Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Belenéztem a strings.dat-ba, és 100%-osan le van fordítva!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004®

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

NeoMaN
nemhiszem...nemtom

Sil3nt
ez a fullos magyarítás?

Sil3nt
ez a fullos magyarítás?

NeoMaN
Nemtom volt-e már:
Syberia II. HUN

Hi!Nincs valakinek ötlete hogy a Settlers 4 melyik fájla tartalmazza a magyar szöveget???
Piedon
Igen. De még csak most kezdtük el.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ja és mégegy ha már a logikánál tartunk ugye, az szerintem elég logikus lenne ha kiraknák mind a kettõt, és világosan leírnák hogy az egyiket nehezebb felraknicsak 6 év felett , a másikat meg csak 4 év felett, javasolhatnád, és mindenki azt szedné le ami szimpatikus neki...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

úúúúú ilyeneket ne mondjál már az túl logikus lenne most viccelsz???
na komolyra fordítva a szót, akkor szokták ezt csinálni ha még nincs kész a magyar, de ha imyke idõre megcsinálta akkor tényleg jó kérdés, ennyi erõvel te is kirakhattad volna a netre, na mindegy ki érti ezt, mindenesetre én úgy is megveszem, ha isten (és a fõnök) is úgy akarja,hónap elején....

hykao
De miért nem eleve a magyarított játékot nyomják a CD-kre???
IMYke2.0.0.0
Ja, pedig a Patch progi job lett volna, hiszen azt egy mai, Játékokkal foglalkozó óvodás is tudja / tudta volna használni, és nem kellett volna több száz megás fájlt letölteni...
Csak hát, Ecobitnál a "butabiztos" megoldást részesítik elõnyben.
Részben megértem õket, de félek, átesnek a ló túloldalára, azért, mert õk nem tudják helyesen feltenni a magyarítást, az nem jelenti azt, hogy az használhatatlan is... de mindegy, amint megérkezik az eredeti, full gyári lemez, megcsinálom a butabiztos módszert, de ennek Ti, Játékosok nem nagyon fogtok örülni, amikor DSL-el, modemmel 100-200 MB-os fájlt kell majd letöltenetek...

IMYke2.0.0.0
Ja, pedig a Patch progi job lett volna, hiszen azt egy mai, Játékokkal foglalkozó óvodás is tudja / tudta volna használni, és nem kellett volna több száz megás fájlt letölteni...
Csak hát, Ecobitnál a "butabiztos" megoldást részesítik elõnyben.
Részben megértem õket, de félek, átesnek a ló túloldalára, azért, mert õk nem tudják helyesen feltenni a magyarítást, az nem jelenti azt, hogy az használhatatlan is... de mindegy, amint megérkezik az eredeti, full gyári lemez, megcsinálom a butabiztos módszert, de ennek Ti, Játékosok nem nagyon fogtok örülni, amikor DSL-el, modemmel 100-200 MB-os fájlt kell majd letöltenetek...

HJ, még annyit hogy tényleg én nem azt akartam kiemelni, hogy te vagy a hülye mert szólsz hogy itt-ott lopkodók vannak, meg hogy ne áll ki magadért meg másokért, csak tényleg ha már annyira hangoztatod a korodat ha másnak nem is legalább neked tudnod kéne, hogy a mai internet társadalom azért nem egy habos torta, nekem is van tapasztalatom, mondjuk nem internetes... és szerintem túl sokat foglalkozol ezzel, inkább magyaríts, azzal legalább több száz, ezer ember-t boldoggá teszel... vita lezárva részemrõl...

Tehát akkor a kérdésemre a válasz ezekszerint letölthetõ lesz? szerinted? csak annyi hogy több száz mega, hogy ennyi esze legyen valakinek....

bazza
Bye, bye bími

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Jó pihenést i2k! Én majd csak 1 hét múlva kezdem a pihit, igaz a szabi közben egy motoros találkozós koncertünk ami elég fárasztónak ígérkezik - viszont relatív jó lesz a gázsi, sz'al megéri😊

Ja és még egy kérdés csak a Hitman 3 készül ?

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

I2k : a The Suffering-hez sikerult talalni kibonto progit ?

BBird
Na bazz, írom a szebbnél szebb sorokat, erre kifagy ie. :-D
Lényeg, hogy teljes mértékben egyet értek Veled, veletek! Sosem fogom támogatni a mai "okos 14évesek vagyunk, alkotunk" srácokat. (Bocsánat a tényleg okos 14 évesektõl!)

Sajnos én még nagyon picike vagyok, nem tudom mi volt 10 éve, így ígérem ilyen kérdésekben inkább csendben maradok, és figyelem a nagy öregeket!... :-DD
A '80-as évek vége, '90-es évek eleje még korainak számít? Akkor tényleg picike vagyok... ;-)

Még annyit, hogy a magyarosításban azt bírom, hogy manapság tényleg egyre több jó mû jön ki, s nagyon szimpatikusak ezek az összefogások egyes játékokra. Pl. most a Thief 3. része.

No mind1, sorry az off-ért!
IMYke2.0.0.0
Bizony HJ, öregek vagyunk már. Lám, jönnek a fiatalok és azt hiszik, õk találták fel a netikettet...!

Alias: szeptemberben fullon. (szöveg)
True Crime: szeptemberben fullon. (szöveg)
Contract Jack + NOLF 2: szeptemberben fullon (szöveg + grafika mindkettõben!)
Joint Ops: az Ecobit nem bírt a patch-programommal - kicsit furcsának találták, hogy csak 9 MB-os. Úgy látszik, jobban szeretik, ha több száz megás egy magyarítás. Úgyhogy, a teljesen magyarított *.pff lesz felrakva, erõsen valószínû módon a honlapjukra (www.ecobit.info)

Már csak 2 egész nap és eltûnök a netrõl... 2 teljes hónapra...

Nincs harag!
Csak sajnálom, hogy még mindig nincs komolyabb összefogás a magyarítók közt. Voltak jó kezdeményezések, de valahol mindig elakadt a dolog. Általában azért, mert a legtöbben úgy voltak vele: csinálja meg más,én majd csak az eredményeket élvezem, de nem teszek érte semmit.
Aki régóta és rendszeresen olvassa ezt a topicot, tudja mirõl beszélek.

Na vazz... én lettem a mumus mert mertem szólni?
Gurus végigjátszások: az a mérvadó, hogy a pc guru impresszumában benne van, hogy a engedélyük nélkül nem szabad terjeszteni. Ennyi. Innentõl kezdve nem számít mit és hol olvastál.
Én nem baszogatlak a szerzõi jogokkal - egyszerûen megírtam mi az ábra. Innentõl kezdve a te dolgot mit teszel.
Sorry, de nem tudtam, hogy lenyúlták a verseidet. És milyen volt ezt tapasztalni? Jó? És ha lett volna módod tenni ellene akkor tettél volna valamit vagy csak magadban bosszankodsz? De ez is a te dolgod...

Az is egy álláspont, hogy ne tegyünk semmit magunkért se, másért meg fõleg ne. Csak tudod az internet régebben (kb. 8-10 éve) még arról szólt, hogy segítsünk egymásnak önzetlenül. Sajnos én még abban a szellemben próbálok tenni ezt-azt. Úgy tûnik mostanában már az a helyes, hogy szarjunk le mindent és mindenkit. Csak a saját érdekek számítsanak. Kár...

Részemrõl ennyit tudok tenni - ha nem kell, hát nem fogok szólni többet. Igaz PetruZ-nak talán picit segítettem a beirt linkkel. Na ja...PetruZ is régi motoros, tudja mirõl szól a történet😊))

Látom i2k készíti 😊

Alias magyarítás várható ?

BBird
Amúgy meg szerintem elég nagyfiú az, aki játékok magyarosításával foglalkozik, miért nekem kellene foglalkozni az ügyével, ha valaki más kiteszi az oldalára?
Én is jobban szeretem, ha egy helyen vannak ezek (pl.: Magyarítások Portál), ha összefogás van, de a több száz, ezer gyerkõc körmére úgysem tudnánk mindig csapkodni. Idõvel majd tán õk is rájönnek, hogy ez így nem ok.
Röviden ennyi, részemrõl nincs vita, harag, ilyesmi! :-P
BBird
HJ: Arról én tehetek, hogy a szerzõk neve és email-je a doc-ban benne van általában? Meg hogy minden második játékoldalon is fenn van, meg hogy valahol olvastam, hogy ezek szabadon terjeszthetõk, csak kötelesek vagyunk megjelölni ki írta, és az elérhetõséget? :-)

Amúgy honnan veszed, hogy nem lopták a mûvem? Nem egyszer láttam máshol verseim, mástól...

És mivel annyira süti vagy, hogy nem fogtad fel, leírom egyszerûbben: tisztában vagyok vele, hogy szar, de igazán nem tudsz ellene mit tenni. Úgyis lesz mindig sok hülyegyerek, aki kiteszi az oldalára a magyarosítást. Lehet nem azért, hogy köcsög legyen, hanem hogy több helyen is el lehessen érni a magyarosításokat. Amúgy nagyon jól tudod te is, hogy nem csak ezeken az oldalakon vannak fenn a cuccaitok, hanem p2p dolgokban is rendesen megtalálható. És akkor most álljunk ki tüntetni? Tõlem csinálhatod, és tovább baszogathatsz a szerzõi jogokkal, úgyis tele van szabályokkal az internet, ugyebár! :-D Nyugodtan... ha ez tesz boldoggá. :-))
ja és bocs a ground controllt már lehet kapni magyarul, valakinek megvan esetleg? bár nagyon nem hinném hogy ki lehetne szedni a magyarítást, egy nagy fájlba van minden de feltölthetné valahova akinek esetleg megvan...

imi, arra vagyok kíváncsi ha készül a frissítés és az letölthetõ lesz esetleg egy patch formában? bár azt is meg lehet csinálni hogy csak eredeti seriallal lesz jó de nem vágom teljesen, csak azér kérdem mer lehet megveszem, de ha lejjebb megy biztos...

hát végülis igazad van de szerintem az a tendencia van, hogy

1. én általába sûrûn járok ide, így mindig tudok mindenrõl mindent, a kedvenceim között van 4-5 oldal ergo soha nem nézek más oldalt, csak amit itt említenek...

2. nem is keresek más oldalt, mert én általában szeretem megköszönni a munkát amit valai itt publikált, ergo én mindig hivatalos oldalról töltöm le a magyarítást

3. aki nem jár ide és valahol pl google beírva talál egy oldalt leszedi a magyarítást, nem foglalkozik vele, és kurvára nem érdekli ki fordította, ebbõl van aztán az anyázás hogy ilyen hibás olyan hibás, és szerintem ez a többség sajnos...

tehát azok a seggfejek akik egy lopott oldalról töltenek le szerintem le se szarják hogy te mennyit dolgoztál, akik számítanak azok itt, meg a te saját fórumodba úgyis megköszönik a munkád...

imyke ez mit jelent: Joint Operation :angol nyelven, magyar kézikönyvvel – 10 990 Ft
A termékhez készül a frissítés, mely magyar feliratossá teszi majd a játékot!

A warezolás más téma valahol:
sajnos realitás, hogy a magyar keresetekbõl baromira nem lehet venni legális játékot. Igaz a warez már anyira beleivódott a fiatal gamer nemzedékbe, hogy ha lenne pénze talán akkor se venne játékot. Az nagyon pozitív, hogy az újságok mellékleteként egyre jobb és viszonylag új játékok jönnek ki. pl. jövõ hónapban a pc guru melléklete a Chaser lesz - ami szerintemegész kellemes FPS volt tavaly.
Vissza az eredeti témához: az a boosszantó, hogy a magyarítások ugyebár ingyenesek, csak általában annyi a kikötés bennük, hogy csak a készítõ weblapjáról lehetssen letölteni - logikus: nekik is fontos a lap látogatottsága, ami egyszer talán hozhat némi reklámbevételt. Ami nem sok, de alap fenntartásához és talán kisebb elõrelépéshez elég. A magyarítás meg marad ingyenes.
A lopásokat viszonylag könynen vissza lehetne szorítani - szerintem.
Mit kellene tenni? Ha valaki talál ilyen oldalt, akkor szól ill. nyilvánosságra hozza ezt, a magyarítások készítõi meg megkérik a lap üzemeltetõjét, hoyg ugyan szedje már le a fájlt és max. egy linket tegyen fel ami a készitõ weblapjára mutat. A link ellen senki sem szól - az még jó is. Persze ha nem közvetlenül a letölthetõ fájl van belinkelve. Ha nem használ a szép szó, akkor lehet továbblépni. De ez csak akkor hozhat eredményt, ha mindenki fellép a lenyúlások ellen és nem az az álláspont: nem érdekel, mert nem az én cuccom. A felhasználók ill. a többi (éppen nem érintett fordító) meg be tud írni az adott lap fórumába, vendégkönyvébe ha van és megirhatja, hogy bizony nem szép dolog más munkáját lenyúlni. Persze fontos, hoyg civilizált hangnemben menjen az egész.
smswbes warez helyek: elég sok be lett záratva mostanában és a tendencia erõsödik...

Persze nagyon is! Már írtam is ! Egyébként felteszed valahova ?

Hi!Nincs valakinek ötlete hogy a Settlers 4 melyik fájla tartalmazza a magyar szöveget???
HJ szerintem nem arról van szó hogy senkit nem érdekel, csak egész egyszerûen nem tudsz ellene tenni semmit, és inkább szerintem arról van szó hogy mindenki tisztában van vele hogy lopás volt, van, lesz, és akárki akármit mond mindenki csinálja, csak azt nem mond hogy te nem, a szofverek amiket használsz, vagy akármi, én csak azt akarom mondani hogy betegesen ezzel foglalkozni, szerintem fölösleges, de hát te tudod, az meg hogy azért nem csinálod inkább mer úgyis ellopják, akkor ne egyél mer úgyis kiszarod minek...
na summa summárum én ugye könnyen dumálok, mer nincs neten olyan munkám, amit ellophatnának, de pl én is warezolok, mint mindenki, és szerintem csak úgy lehetne ezeket a lopásokat megszüntetni, hogyha nem lenne net, írj a világ miniszterelnökeinek hogy ne legyen net... most lehet hülyeségeket beszélek, de pl amikor valaki letölt egy játékot akkor mennyivel károsítja a készítõket, szerintem sokkal jobban mint pl téged ha valaki a munkádat letölti, mert neked az nem pénzt jelent hanem ismerettség elismerés, de mekkora vicc lenne ha pl az ea, vagy vivendi vagy bármelyik nagy cég írna valamelyik sms-webes oldalnak egy mailt hogy hé bocs vedd már le a játékainkat az oldaladról...
u.i. egyébként részben egyetértek veled, de abban nem hogy a munkád más oldalról ne legyen letölthetõ, mert itt vannak pl az új telepítõk, gamehunter, imyke, hungarocenter, hungames sorozatszámmal ellátva és benne mindenkinek a neve hogy ki csinálta, és szerintem ez a lényeg, a másik a bazzáék oldaláról gyûlölök letölteni a regisztrálás miatt, inkább leszedném egy lopkodó oldalrol, ahonnan simán egyszerûen le tudom, de ettõl nem változik meg a véleményem hogy pl a neighbours from hell 2-õt milyen szépen megcsinálták...
Na bocs ha hosszú voltam...

ALCATELGOD
Igen..., amúgy tetszett?

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

PetruZ
Kösz, hogy szóltál, erre az oldalra fel van másolva a Torment magyarítás egy régi verziója. Már ment is neki a levél.
Azt azért halkan megjegyezném, hogy a lapodon található végigjátszások (.doc) saját célú felhasználásához kellene a PC Guru kiadójának a Vogelnek az engedélye, hiszen õk a jogtulajdonosok. Függetlenül attól, hogy ezek megjelentek a guru cd/dvd mellékletein - bizony engedélyt kellen kérned tõlük. Engedély nélküli publikálásuk szerzõi jogokat sért.
Engedélyt meg nem adnak rá - ezt 100%-ig tudom😊
Kellemetlen....

De igen. Nagyon unom azt, hogy vannak olyanok akik más munkáját ellopva ill. engedély nélkül felhasználva próbálnak "saját" weboldalt csinálni. Természetesen az nem számít nekik, hogy az eredeti stuff készítõje mennyi idõt/energiát fektetet be - õk egy elegáns mozdulattal lenyúlják a dolgot és a nagyon esetben még verik is a mellüket milyen fasza gyerekek... arra persze lusták ill. tehetségtelenek, hogy valami SAJÁT KÉSZÍTÉSÛ!!! dolgot csináljanak.
Te örülnél neki, ha a te munkádat lopnák el? Ja...persze....

Igaz egyszer-kétszer már megfogadtam, hogy nem fogom más ember jogos érdekeit védeni, de azért csak megírtam ha találtam valami lopós oldalt.
De mivel tényleg úgy tûnik: senkit nem érdekelnek ezek a lenyúlások - hát tényleg hagyom a fenébe.
Én már úgyis kiszálltam a magyarítás scene munkájából (részben az ilyen lopások miatt), tehát valóban az lesz a legjobb, ha nagy ívben lesz@rom az egészet... miért érdekeljen engem ha pl. BBird munkáját ellopják?

Alcatelgod : Shrek2 full kész ?

ALCATELGOD

A mai világba mindenki lop mindenkitõl....
De ez így van rendjén.....
Mellesleg jól teszi ha törölteti a köcsögök oldalát... Legalább annyi lenne bennük, hogy nem a saját lapjára töltené be, hanem egy linket írna és persze, hogy ki készítette....

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

marsu
BBird
HJ: Nem unod? ;-))
Ezzel az erõvel minden oldalt be lehetne tiltani valamiért, valami kis apróságért. Ezt lopta, azt lopta... :-)
Jogos persze, hogy nem illik más mûvét lenyúlni csak úgy, de ennyire nem kell üldözési mániában élni. Úgysem tudsz tenni ellene túl sok mindent, max 1-2 oldalt beszüntetnek. És akkor hirtelen megint találsz 5-6 másik oldalt, stb stb... :-)
Sil3nt
freedom fighters-hez készült magyarítás?

Teljesen egyetértek, és Énis ugyanígy járok ezekkel!!! De tényleg, sose tudom mikor melyik mailemet használtam/nicket regisztráltam! Nagyon bosszantó...

Én nem találom...

Csak annyit, hogy fejlesztés alatt, de százalék nincsen.

és ez is...
http://rayman.uw.hu

Ez is annak tûnik...
http://programz.cjb.hu/

Újabb lopós oldal:
http://metakond.hfb.hu/honositas.php

http://magyarositas.atw.hu/

NFSU hun találsz linket a www.magyaritasok.hu oldalon és itt lehet megnézni a BG2 fordtás állását is!

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/