Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Ú megint órákat fog elvenni az életembõl a disciples 2... nemtom mér várom annyira

Majd kitalálok valamit, de az is lehet úgyhagyom.
Nem minden egység nevét jó megváltoztatni.
Tökéletes példa: Incubus 😄
Van -e élet a halál elött?
Amúgy egyetértek a sok felesleges fordítással.Nekem a kedvencem egy szinkronizált autóverseny volt(a neve nem ugrik be)Ami annyit tudott ,hogy kanyarok elött bemondta édes ékes anyanyelven, hogy jobb meg bal😊
Úgy értem egy autós játék helyett miért nem valami értelmeset fordítanak le, pl: Beyond Good & Evil, Broken Sword 3, Return Of The King, War Of The Ring.
Egy autós játékot mindenki megért, mindenféle magyar kiírás nélkül is, nem? Ettõl már csak azt utálom jobban, ha letöltök egy magyarítást, és a játék menüje magyar.
Jelenleg sok szabadidõm van, hálistennek gyorsan gépelek,
és rendelkezek annyi angol tudással, amivel nem kell túl sûrûn szótárhoz nyúlni.
Egyébként nekem is mondta imyke, hogy nem lehet lefordítani, de valószínüleg neki még korábbi információi voltak.
Mikor elõször akartam játékot fordítani belesültem, fura volt hogy a Disciples 2-t ennyire könnyû.
Idõpontot egyenlõre nem akarok mondani, de szinte hótziher, hogy még ebben a hónapban készen lesz, még az is lehet hogy hónap 3. hetében.
két kör között azért telik el neked sok idõ, mert lehet olyat, hogy ne animálja az ellenfél mozgását, dehát ugye ennek is megvan a hátránya, így nem látod, hogy mit csinál pontosan.
Én általában ezt úgy szoktam megoldani, hogy lerusholom az ellenfelet, kiütöm pár csicska hõsét, aztán nem a fõhõssel hanem egy sima 1. szintû hõssel capitolja közelébe állok, és meg van lõve.
Pénze fogy mert elszedted a bányáit, kijön lecsapod, mert emberei nem tudnak fejlõdni,így hát nem jön ki 😊
Ha mégis kijön, és valami csoda folytán lecsap, neked szartig van pénzed, míg neki alig.
Kihozhatsz akár 5 hõst is, miközben fõhõsöd fulltáp, és már akár fõvárost is támadhatod 😊
-------
Sámán: nem lenne rossz csakhát az illetõ egység nõnemû, és hát a sámán az férfi (kivéve a Popolousban, dehát az nem éppen real fantasy) 😊
Én is imádtam a disciples 2-tcsak egy bajom volt vele az ellenfél iszonyú lassan lép és 2 kör között rengeteg idõ telik el.Ez nálad is így van vagy csak az alap verziónál?
Mit szólnál a Sámánhoz tudom ,hogy nem teljesen az,detalán hasonló.Egyébbként szeretnék gratulálni.Azt hiszem sokan várják ezt a fordítást és rengeteg szó volt róla csak Imyke
kategorikusan kijelentette,hogy nem lehet megcsinálni(IMYke ez nem szemrehányás)Tényleg ezek szerint a technikai promlémákat megoldottad?Már "csak" a fordítás van hátra?Mint korábban írtam a körökre osztott "fapados" gamék méltánytalanul elvannak hanyagolva.Nagy fába vágtad a baltádat(nem ugrott be felysze vagy fejsze
)mindenesetre grt és 10 x többre tartom mint ha valaki lefordít 6 need for speed játékot.
Egy kérdésem amúgy lenne! milyen telepítõ készítõt tudnátok nekem ajánlani tegyük fel egy modhoz kéne, régebben már dolgoztam ilyen telepítõ készítõvel csak az nem volt ingyenes..! Kb 600MB os cuccot kéne egy ilyen .exebe belepaszírozni :]! Aki tud az help, elég lenne egy két progi neve is!!! elõre is kösz!
Azt hívják sarlatánnak.
Hogy valami nagyon régi jelentése micsoda, az mind1, manapság ezt értik rajta, de egyébként sem akartam volna használni, mert abszolút nem illik a játék környezetébe, sõt úgymond nevetségessé tenné.
Sok egység nevével még ígyis gondban vagyok, néhányat abszolút nem akarok megváltoztatni, egyeseket azért, mert nem lehet, másokat azért, mert nincs értelme megváltoztatni, úgy jó ahogy van (utóbbiakból kevés van).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
vajákos meg már van 😊 (egyébként az nem igazán boszorkány, sokkal inkább gyógyító-sarlatán

majd jövök

Latod, nem nehez, csak normalisan kell megbeszelni a dolgokat.
Kiraktam az uj honlapra a linket legfelülre, hogy lasd, nekem nem volt veled semmi bajom!
Ha legközelebb valami bajod van, ne durcaskodj, hanem szolj!
Stafler valaszolhatna a levelemre es ha megvaltoztatja a telepitö szöveget
"Forditotta Hunnenkoenig
Javította/tovabbfejlesztette Stafler"
Azzal teljes mertekben egyetertek.
Es az uj honlap cimet irja bele a telepitöbe.
A honlapodra ne rakd ki a forditasom, mert lenyegeben nem erdekel, hogy te mit teszel ki es mit nem.
Lenyegeben az egesz mafia dolog nem erdekel.
Na minden jot!
Ha ezt megteszed/teszitek, akkor tekintsd targytalannak a forumodon beirt utolso mondatot.
Hát nem! Nem kell így lennie!
Ha minden ember ráfújná, hogy hát az élet ilyen, akkor lennénk csak igazán szarban....
Ha veled is elõfordult már, akkor igazán mélyebben átérezhetnéd a dolgot.
Csak mert nekem megdöglött a lovam, dögöljön meg másé is?
Ez milyen hozzáállás szerinted?
megyek rágyújtok egy nótára inkább
Érzed a dolog súlyát?
Te hogy éreznéd magad, ha kemény munkád gyümölcsét késõbb más szüretelné le?
Ehhez semmi más nem kell csak emberi tartás.
Hunnenkoenig fordítását javította és telepítõbe öntötte stafler... de hadjuk inább abba
Már nem érzem benned a sötét oldal erejét

melyik a kedvenc fajod a disciplesben
Elhiszem hogy stafler valamit izélhetett, elrontott ott a telepítõbe de akkor vele beszéld meg ne velem! amúgy én azon voltam felháborodva hogy a régi linkek közül egy kettõt visszatettél a miénket meg nem! és ezt sértésnek vettem! :]
A bunkózásról meg annyit hogy ha megrágalmaznak Csík kihagyással meg dizájn lopással tuti felhuszom magam!
amúgy most kitettem!
Egyszerûbb lenne megbeszélni, semmint marakodni, mégha talán nem is annyira "izgalmas"