Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquli
Nah végül így fordítottam le:
Ma a Home Officeban, jelentések szerint az eltûnéses esetek száma évek óta a legnagyobb.

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Stephen King...vááá 😊

Aquli
Hmm lehet rájöttem magamtól idõközben. Szóval nem eltûnt személyek, hanem az eltûnéses esetek lettek a leggyakoriabbak

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Aquli
Helló!
Szeretnék kérni egy kis segítséget a következõ mondatnál:
"Today in the Home Office, a report stated that missing persons cases are at their highest in years."
annyit tudok, hogy: Ma a Home Officeban, jelentések szerint eltûnt személyek valamijei a legmagasabban lesznek éveken belül.
De mit jelenthet itt a cases? plz help

thx az új magyarosításokat IMYke!
várom a Manhunt ot is 😊

már tölteném le h tudjak vele ma még sokat játszani 😊

Nah mivan a ManHUNt-al ???

IMYke2.0.0.0
Most nincs - lesz.
A Republic-nak nincs magyarítása.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nem találtam most i2k listát!
sazl kérdés: Republic: The Revolutions magyarítás van-e? ha nincs csinálja-e valaki? vagy tervben vkinél?
vagy semmi?!?! 😞
elõre is thx

football without ultras is nothing

IMYke2.0.0.0
Akkor közösen kijavítjuk - nyugalom.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bazza
Azért vagyok kishitû, mert most jöttem rá igazán, hogy túl fiatalok vagyunk ahhoz, hogy igényes munkát készítsünk....biztos tele lesz hibával az egész...

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

IMYke2.0.0.0
Ne légy kishitû! Hidd el, jó lesz az!

Rendben - listára kerül 😊)

bazza
Imyke!
Lassan be lehet rakni a BFV HUNt a listába!
Bár az sose lesz olyan mint a te munkáid!

IMYke2.0.0.0
Köszönet.

A hibák kijavítva - minden link él!

jojo
Azt hiszem van miért!
Persze Köszönet MINDEN MAGYAROSÍTÁSSAL FOGLALKOZÓNAK!!!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

IMYke2.0.0.0
Sziasztok!

Húúúú, dagad ám a májam!
Rendben - 2 perc és csekkolom a linkeket.
A fájlok fenn vannak, ez tuti - csak átnézem a HTMl-t a Frontpage-el.
Ha vannak akkor hibák pár perc és javítva...

AdaKiller
remélem megajándékozol még pár magyarítással minket. remélem azok is ilyen "gyenge" minõségûek lesznek.

Steam Nick: adakiller

AdaKiller
Itt aszthiszem felesleges a szavakkal játszadozni. Grt a kitartásodért, és a minõségi munkálatokért.

Steam Nick: adakiller

jojo
Király az oldalad
Csak gratulálni tudok a minõségi munkáidhoz
Továbbra se add fel, mert jól csinálod
És bocs hogy néha sokat kérdezlek a hírekrõl!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Imremagdi
te vagy a király !!

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

majd délutánra biztos ki lesz javítva, bár amit eddig szedtem mind jó...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Ja, van egypár ami nem mûködik eztmár én is kérdeztem tõle lejjebb #12502 de még nem válaszolt.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

Evin
Már próbáltam.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Itt ha minden igaz

Evin
Hol vannak i2k magyarosításai feltöltve?
A linkjére kattintva csak a régi oldal jön be részben, de oda nincsenek belinkelve.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

Ez az én nagy bajom is, talán alcatelgod módszerével, ahol nem kell a videókat letölteni, hanem rákódolja viertualdub a szöveget a videókra, hátha...

Én is küldök egy kis összeget, örülök neki hogy nem smswebes, a rózsaszín csekk király...

Mayday
Imyke!
Ugyebar mostmar azert lehet a Far Cry-t forditani, mert van hozza MOD keszlet, jol tudom?
Es a kerdesem az, hogy ezzel, ha Te forditod, fogsz tudni rakni feliratot is ala? Vagy az nem megoldott/nem tervezed? Mert ezt hianyoltam, sehol nem tudtam a jatekban beallitani subtitlest, pedig jo lett volna.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Imyke 1-2 link miért nem él az oldaladon? pl:TOCA Pro Race Driver 1 hun v. Team Factor Hun

ALCATELGOD
Imyke a dseging jó, de szerintem jobb az MK-nak készitett kekes "bizbasz" ja és tudd hamarosan lessz lóvé akkor küldök valamennyit.... úgy mint HJ-nek

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

IMYke2.0.0.0
Ezt lehet látni majd a FarCry 1.1 Hun MOD fõmenüjében, és a töltések folyamán is...:

IMYke2.0.0.0
Nem, tudod minden embernek - hazudik, akinek nem! - jól esik, ha dícsérik! Én napokig elviselném Sõt, ha jól meggondolom, csak is az elismerésért csinálom az egészet.

Ha tetszik a Colin 04 Hun-om, akkor a Devastation Hun-tól elolvadnál, s majd a ManHUNt-tól egyenesen elélvezel!
A BloodRayne intro videoja is állat lett - jobban lett (az új codecnek köszönhetõen a 2.8 Gb-os nyers film után) Xvid 4-el.
De ott a Deadly Dozen 1 is, melynek töltõ képei is mind át vannak "grafikázva".
A FarCry töltõ képei, és a menöben lévõ kép is át van dolgozva! Tessék majd megnézni - igazi magyar FarCry!

Hát én sosem játszottam autós gémmel elõtte, nem is tetszett soha, max ahhol autó volt driver, meg gta 1,2,3 csak azt akartam még mondani, hogy (mostmár)megértem azokat akik nemcsak 70000 szavas gémeket akarnak magyarul nyomni, hanem már elég ha a menü meg egy két apróság magyar van egy olyan jó feelingje, egyszerûen csak jó látni hogy magyar, ilyen a colin 4 is, nem sok értelme van a magyarításnak, de egy pluszt ad hozzá, és elnézést hogy ismétlem önmagam sokadjára, de a profizmus amivel meg van csinálva, a telepítõ, a bejelentkezési képernyõ a logo stb egy pluszt ad...
Ja és egy régebbi probléma, csak nem képzeled imyke, hogy ezt a magyarítást el lehet pl lopni, max más oldalról letölteni, de le se tagadhatnád, a logó nagyon állat, ha ilyen minõségû lesz minden új fordítás, (mondjuk téged ismerve nem kérdés) akkor a lopás is kizárva
na jó nem dícsérlek tovább... még elbízod magad...
megyek játszani...

Hm, nekem a legutobbi autos játék ami megfogott a Rally Championship volt...(2-3éve CDmelléklet 😊) Na az engem megfogott. Nameg most az Underground. De én nemszeretem az autósokat, de ez a kettõ nekem különösen bejött, most szedem a Colin 4-et, de csak mert teljesen magyarul játszhatom majd. (persze szinkron kivéve)

IMYke2.0.0.0

Én aszittem közösen csináltátok, de tényleg gáz ha így összekeveredtek a dolgok, szerintem az alapötlet a lényeg, ha többen is megcsinálják nem baj, bár az se jó inkább egy legyen de az full...

Ja és még egy dolog, mielõtt még mindenki lehurrogna, nem is olyan rossz ez a colin 4...
Bevallom õszintén, ha nem lett volna magyar akkor semmi pénzér nem próbáltam volna ki, nem azért, mer hogy most mennyire szükség lenne a magyarra, nekem is az volt a véleményem hogy ezt teljesen felesleges magyarítani minek? És tudjátok min gondolkodtam el? egy ilyen fordító mint imyke aki az összetetteb játékokat kedveli aminek van története (szerintem), miért adja a fejét holmi gagyi autós gémek fordítására, és ez idegesített mit látott benne, mer én nem szeretem az autós arcade játékokat, tehát valszeg soha nem próbáltam volna ki, i2k miatt próbáltam ki, és nem is olyan rossz, nem azt mondom, hogy mostmár csak autós gémekkel fogok jáccani és kedvencem a mûfaj, de elvoltam egy játékkal /ami autós/ hihetetlen 3 órát, nálam 5-10 perc szokott lenni,
bocs az OFF-ért újabb pont imyke

IMYke2.0.0.0
Nem hát - gondolhatod, mekkora meló volt összeállítani azt is, amit most mindenki Andy-énak tud be...!
Két teljes napomba került a neten való bóklászás!

teljesen mindegy, milyen lesz keresni lehet benne így is úgyis, jó hogy lesz lehet tájékozódni, csak frissíten nem kis meló...

IMYke2.0.0.0
A listát én csinálom - Andy finomgat rajta- de hát csak azt tudja finomítani, amirõl én is tudok.
Míg a motorral van elfoglalva, addig én a tartalommal. De nem a Magyarítás Portálra, hanem a saját oldalamra teszem fel, s nem lesz keresõmotoros. Ahhoz kevés vagyok, inkább átltáható dizájnos...

Lammer
Le a kalappal... meg minden...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

a listát nem te csinálod akkor? én azt hittem, számomra nem derült ki hogy andie csinálná na mindegy az alapötlet a lényeg, azt meg tudjuk kié, ha valaki folytatja az jó...

NeoMaN
Nagyon. Csak enable vagy disable..

Egyszerû a kezelése?

NeoMaN
Viszont akkor egy kurvajó cucc, ami nagyon off, de nembaj. Szal a lényeg, hogy nekem egy nagyonjól karbantartott gyors gépem van. Próbálgattam már XPtweak progikat, de szart sem értek egy-két dolok kikapcsolásán kívûl. Most rátaláltam valami csodára, ami nálam nagyon érezhetõen meggyorsította a dolgokat. Lehet nálatok is hasonlókat tesz, 1 próbát megér:
DH TuneXP 1.5 freeware
Bocs az offé....

Felhasználói progikat nemszoktál magyarítani? Pl.: weblapszerkesztõ 😊

NeoMaN
Kibaszott fórummotor nem tünteti el a privid érkezett üzenetet.... idegesít. Aszttem a tûzfalam miatt, de kikapcsolva sem szûnik meg.... Ez klassz lesz...

IMYke2.0.0.0
Nem flémelgetni srácok...

bazza
Hát a szocpolitikábó'

Erre mibõl jöttél rá?

bazza
Ja nem pógár J.