Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Tudom, a srác egy lol. Nemrég azt játszotta, hogy valami damon -nak eladta az oldalát meg a fordítást 1000 ft-ért (-mailben? :D). Aztán mindenki rájött, hogy ő valójában cukor, de még mindig fenntartja, hogy ő nem az. Miatta viszont megbüntettek, egy 9 éves pisis miatt veszett el 500 hozzászólásom. Mostantól asszem jobb lesz, ha ilyen emberekkel nem foglalkozom. Előzmények:
Az előző oldalát "lecsúnyáztam", ezért kiakadt rám (az oldal fekete háttér, kék linkekkel, ennyi). Aztán után a gyerek azzal jött, hogy irigylem, hogy a SWAT4-et fordítja (mert tudni illik én is belekezdtem, már befejeztem, de nem adtam még ki, mert hibás). Ezek után mindenki mellém állt, s a kisember könyörgött, hogy béküljek ki vele, megy eggyütt fordítsunk, s miegymás. Aztán kis csórikám a warez oldalát hirdetgette, erre (a nem igazán kultúrált kifejezései után, meg amúgy is: az MP nem warezolásra való) én feldobtam az oldalát, törölték. Most csinált egyet, azt is feldobtam. Majd következett a szemetelés, szarozás, stb. Majd Andy törölt minden hozzászólást, és vo ala:
"Andy
06-30 01:11
Az összes, témához tartozó hozzászólást töröltem, gameplus és cukor hozzászólásainak számának 30%-át elvettem.
És ismételten felkérném a két felet: NE itt intézzétek el a kettőtök közti nézeteltérést, hanem.. Mondjuk privi...?"
- Teszem hozzá, hogy érdemtelenül tette mindezt.
További hozzászólásaim:
"gameplus
06-30 01:22
Ezt tényleg nem vártam volna, főleg tőled. Legalább nyomós okot adnál. A SA Topicban minden hozzászólás SPAM, mégsem törlöd. Vagy ott volt a Ford Racing 3 topic? Emlékszel? Ott mik mentek? És ott semmit sem tettél..Inkább aludj rá egyet, reggel talán másképp látod!
gameplus
06-30 01:19
Neki persze 10 hozzászólás mínusz....
gameplus
06-30 01:18
THX. Kösz, azt az 500 hozzászólást! Ezt azért nem vártam volna. Törlöd ami spam, az ok, de azért ez túlzás..."
ITT lehet kommentelni, remélem mellém áll egy pár ember, s visszaadják hozzászólásaimat, és ezzel a becsületemet.