Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jó döntés!
Majd légyszives számolj be a fejleményekrõl - akár itt, akár magánban. Köszi!

Hunnenkoenig
Teljesen jol latod.

Mafiahq a stilusabol, fogalmazasabol es helyesirasabol itelve max 13 eves lehet.

😞((
Nehéz erre mit mondani - legalábbis szalonképesen.
Nem egyedi az eseted - sajnos...
Szomorú, hogy ide süllyed ez a rohadt net...
6-7 éve komolyan mondom, sokkal civilizáltabb hangvétel uralkodott. Különbözõ lev.listákon voltak flame-k, de azért általában érvekkel, tényekkel próbáltuk meggyõzni egymást és nem trágársággal. Nem lenézésként mondom, de ha valaki visszaemlékszik a "régmúltra" - akkor kezdõdött ez az egész trágárság hullám amikor a sulinetes gyerekek rászabadultak a netezésre. Vagy én látom rosszul a helyzetet?

Hunnenkoenig
Hehe
Naja, a level ment az ultrawebnek a szerzöi jogokrol es a reklam hianyarol.

zaki
no comment az egész gyerek. régebben én is "dumáltam vele", nagyon érdekes beszélgetések voltak

Hunnenkoenig
MafiaHQ kedves levele:

Igen te buzi fasz? próbálj meg írni egybõl kiteszek egy gyönyörû szép
fogalmazást errõl , és rólad attól félek lenne kellõ felháborodás
ellened, még hírlevelet is küldenék puszta 300-400 embernek nah errõl
ennyit te pöcs hogy kinek képzeled magad már régen is a nagy pofád
volt mint most, errõl ennyit azt meg ugyanúgy elbasztad hogy valaha is
kitesszük a te szar munkádat.! Amúgy ne feledd az email címed és még
sok mindened megvan nekünk is úgy hogy te itt ne fenyegetõzz! mert még
jobban megszívod! Arról annyit hogy stafler fordítása nagy sikernek
örvend nem úgy mint a tied ami semmire való, és az övét hírdetem
szponzorálom stb.! a tied már értelmetlen, mivel nálunk azért nézd meg
a statisztikát van vendég bõven és tudod nekik csak minõségi munkát
engedünk meg letölteni nah pá!

Amúgy meg mit lopkodunk te buzi ??? a GS dizájnt engedélyel használtuk
fel, ha még 1 ilyen megjegyzést teszel akkor én meg erre hivatkozva
írok a megfelelõ szervnek rágalmazásért plusz kiteszek 1 cikket a
honlapra szánalom, szerinted csak úgy lopkodunk?

+ még ne feledd a mi címünk csak a linkeknél volt ott is a legalján..
hátrányba szorítva elég erõsen, érdekes a többi címet visszaraktad a
miénket nem.!

IMYke2.0.0.0
Sziasztok!

Mind az új magyarításaim, mind az új honlapom feltöltésre vár. A helyzet az, hogy most jelen pillanatban munkát kell keresnem, ami ugye elõbbre való, mint a netezés... Ezért vagyok ritkábban.
De amint az életem rendbejön, megy minden a digitális hírdetõfalamra!

- BloodRayne 1 (100% - intro + szöveg)
- Grand Touring (100% - szöveg)
- Praetorians (100% - szöveg)
- Prince of Persia: Sands of Time (effektív 100% - a 400MB-os fájl miatt csak a menü magyar, de mivel gyakorlatilag csak oktató szöveg van, elhanyagolható a hiány)
- Rally Championship Xtreme - (100% - szöveg; nem azonos az EVM-essel!)
- Team Factor (100% - szöveg)
- ToonCar (100% - szöveg; kisgyerekeknek)

Üdv,

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[Jakuza]
balra futó szöveg ?

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Jaja ez engem is érdekelne...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

jobbra futó szöveg
i2k: Methos-hoz hasonló kérdésem lenne, a BloodRayne magyarításod kb. mikor lesz elérhetõ?

Te is fiam, Bluetooth?

Kiadták a Railroad Pioneert magyarul.Nincs meg vkinek?
Methos from GH
i2k: A múltkor megcsináltad a PoP:SOT magyarítását igaz? EZt honnan lehet letölteni? Az új honlapod mikor lesz megtekinthetõ? 😊

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

IMYke2.0.0.0
"Sose becsüld alá a hülyeség kiszámíthatóságát!" - Guy Richie (Snatch)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hunnenkoenig
Na, le lettem bunkozva MafiaHQ altal, mert nem raktam ki a honlapja linkjet az oldalamra es ezert bojkottalja a forditasomat es csak a Stafler felet rakja ki.

En meg irtam neki, hogy az lopott cucc es leszedetem a honlapjat :-)
(ezt mar csak azert is megtennek, mert kiszedte az ultraweb reklamjat a honlapbol)

Nem mintha igazan erdekelne, de a kis fasz mindig is ellenszenves volt a modoraval es ez azert mar egy kicsit tulzas.

Tudom ez nem erdekel senkit, csak gondoltam ideirom, mert unatkozok :-)

Köszönöm a választ IMYke

A fene se fog fizetni azért, hogy egy fórumon legyen a nevem mellett egy csillag...
Ha meg valamit rosszul irtam be, akkor ha szükséges, akkor beirom újra jól. A végén még az lesz, hogy regisztrálni, csak pénzért lehet és hozzászólni csak regisztrált tagként lehet...remélem ezzel nem adtam tippet a SG-nak. Ha igen akkor kérem az ötletért a jogdíjat! 😊))

Ez sajnos nem vicc, a véres valóság, de az még durvább hogy rengetegen fizetnek is...

Mármint ez nem i2k-nak szólt hanem dolfynak bocs...

Freedom Fightersre visszatérve én kerestem, piedonnal a hitmen 2 fordítójával értekeztem, ugyanaz a felépítése mint a hitmennek, ugyanott vannak a szövegek, az editor is jó hozzá, majd egyszer talán megcsinálja, ennyibe maradtunk, de írj a gamehunter fórumba hátha meg tudod dumálni...

[Jakuza]
Igy igaz.
Azert ezt en is viccnek tartom, hogy igy akar valaki penzhez jutni.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek.

Hunnenkoenig
Ja, azt az 500 forintot az orrombol kihuzom, csak elvböl nem fizetek olyanert, ami jarna ingyen is!

Hunnenkoenig
Ja, aztan minden honapban, nehogy mar azert fizessek egy szar forumon, hogy szerkeszteni tudjak!
Az manapsag mar alapfeltetele egy forumnak!

Kurvara fel tud baszni ez a rablo rendszer magyarorszagon, hogy a nagy semmiert akarnak penzt.

IMYke2.0.0.0
Ahhoz egy 500 Ft-os SMS-t kellene küldened az SG-nek, VIP-vé válnál, s na akkor tudnád szerkeszteni - hozzászólás + 2 perc - a cuccost.

Hunnenkoenig
Miert nem lehet itt szerkeszteni?

Hunnenkoenig
De hülye vagyok :-)
az alabbit ne vegyetek figyelembe

Meg vagyok kavarodva.

Hunnenkoenig
Foglalj hozza allast!
Megbeszelhetjük.

IMYke2.0.0.0
Nem volt nehéz utánanézni, ugyanis van vagy 10-12 oldal, ami etéren számít valamit, s a Kedvencek között klikkelgetve szinte másodpercek alatt lehet tudni, hogy kinél mi van...
A Freedom Fighters magyarítást már keresték itt (is), de senki sem vállalkozott - azóta sem - a lefordítására.

Azért köszi, hogy utánanéztél. További sikeres munkát a fordítások során!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

Aschil
Sitting Duck-ot nem fordítaná le valaki.
Pici gyerekek biztosan örülnének neki, igy az enyém is!
Segítsen valaki!
Köszi

.:asChil:.

IMYke2.0.0.0
Nem létezik hozzá magyarítás.

Hunnenkoenig: Ezt kikérném magamnak. 😊

http://forum.supergamez.hu/listazas.php3?azonosito=mafiahq&id=1036510187&PHPSESSID=e0cf903e2bc647c11e8dc5d4a926fa53

*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org

Hali Skacok! A Freedom Fighters-hez keresek magyarosítást eddig megnéztem már egy csomó honlapot de egyikben sem találtam. Lehet csak én vagyok láma és elkerülte a figyelmemet😊 Ha létezik hozzá légyszi írjátok meg! Elõre is köszönöm!

MSI MPG Z490 Gaming Carbon Wifi I9-10850K G.SKILL Trident Z NEO 16GB DDR4-3600 Msi 3080 Gaming Z Trio Samsung SSD 970 EVO Plus 500GB m2 Samsung SSD 860 EVO 1TB BE QUIET Straight Power 11 750W

IMYke2.0.0.0
Magyarul is meg fog jelenni - szerintem az elõzõ rész után ez már szinte kötelezõ.

Maffya
Neigbourh From hell 2 magyarositását elkezdte valaki?

zaki
thx

IMYke2.0.0.0
Szimplán az idõre fognám. Szerintem lassan készül, ennyi.

zaki
köszi 😞 vmi indokot tudsz mondani, hogy miért nem?

IMYke2.0.0.0
Hunnenkoenig:

vonyarc: Volt már téma a stuff, és bizony el kell felejteni a Beyond Good & Evil magyarítást, mert fizikailag lehetetlen...!
Jóval lejjebb, korábban még az okokat is írtam, ha érdekel, utánaolvasol...

Hunnenkoenig
Ahogy IMYke is mondta, nem all szandekomban neki kezdeni mar csak azert sem, mert nincs meg :-)

Beyond Good & Evil-hez elképzelhetõ hogy lesz magyaritás?Ha már volt téma,boccs.

IMYke2.0.0.0
Zaki: - Jó ideig nem lesz.

NeoMaN: - Nincs, és nem is lesz egy darabig. Hogy honnan tudom? Hunnenkoenig jelezte korábban.

NeoMaN
Fiúk!
Dungeon Siege LoA magyarítás van vagy készûl?
Hunnenkoenig?

zaki
a Zagash féle Call of Duty magyarításról van valami hír?

Opsz...tényleg. Mûködik is ráadásul...
Az legyen a mentségem, hogy a cimet innen néztem ki a 10431-bõl....
Mindenesetre akik munkája ott van még letölthetõre, azok léphetnek ezt-azt...

A Sitting Ducks címû játékot nincs kedve valakinek lefordítani? 1 db, Kb. 56kB text fájlról lenne szó. Ékezeteket kezeli.
Ez egy gyerekeknek szóló akció játék (kb. 5-10) éves korosztály. Meglepõ módon egy kacsa a fõszereplõ :o)
Állítólag van ilyen rajzfilm is.

Ha valaki elvállalja, szívesen elküldöm neki a text fájlt.

IMYke2.0.0.0
Igaz, tényleg...

mert ember.uw.hu....

Hunnenkoenig
Na, megirtam a peticio topicjaba is, de ide is berakom:

Irtam tesztfutamkent egy levelet a Gothic 2 kiadoinak es keszitöinek elmagyarazva a helyzetet es belinkelve a peticiot.

Kivancsi vagyok, hogy valaszolnak-e ra?

Ha naluk sikerünk lesz, akkor talan a többieknel is lesz eselyünk.