Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már nem lényeges, ugyanis kipróbáltam a játékot. Képek + leírások alapján gondoltam ahh mekkora játék lesz ez, aztán egy 2ds szutyok...😞

Mayday
Ha visszaolvasol, sztem mar irta Imyke!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Warlords III: Battlecry fordítható? Készül hozzá fordítás?

Adri
Sziasztok! Valaki tervezi hogy lefordítja az Adobe Photoshop cs változatát?

Isten megteremtette a férfit.....Aztán támadt egy jobb ötlete :)

MerlinW
nos, ennek is örülök... köszi😄

[merlinw.org]

hykao
Mayday
Asszem en is megveszem a heten, bejott ez az idiota jatek, melo utan neha nagyon jol tud esni egy ilyen 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

hykao
Hehe, tegnap megvettük az egyik haverommal...kedden este kipróbálom én is.
Azt mondja, hogy az összes szöveg magyar, de viszont a menük egy része, meg a térkép, ill. rajta a feladatok nem lettek lefordítva...érdekes...
Kíváncsi leszek Gary Coleman, meg a többi idióta szereplõ miket karatyolnak magyarul...
hykao
Tudtommal még nem jelent meg itthon. Reméljük a legjobbakat, hogy nemsokára kijön...
De elküldeni biztos lehetetlen lesz (legalábbis mailen...), mert full - szinkronos - verzió lesz!
Az iránt érdeklõdnék, hogy a Splinter Cell Pandora Tomorrow-hoz ha valakinek megvan a magyar verzió el tudná e küldeni.Én az eredeti angol verziót szereztem meg igy abban nincs magyarítás

Miért nem írtál nekem? Küldj egy mailt és válaszként küldöm a magyarosítást. ([email protected])
Mivel már az EVM-nél nem árulják a Strongholdot levették a magyarítást is a kínálatukból. A kapcsolatot már felvettem velük így az eltûnt EVM-es magyarítások remélhetõleg hamarosan ismét letölthetõk lesznek.

http://www.gamestar.hu/gmiki

Ehh félreolvastam 😞
Bocs i2k

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Csak a kerettortenetet mondhatna el valaki 😊

Én is ezen csodálkoztam mert a Painkiller forumban valaki írta hogy magyarul akad neki azért mertem megkérdezni ...

IMYke2.0.0.0
A Silent Hill 3-at állítólag a GameHunter Team fordítja.
A link a projektjeikhez vezet, s ott ez szerepel:
.: Silent Hill 3 :.
Állapot: Fordítás alatt

Én megnéztem a Játékot. Az *.arc fájlokat a WinACE ki tudja tömöríteni.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Amúgy, Mr.Mouse-nak köszönhetõen már megoldható a ki-becsomagolás... De értelme nem sok.
Csak grafikai módosításokra, MOD-ok gyártására jó. Magyarításnak nincs értelme.
A videok feliratozása pedig erõn felüli munka, de legalábbis, a felhasználóknak eléggé bonyolult dolog lenne...
1. Vagy feltesszük neki vhová a full feliratozott (hatalmas méretû) filmeket,
2. Vagy vele csináltatjuk meg a "nem kis munkát" jelentõ scriptes megoldással, amiben ugye ott a rizikó, hogy nem sikerül neki, 'oszt mindent és mindenkit szid(nak) majd...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Painkiller: nem létezik magyarítása. No és mit magyarítanál benne?

tibor16
Köszönöm, megtaláltam.

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

A Painkillernek letezik magyaritasa ?

ibrik
A Magyarítások Portál-on a Letöltések között megtalálod.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

tibor16
Sziasztok. Az eredeti Stronghold 1 magyarosítását keresem, most vettem meg a Tescoban, csak 2000 Ft. Ha vkinek megvan, nagyon megköszönném ha jelezné és az általam küldött címre magánba elküldené. A magyarosítás topicocon sajna nem szerepel. Gmiki honlapján a Link ami az EVM-re mutat sem tartalmazza a magyarosítást, sajna az EVM letörölte. Elõre is köszi

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

ibrik
Úgy nagyjából a játék színvonala is a Sarious Sam szintjén van.. (béka segge alatt...)
Igaz, más karakterek, meg környezet, meg két fegyvert lehet használni egyszerre, plusz a nyakadban ül az asszony egy olyan korbáccsal, amivel a közeledbe került ellenségeket õ le tudja fejezni 😊))
Érdekes, hogy némelyik ellenség megöléséhez sokszor 2-3 rakéta is kell, de az asszony egyetlen egy korbács-suhintással elintézi õket 😊

Olyan "csendes" kis délutáni agyatlan futkározós/lövöldözõs játék 😊))

Úgy hallottam h Serious Sam motor döcög benne - ami az egyik kedvenc játékom (volt). Képek alapján azért Én sem vagyok elképedve😞

ALCATELGOD
MAjd ha fullon kész lessz

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Nemtudnátok visszatenni a Vietcongot!

Csá
ALCATELGOD
Nem, csak szeretnék új témákat létrehozni, mit ezt sok más emer is csinállja a fórumon:-))) Na szóval csinálta egy freefórumot, és a témát létre is hoztam, de mikor ráklikkelek a témára, akkor bejön az hogy supergamez meg minden de a harmadik csiknál megáll... én nem töltõdik be rendesen, így nem tudok létrehozni témákat Mert hangsúlyozom én csak TÉMÁKAT szeretnék létrehozni a Játékosok fórumában ennyi

0680-as behívószámú netelérést tudtok????

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Hát az a véleményem, hogy IMYke csak egy van. Nem találkoztam még egy ilyen emberrel. De szerintem ritka.
Munkáit, reagálásait figyelve az a minimum, hogy támogassuk õt legalábbis azok akik egyszer is csak töltöttek le a magyarításaiból.
Valamit is csinálni másnak ingyen........hát elgondolkodtató. Nem vagyok a barátja se ismerõse se senkije. Ez az én egyéni véleményem.

IMYke2.0.0.0
Szívesen!

Ismét köszi a segítséget.
IMYke2.0.0.0
Azt fel kell tennem. De megnézhetem.

MerlinW
Imyke: Silent Hill 3?

[merlinw.org]

IMYke2.0.0.0
Új megjelenések közül:
Nitro Family: felnõtt kategória - nem fordítható. Egyedül a Scripts könyvtárban lévõ *.cfg fordíthatók, melyek ugye szinte semmik.
A Játék még ott sem kezeli az ékezeteket!
Ezenfelül: a Játék gyakorlatilag úgy néz ki, mint a Quake 1 - szinte nevetséges végig! Senki se vegye meg!

IMYke2.0.0.0
Új megjelenések közül:
Angels vs Devils: abszolút gyerek kategória - nem fordítható. A textúracsomag egy 957 Mb-os DAT fájl, az egyedüli fordítható fájlok:
- Config.exe
- AngelsvsDevils.exe
Akit érdekel, ezeket el tudom küldeni neki.

IMYke2.0.0.0
True Crime: Eléggé új, szóval még várni kell.
Deus Ex 2: Készül a magyarítása, majd nyár idején keresd! Szerintem lesz külön honlapja is. Addig viszont ne.

Üdv.
Újabb kérdésem van.A Deus Ex2-höz tud valaki magyarosítást?Nézelõdtem,de nem találtam.
Vagy csinálj sajár fórumot😊)))
Vagy használjatok PHPbb fórumot http://www.phpbb.com/

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

True Crime magyaritását csinálja valaki?
ibrik
Ha egy freefórumra gondoltál, akkor azokkal az a helyzet, hogyha regisztrálod magad a saját fórumodba (vagy akár máséba), a saját regisztrált nickeddel csak úgy tudsz belépni (és üzeneteket írogatni), ha az IE beállításaiban engedélyezed a cookie-kat.

hykao
Majd tájékoztass, hogy milyen.
ALCATELGOD
Ez egy kis OFF de hát hol tudjam megkérdezni:-)))

Szóval már probáltam Fórumot létrehozni, de nem megy...
Mert meg van az Admin ablak és csinálltam is új fórumot, de nem tudok belelépni:-) akkor hogy is van ez....

A másik: A netrádió-t én most csak 56K-val tudom hallgatni:-(( De régen volt egy olyan programom amivel be lehetett állítani, hogy mennyit buffereljen ilyet tudtok?

bazza
OFF------SORRY-------OFF

Elnézést....Már megoldottam....
Kíváncsi vagyok, tetszeni fog e a theme...
Amúgy azért váltottam, mert a Setup Factory nem volt hajlando normálisan dolgozni!

Még egyszer SORRY!

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

IMYke2.0.0.0
Nem ide tartozó dolog, amit kérsz, de tessék.

shaba23
nóóórmális?
úccse jáccol vele😊
ki fog akkor sztárvárszolni?
Mayday
Vazz, szinkronnal?!
Veszem meg! Ez kiraly!

hykao
Megjelent végre itthon is a Postal 2 Share the Pain (alapjáték + multiplayer), teljesen magyarul (szinkronnal)!
Az EVM sorozat tagjaként, így igen-igen elfogadható áron: 1 990,- Ft-ért!!!
Bõvebben: KATT IDE!
Arx Fatalis magyarítás?

bazza
Imyke! Te ilyennel dolgozol nem? Mármint Astrum InstallWizard-dal...Nem tudnád feltölteni vhova, hogy leszedhessem?

LÉGYSZI!

A gyerek nagyon korrekten reagált a dologra. Azt hiszen nem rossz szándékkal rakta fel a stuffokat, egyszerûen nem tudta mi az ábra. Sajnos az ilyenekbõl van kevés😞
A legtöbben full agresszívan reagálnak... tudnék pár tanulságos és morálisan elgondolkodtató levélváltást idézni..

bazza
Tud vki nekem adni egy Astrum InstallWizard 1.?? verziót?
Mert a 2.03 -hoz nem találok cracket.

Amúgy ez sokkal jobban tetszik mint a Setup Factory!