58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Mikor "hallottál" olyan hozzászólásokat tőlem, amiből ezt vonhatod le végkövetkeztetésként ember?!
Nem vagyok olyan, mint azok a kis ficsúrok a Magyarítás Portálon ... Daemon és társai, akik mág magyarul sem tudnak...
Szóval, tessék leállni ezzel a hangulat-aláásó beszólás tömkeleggel, és ha nem tudsz épkézláb, normális hangnemben írni, úgy, hogy abból ne süssön a sértettségedből fakadó gyűlölet, akkor inkább hallgass, vagy keress magadhoz illő egyedeket, és puffogtassatok puskaport a Gumiszobában!!!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Már elszállt :/ -
Küldtem 1 emalt, kéréssel.
Bocs, ha zavarlak vele, de fontos is lehet. -
Rusy #19859 tapasztalatból mondom nagyon jó, jelzem nem akarom lehúzni a másikat, de ha már kettő van akarva akratlanul is összehasonlítja az ember, és meg kell mondjam klasszisokkal jobb, így van ez i2k munkáival is, na jó nem dícsérem annyira nehogy elszálljon,
, azért csinálhat más is magyarítást....
-
NiGhTM4R3 #19858 H ez eddig nem jutott eszembe:(( -
Rusy #19857 használd kds-ét -
NiGhTM4R3 #19856 Most nézem h a GameHunter-féle magyarítása, az Age of Mythology-nek nem is 100%. Legalábbis 1.10es patchel közel sem az:(
A helyesírási hibák még mindig ott vannak (muszály, megépítzsd, láttótávolság, hósszócsónak stb stb)
Csak egy kérdés: Mivel spec ennek a játéknak a szövegei txt-ben vannak, akkor esetleg nem lehetne bemásolni pl. a Word-be, ahol automatice kimutatja a hibákat? így NEM kell szóról-szóra átnézni az egészet, csak a pirossal aláhúzottakat?
-
megtörtént -
Köszi!
-
Rusy #19853 "gondoltam csak szólok" pfff persze hogy érdekel már nagyon régóta várom, csak sajnos nincs időm, most nolf 2 hangulatba vagyok, majd aztán true crime majd riddick... Na most sajnáljon mindenki... ]
-
Nincs munkahelyi regem, csak akkor más az aláírásom, ennyi.
Topic-jában válaszoltam, de itt, ebben is, tessék egy kicsit megerőltetni magad!
Riddick magyarítás mikorra várható ? -
BomBa #19849 Most így nemtudom, van külön munkahelyi reged? Mert akkor odamentek a privát üzenet. Nézd meg pls!
Ezt a szar napot, rosszabbnál rosszabb dolgok jönnek másodpercenként, a sors biztos jót röhög.
-
BomBa #19848 Imyke2000 az első számú honlapodon az oktatás rész nem jön be!
-

-
Red Faction 2-höz - eddig - még nem létezik [SZERINTEM].
Na, vége a melónak lassan, húzok haza...
Majd otthonról írok, vagyok.
===============================
.:i2k:. from meló
-
Red Faction 1-hez magyarítás
-
Red Faction-höz létezik.
Summoner-hez nem lehet csinálni. Én próbáltam, de sajna, ékezet nélkül és nem minden szöveg fordítható, mert számos angol (!) szóra linkel a program. Ergo: kitalálhatatlan, hogy melyiket mikor hívja meg.
-
red factionhoz,summonerhez létezik magyarítás? Én nem találom...
-
Nem kell -
Kingston-t én sem akarok venni. Igaz, majd a pénzmag dönt, de ha már ropogós 20.000-seket kell kidobnom, akkor nem lassú memóriára fogom...
A baj csak az, hogy Pécsett elég gyér a kínálat, Pestre pedig nem sűrűn utazgatok fel. Sőt, ott szépen el is vesznék az árak rengetegében...
-
Kingston csak megbizhato, de sebbessegben atlagos, nem vennek.
Tobbet nem offolok. :) -
Kingston "csak" 40.999 Ft / pár.
-
Ja, itt Pécsett egyedül Kingston-ok olcsóbbak nála - 71.500 Ft a válogatott pár.
-
Az komoly az egeszben, h az Adata Vitesta DDR600 = DDR I, arra palyazok en is, csak 35K/db. :(
PS: vegyel olyat, ami nekem van, az 23k/darab, igaz "csak" 500MHz.
-
gpm: megfontolom a tanácsodat. Utánanézek akkor a dolognak.
Bár, az az igazság, hogy nem DDR2 memóriákra pályázok, mert azok bizony lassabbak a DDR1-eknél... De, hátha májusig változik a helyzet...
-
- Ez tényleg jó! 
-
ITT LÁTTAM.
De kapható MediaMarkt-ban, TESCO-ban is.
-
6990 Ft-ért látni mindnehol a Heroes IV Megapackot - benne a Heroes IV HUN + Winds of War HUN + Gathering Storm HUN.
-
Monyika #19832 Köszi, szerintem is ez lesz a megoldás.
-
Lehet, hogy en tevedek, de asszem abbol jobb, ha megveszed/letoltod az eleve magyaritottat, mert talan nem lehet kipakolni belole.
Ez nem biztos, de igy remlik. Javitson ki valaki, ha jobban tudja! -
Monyika #19830 Sziasztok.
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Heroes IV.-hez honnan tudok magyarosítást szerezni?
Előre is köszönöm. -
Ranloth #19829 Bucowarezteam-hez lenne egy-két szavam, melyet a kiberpoétika jegyében jegyeztem le:
Édes pici Buco Team
Kapsz egy olyan tasli-nyasli-sungli-bungli pofontot
hogy a kiba... kiba... kibertérből úgy kirepülsz mint a fix
Édes pici Buco Team
Jó nagy bukta, warez-hurka töröld le az inci-finci oldaladat
mert különben mérges leszek s kapsz tőlem egy tasli-nyasli nagy pofontot
hogy a kiba... kiba... kibertérből úgy kirepülsz, mint a fix -
HJ #19828 Ajaj.... sikerült alaposan félretájékoztatni a fórum közösségét:(
Sz’al a jelenleg letölthetõ Deus Ex hun sajnos még nem teljes!
Elnézést kérek mindenkitõl akit esetleg felcsigáztam volna az infóval!
A fordítás pontos állását leirta Szivar a deus ex magyarítás topicban. -
Thx az infot.
Feleve Extreme volt az biztos.
Az csak 600 Mhz tunning: 3000+(2000Mz) --> 4000+ (2600Mhz)
Szvsz Corsairt ne vegyel, mert draga es lassu az Adata Vitesta 600MHz -hez kepest.
A tobbi eleg fain.
-
A géped elég extrémnek tűnik - az az 1000 Mhz tuning azonban több, mint túlzás, első ránézésre.
[Én - ha minden összejön - egy A64 3500+ -t veszek, 1024 MB Corsair-el, MSI alaplapban.]
-
Nem mostanában, az tuti. Szerintem február vége - de erről majd Mike tud bővebb, pontosabb tájékoztatást nyújtani.
A Vampire: The Masquarade - Redemption (ő az első rész!) jobban áll ---> szövegállományának nyers készenléti állapota 80% körüli.
-
Vampire Bloodlines mikor lesz kesz kb?
Oldalon nem talaltam infot. -
mike369 #19823