Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hunnenkoenig
IMYke ez kiraly! :-)

Hunnenkoenig
Hat, ha az ember szivesen csinal valamit...

Bar azert mostanaban inkabb az SWG-re koncentraltam :-)
Azert lassan-lassan összejön minden :-)

Imyke: Mi lett a hivatalos fordításoddal?
Meg fog valamikor jelenni a játék magyarul?
Adri
Köszi!

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

Jaja Trans-Europe Kft-nek hijják az illetõt. ( jó alaposan tervbe vette )

\"Én csak egy rajzolt Heroin diler vagyok....\"

Mayday
Hogy van ennyi energiad egy csomo mindenre!?
Maximalis tiszteletem erte! (tekintve, hogy a forditasok mellett pl. a SWG honlapot is szuper modon vezeted, es meg ki tudja miket...)

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Na, ez egy jó hír! Gondolkoztam h neki ugrok a játéknak, de az 1 után gondoltam kell hozzá némi nyelvtudás is😞 De most általad mindenképp végigjátszom😛

Hunnenkoenig
Gothic2 forditasa 100%-os! hamarosan felkerül a honlapomra!

Tovabbi infok a gothic2 topicban es a honlapomon:
http://honositasok.com/gothic2.html

KÖSZÖNÖK MINDENT!!!
IMYke2.0.0.0
Flight Simulator 2004: nincs magyarítása
Dungeon Siege: Legends of Arana: Jelenleg nem készíti senki. Hunnenkönig (aki ugye az alapjáték magyarításának atyja) pedig nem ugrik neki, okai vannak.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Üdv.
Most a Flight Simulator 2004, és a Dungeon siege legends of arana magyarosítását kérdezném.
Gondolom, felvetõdik a kérdés, hány játékon játszik ez egyszerre??De az igazat megvalva, csak közvetítõ vagyok (mások lusták regisztrálni).Innen származnak a kérdések http://prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=59612&start=50.
IMYke2.0.0.0
Nem tudom melyik van meg, mert nem tettem fel az "oroszítást", csak úgy heccbõl letöltöttem. De ahogy így kutakodom, azt hiszem a Fargus-féle lett lekapva. 1 MB körüli a mérete és ugye az "msg.arc" fájlt tartalmazza...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
már megbocsáss: én nem fikáztam az Adobe Photoshop 7.0-t!
Olvass rendesen!

Ez nagyon jó😛

bazza
akadáj nekem ez a hejesírás....hihihi

-Remélem azért annyira nem..Vagy mégis?

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Jóvan na én is azzal dolgozok, csk mindig felba*z ez egy olyan beszólás volt minthogy a windows is szar mégis használjuk...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

ALCATELGOD
Ilyen fájjós foggal még jáccani:-))))

Mellesleg Szerintem probáld egy rendszer frissitéssel ehez egy jó progi PCMedik ezzel jó vissza lehet frissiteni a gépet és ha regizel (Serials.ws) akkor még jól fel is pécizi a gépet:-))) (nEkem volt, hogy tiszta szar volt minden oszt utána meg repesztett:-)))

Imyke:Nem fargus vagy Platinum verziód van meg, mert nekem is abban van meg (a telepitõben lehet választani a nyelve között)

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Sil3nt
már megbocsáss: ott nem találok választ...azt hogy a 7.0 lefikáztad az egy dolog....de én a CS -rõl beszélek

shaba23
köszi, megnézem 😊
IMYke2.0.0.0
Már megbocsáss: #13142!!!!! - Mert elõtted már megkérdezték: #13127!

Sil3nt
boccss de nemfog átnyálazni röpke 160 oldalt....annyi egyszerûbb lenne ha leírná valaki hogy .... igen van vagy nincsen magyarítás hozzá.....szerintem ez humánusabb megoldás

IMYke2.0.0.0
Adobe Photoshop 8.0 CS nem szar!

IMYke2.0.0.0

hát nemtom, de angolul sokkal jobb, én a 7-el jártam úgy hogy feltettem a magyart aztán nem taláétam semmit, úgy szoktam meg, de szerintem hagyd nagy szar adobe sux

Sil3nt
photo shop 8.0 (CS) -hez létezik magyarítás?

hykao
Nekem korábban nem fagyott, aztán a magyarításhoz ajánlott patch után már igen...
Magyarítás nélkül is fagy a játék? Mert ha nem, akkor mirõl beszélünk 😊

hykao
Állítsd "bilinear"-ra a szûrést, nálam segített...
Nemesis of the Roman Empire játékot megnézhetné vki h honosítható-e, és ha igen azonnal álljon is neki 😄

shaba23
Van még olyan, akinek a Call of Duty fagyogat magyarosítva?
ati 9700 pro, 2400+ amd proci, 512 400MHz DDR
Most nemértem, oroszOSítása? Az akkor a magyarban magyarOSításnak felel meg, nem? De mivel Te és sokan ragaszkodtok a magyarításhoz, akkor az oroszítás 😊))))))

Pfff.

akadályozza 😛

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

bazza
Mármint a serveren ne legyen PUNK BUSTER, mert az akadájozza meg a csatizást!

bazza
Nem. Nem próbáltuk LAN-on, de elvileg ha felteszitek a server gépre, és mindegyik másokra, ja és ha KIKAPCSOLJÁTOK a Punk Pustert (úgy se fog senki csítelni...) akkor valszeg fog menni! PRÓBÁLD KI!

IMYke2.0.0.0
Csak egy érdekesség: Nekem megvan a Silent Hill 3 orosz nyelvre átültetése (értsd: "oroszosítása" )

Bazza, teszteltétek a BFV hunt multiba is?
Szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy mi pl sokat jáccunk helyi hálón kb 8-an mikros össszekötéssel, tehát nem neten, és nagyon sûrûn kilépked a magyarítással a játék, persze megszívtuk csak ki akartam próbálni, feltettem, na nem csatizik a serverre, mások a fájlok, na mindegy mondom nem telepítem újra a gépre, tegye fel mindneki, namármost mindenkinek lépeget ki mint állat, mindneki rakhatja újra (pedig csak ki akartam próbálni)...
Nálatok nem jelentkezett ilyen hiba?

Nem is a Grand Prix 2-re

IMYke2.0.0.0
Szerintem, hivatalos magyarítással is meg fog jelenni.
A 7.0 CE is fél évvel a hivatalos verzió megjelenése után jelent meg magyarul kishazánkban!

IMYke2.0.0.0
Ja, Te arra gondolsz... értem.

Miért ne kérdezném? Azt írtad pl. a Battlecry fordítható. Én megkérdezem h van-e olyan elvetemült aki nekiállt volna lefordítani.

Adri
Hahó a 13127-hez senki nem tud semmit?

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

IMYke2.0.0.0
Szép, hogy kikerested ezeket a válaszaimat, de akkor miért kérdezel rá, hogy készül-e hozzájuk magyarítás????

Az alant olvasható játékok közül készül vmelyik honosítása?

i2k pár hozzászólását kikerestem, így aki lusta kutakodni a hozzászólások között (pl én😊 az itt újra olvashatja az infókat:

-----------------
Virtual Grand Prix 2: nem fordítható
-----------------
Warlords BattleCry III: fordítható
- szükséges: Warlords BattlCry 1-2 Resource Extractor 0.1
- ajánlott: UltraEdit (KLIKK!)
- fordítandó fájlok:
A Játék gyökerében - DialogData.xcr (ez tartalmazza a gombokat!) - Quest.xcr (ez is módosítható, a képek miatt)
A Játék "English" könyvtárában: MINDEN
Csak szólok, nem kevés munka! A Heroes és a különálló Might & Magic-sorozatot megalázó / megközelítõ mennyiségû szöveg van benne!!!
-----------------
Rossz hírem van azoknak, akik a vadiúj PERIMETER c. játék magyarítására áhítoznak!
A Játék csak és kizárólag HEX-ben, kötött karakterszám mellett fordítható!
Tehát: amíg nem lesz egy olyan programunk, ami a *.btdb fájlokat gyönyörûen kitömöríti, editálhatóvá teszi, addig nem lesz Perimeter Hun!
Szívfájdító, hogy a Játék tökéletesen kezeli az ékezeteket (bár, az "é" betûk elég érdekesen néznek ki...
-----------------
Új megjelenések közül:
Nitro Family: felnõtt kategória - nem fordítható. Egyedül a Scripts könyvtárban lévõ *.cfg fordíthatók, melyek ugye szinte semmik.
A Játék még ott sem kezeli az ékezeteket!
Ezenfelül: a Játék gyakorlatilag úgy néz ki, mint a Quake 1 - szinte nevetséges végig! Senki se vegye meg!
-----------------
Új megjelenések közül:
Angels vs Devils: abszolút gyerek kategória - nem fordítható. A textúracsomag egy 957 Mb-os DAT fájl, az egyedüli fordítható fájlok:
- Config.exe
- AngelsvsDevils.exe
Akit érdekel, ezeket el tudom küldeni neki.
-----------------

megy.... seriallal 😄

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Mayday
En is gondolkodom a Splinter Cell megvetelen.
Iszonyat tetszett az elso resz, ezt meg mondjuk meg meg esem neztem - vartam a magyart. Ha valoban csak 7990 lesz, akkor asszem beruhazok.
Egyebkent megy-e a multi nem eredetivel? Mert allitolag oriasi elmeny a multija.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Ha gondolod, elõbb várd meg a véleményezést.
Ahogy kapható lesz, én megveszem, és akkor egybõl beírom, hogy milyen a szinkron, meg egyáltalán a fordítás.
Köszi a választ akkor lehet, hogy vásárlás lesz belõle.

bazza
OFF: A TOCA Race Driver 2 már megjelent? Ha igen miért nem tudok róla? (honnan "szerezhetem be"? )