• [Jakuza]
    LOL.
    Ez mar megint milyen iras ?

"A másik dolog,azt a kommentátorok is elismerték,hogy csak az ö agyszüleményük,hogy azért rajtolt a Red Bull a boxbol,hogy Alonsonak jo legyen."

A tenyekrol beszelj.
    Jobb lett Alonsonak, hogy nem indult elotte a Klien vagy sem ? A valasz szimpla es egyszeru. Igen.
    Nem kell ehhez agyszulemeny csak minimum 10es IQ, hogy rajojj.
    Ha nem jossz ra, az ... khmmm, mast feltetelez.

"A McLarenes fejlesztéshez,meg annyit,hogy Briatore szerint a Mc. panaszolta be a Renaultot a lengéscsillapitok miatt,szal valamelyik nem fedi a valoságot.
    Az viszont igaz,hogy Ron összefogás"

Mc panaszolta be ?
    Hogy lehet ez, hiszen 3 heten keresztul azt hajtogattad, hogy milyen szemet dolog a Ferraritol, hogy bepanaszolta a Renaultot.

A masodik resze meg abszolut sportszerutlen, le is irtam mar hogy miert.
    Talan akkor a Mercedesnek vagy Renaultnak egy olyan bajnoksagban kellene indulni, ahol lefizeti a tobbieket hogy mindig o nyerjen es ha jon egy kihivo aki mashogy gondolkozik, akkor a tobbi csapatot osszefogasra buzditja egy olyan szlenggel, "En utalom ha nem en nyerek, fogjunk ossze, hiszen ti nem nyerhettek, de akkor mar legalabb en nyerjek es ne mas ". Kicsit LOL.

Vill annyira egyenes ember, hogy ha nem nyerhet es kirugjak a csapatabol, akkor nem azzal foglalkozik, hogy miert rugtak ki, hanem , milyen szemet az az MS, az is biztos azert volt, hogy kirugtak, mert letezik egy MS.
    Nos ez mar nem a savanyu a szolo esete, hanem az abszolut feltekenyseg es szanalmas emberi tulajdonsag.
    Valoban letezik MS, es bizony tuskeket hagyott szanalmas szovegu Villiben, mert ha nincs MS akkor o ma tobbszoros vilagbajnok.
    Ez a valodi ok. Megmagyarazhatod, hogy gondolta Villi amit mondott, de az biztos, amig meg nem dontik az osszes rekordjat, addig bizony MS-re emlekezni fognak az F1-ben, es ezek megdontese nem ma lesz.

Es a hozzaallasod milyen "Magyar" az jellemzo, hogy mindig masokban keressuk a hibat,de nem minden ember ilyen.
    Nem a sajat butasagom miatt aztam meg mert nem vittem magammal ernyot, pedig lattam a fekete felhoket, hanem kis pista miatt, mert nem telefonalt az eso elott.
    Ez a jellemzo.Szoval gumi, szar auto stb erre ez a valaszom.