Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Inkább játszd a war 3-mat, sokkal jobb mint a war of teh ring, de te tudod...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

IMYke2.0.0.0
Ne várj rá, kezdj anélkül játszani. Jó ideig nem fog létezni hozzá magyarítás. S ha készül, bizony elég nagy titokban, mert sehol sem látni nyomát.
Szóval: forget it!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BBird
Sziasztok!

Na most akkor én kérdezek ide...
Lord of the Rings - War of the Ring -hez várható magyarosítás, vagy már létezik valahol? A magyarosítással foglalkozó oldalakon hirtelen nem láttam.
Választ elõrre is Köszi, Bye
De megy.

Hát igen... én is valahogy igy gondoltam.
Persze hiába minden szerzõi vagy bármilyen jog, ha pár kisköcsög szemrebbenés nélkül lenyúlja és még neki áll feljebb😞

Épp eleget küzdöttem már ingyenes tárhelyekkel - a nexus-on kezdtem (régi nezetõknek mond valamit ez a név?😊.
Semmi kedvem a frames reklámokhoz - ráadásul épp ezért nincs is ráhatásom milyen reklám jelenjen meg a lapomon.
Elég az amit én raktam fel - azt tudom milyen...
Még egy fontos ellenérv: elég sok php-s megoldást használok a lapomon - ezek közül sokat nem lehet használni ingyenes tárhelyen pl. mail küldés php-bõl. A hirlevelemet meg nehogymá' egyesével küldözgessem ki😊

IMYke2.0.0.0
Heroes IV-hez nincs különálló - és nem is szedhetõ ki! - magyarítás!
Ahogy NeoMaN is írta már, meg kell vásárolnod (szerezned) a teljesen magyar (szöveg, szinkron) alapjátékot és a küldetéslemezeket... mert azok is megjelentek kishazánk nyelvén. CDGalaxis

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NeoMaN
Nem lehet rátenni a magyarítást tudtommal. Be kell szerezned egy full amgyar homm4-et

Hali, Heroes Of Might and Magic 4-hez tudtok mondni magyarítás letöltési címet?
Elõre is köszke

Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...

NeoMaN
Télleg, a technikai kérdéseket itt feltehetnétek, hétfõn megyek melózni, utánanézek a dolognak. (külföld, sávszél stb.).

A broken sword 3-nak hogy cseréllyem ki a szövegeit?
Hunnenkoenig
A szerzöi jogok "hivatalos" levedese sem er többet, mint az, amit nem vedettel le.

Csak jobban nez ki.
Jogilag...a polgar mester hivatalba...

HJ: "A te magyarositásaidat milyen szerzõi jogok védik ha???? Ha egyet mondasz ami tényleg akko' letörlöm!"

Szoktam az Artisjushoz telefonálgatni, ott azt mondták, ahogy elkezdted a fordítói munkádat, onnantól kezdve védik a szerzõi jogok. 😊
Viszont hivatalosan a levédetés pár ezer forintba kerül.

*÷* ZENEBÁZIS *÷* http://palmai.midiworld.org

Nem ojan nehéz. Nem olyan szöveg kell, aminek nincs fekete háttere. Az ott lehet. olyasmit csinálj, amilyen a filmeknek van. (.sub) Csak el lehessen olvasni (legyen annyi idõ!)
Aláírtam az új méllemmel a petíciót. Chappy Chy C8, és az 1526.!!! Ekkor volt a mohácsi csata. SZERENCSÉTLENSÉG LEHET EZ? 😊))
IMYke2.0.0.0
Ez - sajnos - igaz.

Hehe... az én talpam (weblapom) alatt is ég picit a talaj...
ugyanis szivességbõl és ingyen kapom a tárhelyet, csak épp az utóbbi idõben kissé megugrott a forgalmam a CheatLand letöltések miatt és a múlt havi 7GB forgalom miatt már kezdtek morogni...

Ezzel én is egyetértek.
Viszont: ha marad a mostani hozzállás, hogy pár ember kivételével nem lép fel senki a fordítók érdekeit védve - addig talán nem túl sok értelme van a "közösségrõl" beszélni.
Persze kényelmesebb, ha más keveredik konfliktusokba...😞

Hunnenkoenig
Illetve mennyi forgalom engedelyezett?

Hunnenkoenig
Az egy helyen a fajlok, az jo ötlet, mert tarhely es savszelesseg mindig nagy gond. En a fizetett szerveremen sajna csak 5GB trafficot kapok. Ha tullepi, fizetnem kell...ezert nem akarnek nagy meretü fajlokat felrakni.

Kerdes, hogy a felajanlott szervernek milyen az elerhetösege.

A korlatlan tarhely jol hangzik, de el lehet-e erni külföldröl is (szemelyszerint nekem ez nagy gondom magyarorszaggal) es milyen gyors a letöltes?

IMYke2.0.0.0
Sziasztok!

Én is támogattam anno, most is azt teszem - amikor már fizikai megvalósulás elõtt állhat - a Magyarítás Központ ügyét.
Szerintem:
- mindenki maradjon a régi nickjével, évek óta így ismerjük egymást;
- az oldalak elköltöztetése sem túl jó ötlet, sokan nem szívesen hurcolkodnának;
- a linkelés és a nagy cumók megosztása az oldalon, a lényeg!
- mint már írtam: "Ha beindulna a portál, akkor nem szeretnénk versenyezni egyetlen eddig létesült portállal sem (GMiki, Magyaríttások Portál, GameHunter Team), hanem a tárhely gondok miatti alternatívát szeretnénk felvetni azoknak, akiket egy-egy szolgáltató limitálása, vagy konstruktívnak nem nevezhetõ szabályrendszere akadályozott meg egy nagyobb munka megosztásában.
Lásd az én - késõbb megoldódott - Max Payne MAGYAR Mod gondomat, vagy a Magyarítás Portálra felpakolni kénytelen több tíz megányi fordításaimat."

Egy új lap lenne a palettán, de mégsem, hiszen A MIÉNK LENNE! S hogy közös lónak ne legyen túrós a háta, természetesen nem mennénk bele a túl nagy demokráciába, de fontos, hogy tényleg közös lenne...

NeoMaN
Lehet simán tárhely is, mindenki az ftp-re tölti fel a cuccait, és úgy linkeli ki a saját oldalára. Tiétek a döntés, én csak az ötleteimet írom le. Beszéljétek meg oszt kész 😄D

Itt egyedül a tárhelynek lenne igazán szerepe.

Nem azért, de Gmiki oldalán is minden magyarítás linkje megtalálható, egy ilyen oldallal az õ oldalának (ami egykoron a kezdete volt ennek az egésznek) a funkcióját vennétek el.
De teljesen mind1 mit makogok itt, úgyis meg lesz csinálva.

NeoMaN
A reg-elésben meg télleg igazad van, de sztem nem lenne rossz valamifajta jelölés (tod mint monnyuk a különbözõ game klánokál).
Jó lenne látni egy egységes csapatot, aki összetart, amit persze enélkül is lehet, de valahogy ennek feelingje van.

NeoMaN
Arra gondoltam, hogy mindenki aki benne van átköltözik, és a file-ket is a serveren tárolnátok. Tehát fizikailag is egy helyen lenne minden, nem csak "linkügyileg". De persze ahogy gondoljátok. Én ennyit tudok segíteni, nem szándékozom meghatározni semmit, szabad kezetek van...

Jaja jó ötlet, egy helyen lenne minden és aki magyarítást keres biztos talál választ is, hogy van e vagy nincs stb

Hunnenkoenig
Hat nicket valtoztatni szerintem nem lehet, max. ujra regisztralni, azt meg nem fogja senki...

Ezt mar regebben is megbeszeltük es tulajdonkeppen minden fordito beleegyezett ugy emlekszem.
En igen.

A design nekem mindegy.
Az egyeni oldalakat ugyis csak linkkent lehetne bekötni, csak max nem a 23. oldalon lenne a link az adott forditas mellett, hanem a fö oldalon. SOkat nem valtoztatna...

NeoMaN
Bocs, i2k...
Elírtam 😄

NeoMaN
Egy ötlet:
Aki benne van, az megváltoztathatná a nick-jét ide úgy, hogy pl:
ik2, vagy ik2
Így mindenkinek tiszta, ki az aki támogatja, ki az aki inkább nem. Ideje lenne télleg egy összefogásnak a részetekrõl, jót tenne az egész scene-nek.
Az oldal mûködhetne úgy is, hogy bejön a fõlap, és azon belül lehet választani az oldalatokat (ami szintén ezen a serveren lenne), külön-külön menüpontból. Így megmarad mindenkinek az egyéni lapja, designje mégis minden 1 helyen lenne. Sztem ez jó ötlet...

NeoMaN
Így van. Mindenkinek marad a saját lapja, amit gédelgethet. Aki pedig nem akar közösködni, annak tárhelyet adunk. FTP-s lesz a letöltés, szal linkelheti a saját oldaláról..

atr0p0sz! Nagyon várom a Disci magyarítást, nagyon fasza game, télleg üti a HoMM4-et. Sajna kicsit nehéz, ami elveszi az ember kedvéd, de magyarul biztos újra nekiállnék, pláne ha a videjókat is megérteném.

Methos! A Magyarítás Central nekem is teccik, de hogy írod maj be? www.magyaritascentral.dr.hu?
Monnyuk nem baj, 1x be lehet csapkodni az explorerbe, utána úgyis mindenkinél a kedvencekben kötne ki...

Szerintem jó a magyarítások centrál, az olyan központi, és így a többi honlapnak sem kell megszûnnie, csak lesz egy plussz központi, ahova mindenki rakhat fel cuccot, nagy ötlet...

És mit szólsz ehhez? #10661

Methos from GH
i2k: Korábban felvetettem a Magyarítás Central ötletét... 😊) Ehhez a névhez mit szólsz? 😊

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Akik hamar kézhez akarják kapni legalább az alapjáték magyarítását, azok nem akarnak várni míg az összes kiegészítõt lefordítom 😊
Ezen felül késõbb kiadhatom collector's editionként 😛
Egy packban az összeset 😊

IMYke2.0.0.0
Az senkit sem zavar, ha egyben kapja meg az alap és a kiegészítõk magyarítását. Szerintem tök jó lenne.
De hát mindegy, a te dolgod...

Hát én úgy tervezem, hogy egyenként csinálom meg a telepítõket, pláne, hogy D2 kiegészítõihez nem kell az alapjáték 😊

IMYke2.0.0.0
Ezt nem kell ragozni. Csinád meg, és kész. Én már nem egy magyarításomban megcsináltam ezt. Szerintem jó az, ha azt is megoldod.

Nem a felirat tesz ki annyit, hanem hogyha beleépítem a feliratot a videóba, akkor magát a videókat is le kell töltenie azoknak, akik érteni akarják, hogy mit dumálnak a videóban.

IMYke2.0.0.0
Szerintem csináld meg!
Ha tényleg vissza tudod kódolni - nem tudom milyen videofájl, de pl.: mpeg2, avi, fmv, bik lehet, ezek könynedén szerkeszthetõk - akkor csináld meg, rakd össze az anyagot egy telepítõvel, és a lentebb már jelzett, alakulófélben lévõ portálra - ahol nem lesznek fájlméret korlátozások(!) simán felnyomhatod majd...

1-2 hónapon belül várjuk a munkádat.
Mert ugye azt tudod, az alapjáték mellé a küldetéslemezeket is be kell tenned a telepítõbe, választhatóvá téve azok telepítését...
Mert mi maximalisták vagyunk...

Hunnenkoenig
A felirat nem tesz ki annyit!
Amugy kerd meg a gamestart, hogy rakjak fel a szerverükre!
A Gothic1-2 videoi is onnan tölthetök le. Eddig segitökeszek voltak ilyen teren.

Disciples 2 Helyzetjelentés:

Mivel egyes videók alatt nincsen felirat (Pl: Intro),
ezért azokat nem értenék meg az angolul nem beszélõ emberek.
Emiatt szétkapom ezeket a videókat, beleépítek egy feliratot, majd visszarakom a játékba, immáron magyar felirattal.

Nem tudom érdemes-e, ugyanis egyes videók 15-20 MB-ot is nyomnak, és ha ezeket is magyarítom, akkor elképzelhetõ, hogy egy csinos 50-100 MB-os magyarítás lesz belõle.

Véleményeket várnék.

NeoMaN
Naszal. Aki benne van a NAGY KÖZÖS OLDAL létrehozásában, vagy csak tárhely gondja van az jelezzen itt i2k-nak. A tárhely (ésszerû méretig, valójában korlátlant említettem, de azé ne menjünk 20gigáig )és a domainreg az én gondom, a többit nektek kell megoldani.

IMYke2.0.0.0
NeoMaN megkeresett és tett egy óriási ajánlatot. Tárhely problémáimra való tekintettel keresett meg, és most úgy néz ki, nem csak nekem kedvezne ez a lehetõség, hanem MINDEN olyan fordító számára, aki
- tárhely gondokkal küzd;
- ellenõrízhetõ formában szeretné terjeszteni a fordítás(ai)t;

Ha beindulna a portál, akkor nem szeretnénk versenyezni egyetlen eddig létesült portállal sem (GMiki, Magyaríttások Portál, GameHunter Team), hanem a tárhely gondok miatti alternatívát szeretnénk felvetni azoknak, akiket egy-egy szolgáltató limitálása, vagy konstruktívnak nem nevezhetõ szabályrendszere akadályozott meg egy nagyobb munka megosztásában.
Lásd az én - késõbb megoldódott - Max Payne MAGYAR Mod gondomat, vagy a Magyarítás Portálra felpakolni kénytelen több tíz megányi fordításaimat.

Tehát, nagyon szeretném, ha az érdem nem az enyém lenne egyedül, s bár tudom, mindenki kényes és büszke a saját honlapjára - eszemben sincs megszüntettetni azokat általatok - , a lehetõség adott a számotokra.

NeoMaN-nal megbeszélhetünk - akár itt is - egy domainnevet (ötleteket várok, ha nem lesznek, akkor én keresztelem el ) és minden egyéb technikai kérdést.

Mivel nem vagyok egy PHP-, meg HTML-guru, azok se kíméljenek, akik összetudnának rittyenteni egy átlátható, de semmilyen eddig említett, vagy korábbi portálra hasonlító oldalt. A PHP-s, Nuke-os dolgoktól heroltom van...

Ennyi, elsõre, de ezt most nem hagyjuk annyiban!
Nekem közel 600 MB-nyi saját fordításanyagom van már CD-n, közülük még sok nincs visszaosztva.
Ezenfelül még a gépemen is fekszik több száz megányi fordított anyag.
Gondolom, nem én vagyok egyedül ilyen lelkes, és nektek is van "elfekvõ" anyagotok, mely tárhely szûkében sehova sem fért fel...
Jelentkezzetek!

Köszi a biztatást, de tudod milyen elszomorító, hogy az ember beleöl egy halom idõt munkát valami megcsinálásába, ingyen odaadja bárkinek aki használni szeretné és ezért csak annyit kér, hogy a saját weblapjáról lehessen letölteni - azt hiszem nem nagy kérés. Erre pár fickó még ezt a kis "fizetséget" is lenyúlja...
Sajnos nem elõször (és tartok tõle nem utoljára) fordul elõ az ilyen.

NeoMaN
Ne add fel! Sokkal fontosabb ennél az amit csinálsz sok ember számára. Néhány kisköcsög nehogymá elvegye a kedved.

ezt a mailt kaptam:

"A te magyarositásaidat milyen szerzõi jogok vádik ha????
Ha egyet mondasz ami tényleg akko' letörlöm!"

Komolyan mondom: tele van a hócipõm - hagyni kellen az egész magyarítást a fenébe.

Még valami: hogy ne kelljen a lenti lapon a regisztrációval vacakolnotok, használjátok ezt:
név: xxx
pass: xxx

Gond van az ember.uw.hu lappal!
Az ott található magyarítások egy része látszólag csak link a készitõ weblapjára, viszont a regisztrált tagoknak direkt letöltési linkek vannak és a fájlok azon a lapon vannak fenn.
Gamehunter Team figyelem: a Jedi Academy is ott van közvetlenül letölthetõn...
ezek a magyaritások tölthetõek le közvetlenül:
18 Wheels of stell Across America Letöltés
5th element
Adventure pinball: Forgotten island
Age of Empires 2 Age of Kings
Airfix Dogfigther
Alien vs Predator 2
Alpha centauri
Anno 1503 AD
Black & White
Black thorne
Blade of darkness
Broken Sword
C&C Tiberian sun
Call of duty
Capitalism 2
Carmageddon TDR2000
Castrol Honda Superbike 2000
Chrome
Diablo 2 LOD
Enclve "by Arris"
Fifa 2002
Fifa 2003
Fifa world cup KOREA-JAPAN
GTA 3 (+ két új autó!)
GTA: Vice city
Half-life 1.0 ; 1.101
Spiderman
Splinter Cell
Star wars : Jedi Academy
Star wars : Kotor
Unreal 2

Akit érint a dolog megteheti a lépéseket amiket megfelelõnek tart...

NeoMaN
Itt megbeszélhetünk mindent szerintem.