünk?
Én itt most,az eleve elrendelt sorrendröl,arrol,amit már év elején az elsö futam elött lehet tudni.
Már csk öt futam van hátra,most már természetesen van csapatsorrend a Renaultnál,mint ahogy ilyen helyzetben lenne a Super Agurinál is,vagy bárhol máshol.
Vill meglehetös sjátságos véleménye Sumirol.
Legalább gerinces ember,ö ezt mondja már rég.Kis változásokkal ez van mindhárom hirportálon.(F1hirek,formula.hu) -
Villeneuve: Schumacher sunyi és feledhető -
Villeneuve ismét versenyez! A ChampCar sorozatban.
Jacques Villeneuve fogja átvenni Cristiano da Matta helyét a RuSport Champcaros csapatnál.
Mint ismeretes, Cristiano da Matta a RuSportos versenyző tesztelés közben telibe kapott egy szarvast. Ez miatt hatalmas sebességel csapódott bele a gumifalba, így egy ideig mesterséges kómában tarották az orvosok. A legfrisebb hírek szerint da Matta már jól van, reagál a külső jelekre, és hamarosan elhagyhatja az intenzív osztályat.
A felépülés és a versenyzés azonban még odébb van, és a RuSport csapat már ki is nézte magának a helyettest: Jacques Villeneuve. A kanadai nem lesz ismeretlen név, hiszen már nyert CART világbajnokságot, ráadásul augusztus 27-én, pont Montréalban, vagyis a Forma-1-es Kanadai Nagydíj helyszínén fog összecsapni a tengerentúli mezőny.
A viadalt (vélhetően) az Eurosport élőben közvetíti. -
:)) ha ő mondja... -
Ecclestone: Nem akarjuk lebutítani a Forma-1-et -
jajj...ne mondd már hogy pl. a Renault-nál nincs csapatsorrend... -
Erdekes , akkor miert mondjak a tobbi Mercedeses es Renaultos haverjaim is azt, hogy a nagycsapatoknal mindenhol meg van a sorrend ? -
edeleny #40532 Isten ments,hogy kötöszködésnek vedd,de lényegében csak a Ferrari szurkolok mondják,hogy a többi csapatnál is meg van az a sorrend ami a Ferrarinál.
-
Naja, aki előrébb van azt kell segíteni, ha nem csinálod akkor repülsz... pléda: Motogp-KTM-Talma -
Nyiri #40530 MUHAHAHAHAHAAHA
Nincs elso szamu pilota. Ne rohogtess mar. Az elcsapatoknal MINDNEL VAN. Ez tuti. -
edeleny #40529 Igazábol mind a 4 megoldásnak vannak elönyei.
Ha marad,akkor lesz összehasonlitási alap,Alonsorol,Kimiröl.
A Ferrarinál ugyan ez,Sumival.
Ha a Renaulthoz megy,akkor a jelenlegi 3 élcsapatnál oszilk meg a most legjobban sztárolt három pilota.
Ha netán máshová,vége leveszik a válárol,az esélyesség terhét.
Bár a máshová kizárhato. -
asszem 19M U$D-t fog kapni...
én úgyvettem ki Norbert Haug mostani nyilatkozataiból, hogyha Kimi marad, akkor Ő lesz a mindenkori előnyben részesített pilóta, a Renault szintén ezt ajánlotta...
a Ferrari nem tudom mit ajánlott a rangsorban, de pénzben ugyanannyit mint a McLaren (Mercedes?) -
Valóban nincs olyan, hogy 1. meg 2. pilóta... én azért örülnék, ha Kimi Mekis maradna, mert emberemlékezet óta Meki szurkoló vagyok. Csak végre lenne egy olyan évük, amikor elejétől a végéig megy a szekér rendesen.
Végre banner... nem is rossz
.
-
edeleny #40526 Ezzel az erövel,meg ha a Ferrarihoz megy Sumi lesz a kettes számu.
Nem veszed észre,hogy ordit,hogy a Ferrarin kivül szinte sehol sincs elsö,és második számu pilota,söt ujjabban talán már ott se.
Pláne meg nem a fizetés határozza meg,ki hanyas.
Egyébként Alonso mennyit kap,na nem mindha annyira érdekelne? -
asszem a 2 évre szóló 64 millió és ezek az ígéretek előrevetítik, hogy Alonso maximum 2. pilóta lehet a McLaren-nél, ha marad a finn...
mondjuk nem volt gyenge a ringen látni a sok Ferraris zászlót Kimi névvel, gondolom Monza-ban ebből több ezer lesz... -
Mercedes-nek a McLarenen túl Raikkönenre is szüksége van
Mint arról már hétfőn beszámoltunk, a legbelsőbb hírek szerint a DaimlerCrysler németországi egyeztetés után már meg is vásárolta a Ron Dennis és Mansour Ojjeh tulajdonában lévő 60%-os McLaren részt.
A legújabb pletykák szerint még ennél is tovább mennek és a siker érdekében hajlandóak igen nagy árat, számszerileg 64 millió USA dollárt áldozni Kimi Raikkönenre, ha az elállna váltási szándékától, és maradna a csapatuknál.
Ha mindezt véghezviszi a nagy múltú cég, akkor lehetséges, hogy a jelenlegihez hasonló felállásban menne tovább a csapat szekere. Arról ugyanis egyre inkább lemondanak, hogy a felvásárlást követően Norbert Haug vezesse a csapatot, és afelé hajlanak, hogy továbbra is Ron Dennis üljön a vezetői székben.
És, hogy a csavaron is csavarjunk. Újabb lapértesülések szerint Michael Schumacher Monzában bejelenti visszavonulását, és ha ez igaz, akkor Kimi Raikkönen előtt valóban szabad az út, hiszen itt legalább olyan előkelő helyet biztosítanak majd számára, amilyen Michael Schumacheré „volt". -
edeleny #40523 A BMW is megtartotta a Sauber nevet egyenlöre,valoszinü ezt teszi a Merci is,viszont vegleg kettészakad az F1 elsö ligás gyári csapatokra,valamint második ligás privát csapatokra.
Igy már érthetö miért kedvezne annyira az FIA a privát capatoknak. -
Csáó mindenki!
A mostani szezonba már nem mondom, hogy gyertek, hisz több mint a fele eltelt, de 2006 november-december körül inuló szezonra várom a jelentkezéseteket a Magyar F1 ligába.
a liga honlapja:http://magyarf1l.indexf1.hu
jelentkezni lehet: [email protected] MSn címen, vagy a [email protected] e-mail címen.
A ligáról:
- 100Mbit-es szerver
- MF1L 2006-os MOD, amiben a 2006-os időmérő rendszer működik (3 etapos)
- a futamok vasárnaponként lesznek 15:00-tól
Olyanok jelentkezését várom, akik télleg tudnak jönni. :D
Úgy röviden ennyi :D a Lényeg hogy gyertek, mert már nincs sok hely :D
Üdv mindenkinek
Teckdeck -
és a McLaren nem tudott olyan karosszériát tervezni, amiben normálisan levegőhöz jutna az aggregát...
holott ez lett volna a minimum, mert 2005-ben a Mercedes motor volt a legerősebb... -
pont fordítva, a Merci, mint motorszállító sokat bukdácsolt, nem a McLaren tehet róla, pont a Merci,
Nem a mercedes találta ki az autót, ő csak motorszállító, a McLaren a fő irányító, még szép, hogy angol himnusz szól. Olyan, mintha a Red-Bull Ferrarinak olasz himnusz szólna... -
700 új üzenet 
miért nincs banner?
(vége a nyaralásnak) -
jaja...Schumacher is mennyit "szopott", de megérte :) -
Mindenesetre Alonso nak szerintem még jót is tenne ha "szopna" pár évet, utánna sokkal érettebben és szimpatikusan lehetne VB -
Egyébként ennek ellenére nálam minden idők legnagyobb versenyzője Ayrton Senna [gondolom,nem vagyok ezzel egyedül],de bizony ő sem volt mindig hidegvérű. -
Én igen,meg arra is,mikor Mansell úgy felpofozta csóri Ayrtont,hogy magára szakított valami szerszámokkal teli ládát
-
nemtom de jó