58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Még mindig nincs és egy darabig nem is lesz! És egy hete kérdezted meg!! -
Imyke hány mega a Butcher bay?? -
NiGhTM4R3 #19620
-
Akkor is, most is azt válaszoljuk: nincs hozzá... 2 hét múlva ne tedd fel újra ezt a kérdést, rendben!?
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
helló!
nemrég (kb 2 hete kérdeztem meg itt,h a THUG2-nek ven e magyarosítása)na akkor még 1 szer megkérdezem!
Már van magyarosítás a THUG2-höz?
előre és THX! -
A Rising Escalation-t nem én csináltam.
De van egy gyanúm, hogy felhasználták az én szövegrészeimet is... [valahol jogos, de mégsem].
greco #19616 Az Ecobit honlapján olvasható:
Joint Operations Typhoon Rising Escalation (magyar felirattal)
Akkor ezt nem te csináltad?
Amúgy küldtem az Ecobit-nak egy elmarasztaló mailt,melyben kifogásoltam hogy a dobozon lévő szöveg ami a magyar feliratra utal enyhén szólva is megtévesztő.Magyarul átba*ás.
Hogy miért azt már írtam. -
Kösszönöm...
Szomorú hír, de legalább gyors. :) -
a Setlers V.-höz nem lesz szinyó csak felirat. Ha valakit aggasztana.... -
Nem létezik. Annak idején próbáltam, de amint átírtam egy stringet benne, "Archive not found" lett a végeredmény...
A NOX c. játékhoz létezik magyarítás? -
Nincs mert mindenki azzal jött, hogy ilyenkor kelek, de holnaptól újra az lesz (közkívánságra
)
-
Megrendelhetnék, de nem akarják - ez pedig rossz marketing.
PEdig én még a tucatnyi levélben is közöltem a kapcsolattartóval, hogy a Patch-ekre való átdolgozást is vállalom... Mindhárom játék esetében.
NiGhTM4R3 #19609 Hol a "jóreggeltet" köszönés?
-
mike369 #19608 aggy! -
Aggyisten! -
Alias-hoz:
nekem sikerült a szövegeket jegyzettömbbel is szerkesztenem. És működött. Igaz, hogy csak 2 mondatot változtattam meg.
Vagy lehet, hogy hex editorral elvettem az első néhány karaktert, és utánna szerkesztettem? Rég volt.
Próbáld ki, hátha működik. -
greco #19605 Ezzel csak az a baj, hogy az első patch megjelenése után már nem használható.Pedig én is szívesen használnám csak a legfissebb patchek felrakása nélkül nem lehet online játszani.Szal az Ecobit igazán megrendelhetné tőled a frissítést.Nem? -
Lithtech-Jupiter dömping folytatódik.
-
titike #19603 Gondoltam, hogy ők nem engedték felrakni a honlapodra de én megtaláltam és igy ha valakit érdekel tudja honnan kell letölteni igy téged ezért nem vonhatnak felelősségre.
más azt meg szabad kérdezni, hogy a Marine Sharpshooter magyaritása kb mikor lessz elérhető? igaz most a nolf kettőt játszom ujra De mostmár MAGYARUL ismételten a te érdemed miatt amit megint csak köszönök. -
Rusy #19602 HJ, Bandew nekem eredeti van és nekem is eltűnik, meg régebben is eltűnt, szerintem ez a játék része, de még próbálkozok én is, nár még magyarítás nélkül nem próbáltam... 
-
Tényleg, a Hidden&Dangerous kiegjének - Sabre Squadronhoz készült magyarítás? -bocsi ha már kérdezték -
Ha erre gondoltál:
akkor, ezt már akkor jeleztem itt (is), amikor készítettem.
Az oldalamra az Ecobit Rt. engedélye nélkül nem tehetem fel, ugyanis ők rendelték meg anno tőlem.
A Delta Force BHD és a Delta Force BHD Team Sabre valamint a Joint Ops: Typhoon Rising óta nem keresnek honosítás ügyben...
Mhh ez engem is érdekelne :) -
HJ #19598 Esetleg nem elképzelhető, hogy ez a test eltünés - hátizsák marad dolog a játék készítőinek 'csínytevése' az illegális másolatot használók ellen? Lehet hogy valamelyik patch-be rakták be zet a trükköt. Hasonló huncutságok előfordultak már többször is: Settlers 3, Vietcong
Persze ha eredeti a game, akkor nincs tippem. -
titike #19597 IMYke!!
most találtam meg egy új magyarításodat Az Joint Operations R.T-ét
ezt a honlapjaidon nem is jelezted tök jó igy a játék ismét.
Köszi ismételten a munkádat.
más ha érdekel az akácfa utcában a Rákoczi utnál majdnem van egy Dr.GSM-bolt ott 100huf ért kapsz cd-t vagy dvd és ráadásul a Ritech-4 alapanyagra ami a tesztek szerint a legjobb. -
NiGhTM4R3 #19596 DE! Kivagy akadva, csak nem akarsz tudomást venni róla! Magam előtt látom h remegő kézzel gépelsz, félve, vajon tényleg a magyarításod okozza a problémákat?!
Izzadt tenyérrel keresed a kibúvokat, amivel a directX, és driverekre háríthatod a vádakat!
Nedves rongyot csavargatod, mivel a verejtékedet törlöd folyamatosan, mivel nem bírod az izgalmakat, ami itt folyik!!!

-
NiGhTM4R3 #19595 Akkor talán kérdezd az ismerősöd.
-
Mióta megjelent a Játék...
... 3 éve.
Nem létezik. Használd a "sima" B&W magyarítását hozzá! Nem lesz teljes, de ami közös bennük, azt lemagyarítja.
Mióta csinálják a Morrowind magyarításást ? -
19578: "Az első részben (is) test eltávolító púderrel lehetett ezt megoldani..." 
Bandew: értsd már meg, hogy nem kiakadok, hanem elmagyarázom, hogy mi a helyzet. Nem ugyanaz. Látsz a HSZ-okban fákkoló smiley-t, vagy sok millió felkiáltójelet?! Na, tehát relax :)
Amúgy, peccseletlen verzióban is eltűnnek a testek!
Hi....a Black & White -Creature Island hoz van vmi honositás??..esetleg a gaméval fogl.magyar site???thx:)) -
Tisztában vagyok a holttestek elrejtésének fontosságával (nagy thiefes vagyok), de azért köszi. :-D
Amúgy nem DX gond. Lehet, hogy a patch okozza a gondot, bár annak nem lenne sok értelme. De tudom, hogy megoldható, csak ezért kérdeztem. -
Senki nem mondta, hogy a magyarításod okozta a problémát, most mit akadsz ki?
Csak megkérdeztem hátha tudod mi a megoldás, csak mert tudom, hogy van rá, mert egy ismerősöm meg tudta oldani. -
Bandew: A játékban neked kell elcipelni/elrejteni a holttesteket, ha mindenképpen ölnöd kell és nem szabad, hogy felfedezzék a jelenlétedet. Ez a sok lopakodós része a játéknak.
Vagy a testeltávolító púderrel (mindkét részben van -> imyke) is el lehet tüntetni a hullákat, de annak a mennyisége korlátozott.
Az, hogy a hullák teste eltűnik, viszont a felszerelésük (hátizsák) ottmarad, az nekem VGA bug-nak tűnik. Vagy a VGA meghajtója vagy a DirectX túl régi vagy ellenkezőleg, túl új a játékhoz, ami a gépeden van. Ne feledd, ez a játék még csak DX8-ra készült és azóta eltelt már "némi" idő.
Próbáltad patch és magyarítás nélkül játszani a játékot? -
Kár.
-
Nekem a DTM Racer nem működik :(((
IMyke: a Toca Race Driver 2 fordításod a DTM Race Driver-rel működik? -
mike369 #19583