58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
.:i2k:. akkor benne vagy a teamben???
Úgy tuti, h igazam lesz a "mi leszünk m.o..." -
AndySkw #22981 hihi :DD Egy kicsit gondolkodtam rajta, hogy mit írjak, de végül a mondat előző részeihez ez illett legjobban, és ezért választottam ezt a szót.. :) Olyan kis Hitmanes :) -
Methos tévészerepléséről tudtok-e?? 

-
Jani-B #22979 Értelmetlen vitákról tudtok-e?
-
"(...) likvidálva."
Gondolom, sokáig ízlelgetted a szót, míg leírtad. Sebaj, probléma egy szál se.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
Igazán valószínű ez az állítás... -
NiGhTM4R3 #22976 Jajjmá 20x írd még be légyszi h síelni mész 
-
Jaja. Azt láttam.
De ha talán a GameHunter, GameTranslators, meg IMYke összeállnak biztos kész lesz....
Meg az új csapatok.....
Nah nem akarok sürgetni senkit.... De azért valaki majd hirdesse ki.
-
Sajnos ez tuti lehetetlen. Kb annyi a szövege, mint a Hearts of Iron II-nek... -
AndySkw #22973 Na, akkor másik szemszögből:
Történt egyszer, réges-régen, hogy felvetődött bennünk, hogy felveszünk adminnak, és ez meg is történt. Valóban problémánk volt veled, méghozzá az, hogy tényleg nem híreztél mást, csak a saját fordításaidat - ld. archívum, de ha kell, összeszedem neked az egészet, 1 adatbázislekérés az egész. Aztán eltűntél, gondolom ekkor sértődtél meg. Aztán indult az MP2, és láttuk, hogy visszatértél, és azon siránkozol, hogy nincs admin jogod. Megkaptad, ám ismételten nem történt semmi változás, így aztán úgy döntöttünk, jobb, ha hagyunk, mint admint, hiszen túl sokat nem ténykedsz, akkor meg minek? Csak +1 admin név, +1 támadható felület - a bonyolult jelszóról, amit kaptunk, nem is beszélve. Annyit nem ért a dolog, hogy csak úgy legyél, ezért lettél likvidálva. -
Remélem mire visszajövök síelésből kész is lesz.... 
Köszike szépen!
Már látom miről vitáztok.... Methos a Fix Tv-ben
-
Meg is történt.
A fórumban "Honosítások" "Children of the Nile" cím alatt megtalálható.
Persze, de az ékezetre már van megoldás???
Methos úgy látszik rájött, hogy esélytelen...
Vagy most a GH Fórumában löki a sódert....
Ez a valószínűbb... -
Dehogynem. 
IYMke: Nem hírezed ki a MP-n, hogy fordítható a Children of the Nile? Hátha valaki nekiáll... -
Rakták a fenét!
Ha kicsit is ismernéd a dolgokat most nagyokat hümmögve hallgatnál.
A helyzet profán, mondhatni nevetségesen egyszerű: Andy-ék annak idején írtak nekem egy mailt, hogy (és ezt bizonyítani is tudom, hiszen rá kellett szoknom, hogy minden fontosabb írásomat elteszem a magadfajta vádaskodók miatt) az akkori Magyarítások Portálon ne csak az oldalamra vonatkozó híreket hírezzem ki.
Rendben, gondoltam, úgy látszik, ha az én oldalamról van szó - akkoriban valóban időmilliomos voltam, nyomtam ezerrel a magyarítást, jöttek is a munkák szépen - az nem hír. Megsértődtem.
Nem írtam egy árva sort sem, de 2-3 hónapig még a lap felé sem néztem.
Aztán be-benézegettem (akkor még fórum sem volt), majd jött a nyár és az az ominózus internet-nélküliség.
Három hónap után felvettem a fonalat, újra elkezdtem írogatni ide-oda, látogatni a régi lapokat, az MP-re is benéztem, örültem a változásoknak, jó volt csatlakozni a virtuális közösséghez. Szálka kihúzva, harag elfeledve, részemről legalábbis. S egyszer csak olvasom - illetve nem olvasom a nevem az Impresszumban. Meg olvasom Andy hozzászólását, hogy már nem vagyok admin, miközben annak előtte már az új felület mögé is megkaptam az admin jogot.
No, gondoltam, ennyit a dologról, döntés meghozva, kalap kabát. Szó sem volt itt kirúgásról - egyszerűen kihagytak, finoman félretettek.
A kirúgáshoz - szerintem - több kell: két személy, és egy konfliktus.
Én biztosan kijelentem, hogy nem utaznék 350Km-ert, hogy 5 percre benne legyek egy olyan tv-ben, ami csak Budapest körnékén működik, szal elhanyagolható.
Anno rtl-en is voltam, más okból. Ha oda lehetne menni 15-20 percre interjúra, vagy hasonlóra, akkor meggondolnám... -
Válasz gombot tanuéj már meg nyomni! Please! -
Mert ez elég merész kijelentés! De én a kezdetekben ilyet nem mondtam a Gh-nál... Mert uyge arról volt szó. -
Ha a net olyan lenne, mint a Johnny Mnemonic cyberfilmben, akkor már mind halottak lennének... :) -
Gyááááá.... Mi lesz ezekkel egy hét alatt.... Míg síelni leszek holnaptól....
-
Én erről még nem hallottam....
"A mo..." Azért volt, mert msn-en kiröhögtél. "De ,majd.." technikámra odavágtad, hogy én így kirakom ezt és lehet röhögni, meg, hogy mindenki lúzerezni fog.... Ezt írtad ne is tagadd! Szal ne lepődj meg az ellenségeskedésemen... -
Nah jó én mentem. Ennek már semmi értelme. Úgyis oda lyukad ki ez az egész, hogy éljenzem a GH-t és hírnévre vágyom, ezért éltem a lehetőséggel ami felkínálkozott előttem! De ne mondjátok, h Ti nem ezt tettétek volna?! És leszarom mostmár ki mit mond, és mit gondol az egészről... -
Azta! Mi van itt? 97 hozzászólás?? Valami értelmeset is írtatok? Érdemes visszaolvasni?
Valami új, bejelenteni való történ ezek közbe? -
Inkább röhögjetek megint a GT-n. 
A fórumukban elindítottak egy topikot "Magyarosítás javaslat.." címmel és valaki beírta, hogy kezdjék el a MoH: Pacific Assault-ot.
abuffalo válasza: "OKé köszi a javaslatot az lessz a következő fordítás!" (szó szerint idéztem)
Erre csak egy hatalmas LOL a véleményem...] -
Akkor én is feltehetem ezt a kérdést: és tőlem olvastál? -
Bizonyos mértékben lehet, h változtam. Megmondom azt, ami nem tetszik. A GameTrasnlators csapat tényleg egy hatalmas vicc, ne mond, h nem az, ellenben Deamon vezette csapat úgy látom kezd mégiscsak megfogadta a dolgokat, és hasonló irányba terelődnek mint anno mi. Ennek örülök. És nem vagyok beképzelt, egyszerűen Ti csináljátok ezt az egész cirkuszt, ti magyarázzátok bele a helyzetbe, hogy én magasztalom a GH-t és magamat. Érdekes a többi fordítóval miért nincs bajom, csak veled? Olyan dolgokat mondtok amiről nem is volt szó (GH-fényezés ugyebár)... Én anno nem hirdettem, hogy mi leszünk Mo. legnagyobb fordítócsapata... Anno úgy kezdtem/kezdtünk neki, és azt hirdettem, hogy remélem egyszer madj ez a csapat is lerak valamit az asztalra, amire büszkék lehetünk. És ezek a hatalmas bölcsességeid... Öööö én tudom rosszul, vagy kiraktál a szűröd az MP-ből is? Vajon bennem van a hiba? -
Mint már írtam (lásd, én is tudok kopipasztézni: "TV-t nem nézek 3 éve."
S kurvára nem érdekel a hírnév, ezt észrevehetted volna már.
Az elmúlt (közel) 6 évben számos írott és elektronikus PC-s hírforrás megkeresett, elhangzott a nevem, cikket is írtam, CD- és DVD-mellékleteken is megjelentek a munkáim - s olvastál is valaha tőlem öntömjénezést?! Tessék már leállni rendben!
Nem egy játszótérről jöttünk, s bár nem stílusom, de szakadj már le rólam és fogd már fel a kis elméddel, hogy miről is írok!
Nem. Van egy kis flém, és akkor már jó nagy legyen... -
Nem unjátok még?
-
Húúú ember szívemből beszélsz.
"Mi leszünk Mo. legnagyobb fordítócsapata" - Ez az FHun-ra vonatkozott. Csakhogy bizonyítsuk .:i2k:., nem akarsz csapattag lenni???? Ezzel már teljesítettem volan ígéretemet. -
S még valami:
Ha valaki nagyon megváltozott, az Te vagy. Mi lett abból a kis bizonytalan fiúcskából, aki valóban - ha nagyon nehezen is, de - befogadta a kritikákat? Egy beképzelt kis alak, aki már olyan kijelentéseket tesz, mint egy alulról felkapaszkodott politikus, aki a fénytől nem látja a lába előtti port sem, ahonnan annó felkúszott a sámlira...!
Bármit is teszel, nekem még továbbra is az a 14 éves fiúcska maradsz, aki nagy mellénnyel hírdette azt, amit most kritizál mások - GameTranslators "Mi leszünk Mo. legnagyobb fordítócsapata" - esetében...
El kéne kicsit méláznod, és nem sziporkáznod a nindzsa filmekből ellesett vagdalkozásokkal és a Ctrl+C és Ctrl+V tudományodat villogtatnod.
Bárhogy is fáj, vannak szituációk, amikor nem vetkőzheted le a kor- és elmehátrányodat.
LOL. És én miért akarnék ott lenni? Ha ott akarnék lenni, orrba-szájba nyomtam volna már 3 héttel ezelőtt, h jujj meghívtak interjúra, júj mekkora királya vagyok. Semmi ilyet nem tettem, és a GH-t sem szoktam dicsőíteni, hanem ha valamit elbacunk/elbacok azt elismerjük/elismerem...
i2k: Te robbantattad ki ezt az egészet amúgy. És nekem ne mond, ha kapnál egy ilyen felkérést, nem fogadnád el! Mert ezt úgyse veszem be! Jahm és nem is tudom, ki szokott dobálózni itt a karakterszámokkal és a magyarításai számával... Szal ki akar népszerűségi lista élére kerülni? -
"Téged" azt kihagytam ez igaz. -
Methos:
Ellenben veled, én nem akarok a népszerűségi toplista csúcsán lenni! Valamit nagyon benéztél!
A mondatod - direkt nem félreértelmezem, hanem helyesen - ALANY-ának pozíciója miatt inkább rád utal, semmint a célszemélyre... ejnye-bejyne, a magyar nyelv szépségei...
i2k: Nem is tudod egyébként mennyien nem kedvellnek már igen régóta, és mostmár nem is csodálokozom rajta, h miért nem... :D Erről ennyit. -
,,I,, -
Akkor kérd meg Andy-t h küldje le neked az MSN logot a faszomba már! Nehogymég a végén rámfogjátok, h én módosítottam... -
Nyamm-nyamm ...