58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Duddits
    Még mindig nincs és egy darabig nem is lesz! És egy hete kérdezted meg!!
  • cikasz
    Imyke hány mega a Butcher bay??
  • NiGhTM4R3
  • IMYke2.0.0.0
    Akkor is, most is azt válaszoljuk: nincs hozzá... 2 hét múlva ne tedd fel újra ezt a kérdést, rendben!?

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
  • kojotomi
    helló!
    nemrég (kb 2 hete kérdeztem meg itt,h a THUG2-nek ven e magyarosítása)na akkor még 1 szer megkérdezem!
    Már van magyarosítás a THUG2-höz?
    előre és THX!
  • IMYke2.0.0.0
    A Rising Escalation-t nem én csináltam.
    De van egy gyanúm, hogy felhasználták az én szövegrészeimet is... [valahol jogos, de mégsem].

• greco
    Az Ecobit honlapján olvasható:
    Joint Operations Typhoon Rising Escalation (magyar felirattal)

Akkor ezt nem te csináltad?

Amúgy küldtem az Ecobit-nak egy elmarasztaló mailt,melyben kifogásoltam hogy a dobozon lévő szöveg ami a magyar feliratra utal enyhén szólva is megtévesztő.Magyarul átba*ás.
    Hogy miért azt már írtam.
  • SRobert
    Kösszönöm...

Szomorú hír, de legalább gyors. :)
  • uv
    a Setlers V.-höz nem lesz szinyó csak felirat. Ha valakit aggasztana....
  • IMYke2.0.0.0
    Nem létezik. Annak idején próbáltam, de amint átírtam egy stringet benne, "Archive not found" lett a végeredmény...

• SRobert
    A NOX c. játékhoz létezik magyarítás?
  • uv
    Nincs mert mindenki azzal jött, hogy ilyenkor kelek, de holnaptól újra az lesz (közkívánságra)
  • IMYke2.0.0.0
    Megrendelhetnék, de nem akarják - ez pedig rossz marketing.
    PEdig én még a tucatnyi levélben is közöltem a kapcsolattartóval, hogy a Patch-ekre való átdolgozást is vállalom... Mindhárom játék esetében.

• NiGhTM4R3
    Hol a "jóreggeltet" köszönés?
  • mike369
    aggy!
  • uv
    Aggyisten!
  • Evin
    Alias-hoz:
    nekem sikerült a szövegeket jegyzettömbbel is szerkesztenem. És működött. Igaz, hogy csak 2 mondatot változtattam meg.
    Vagy lehet, hogy hex editorral elvettem az első néhány karaktert, és utánna szerkesztettem? Rég volt.
    Próbáld ki, hátha működik.
  • greco
    Ezzel csak az a baj, hogy az első patch megjelenése után már nem használható.Pedig én is szívesen használnám csak a legfissebb patchek felrakása nélkül nem lehet online játszani.Szal az Ecobit igazán megrendelhetné tőled a frissítést.Nem?
  • ibrik
    Lithtech-Jupiter dömping folytatódik.
  • titike
    Gondoltam, hogy ők nem engedték felrakni a honlapodra de én megtaláltam és igy ha valakit érdekel tudja honnan kell letölteni igy téged ezért nem vonhatnak felelősségre.

más azt meg szabad kérdezni, hogy a Marine Sharpshooter magyaritása kb mikor lessz elérhető? igaz most a nolf kettőt játszom ujra De mostmár MAGYARUL ismételten a te érdemed miatt amit megint csak köszönök.
  • Rusy
    HJ, Bandew nekem eredeti van és nekem is eltűnik, meg régebben is eltűnt, szerintem ez a játék része, de még próbálkozok én is, nár még magyarítás nélkül nem próbáltam...
  • tibor16
    Tényleg, a Hidden&Dangerous kiegjének - Sabre Squadronhoz készült magyarítás? -bocsi ha már kérdezték
  • IMYke2.0.0.0
    Ha erre gondoltál:

akkor, ezt már akkor jeleztem itt (is), amikor készítettem.
    Az oldalamra az Ecobit Rt. engedélye nélkül nem tehetem fel, ugyanis ők rendelték meg anno tőlem.
    A Delta Force BHD és a Delta Force BHD Team Sabre valamint a Joint Ops: Typhoon Rising óta nem keresnek honosítás ügyben...

• Maxtreme
    Mhh ez engem is érdekelne :)
  • HJ
    Esetleg nem elképzelhető, hogy ez a test eltünés - hátizsák marad dolog a játék készítőinek 'csínytevése' az illegális másolatot használók ellen? Lehet hogy valamelyik patch-be rakták be zet a trükköt. Hasonló huncutságok előfordultak már többször is: Settlers 3, Vietcong
    Persze ha eredeti a game, akkor nincs tippem.
  • titike
    IMYke!!

most találtam meg egy új magyarításodat Az Joint Operations R.T-ét
    ezt a honlapjaidon nem is jelezted tök jó igy a játék ismét.

Köszi ismételten a munkádat.

más ha érdekel az akácfa utcában a Rákoczi utnál majdnem van egy Dr.GSM-bolt ott 100huf ért kapsz cd-t vagy dvd és ráadásul a Ritech-4 alapanyagra ami a tesztek szerint a legjobb.
  • NiGhTM4R3
    DE! Kivagy akadva, csak nem akarsz tudomást venni róla! Magam előtt látom h remegő kézzel gépelsz, félve, vajon tényleg a magyarításod okozza a problémákat?!
    Izzadt tenyérrel keresed a kibúvokat, amivel a directX, és driverekre háríthatod a vádakat!
    Nedves rongyot csavargatod, mivel a verejtékedet törlöd folyamatosan, mivel nem bírod az izgalmakat, ami itt folyik!!!
  • NiGhTM4R3
    Akkor talán kérdezd az ismerősöd.
  • IMYke2.0.0.0
    Mióta megjelent a Játék... ... 3 éve.

• IMYke2.0.0.0
    Nem létezik. Használd a "sima" B&W magyarítását hozzá! Nem lesz teljes, de ami közös bennük, azt lemagyarítja.

• littleNorbi
    Mióta csinálják a Morrowind magyarításást ?
  • IMYke2.0.0.0
    19578: "Az első részben (is) test eltávolító púderrel lehetett ezt megoldani..."

Bandew: értsd már meg, hogy nem kiakadok, hanem elmagyarázom, hogy mi a helyzet. Nem ugyanaz. Látsz a HSZ-okban fákkoló smiley-t, vagy sok millió felkiáltójelet?! Na, tehát relax :)
    Amúgy, peccseletlen verzióban is eltűnnek a testek!

• Ryleh
    Hi....a Black & White -Creature Island hoz van vmi honositás??..esetleg a gaméval fogl.magyar site???thx:))
  • Bandew
    Tisztában vagyok a holttestek elrejtésének fontosságával (nagy thiefes vagyok), de azért köszi. :-D
    Amúgy nem DX gond. Lehet, hogy a patch okozza a gondot, bár annak nem lenne sok értelme. De tudom, hogy megoldható, csak ezért kérdeztem.
  • Bandew
    Senki nem mondta, hogy a magyarításod okozta a problémát, most mit akadsz ki?
    Csak megkérdeztem hátha tudod mi a megoldás, csak mert tudom, hogy van rá, mert egy ismerősöm meg tudta oldani.
  • ibrik
    Bandew: A játékban neked kell elcipelni/elrejteni a holttesteket, ha mindenképpen ölnöd kell és nem szabad, hogy felfedezzék a jelenlétedet. Ez a sok lopakodós része a játéknak.
    Vagy a testeltávolító púderrel (mindkét részben van -> imyke) is el lehet tüntetni a hullákat, de annak a mennyisége korlátozott.

Az, hogy a hullák teste eltűnik, viszont a felszerelésük (hátizsák) ottmarad, az nekem VGA bug-nak tűnik. Vagy a VGA meghajtója vagy a DirectX túl régi vagy ellenkezőleg, túl új a játékhoz, ami a gépeden van. Ne feledd, ez a játék még csak DX8-ra készült és azóta eltelt már "némi" idő.

Próbáltad patch és magyarítás nélkül játszani a játékot?
  • Duddits
    Kár.
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem a DTM Racer nem működik :(((

• Duddits
    IMyke: a Toca Race Driver 2 fordításod a DTM Race Driver-rel működik?
  • mike369