58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Én azt mondom, hogy megfelelő, nem kell csincsásabb. Jó ez így, ha van benne, akkor javítod a hibákat, és kész. -
Köszönöm a dícsérő szavakat, de látom 1myke2 talált benne hibát.
i2k a design-ra mit mondasz?? -
A játék sem kutya. -
Barátom, látom, hogy nem kis időt eltöltöttél ennek a megírásával. Csak gratulálni tudok hozzá. -
Arra gondolsz, hogy Word? :D -
Erősen ajánlott a revíziója, helyesírás-ellenőrzése!
-
Remek, remek :D -
Megcsináltam a Return to Mysterious Island végigjátszásának magyarítását. -
Csak készüljetek rá... :D -
Áhh, nem kell még feladni :) -
NiGhTM4R3 #26685 Dettó.. -
Csak ne a SeveN M.
Mondjuk úgy se venném meg.
-
Pedig en mar magamban elastam az ETM magyaritast... a Freelancer melle... :) -
Pedig halad, csak lassan, ugyanis a srác aki bevállalta a befejezést, még a Freelancer projekten is dolgozik.
Egyébként: Nem tudja valaki itthon ki fogja forgalmazni/ki forgalmazza a Still Life-ot? -
Nem nagyon vettem észre hogy a gamehunteren csinálnák az Enter the Matrix projektet!!
-
sd54321 #26680 jah! most kerestem rá aforumban:
i2k nem látott benne fordíthatót... -
sd54321 #26679 hi all!
second sight
van ehhez vmi magyarítás? -
Panyi #26678 És ráadásul van ám chatünk is! -
Szerintem igaza volt Andy-nak, mikor törölte a hozzászólásokat. De megértelek téged is, hogy ez neked nem tetszik...
Ha vitázni akartok, akkor vagy nyissatok valami külön fórumot (ahová rajtatok kívül lehet, hogy más nem teszi be a lábát), vagy valami azonnali üzenetküldőn (gyk. MSN, ICQ) vitassátok meg a problémátokat. Nem hiszem, hogy sokan kiváncsiak lennének rá, és így legalább nem olyan nehéz kiszűrni a tényleges és hasznos infomációt az egyre bővülő adathalmazból. -
Kiváncsi lennék, hogy a CEO-t mire fordítaná... -
Ott még nem. -
Na, na, azert nem ezen mulik a becsuleted, ne vedd mar ennyire komolyan! Igaza volt valamennyire, hogy ha egy ilyen volumenu vitat torolt, es ezt ne vedd ugy, hogy "ellened" vagyok, mert lattam abbol a topicbol sokat en is, ez a cukor szanalmas volt, de nem kell ezekkel foglalkozni, magadat idegesited fel.
Szoval sztem a moderatornak igaza volt, latott egy durva flemet, szolt miatta, aztan torolte. Tudom sok mas helyen is megy a spam, de attol, hogy eppen a tieteket toroltek, el kell fogadni, nem pedig, hogy "akkor torold az osszeset". -
Faxa:)
A Still Life honosítást már le is lehet szedni, vagy azért ott még nem tartunk? :)) -
Tudom, a srác egy lol. Nemrég azt játszotta, hogy valami damon -nak eladta az oldalát meg a fordítást 1000 ft-ért (-mailben? :D). Aztán mindenki rájött, hogy ő valójában cukor, de még mindig fenntartja, hogy ő nem az. Miatta viszont megbüntettek, egy 9 éves pisis miatt veszett el 500 hozzászólásom. Mostantól asszem jobb lesz, ha ilyen emberekkel nem foglalkozom. Előzmények:
Az előző oldalát "lecsúnyáztam", ezért kiakadt rám (az oldal fekete háttér, kék linkekkel, ennyi). Aztán után a gyerek azzal jött, hogy irigylem, hogy a SWAT4-et fordítja (mert tudni illik én is belekezdtem, már befejeztem, de nem adtam még ki, mert hibás). Ezek után mindenki mellém állt, s a kisember könyörgött, hogy béküljek ki vele, megy eggyütt fordítsunk, s miegymás. Aztán kis csórikám a warez oldalát hirdetgette, erre (a nem igazán kultúrált kifejezései után, meg amúgy is: az MP nem warezolásra való) én feldobtam az oldalát, törölték. Most csinált egyet, azt is feldobtam. Majd következett a szemetelés, szarozás, stb. Majd Andy törölt minden hozzászólást, és vo ala:
"Andy
06-30 01:11
Az összes, témához tartozó hozzászólást töröltem, gameplus és cukor hozzászólásainak számának 30%-át elvettem.
És ismételten felkérném a két felet: NE itt intézzétek el a kettőtök közti nézeteltérést, hanem.. Mondjuk privi...?"
- Teszem hozzá, hogy érdemtelenül tette mindezt.
További hozzászólásaim:
"gameplus
06-30 01:22
Ezt tényleg nem vártam volna, főleg tőled. Legalább nyomós okot adnál. A SA Topicban minden hozzászólás SPAM, mégsem törlöd. Vagy ott volt a Ford Racing 3 topic? Emlékszel? Ott mik mentek? És ott semmit sem tettél..Inkább aludj rá egyet, reggel talán másképp látod!
gameplus
06-30 01:19
Neki persze 10 hozzászólás mínusz....
gameplus
06-30 01:18
THX. Kösz, azt az 500 hozzászólást! Ezt azért nem vártam volna. Törlöd ami spam, az ok, de azért ez túlzás..."
ITT lehet kommentelni, remélem mellém áll egy pár ember, s visszaadják hozzászólásaimat, és ezzel a becsületemet.
-
Nem a játék, mert az csak 1 Mb. :D -
CreditLines=Idősebb igazgató
a Senior Director forditasa...lol -
*conversation.ini -
A fajlokban alig van leforditva valami.
A dialogus in-ben peldaul csak az elsö nehany parbeszed, aztan semmi.
Olyan programutasitasok, mint a "true" viszont "igaz"-ra van forditva. Na kivancsi vagyok, elindul-e? :-))) -
- "Isten Hozott atw honlapjan!"
- "Figyelem:A Swat4 Szerkesztő teljesen tiszta"
- magyarosítás helyett : magyarítás
- "Kép-Galléria"
- Irracionális Játékok
- "Az oldalról már letölthető a Swat4" -esetleg a magyarítása...
Én ezeket találtam
-
Talált, még van úgy látom 6 másik... :D
Ki találja meg mindet??? -
-
mike369 #26664 mint tudjuk: a lepényhal először, a reményhal meg utoljára...
-
Sztem nem:P
Bár jó lenne... -
Boiling pointban reménykedhetünk?
-
mike369 #26661 nálunk meg zárva van az ablak, úgyhogy nem esik az eső beeeee!
-
mike369 #26660 utóbbival (középsővel) kapcsolatban küldtem privit! -
nálunk esik az eső beeeeeee 
privi ment. -
Ja, nálunk 34 fok van odakinn... 
Amúgy: Still Life-ot befejezem, elkészítem a hátralévő GTA:SA grafikát - van még sajna... - és akkor SWAT 4 jön... -
mike369 #26657 ...és szinte izzik a levegő... :) -
Most a tekintetek IMYkere szegezodnek... :)