Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Tisztara olyan mint a .zip :P
Megkene nezni nem a mukodik vele, mint pl a quake is csak at van nevezve, mas kiterjesztesre.
Amugy a #28067 hozzaszolasomhoz visszaterve.
2 napos tapasztalatok utan, megmondom, hogy ez a legkiralyabb video felirat OCR felismero program amit valaha is lattam.
Eloszor voltak problemak, de a fejleszto srac visszairt azonnal, mikor felvetettem nehany kerdest.
Ugyanis a h es n betuket felbevagta a program es kezzel kellett mindent beirnom szinte.
De tanacsara az "Auto Color" beallitasoknal atallitottam a "Auto Color/Text Difference Multiplier" ertekeit 1.00-rol 1.60-ra es azota szinte hozza se kell nyulnom a karakterfelismertetesek utan semmihez.
Raadasul avisythet is kezeli igy barmilyen video betoltheto neki.
Ha egyszer valami videobol amire ra van egetve a felirat, kiakarjatok szedni az angol feliratot srt fajlba, nincs ennel jobb program.
Kombinalva az egyik Virtualsub delogo filterrel (Itt megtalalhato a delogo filter) barmilyen mas nyelvu videobol kiszedheto a felirat felcserelve az eredetit.
Ja es Imike ugyanezen az orosz oldalon talalsz egy olyan Virtualdub filtert, ami a video fajlba eltud rejteni szoveges informaciot annelkul, hogy a kepernyon eszlelned.
Tehat beletudod konvertalni pl azt a szoveget, hogy "Copyrighted by Imyke2000" es igy kesobb bizonyithato, hogy ellopta e valaki e toled a forditast. :P
Itt megtalalhatod.