Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Tessék kitalálni a nevet, hogy aktiválni tudjuk. A domain is ingyenes lesz. 😄

IMYke2.0.0.0
Válaszoltam, és nagyon örülök!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Mit fejlesztenél rajta tovább, ha már készen lesz?

Szia ha érdekel szívesen segítek tesztelni a disciples 2 hun-t meg továbbfeljesztem... nyugi nem írom oda hogy én fordítottam...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

NeoMaN
Hohohóóóó!
Nagyon érdekes és fontos privit küldtem.

Sziasztok!Tud valaki Hidden&Dangerous 2 magyarítást?
Jóreggelt, szerintem ne fordítsd le jó ahogy van...
Ú megint órákat fog elvenni az életembõl a disciples 2... nemtom mér várom annyira

Nem feltétlenül, de a javasasszony az inkább jósnõ 😊
Majd kitalálok valamit, de az is lehet úgyhagyom.
Nem minden egység nevét jó megváltoztatni.
Tökéletes példa: Incubus 😄

A javasasszony hosszú lenne ugye?

Van -e élet a halál elött?

Piri néne?( ala Lúdas Matyi)
Amúgy egyetértek a sok felesleges fordítással.Nekem a kedvencem egy szinkronizált autóverseny volt(a neve nem ugrik be)Ami annyit tudott ,hogy kanyarok elött bemondta édes ékes anyanyelven, hogy jobb meg bal😊

Egyébként csak nekem tûnt fel, de tényleg egy rakás felesleges fordítás van kint?
Úgy értem egy autós játék helyett miért nem valami értelmeset fordítanak le, pl: Beyond Good & Evil, Broken Sword 3, Return Of The King, War Of The Ring.

Egy autós játékot mindenki megért, mindenféle magyar kiírás nélkül is, nem? Ettõl már csak azt utálom jobban, ha letöltök egy magyarítást, és a játék menüje magyar.

Egyébként nem olyan nagy az a "fa".
Jelenleg sok szabadidõm van, hálistennek gyorsan gépelek,
és rendelkezek annyi angol tudással, amivel nem kell túl sûrûn szótárhoz nyúlni.
Egyébként nekem is mondta imyke, hogy nem lehet lefordítani, de valószínüleg neki még korábbi információi voltak.
Mikor elõször akartam játékot fordítani belesültem, fura volt hogy a Disciples 2-t ennyire könnyû.

Már nem csak a technikai problémák hárultak el, hanem már nagyban a közepén vagyok a játék fordításának.
Idõpontot egyenlõre nem akarok mondani, de szinte hótziher, hogy még ebben a hónapban készen lesz, még az is lehet hogy hónap 3. hetében.
két kör között azért telik el neked sok idõ, mert lehet olyat, hogy ne animálja az ellenfél mozgását, dehát ugye ennek is megvan a hátránya, így nem látod, hogy mit csinál pontosan.
Én általában ezt úgy szoktam megoldani, hogy lerusholom az ellenfelet, kiütöm pár csicska hõsét, aztán nem a fõhõssel hanem egy sima 1. szintû hõssel capitolja közelébe állok, és meg van lõve.
Pénze fogy mert elszedted a bányáit, kijön lecsapod, mert emberei nem tudnak fejlõdni,így hát nem jön ki 😊
Ha mégis kijön, és valami csoda folytán lecsap, neked szartig van pénzed, míg neki alig.
Kihozhatsz akár 5 hõst is, miközben fõhõsöd fulltáp, és már akár fõvárost is támadhatod 😊
-------
Sámán: nem lenne rossz csakhát az illetõ egység nõnemû, és hát a sámán az férfi (kivéve a Popolousban, dehát az nem éppen real fantasy) 😊

Ki mondta ,hogy van?

atr0p0sz!
Én is imádtam a disciples 2-tcsak egy bajom volt vele az ellenfél iszonyú lassan lép és 2 kör között rengeteg idõ telik el.Ez nálad is így van vagy csak az alap verziónál?

atroposz!
Mit szólnál a Sámánhoz tudom ,hogy nem teljesen az,detalán hasonló.Egyébbként szeretnék gratulálni.Azt hiszem sokan várják ezt a fordítást és rengeteg szó volt róla csak Imyke
kategorikusan kijelentette,hogy nem lehet megcsinálni(IMYke ez nem szemrehányás)Tényleg ezek szerint a technikai promlémákat megoldottad?Már "csak" a fordítás van hátra?Mint korábban írtam a körökre osztott "fapados" gamék méltánytalanul elvannak hanyagolva.Nagy fába vágtad a baltádat(nem ugrott be felysze vagy fejsze)mindenesetre grt és 10 x többre tartom mint ha valaki lefordít 6 need for speed játékot.

mafiahq
Én is.. !

Egy kérdésem amúgy lenne! milyen telepítõ készítõt tudnátok nekem ajánlani tegyük fel egy modhoz kéne, régebben már dolgoztam ilyen telepítõ készítõvel csak az nem volt ingyenes..! Kb 600MB os cuccot kéne egy ilyen .exebe belepaszírozni :]! Aki tud az help, elég lenne egy két progi neve is!!! elõre is kösz!

Tényleg nem kötekedésképpen, de a sarlatán az, aki nem ért a gyógyításhoz, csak szélhámoskodik.
Azt hívják sarlatánnak.
Hogy valami nagyon régi jelentése micsoda, az mind1, manapság ezt értik rajta, de egyébként sem akartam volna használni, mert abszolút nem illik a játék környezetébe, sõt úgymond nevetségessé tenné.
Sok egység nevével még ígyis gondban vagyok, néhányat abszolút nem akarok megváltoztatni, egyeseket azért, mert nem lehet, másokat azért, mert nincs értelme megváltoztatni, úgy jó ahogy van (utóbbiakból kevés van).

IMYke2.0.0.0
Sarlatán = sátán. Tehát azt felejtsd el.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

egyébként jó szinonímák, csak érdekesen festene egy Disciples 2 egység olyan névvel, hogy boszi 😊
vajákos meg már van 😊 (egyébként az nem igazán boszorkány, sokkal inkább gyógyító-sarlatán

sajnos egyik sem felel meg a kritériumoknak de azért köszi

Hunnenkoenig
vajákos (ez csak valami olyasmi)
banya
boszorka
boszi
vasorrú bába

több nem jut az eszembe...

Mondjon valaki egy jó szinonimát a boszorkány szóra és megköszönöm 😊

Akkor hogy fordítsam a Disciples 2-õt?

Ottto
Akkor csukd be 😊

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

Hú banyek kifolyik a szemem

Ottto
Örülök hogy újra kijöttök egymással

\"Say goodbye to your nails!\" ottto.gportal.hu

kéccsók kéccsók mentem D2-t fordítani, sokak nagy örömére majd jövök

És az IGAZSÁG, SZABADOKKÁ tesz TITEKET!

mafiahq
Kössz, fenn a cucc, most meg megyek aludni ByE!

Hunnenkoenig
Ja, a linket megvaltoztattam.

Hunnenkoenig
Ok, akkor ezzel befejezettnek tekinthetjük a dolgot.

Latod, nem nehez, csak normalisan kell megbeszelni a dolgokat.

mafiahq
Moderáltam, amúgy kiteszem a fordítást! plusz 1 probléma a honlap címe http://mafia.try.hu az uw osat lécci írd át mer soha se tudni mikor változtatunk helyet :]! mindjá ki is rakom a tieteket! :]

Na mindegy a lényeg hogy a legjobb, leghibátlanabb fordítás van most kint, de mindenki maga döntse el, aki kezdetektõl játszik mafiával, annak hunnnekoenig neve úgy is beugrik szerintem mindenféle említés nélkül.

Hunnenkoenig
Mafiahq

Kiraktam az uj honlapra a linket legfelülre, hogy lasd, nekem nem volt veled semmi bajom!

Ha legközelebb valami bajod van, ne durcaskodj, hanem szolj!

Stafler valaszolhatna a levelemre es ha megvaltoztatja a telepitö szöveget

"Forditotta Hunnenkoenig
Javította/tovabbfejlesztette Stafler"

Azzal teljes mertekben egyetertek.
Es az uj honlap cimet irja bele a telepitöbe.

A honlapodra ne rakd ki a forditasom, mert lenyegeben nem erdekel, hogy te mit teszel ki es mit nem.
Lenyegeben az egesz mafia dolog nem erdekel.

Na minden jot!

Ha ezt megteszed/teszitek, akkor tekintsd targytalannak a forumodon beirt utolso mondatot.

Az élet ilyen, mert ilyenné teszik egyes emberek?
Hát nem! Nem kell így lennie!
Ha minden ember ráfújná, hogy hát az élet ilyen, akkor lennénk csak igazán szarban....
Ha veled is elõfordult már, akkor igazán mélyebben átérezhetnéd a dolgot.
Csak mert nekem megdöglött a lovam, dögöljön meg másé is?
Ez milyen hozzáállás szerinted?

mafiahq
A való életbe is vannak ilyennek! akár egy dolgozatnál a munkahelyen stb.!

mafiahq
Sajnos ilyen az élet velem is már megesett hasonló és tudtam mitcsinál régebben volt olyan hogy 50 50% munkát 1 ember vitt el és nem én voltam! az megint milyen lehetett. 😞(

már fogalmazni sem tudok, úgy felhúztam magam bocsesz.
megyek rágyújtok egy nótára inkább

Helyesírási hiba nem más mint: korrektor munka, editálásnak sem mondanám már, bárki megteheti, már program is van rá.
Érzed a dolog súlyát?
Te hogy éreznéd magad, ha kemény munkád gyümölcsét késõbb más szüretelné le?
Ehhez semmi más nem kell csak emberi tartás.

mafiahq
Hm.. akkor döntse el mindenki, én már kiírtam az email címet is de van amit komolyan õ is javított rajta! helyesírási hibát stb.! ezt õ mondta, láttam is :]

nekem is az undead, empire azért mert gyógyítani tudnak, de inkább az undead

nem akarok kötözködni de a "fordítását használta fel" elég tág, mer ettõl nem õ fordította csak kijavította a hibákat, egy két + dolog telepítõ, inkább helyén valóbb lenne a
Hunnenkoenig fordítását javította és telepítõbe öntötte stafler... de hadjuk inább abba

Fogós kérdés, hát öööö Undead és Empire

Mennyivel jobb a békesség nem?
Már nem érzem benned a sötét oldal erejét

IMYke2.0.0.0
Ez már döfi. Kezdésnek erõsen jó.

váltsunk témát...
melyik a kedvenc fajod a disciplesben

mafiahq
Azért hogy senkinek ne fájjon kiírtam a fordítások alá hogy hunnenkoenigét használja fel!
Elhiszem hogy stafler valamit izélhetett, elrontott ott a telepítõbe de akkor vele beszéld meg ne velem! amúgy én azon voltam felháborodva hogy a régi linkek közül egy kettõt visszatettél a miénket meg nem! és ezt sértésnek vettem! :]

A bunkózásról meg annyit hogy ha megrágalmaznak Csík kihagyással meg dizájn lopással tuti felhuszom magam!

amúgy most kitettem!

Én elhiszem, sõt tudom, hogy nem te csináltad a fordítást, nem errõl beszélek, hanem hogy ha már csak a saját érdekeidet nézed, legalább észre kellene venned, micsoda negatívg reklám ez az oldaladnak, ezért számodra is fontos az ügy minnél gyorsabb, és békésebb megoldása, és ha ehhez arra is szükség lehet, hogy kitedd Hunnenkoenig magyarítását is, meg a srácét is, meg tisztázd a helyzetet stafler-el, hogy õ tüntesse fel a fordításában amit kell, akkor ezt kellene tenned, nem egymást köpködni, ez Hunnenkoenig-nek is ugyanúgy szól, ha õ is hasonlóképpen tett (nem látok bele a dologba, mert csak ti tudhatjátok), ezért pártatlan maradok.
Egyszerûbb lenne megbeszélni, semmint marakodni, mégha talán nem is annyira "izgalmas"

IMYke2.0.0.0
Persze, ezzel nincs is gond. De, ha tényleg azt akarod, hogy a minõségi oldalad valóban az legyen - s miért ne akarnád ugye? - akkor tisztázz minden félreértést, még ha nem is a Te kezed van közvetve benne. Illetve, amennyiben gondok vannak, bizony neked kell lépned, jóvá tenned azokat, s nem másnak, mert ugye, az oldal a Tiéd...