Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Hiába a 'Ferrari' miatt esett ki, erről nem tehet senki...a technika ördöge umond.
Azt nehezen tudom elképzelni hogy másképpen lenne kábelezve Massa és Kimi kocsija.
Vmi kis pcsöm, amit vhol összedugdosnak/pattintanak egyszer csak lehalt...persze ez is talán, hiszen lehet teljesen másrólvan szó, csak ez megy a médiának.
Mindenképpen jó dolognak tartom az ottmaradást...jobbnak mint elmenni meccset nézni, mert digitális szórásban akkor nézni meg amikor akarja, ez meg az élete vagy mi a szösz.
Arról nem beszélve hogy itt nincs helye széthúzásnak, ez a szekér csak akkor fog menni ha együtt tolják, ..sem lesütött szemek, sem kis belharcok, sem bárki igazsága nem viszi jobban előre.
Egyébként sztem viszonylag helyén van a cikk, nekem inkább a közvélemény kissé gyík pozicióba állítása volt szemöldökösszerántó.
Mivel nekik ír, lehet hogy magát hozzáértőbbnek tartja, de ezt kimondani nem mindegy..túl könnyű és pitiáner szvsz, hiszen egy megfoghatatlan réteghez beszél és term. az aki olvassa mindig úgy érzi hogy nem tartozik oda...gyík húzás szvsz.