58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Köszönöm a kioktatást, de tudom mi az a nocd.
Csak arra voltam kíváncsi, hogy a G2 megy-e az 1.30-as peccs után, mivel azt írták, hogy nincs 1.30-as crack. De erre még mindig nem jött válasz, de nem gond, majd kipróbáljuk. -
Tusy #22101 " De gondolom a mostani újabb lehet." - szerintem még nem, amúgy Hunnenkoenig fordította
" ne dobjon ki "insert the correct cd"" - mint 'gothic 2' topic-ban kiderült, ez XP-SP2 alatt szokott előfordulni (le vele, G2 telepítés után meg mehet vissza). De extrém esetben valakinek a működő proxy-t is le kellett vennie a G2 telepítéséhez
"ha lesz időm, kipróbálom." - van, aki dícséri :) -
NiGhTM4R3 #22100 A nocd-ben benne is van (logika kéremszépem
) szal ha azt felteszed akkor utána nem kéri a cd-t...
Pl.: innen tudsz ilyen cracket találni. -
Általában kétfajta crack létezik a játékokhoz.
A sima crack-ek néha igénylik, hogy a bent legyen a meghajtóban (vagy a virtuális meghajtóban) a játék "play" CD-je (mégha nem is eredeti CD-ről van szó).
A nocd crack-eknél ez is ki van küszöbölve.
Vannak olyan játékok, amelyeknél lehetetlenség nocd crack-et csinálni, mert a játék fájljainak (pl. pályák, karakterek, hangok, textúrák, egyéb grafikák, stb stb) nagy része (vagy mind) csak a játék CD-jén van meg és nem lehetséges "full" telepítés. Játék közben ezeket a fájlokat mindig a CD-n keresi a játék. -
Na jó éjt mindenkinek-. -
Köszi!
Egyébként most ért le a játék, és a 3 cd mellett ott volt egy Gothic 2 hun mappa is, benne az arról az oldalról származó magyarosítás. De gondolom a mostani újabb lehet.
De mégegyszer köszi.
És ha van időd, nem írnád le, hogy mit értenek azon, hogy nincs 1.3-as nocd, ezért cd-ről vagy emulálva kell hogy menjen? Mert az nem hiszem, hogy gond lenne, csak ne dobjon ki "insert the correct cd" üzivel. Egyébként nem nekem lesz, de ha lesz időm, kipróbálom. -
Tudom, csak NAGYON hasonlitott rá :) Mondtam is neki, ö meg mondta, hogy nem ö az, de ismeri a srácot :)))))
Menni volt eredetiben? gondolom 10-12k körül..
-
az nem is az volt! csak túl sok teleregényt nézel! ez másvalaki 
amúgy eredetis... -
Mert ha igen akkor a szeress most-ból a Tibi behozhatná nekem :) :D -
"biztonsági másolatos??" :) -
Posta Irén
-
nekem van, de nem tudom feltölteni ( még akkor sem ha 24 órán belül törölni fogod
)
posta-posta!!! -
Ööööö... izééé...
Most lehet, hogy páran nekem esnek... de most, hogy "drámaian" megnőttek az internetsávszélek (sok helyen nem csak a letöltési, hanem a feltöltési is), akinek megvan a magyar szinkronos Splinter Cell Pandora Tomorrow, nem volna kedve feltölteni valahová privátban a játék szöveges fájljait és a többszáz megányi hangfájljait?
Ígérem, csak kipróbálásra kell... 24 órán belül törölni fogom...
-
Gothic 2 HUN - 75%-on stagnál
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
a szemedbe írná! ez olyan!
-
Azt nem tudom ha odaállnék a 30 évemmel és a 110 kilómmal az ö 12 éve és gondolom 40-50 kilója elé akkor is a szemembe irná-e a dolgokat. 
-
ennyit tudtam :) -
Köszi, de ott "csak" a játék videóinak magyarosítását találom. Néztem a GH-n, Gmikinél, Imykénél, de semmi más. Akkor ezek szerint eddig ennyi készült (?). -
próbáld itt -
Sziasztok!
Keresek magyarítást a Gothic 2 c. játékhoz. Létezik hozzá? Legyenszíves somebody válaszoljon, lelámázás helyett mondjuk egy linkkel. Nagyon köszönöm! -
Jókat mondasz... :D -
NiGhTM4R3 #22081 LOL, bannoltak eme csodás weblapról? -
hát most hol a hiba...? -
Nemtom, de se IE sem a SlimBrowser nem viszi... -
ennyire nem lehetünk cenzúrázva...
-
a-a -

neked bejön? nekem még mindig nem... -
Nemhiába... :D -
annyira be volt rúgva, hogy főnök lettél? Fogadd le !!!
-
RoliSoft bocsánatkérése, a gyanúsítgatásért (hejesírás mód BE :D):
"Elnézést főnök, nem direkt volt, fogadd le őszinte bocsikérésem!
Nem voltam magamnál.
De szerintem te sem örülnél hogyha 1000000 levelet kapnál, avval hogy vírus üzenetet kaptál."
-
Marcus_ #22072 Oks köszönöm -
Nem. Longest Journey topikban - ha visszaolvasol - olvashatod, hogy majd márciusban, annak vége felé kezdjük a honosítását.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
----------------------------------------- -
Marcus_ #22070 hello !
Longest journey -hez létezik magyaritás?
Köcc -
cossacks magyarositas nem demo tud valaki? -
hogy avgytok?
-
Jani-B #22067 Ezen nem is gondolkodtam.
Tényleg nem lenne hülyeség.
-
Nagyon szívesen!
Remélem, lesz 2. rész...
===============================
.:i2k:. melóból:
-
Jani-B #22065 .:i2k:. : Kössz a Riddick magyarításért. Most toltam végig, és ismét csak elmondhatom, hogy király játékhoz király fordítás készült. Azt sajnáltam, hogy nem mindenütt jelenik meg a felirat, de hát ez nem a te hibád... talán majd egy patchben javítják. Szóval 1000 thx.
-
OK -
Még egyszer mondom:
Pentium 4-hez nem is szabad mást indítani, mint az Winx86_SS2 könyvtárban lévőt!!!
===============================
.:i2k:. melóból: