58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Ranloth #26855 Zagash Call of Duty: United Offensive fordítását én lektoráltam, körülbelül egy hete végeztem vele. Emailben elküldtem neki az anyagot, de még nem jelzett vissza. -
Csak az erősek élik túl... 
-
Latod, elob-utobb minden allatfajta kihal, vagy legalabbis atalakul szellemformaba. :P -
Nem hiszek a szellemekben...
-
Most miert mondod ezt ? ;)
Vigyazz, mert meg megjelenik Zagash. :P -
Vagy fél éve alakítják és háromnegyed éve fordítják.
-
Az Icebox Studio keszitti, de jelenleg atalakitjak a honlapjukat. -
Sehol.
-
Skacok! Nem tudja vki hol lehet letölteni Call of Duty: United Offensive-hez magyaritást? THX
-
Először is afelől győződj meg, hogy nem fogják-e kiadni magyarul. Ugyanis erre a kérdésre nekem még nem adtak egyértelmű választ az Automex-nél, arra hivatkoztak, hogy az SC2 esetében is sokat csúsztak, lehet, hogy a későbbiekben kiadják magyarul is. (ezt persze nem tegnap mondták, úgyhogy mára lehet, hogy már konkrét választ tudnak adni) -
Evil Genius magyarítás nem létezik. Elhiheted. -
evil 007 #26844 nem tudtok véletlenül egy olyan oldalt ahol evil genius-hoz van magyarítás?????????
-
Nem.
-
thief82 #26842 Vajon, hogy tudták megoldani, mert akkor ha jól gondolom, az angolban nem jelentek meg? Szted ha írnék a magyar forgalmozónak segítenének, volt már erre példa? -
Sajnos nem tudtuk megoldani...és igen, én is észrevettem, hogy a Splinter Cell 2 magyar változatában több felirat jelenik meg, mint az angol verzióban... -
majd igyekszünk... :) -
thief82 #26839 Hyako, ha jól tudom, te benne voltál a Splinter Cell 1 magyarításában!
Ti megtudtátok csinálni, hogy a vallatások és egyéb szövegek megjelenjenek a játékban? Mert alapból nem jelennek meg, de most vettem meg magyarul az SC2-t és abban látszanak ezek a szövegek! -
thief82 #26838 Methos: Email ment... -
Hát mert igazából nem nagyon akarok ilyesmivel foglalkozni, csak ha belefutok valamibe, mint most is, akkor állok le pepecselni...de már inkább eltávolodni szeretnék a géptől (mert túlontúl sok időt töltök előtte), ami meg is fog történni, ahogy kivégeztük a Sherlock-ot! :) -
Photoshop bonyolult is picit :( -
Készül... :) -
Jó tanács: miért nem Photoshoppal vagy Paint Shop Proval dolgozol? Mindkettő könnyen megtanulható és ráadásul sokat tud.
-
Közben ma is megcsináltam néhány ilyen dokumentum módosítását...(bár meg kell mondjam, túl türelmetlen és lassú vagyok én az ilyen pepecsmunkához...főleg, hogy Paint-el szüttyögök...)
Ha minden igaz, kész a legutolsó videóban előbukkanó összes doku is....(bár még megnézem mégegyszer, csak már agybajt kapok, mert ez az utolsó végjáték videótrió majd félórás...nem is tudom találkoztam-e már ilyen hosszú blokkal játékban...) -
A film megvan, most már Mike369-re várunk a képet illetően :)))
-
Mert nem csinált senki - azért.
-
mert? -
Nyertes lottószelvényt? 
Mert "The Suffering" magyarítás nem létezik - az tuti.
-
tucc 1et? -
Nekem meg egy nyertes 5-ös lottószelvény...
- de az sincs.
-
hi all! kéne 1 hun a The Sufferinghez -
thief82 #26825 Helló!
Ki szeretném adni valakinek a Splinter Cell 3 Versus módjának szövegeit, mivel én csak a single és a coop részeket tervezem lefordítani! Ehhez sajnos már nincs kedvem, így nagyon örülnék ha valaki elvállalná!
Aki segítene, az a [email protected] címre, vagy ide írjon, köszi! -
-
Jómunkásemberek vagytok, de tényleg KÖSZ és hajrá!!!!! :D -
kúszik fölfele! :) -
Nos, a pécsi MediaMarkt gagyi... nincs Sherlock-uk...
Nincs más hátra, mint előre, akkor fel kell(ene) töltened a videot...
-
ok-ok, majd jelezd! :) -
Amúgy is meg akartam venni. Egy okkal több.
Ha nem találom meg, akkor persze jöhet a feltöltés - ezt délután 5 után már tudom jelezni.
-
Oké! Amúgy 2.5 óra alatt repülne fel a cucc! :)
4 ropi mondjuk nem sok a játékért, lévén, hogy ez a kezdőár, tuti lesz olcsóbb is... -
Ááááá, akkor várj! Ne töltsd fel!
Ma megnézem a MediaMarkt-ban a Játékot! Ez komoly!
Mindjárt vége a munkaidőmnek és beugrok.
Amennyiben megvan a game, nem kell feltöltened. Otthonról pedig tudom jelezni a dolgot - bárhogy is áll!
-
A kép még nem lesz ott, azon Mike munkálkodik. Ahogy kész van vele, küldöm azt is...úgyse két perc, amíg felér a videó az én 16kb/s-os feltöltési sebességemmel... :)