• spect16
    Egyetértek veled.
    Merci: mi a gond velük? Hamilton ,ha bírja az idény végéig a strapát, lehet belőle VB bajnok is. Ez azt hiszem inkább Alonso-t égeti vagy égetné a legjobban. A motort meg talán jobban felkészítik ebben a szezonban mint régebben.
    Ferrari:Csapatsorrend van? Massa számomra hangulatember:), ha megy jól megy, ha meg rossznapot fog ki akkor meg "csak autókázik egy jót a mezőnyben".Amikor meghallottam, hogy leszerződtetik Kimi-t egyből az jutott az eszembe, hogy most meglesz a VB címe. Erre meg télen a földig alázza Massa, a versenyek meg csak-csak. Igazad van abban, hogy messze még az év vége. Sok minden változhat addig, pl. jobban összeszokik a kocsivval és csapattal.
    Monaco: jó pár kellemes verseny maradt meg az emberben, az utóbbi évben meg a parkoló.
    Montreal: szeretem a pályát, jókat lehet menni rajta szvsz. Alonso(legyen ő a klinikai eset): első Renault évében nem tudott elözni itt, akkor is élénken integetett az előtte lévőknek. Fisico eset: hidraulikai problémák miatt megy lassan, Alonso meg nyavajog. Utána meg felkeni magát a falra. Ez hülyeség volt tőle.
    Indy: egy gumi szállító, szokásos rajt balhék. Jó versenynek ígérkezik:)
    A mezőnyből én még a BMW-t is említhetném mint VB aspiránsokat, pedig tudom, hogy nem lesznek idén még fennt a csúcson.

ui.:az első két bekezdésedet nem értem, ilyen célzatot nem írtam le.
    bocsi,
    és az idei pilóták közül nincsen kedvencem, mielőtt elfogultsággal vádolna valaki.