Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja szerintem is lehetne felpakolni, vagy akartok oldalt csinálni neki, az volt hogy marad mindenkinek a saját oldala vagy nem? Mindegy én nem szólok bele csak akkor most mi a helyzet?

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

NeoMaN
Speciel Bloodrayne nekem is jólesne HUN-ul...

NeoMaN
Télleg mi van? Miért nem kezdünk felpakolni? Lehet tárhely is csak, amíg nincs html...

Jó nem azért írtam hogy kötekedjek, aki ismer tudja hogy nem szoktam csak úgy szarozni világnak, az hogy nekem nem tetszett, az egy dolog, mi is multiztunk vele, de nem jött be annyira, és persze és is büszke vagyok rá hogy magyar játék 8 hónap alatt 0-ról ahhoz képest nem rossz, mi lett volna ha lett volna még 8 hónapjuk, így szerintem felejthetõ, ezzel arra akarok kilyukadni, hogy én pl akkor adok ki játékra pént, ha lehet vele hsszútávon játszani pl neten, nekem disciples 2, war 2,3 diablo2 stb, vagyis ezért nem adnék ki pént hogy neten nyomhassam...

hykao
Szerintem egyáltalán nem "hulladék". Máskülönben nem fáradtam volna a magyarítással...
...persze ha valaki nem eredetiben vette meg, akkor felejtõs, hisz nem tud multizni, single player meg lényegében nincs.

Azért ne feledjük, hogy a Clevers mindössze 8!!! hónapot kapott rá az Ataritól, hogy elkészítsék! És nem állt rendelkezésre Quake, meg Unreal motor, hanem 0-ról kellett indulniuk, úgy, hogy eleddig Magyarországon még senki nem készített FPS-t!!! Ezekhez mérten igenis szép teljesítmény.
Én az ünnepek körül, jópár kellemes csatát vívtam gépként, és emberként is (A Schwarzenegger modell sztem. kifejezetten jól sikerült), csak az a kár, hogy jórészt angolszászokkal, németekkel, meg franciákkal, magyarokkal csak egy-két esetben találkoztam össze.

Sokkal szomorúbb, hogy egy magyar játékot magyarítani kell(ett)...
IMYke2.0.0.0
Mihelyst lesz egy 50MB-ot (is) elviselõ honlap...
A korábban megtárgyalt és beindulásra váró honlapunkon már tuti fenn lesz... NeoMaN...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Engem érdekel még mindig nem játszottam vele, mer várom a hun-t, de majdcsak kész lesz, a t3 war of the machines egy hulladék és van magyarítása!!!!! Ez felháborító, bocs akinek nem inge ne vegye magára...

hykao
Ja, amúgy kicsit haladtam (10%-ot) a Star Trek Elite Force 2 magyarításában (ha még érdekel valakit).
Ha minden igaz Methos holnap rakja fel a GameHunter-re.
hykao
Már vagy három hónapja (de lehet, hogy 4) elkészítettem a Terminator 3 War of the Machines teljes magyarítását (ingyen és bérmentve), a fejlesztõ Clevers-el egyeztetve.
Tehát kb. 3 hónappal ezelõtt elküldtem nekik az anyagot.

Arról volt szó, hogy egy általuk kiadott patch formájában fog napvilágot látni a magyarítás.

Egyelõre nem jeleztek vissza nekem sem, de lehet, hogy a napokban rákérdezek náluk.
CarajoEsp
Mikor kerül fel a BloodyRane magyarítása?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

IMYke2.0.0.0
Magyarítás: tudtommal magyarul is meg (fog) jelen(ni)t. Bár Mayday jelzett valamit e témában...
Serial: na ne izéjá má', azt kérj a warez topikokban!

Aki kódot mer adni annak:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dj Révész
Sziasztok! A Terminator 3: War of the Machines-hez keresek magyarítást, illetve serialt is! Elõre is kössz!

ALCATELGOD
Szisztok, mi hir a magyarosítások piacán, következõ frissitésem remélem a jövõhten már mûködni fog kellemes napot!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Hát igen mer ugye azt alapból nem szívességbõl fordították le hanem kemény pénzekér, és így már mindjá nem legális...

hykao
Az alapfelállás ugye az, hogy aki megveszi -> máris magyarul tolhatja.
...és ha nem letölthetõ külön a magyarítás, akkor ugye többen "kényszerülnek" vásárlás útján beszerezni a játékot...
karikusz
IMYke!

Vagy ha valaki más tud magyarosítást a Wolfi-Enemy territory-hoz akkor legyenszives egy linket , vagy küldje el az

[email protected] -ra

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Azért ez durva nem?
Nem legális a terjesztése egy olyan anyagnak, amivel a játékosokat segítenék az emberek

IMYke köszi az infot.
FH ToMmY
hát akkor csak megyek és lövök...túlélem (muszály lesz 😄) ha nemtom mirõl szól a küldetés 😄

[FIFAHUNGARY.com] ||ToMmY||

IMYke2.0.0.0
Egy darabig nem is lesz. Nekem megvan (Mayday-nek hála), de MINDEN szolgáltató törölné secc-perc alatt, hiszen nem legális a terjesztése... A korábbi ilyen oldalamat is seckó jedno törölték.

hykao
Nem tudok róla, hogy egyelõre bárhol is fenn lenne.
FH ToMmY
Hehe.. 😄 😄
Az idõigényes

FH ToMmY
Öh, oks! Linket nem tudsz? 😊
THX

hykao
Van hozzá! Sõt mi több itthon magyarul jött ki! Tehát hivatalos magyarítás van hozzá! Mérete 100 Mb.
szótár?

FH ToMmY
Kár me amit a játék elején ír ki eligazító vagy milyen szöveget/szövegeket nem vágom 😊

Õszintén szólva, nem is csodálkozom rajta

Legjobb tudomásom szerint nincsen hozzá magyarítás

FH ToMmY
Delta Force: Black Hawk Down
Ehhez van magyarosítás?

IMYke2.0.0.0
Szerintem ne keresd. Ahhopz elég új, hogy ne legyen.

Slayerboy
Sziasztok

The Simpsons-Hit and Run magyarítást keresek.
Tudtok segíteni?Kösz.

Voltam zárás előtt. _______________

IMYke2.0.0.0
Ha kitörlöd õket nem okoz gondot XP alatt, és a magyarítás is fut tökéletesen.
Mivel feliratozás amúgy sem volt a Játékban, és az említett fájlok semmit sem módosítanak, nem ronthat el semmit.

IMYke2.0.0.0
Hibás fájlok a RAS-ban:
menu.txt (data/menu)
hud.txt (data/hud)
levels.txt (database/levels)

IMYke2.0.0.0
bobo11:
- Sacrifice: felejtsd el, nincs hozzá
- Kingdom Under fire gold: a PC Guru játék melléklete volt, és adták mellé a magyarítást is. itt keresd
- Broken Sword 1 szintén
- Broken Sword 2 itt
- Broken Sword 3: nem létezik még magyarítása

sziasztok tud valaki segiteni,én ezekhez a jatekokhoz keresek magyaritast: sacrifice,kingdom under fire,broken sword

elpre is kõszi a segitségeket
Szia IMYke 2000!
Engem érdekell a megoldás, ha lennél szives elmondani.
Elõre is köszi.
Leszek én is, a heroes 3 az jó, de a 4 már nem annyira kötött le, disciples sokkal jobb

Rusy este leszek, remélem te is 😊

Én is remélem, mert sokkal sötétebb hangvételû, mint a Heroes, a sztorija meg százszor jobb, mint a Heroes "húzzunk le mégegy rókabõrt", - mert még csak 5 kiegészítõt csináltunk, és abból bejön jó sok pénz, hogy aztán csõdöt jelentsünk - stratégiájától.
És hozzáteszem, én nagy Heroes rajongó voltam, egészen a Heroes 3 Armageddon's Blade-ig.
Onnantól rókabõr (bár a 2-nek is volt egy csúnya húzása egykoron kiegészítõ téren).

IMYke2.0.0.0
Azoknak, akik a Max Payne 1-el játszanak Windows XP alatt és kifagyást tapasztalnak a Zagashék-féle magyarítással, van egy jó hírem (míg Zagashéknak egy rossz): a magyarításban van 3 db hibás - Zagash által teljesen feleslegesen módosított - script fájl. Ez okozza a kifagyást az elsõ pálya betöltése közben és után...
Aki ért a RAS Makerhez könnyedén segíthet magán...

Ha valakit érdekel, ill. érint, meg tudom mondani, hogy mely fájlokat kell elfelejteni a magyarításból ahhoz, hogy tutira menjen Windows XP alatt!

Axon
Ebben teljesen igazad van. Én is jártam már úgy, hogy egy játékot pár perc után töröltem egy "na ez szar" kijelentés kíséretében. Aztán egy haveromnál leültem és néztem ahogy játszik vele és negyedóra után már a nyálam csorgott, csak hogy egy kicsit én is játszhassak vele és alíg vártam, hogy otthon újra feltelepítsem. A Disciples kicsit más kategória. Itt tudtam hogyan kell játszani, lett volna alkalmam kiismerni a harcrendszert, hõsöket, taktikákat. Valami miatt viszont mégsem ragadott magával. Remélem, hogy ez a valami szimplán csak a fordítás hiánya volt és ha elkészül, akkor már jobban el tudok mélyülni benne.

Az az igazság hogy én pl 5 percig játszottam vele, mondom ez mekkora szar kb 1 hét múlva haveromnál aki kente, együtt nyomtuk este hattól reggel 7-ig és megtanultam, nagyon tetszett, télleg ha rájössz mi a nyitja abbahagyhatatlan, bár szerintem nem csak a azért nehéz mert, angol hanem amúgyis meg kell szokni, pl én értettem mindent szinte kivéve a történet egyes részeit, de a küldetést egységek statisztikáját, meg hogy mit kell csinálni és mégis nehéz volt megszokni, hogy hõsöket hogy kell toborozni, milyen hõst mi mire való pl bányafoglaló, de asszem megérte...
bocs megin offolok, de csak itt tudok róla beszélni, itt van egykét ember akit érdekel...

CarajoEsp
Bloodyrane magyarítását ,még mindíg nem sikerült feltenni tárhelyre?

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

Axon
Beállok én is szépen a Disciples 2 magyarításodat áhítattal várók népes táborába.
Megvan az eredeti játék és mind a három kiegészítõ is. Játékélményem úgy cirka 15 perc lehet, mivel nem igazán értettem a szöveget, viszont nagyon tetszett a harcrendszer egységek, stb. A heroes 3-at végigtoltam vagy kétszer kiegészítõjét is és az összes single pályát, meg amit a netrõl még összeszedtem. A Disciples 2 sokak szerint veri a Heroes sorozatot, már alíg várom, hogy ezt én is megállapíthassam.

Helló mindenkinek!Tud valaki Hidden&Dangerous 2 magyarítást?
Nana kisgyerek!!!
Kapjál már a fejedhez és gondolkozz el kit utasítassz ezen a fórumon csendre!

Nagy pech a GameStar olvasóinak:
Sapandi 2 magyarítása (MDK2, Recoil) rajta van a most megjelent GameStar DVD mellékletén - csak épp a telepítéshez szükséges serialt nem mellékelték hozzá...
A kérdés már csak az, hogy:szerkesztõi figyelmetlenség vagy engedély nélküli megjelentetés miatt?

csendet
Nagyon szépen kösz utólag is 😊

Hunnenkoenig
Bodog szülinapot!

Meg 40 percig...