58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Bár az olcsóbb cucc-szerzés engem is érdekelne... :) -
Én decemberben kezdtem el melózni, és talán ennyi pénzt meg is tudok havonta takarítani, de ezt majd barátnőmmel leendő lakásunkra tesszük félre. Ezért nem vettem dvd-írót, ramot, stb... stb...
Hiába az élet nehéz. :( -
El is felejtettem, hogy milyen sokáig tart a letelepítése a játéknak... huh.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -

Én ezt már megtettem, és azzal, hogy segithetek olcsóbban cuccot szerezni azzal ismét megteszem... -
A True Crime-al kapcsolatban:
Érdemes többször is végigjátszani, mert a JÓ és a ROSSZ zsaru lehetőségeknek megfelelően számos alternatív átvezető animáció a jutalmunk!
Ja, és készítettem egy frankó, egyszerű és ezentúl minden magyarításomban visszatérő logo-animációt... Természetesen, amennyiben a Játék lehetővé teszi, akkor elé kerül, ha nem - mint a Riddick esetében - akkor nem... :(
FRISSÍTÉS a 2. számú honlapomon: True Crime: Streets of L.A. HUN by .:i2k:.
A magyarítás mérete ~ 12 MB.
Fontos, ajánlott, hogy az US ENGLISH nyelv mellett telepített játékra tegyétek fel! Ha nem így tettetek volna (mondjuk németül csúszott fel a game), akkor a Nyelv menüpont alatt válasszátok ki a MAGYAR-t...
Olvassátok el alaposan a TELEPÍTŐT és a HONLAPON lévő szövegeket - ezentúl semmiféle telepítési anomáliáról szóló e-mailre nem szeretnék válaszolni...!
Azért, remélem, megérdemlem, hogy a honlapom .:i2k:. támogatása pont alapján egy kis mannát is kapjak tőletek - ha nem másért, hogy majd legyen egy jó gépem a további, egyre hardverigényesebb Játékok fordításához...!
Szabyka #19773
-
Készül a regény. A magyarítása már kész van régen, de a regény nélkül "félkarú óriás" a cucc...
A True Crime HUN kerül fel ezen a hétvégén! Konkrétan, újra feltettem a játékot (pár perce), most csinálom a játékbeli képeket, rakom össze a frissítést és megy fel a lapra.
én :)
Imyke Riddick ügyben van már valami?? NAGYONjátszanék már vele :) -
Szabyka #19770 i2k:Ma vagy holnap lehet várni a True Crimet ?
Köszi! -
Novemberben kezdtem el dolgozni. Havi 50.000 Ft-os megtakarítás mellett, csak májusban, júniusban tudok egy új gépet összedobni - Radeon X800 vagy 850 nélkül!
Dehogy vádollak! Csak komolyan kíváncsi lennék arra, hogy ki az aki megteheti, hogy ennyi pénzért megvegyen cuccokat. -
Tisztességes 8 órai kemény munka :)
Vádolsz valamivel??

-
Ehh... Mindig is kiváncsi voltam, hogy egyeseknek miből tellik ilyesmikre... :( -
Lehet, hogy TE ilyen vagy de én nem... 
Mondjuk 100-110k csak jó ár egy ilyen moncsiért... -
titike #19764 köszi -
A Spearhead
-
titike #19762 Segítsetek légyszi
a MOHA A.A. után melyik a következő a Breakthrough vagy a Spearhead
hülye kérdés de már nem emlékszem rá. -
NiGhTM4R3 #19761 159k-ért mi?
-
Nem akarok vitatkozni, de most vettem egy 19"-es LCD-t 12ms-el :)
Tehát a 16ms lassan lejár :) Amugy még 25ms-el is lehet játszani...
Az a 160k ELÉG SOK!!! :) én olcsóbban szerzek neked :) -
NiGhTM4R3 #19759 Nem is olyan jó a gép ...
-
Ja és még egy lényeges, amit az előbbiből kihagytam...
Mégpedig a kioltási idő - az a bizonyos "millisecundum" érték -, ami megmutatja az LCD tehetetlenségét. -
Kapható már 16ms-os TFT (LCD) is! Az már kifejezetten Játékra lett fejlesztve.
Véleményem szerint, egy idő után az ember kompromisszumokra is képes a saját egészsége érdekében - én qrvára leszarom, hogy egy Játék milyen frame per secundumos (FPS) értékekkel rohangászik, ha az optimális 25-30 fölött elmegy. Radeon 9500 Pro-val eddig egyetlen Játék esetében kellett 800*600-ra állítanom a felbontást: Doom III.
TFT (LCD) monitort pedig azért vesz az ember, mert ráébred a fentiekre és azért, mert fontosabb a szeme világa, mint a fos játék.
Egy 25 ms-os TFT-vel (ezek az elterjedtebbek) még simán filmet nézel, és a képmérettől / VGA-tól / minőségjavítóktól függően élvezhetően játszol is. Ez olyan helyzet, mint a CRT-k világában a 85Hz-es vs. 200 Hz-es monitorok viszonya.
HJ #19756 CRT-nél szerintem min. 85Hz kell - persze ha birja a vas, akkor jobb a 100Hz. -
A képfrissítés az LCD-knél, TFT-knél nem olyan lényeges érték, mint a CRT monitoroknál.
Az meg, hogy milyen szögből nézi az ember a monitort....
Tán csak te nem úgy szoktál játszani, hogy elfordítod a monitort?
Viszont komolyra fordítva a szót, sokkal lényegesebb kérdés a méret és az ahhoz megválasztott VGA-kártya teljesítménye. Ugyanis minden LCD-nek, TFT-nek van egy optimális képernyőfelbontása. Például a 15"-osaké az 1024x768, tehát ha játékra is akarod használni a gépedet - főleg a mai erőműveket igénylő játékokhoz -, akkor olyan VGA-kártyát kell választani, ami ezt ki is tudja szolgálni akadozás nélkül, mert az már nem olyan jó megoldás, hogy lejjebb veszed a felbontást. Bár a saját TFT-mből kiindulva, ha lejjebb veszem a felbontást 800x600-ra, ott még szinte észrevehetetlen a minőségromlás.
És akkor egyértelmű, hogy a még nagyobb (17", 19") LCD-knek, TFT-knek még nagyobb az optimális felbontása. Jó, tudom, ezeket inkább már irodába találták ki, de játékhoz már ezekhez azért nem biztos, hogy elég lenne egy GF4 MX vagy Ti vagy egy ATI kártya a 9000-es sorozat elejéről... -
Rusy #19754 mi a helyzett a képfrissítéssel meg a nem megfelelő szögből nézéssel, régen kb 3-4 éve játszottam lcd-n és kurva szar volt gondolom azóta azért fejlődött... -
Én ezt naponta megélem. 17" CRT vs. 17" LCD ... Nálam mindennap kiütéssel az LCD győz.
A jó az, hogy már kezd baráti áruk lenni. Egy gyengébb 19"-es megkapható 120 ezer alatt.
Én 160.000-est néztem ki ...
[Nem, nem vagyok sznob, egyszerűen szeretem a minőséget [#hehe]] Most, hogy melózom, legalább van értelme (és fordítva).
Egy napi munka után, amit a 19"-os monitor segítségével végeztem, nagyon furcsa volt otthon leülni a 17"-os CRT monitor elé. -
Nálam kábé 2-3 hónapja van egy 15"-os TFT és egész hamar átszoktam rá a 17"-os CRT-ről. A látható képernyőméretben alig van különbség a kettő közt.
Azóta nincs olyan, hogy 1 óra FPS-ezés után olyan a szemem, mintha egy napig pajzs nélkül heggesztettem volna.
-
HJ #19750 Az én melóhelyi masinám sokkal-sokkal gyengébb - viszont egy 21"-os és egy 19"-os monitoron dolgozok. A melómhoz kell is a 2 monitor - az egyik a tényleges munkához a másikon meg kinn vannak az eszköztárak stb. A melómhoz meg nem kell atomerőmű... Otthon meg nem férek a 17"-oson:( -
Jó is néha
-ni...
Én most Quake III: Arena-t fogok feltenni. Neten qrva régen játszottam... Régebben nagyon jó voltam Quake 2-ben és 3-ban.
imyke: Jó, hogy a múltkor felraktad a Portálra a DF:BHD és a DF:BHD_TS magyarítását.
Már nem is emlékeztem, hogy mennyire szerettem annakidején vele játszani, gyakni a szomikat. Most újra próbálom "rendezni" a faji kérdéseket.
-
Nem jönne rosszul...
Imyke ha gondolod segitek, hátha megtudom szerezni olcsóbban...
üdv..
-
Pinball rulez... 
A viccet félretéve: remélem, hajlik majd a fiatalember az ésszerű korláttágításra... Videónyomorításra még így is jó a gép
Beviszem a DVD-t, vagy DVD-n az anyagot, lerippelem (mittomén, valamivel, ami nem telepítendő), megvágom vagy összerakom (VirtualDub) és kiírom (Easy CD/DVD Creator 6.0)...
Meg majd keresek olyan mérethatárok nélkül dolgozó, UNICODE-ra is képes szövegszerkesztőt, szövegösszehasonlítót, amit nem kell telepíteni...
Elfut rajta az aknakereső is... :D
És ha már szabad garázdálkodásom van a gépen, akkor csak használok ad-aware-t és társait. -
Rusy #19743 Jaja szerintem meg lehet beszélni a rendszergazdával, hidd el tapasztalatból mondom, engem is sokan keresnek meg ilyenekkel... Csak azt utálom amikor 1 hónap múlva úgy össze van bas**va a gép mindenféle popup szarokkal meg progikkal, hogy csak a win reinstall segít, és jönnek sírni hogy nem megy a gép, úgyhogy csak óvatosan, bár azért szerintem azért te ennél jobban értessz hozzá...
Az vígasztal hogy bika a gép?
Én megőrűlnék ilyen konfigon csak word-öt meg passziánszt futtatni...