58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindkettőre a válasz: nem.
  • Mustang2005
    A lula 3d-hez készül magyarosítás???

A DVD-s verzióju Wings of War magyarul jelent meg???
  • Hunter of Deer
    Hát nem éppen erre gondoltam!!
    De már szerencsére megtaláltam egy olyan oldalt ahova a magyar sims 2 fájljai vannak fent!!
    Akinek kell szedheti!!innen

De azért thx a segítséhet!!
  • Hunter of Deer
  • [Jakuza]
    Talan erre gondolsz.
    http://www.geocities.com/sasa5671/thesims2hun.html
  • lord death
    Immyke2000: a revenant fordítással hogy álsz???
  • Hunter of Deer
    Aha!
    Hát nem tom mert nekem nem olyan rég volt valahonnan egy magyarításom és az teljesen magyarította a játékot és asszem nem is volt nagy méretű!
    Csak sajna egy wintelepítés miatt elveszlett és nemtom honnan szedtem le:(
  • [Jakuza]
    Nem tudok rola.
    De az biztos, hogy magyarul megjelent a Sims 2.
    Esetleg megtudja osztani akinek meg van.
    En is letudnam szedni (van egy helyem ahol fent van), de eddig nem volt annyi jelenkezo, hogy ezt megtegyem.
    Ha tobben kerik, akkor leszedhetem es kibogaraszom akkor a nyelvi fajlokat belole.
  • Hunter of Deer
    hy nem tudja valaki hogy a Sims 2-nek van már teljes magyarítása??
    mert én leszedtem egy 22megás magyarítást de az még elég gyenge fele magyar fele angol (pl: eat piritós:D)
    thx!
  • Szabyka
    azért kérdeztem mert azt hittem van újabb ...
  • IMYke2.0.0.0
    Felesleges megnézned. Nem működik.
  • Szabyka
    Az Icebox studionak mi a honlapja ?
  • IMYke2.0.0.0
    A baj az, hogy pont augusztus végén vettem ki az utolsó 1 hetemet... akkor voltam a legmélyebben lelkileg, és azt mondtam, vagy hazamegyek, otthon maradok, vagy itt vágom fel az ereimet az irodában...
    Szóval, szabadságom egy napom sincs már.
  • [Jakuza]
    Ha jó a gázsi, kiveszel egy nap szabit. :P
  • IMYke2.0.0.0
    A probléma az, hogy
    - nem budapesti vagyok
    - hétköznaponként, 8 órában dolgozom.
  • makkero
    A Gamestar mostani teljes játék melléklete a Longest Journey. Gondolom, nem csak én, de a többi kb. húszezernyi előfizető is szívesebben játszana vele magyarul. Talán páran besegíthetnének a Fordítónak, biztos nem venné rossz néven!
  • Szabyka
    Imike : Boiling Point magyarításod kész lesz e hónapban ?
  • RaveAir
    Hmm... ez jó lehetőségnek tűnik.
  • Methos from GH
    Imyke: lenne kedved részt venni kedden 8.15-kor a fix.tv LevelUp adásában? Lehetőséged nyílna a magyarításokról szóló nyilvános beszélgetésre. Most legalább megmutathatnád, te miként nyilatkonál... :P Ráadásul ez egy 45 perces műsor.
  • Szabyka
    A Call Of Duty United Offensive-nak léztezik magyarítása ?
  • ordel17
    Elindult a Fable fordítása! További infók az MP Fable topikjában!
  • BBird

(Nem szoktam szmájlikat bepakolni, de most muszáj volt) ;-)
  • IMYke2.0.0.0
    Elárulom: az a magyarítás nem teljes.
    A teljes magyarítás csak a valódi magyar verzióval települ fel. Értsd: a GameStar mellékletén és Magyarítás Portál oldalán csak a menü és a dialógusok magyarítása van fenn. A FAX / levelezés a pályákhoz tartozó archívumban van, amit a magyar verziójú Játék telepítője teszi fel.

• BBird
    A legszebb a dologban, hogy eredeti verzióm van, legalábbis a Gamestar melléklete volt fél éve, vagy mikor. És elvileg ahhoz adtak egy teljes magyarítást, azonban azt a melléklet CD-t nem olvassa be az olvasó sem, meg az író/olvasó sem. :-(
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szoktam alkoholizálni, de most egy jó baráti társaságban talán egy korsó le is csúszna... bánat-elfojtásból (is).
  • [Jakuza]
    Hat igen messze van innen az a rohadt Pecs.
    Igy aztan nem tudjuk sörbe folytani a banatod. :P
  • NeoMaN
    nyeh hányszor átéltem én már ezt
    elmúlik és visszagondolva röhögsz az egészen
    szal nyugi

gémeljé, járj a haverokkal mindenhová (ez nagyon fontos) és igyál velük
    és minden lehetséges helyzetben flörtölj a csajokkal

sokan mondanák, hogy ilyenkor jó a munka is, de nekem az nem jött be (a munka sose jó :Ð )

Szal GL&HF
  • IMYke2.0.0.0
    Már az is segíthet, hogy gondoltál rám - nem érzem magam egyedül. Miközben rohadt egyedül vagyok, az emberek közt.
  • Mayday
    Gondolkodtam, Rajtad mar csak egyetlen dolog segithet: fordiccsa', he! Fojtsd forditasba banatodat, allitolag az segit!

(Na jo, csak viccelek, semmi okosat, vigasztalot nem tudok mondani, kozhelyet meg nem akarok)

• IMYke2.0.0.0
    Semmit - a Syberia magyarítás nem terjed ki a faxokra, újságcikkekre.
    Ahhoz meg kell venned az eredeti magyar változatot. Pontosan úgy, ahogy a Runaway esetében is anno.

• BBird
    Volna egy kérdésem (megint).
    Syberia 1 feltelepítve. Magyarosítás letöltve, bemásolva a két file a Data mappába. Felirat magyar. Fax, hírdetések... nem. Mit rontottam már el megint? :-)
  • [Jakuza]
    Majd elmulik, mint baratban a lencse.
  • [Jakuza]
    Hat azert nem veletlenul valnak el ennyien.
    Tobb mint 60% valas atlag azert nem semmi.
    Amugy ezert kell az utolso kenet kozben kell megeskudni egy novel, igy max a gyonast vegzo pappal tud mar csak megcsalni. :P
  • IMYke2.0.0.0
    Az az igazság, már régen volt az, hogy kiöntöttem a lelkem bárkinek is - ezért lehetett az, hogy most és mostanában, itt, a neten ez megtörtént. Nem szoktam nyavajogni. S azt hittem, sosem fogok... ez már a vég. Öregszem, szentimentális és szenilis lettem, közben pedig eszméletlenül szerelmes, menthetetlenül és reménytelenül tehetetetlen [több fosztóképzős szót nem fogok használni :)]...

• RaveAir
    Kellemesebb teleregény is el tudnánk viselni. De szerintem inkább öntsd ki a lelked, minthogy hasbabökköd magad...
  • RaveAir
    Mi is már lassan öt éve együtt vagyunk barátnőmmel, és nem hiszem, hogy a házasság megölné a szerelmet. Igaz, hogy vannak nyűgös napok és feszült helyzetek, de azt hiszem, hogy ezek az élet velejárói.
  • IMYke2.0.0.0
    Szakítás az Asszonnyal - és most fél év után itt az új xerelem, de az meg reménytelen... mindjárt harakiri lesz!

Mai, "IMYke nyavajgásai" c. műsorunk első részét hallhatták... folyt. köv.

• uv
    jaja

[ ő is. mármint a sajátjába ]
  • Mayday
    "a házasság megöli a szerelmet"

[A mai napig is fulig szerelmes a felesegebe ]
  • Mayday
    En lemaradtam valamirol. Mi tortent? Szakitas?