Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Szóval: forget it!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Na most akkor én kérdezek ide...
Lord of the Rings - War of the Ring -hez várható magyarosítás, vagy már létezik valahol? A magyarosítással foglalkozó oldalakon hirtelen nem láttam.
Választ elõrre is Köszi, Bye
Persze hiába minden szerzõi vagy bármilyen jog, ha pár kisköcsög szemrebbenés nélkül lenyúlja és még neki áll feljebb😞
Semmi kedvem a frames reklámokhoz - ráadásul épp ezért nincs is ráhatásom milyen reklám jelenjen meg a lapomon.
Elég az amit én raktam fel - azt tudom milyen...
Még egy fontos ellenérv: elég sok php-s megoldást használok a lapomon - ezek közül sokat nem lehet használni ingyenes tárhelyen pl. mail küldés php-bõl. A hirlevelemet meg nehogymá' egyesével küldözgessem ki😊
Ahogy NeoMaN is írta már, meg kell vásárolnod (szerezned) a teljesen magyar (szöveg, szinkron) alapjátékot és a küldetéslemezeket... mert azok is megjelentek kishazánk nyelvén. CDGalaxis
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Elõre is köszke
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...
Csak jobban nez ki.
Jogilag...a polgar mester hivatalba...
Szoktam az Artisjushoz telefonálgatni, ott azt mondták, ahogy elkezdted a fordítói munkádat, onnantól kezdve védik a szerzõi jogok. 😊
Viszont hivatalosan a levédetés pár ezer forintba kerül.
*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org
ugyanis szivességbõl és ingyen kapom a tárhelyet, csak épp az utóbbi idõben kissé megugrott a forgalmam a CheatLand letöltések miatt és a múlt havi 7GB forgalom miatt már kezdtek morogni...
Viszont: ha marad a mostani hozzállás, hogy pár ember kivételével nem lép fel senki a fordítók érdekeit védve - addig talán nem túl sok értelme van a "közösségrõl" beszélni.
Persze kényelmesebb, ha más keveredik konfliktusokba...😞
Kerdes, hogy a felajanlott szervernek milyen az elerhetösege.
A korlatlan tarhely jol hangzik, de el lehet-e erni külföldröl is (szemelyszerint nekem ez nagy gondom magyarorszaggal) es milyen gyors a letöltes?
Én is támogattam anno, most is azt teszem - amikor már fizikai megvalósulás elõtt állhat - a Magyarítás Központ ügyét.
Szerintem:
- mindenki maradjon a régi nickjével, évek óta így ismerjük egymást;
- az oldalak elköltöztetése sem túl jó ötlet, sokan nem szívesen hurcolkodnának;
- a linkelés és a nagy cumók megosztása az oldalon, a lényeg!
- mint már írtam: "Ha beindulna a portál, akkor nem szeretnénk versenyezni egyetlen eddig létesült portállal sem (GMiki, Magyaríttások Portál, GameHunter Team), hanem a tárhely gondok miatti alternatívát szeretnénk felvetni azoknak, akiket egy-egy szolgáltató limitálása, vagy konstruktívnak nem nevezhetõ szabályrendszere akadályozott meg egy nagyobb munka megosztásában.
Lásd az én - késõbb megoldódott - Max Payne MAGYAR Mod gondomat, vagy a Magyarítás Portálra felpakolni kénytelen több tíz megányi fordításaimat."
Egy új lap lenne a palettán, de mégsem, hiszen A MIÉNK LENNE! S hogy közös lónak ne legyen túrós a háta, természetesen nem mennénk bele a túl nagy demokráciába, de fontos, hogy tényleg közös lenne...
De teljesen mind1 mit makogok itt, úgyis meg lesz csinálva.
Jó lenne látni egy egységes csapatot, aki összetart, amit persze enélkül is lehet, de valahogy ennek feelingje van.
Ezt mar regebben is megbeszeltük es tulajdonkeppen minden fordito beleegyezett ugy emlekszem.
En igen.
A design nekem mindegy.
Az egyeni oldalakat ugyis csak linkkent lehetne bekötni, csak max nem a 23. oldalon lenne a link az adott forditas mellett, hanem a fö oldalon. SOkat nem valtoztatna...
Aki benne van, az megváltoztathatná a nick-jét ide úgy, hogy pl:
Így mindenkinek tiszta, ki az aki támogatja, ki az aki inkább nem. Ideje lenne télleg egy összefogásnak a részetekrõl, jót tenne az egész scene-nek.
Az oldal mûködhetne úgy is, hogy bejön a fõlap, és azon belül lehet választani az oldalatokat (ami szintén ezen a serveren lenne), külön-külön menüpontból. Így megmarad mindenkinek az egyéni lapja, designje mégis minden 1 helyen lenne. Sztem ez jó ötlet...
atr0p0sz! Nagyon várom a Disci magyarítást, nagyon fasza game, télleg üti a HoMM4-et. Sajna kicsit nehéz, ami elveszi az ember kedvéd, de magyarul biztos újra nekiállnék, pláne ha a videjókat is megérteném.
Methos! A Magyarítás Central nekem is teccik, de hogy írod maj be? www.magyaritascentral.dr.hu?
Monnyuk nem baj, 1x be lehet csapkodni az explorerbe, utána úgyis mindenkinél a kedvencekben kötne ki...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
Ezen felül késõbb kiadhatom collector's editionként 😛
Egy packban az összeset 😊
De hát mindegy, a te dolgod...
Ha tényleg vissza tudod kódolni - nem tudom milyen videofájl, de pl.: mpeg2, avi, fmv, bik lehet, ezek könynedén szerkeszthetõk - akkor csináld meg, rakd össze az anyagot egy telepítõvel, és a lentebb már jelzett, alakulófélben lévõ portálra - ahol nem lesznek fájlméret korlátozások(!) simán felnyomhatod majd...
1-2 hónapon belül várjuk a munkádat.
Mert ugye azt tudod, az alapjáték mellé a küldetéslemezeket is be kell tenned a telepítõbe, választhatóvá téve azok telepítését...
Mert mi maximalisták vagyunk...
Amugy kerd meg a gamestart, hogy rakjak fel a szerverükre!
A Gothic1-2 videoi is onnan tölthetök le. Eddig segitökeszek voltak ilyen teren.
Mivel egyes videók alatt nincsen felirat (Pl: Intro),
ezért azokat nem értenék meg az angolul nem beszélõ emberek.
Emiatt szétkapom ezeket a videókat, beleépítek egy feliratot, majd visszarakom a játékba, immáron magyar felirattal.
Nem tudom érdemes-e, ugyanis egyes videók 15-20 MB-ot is nyomnak, és ha ezeket is magyarítom, akkor elképzelhetõ, hogy egy csinos 50-100 MB-os magyarítás lesz belõle.
Véleményeket várnék.
)és a domainreg az én gondom, a többit nektek kell megoldani.
- tárhely gondokkal küzd;
- ellenõrízhetõ formában szeretné terjeszteni a fordítás(ai)t;
Ha beindulna a portál, akkor nem szeretnénk versenyezni egyetlen eddig létesült portállal sem (GMiki, Magyaríttások Portál, GameHunter Team), hanem a tárhely gondok miatti alternatívát szeretnénk felvetni azoknak, akiket egy-egy szolgáltató limitálása, vagy konstruktívnak nem nevezhetõ szabályrendszere akadályozott meg egy nagyobb munka megosztásában.
Lásd az én - késõbb megoldódott - Max Payne MAGYAR Mod gondomat, vagy a Magyarítás Portálra felpakolni kénytelen több tíz megányi fordításaimat.
Tehát, nagyon szeretném, ha az érdem nem az enyém lenne egyedül, s bár tudom, mindenki kényes és büszke a saját honlapjára - eszemben sincs megszüntettetni azokat általatok - , a lehetõség adott a számotokra.
NeoMaN-nal megbeszélhetünk - akár itt is - egy domainnevet (ötleteket várok, ha nem lesznek, akkor én keresztelem el
) és minden egyéb technikai kérdést.
Mivel nem vagyok egy PHP-, meg HTML-guru, azok se kíméljenek, akik összetudnának rittyenteni egy átlátható, de semmilyen eddig említett, vagy korábbi portálra hasonlító oldalt. A PHP-s, Nuke-os dolgoktól heroltom van...
Ennyi, elsõre, de ezt most nem hagyjuk annyiban!
Nekem közel 600 MB-nyi saját fordításanyagom van már CD-n, közülük még sok nincs visszaosztva.
Ezenfelül még a gépemen is fekszik több száz megányi fordított anyag.
Gondolom, nem én vagyok egyedül ilyen lelkes, és nektek is van "elfekvõ" anyagotok, mely tárhely szûkében sehova sem fért fel...
Jelentkezzetek!
Sajnos nem elõször (és tartok tõle nem utoljára) fordul elõ az ilyen.
"A te magyarositásaidat milyen szerzõi jogok vádik ha????
Ha egyet mondasz ami tényleg akko' letörlöm!"
Komolyan mondom: tele van a hócipõm - hagyni kellen az egész magyarítást a fenébe.
név: xxx
pass: xxx
Az ott található magyarítások egy része látszólag csak link a készitõ weblapjára, viszont a regisztrált tagoknak direkt letöltési linkek vannak és a fájlok azon a lapon vannak fenn.
Gamehunter Team figyelem: a Jedi Academy is ott van közvetlenül letölthetõn...
ezek a magyaritások tölthetõek le közvetlenül:
18 Wheels of stell Across America Letöltés
5th element
Adventure pinball: Forgotten island
Age of Empires 2 Age of Kings
Airfix Dogfigther
Alien vs Predator 2
Alpha centauri
Anno 1503 AD
Black & White
Black thorne
Blade of darkness
Broken Sword
C&C Tiberian sun
Call of duty
Capitalism 2
Carmageddon TDR2000
Castrol Honda Superbike 2000
Chrome
Diablo 2 LOD
Enclve "by Arris"
Fifa 2002
Fifa 2003
Fifa world cup KOREA-JAPAN
GTA 3 (+ két új autó!)
GTA: Vice city
Half-life 1.0 ; 1.101
Spiderman
Splinter Cell
Star wars : Jedi Academy
Star wars : Kotor
Unreal 2
Akit érint a dolog megteheti a lépéseket amiket megfelelõnek tart...