Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(remélem, érthetõ voltam... <#vigyor>#vigyor>)
Na, ezt már vártam. Csak PCGURU-s verzió van, azt meg ahogy olvasom nem jó hozzá.
Gyerünk TEB, frissítsd az újabb verziókra 😊
Vírus? Én biztos elkaptam, mert format c: volt a hétvégén (szokás szerint) Csak azt nem értem mi a fenének a vírusírtók ha lóxarra se valók.
Norton Internet Security 2005 + Ad-Aware + SpyBot együttesen sem hatékonyak...(pedig mind "regisztrálva" vannak, najó, a SpyBot ingyenes <#wilting>#wilting>)
Most váltottam az F-Secure Internet Security 2005 + NOD32 + Ad-Aware felállásra, ha ezek sem jók kiugrom az ablakon! <#eplus2>#eplus2>
Off off
Szerintem böngészte az oldalad "legutoljára a gamehunter csapat vállaltbe be de õk se léptek semmit a témában..és ennek már több hónapja"Õszinte leszek,én se tudom hol kellene látnom változást mondjuk az 5 hónappal ezelötti állapothoz.Ugyanis én nem találtam állapozjelzõt.Ez nem kritirka csak kíváncsiság.Tényleg ,hogy álla fordítás?
Van -e élet a halál elött?
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
😮FF: bár másnak annak látszhat, nem érzem teljesen offnak ezt a társalgást, pláne, ha esetleg csak ennyin múlik egy játék (Sherlock Holmes) teljes magyarítása.
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
De ha sikerült már kicsomagolnod a képeket, akkor már jó úton haladsz, hogy a fájlok szerkeszthetõvé váljanak.
😮FF: nekem most kb. egy fél órája a 'magyaritasok' portál nem jön be.
- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
"Megkérjük az "AAA-001" rendszámû gépjármû tulajdonosát, hogy haladéktalanul hagyja el a parkolót, mert az elefántok kiszabadultak a ketrecekbõl."
"Megkérjük az "AAA-002" rendszámû gépjármû tulajdonosát, hogy haladéktalanul hagyja el a parkolót, mert az elefántok kiszabadultak a ketrecekbõl."
"Megkérjük az "AAA-003" rendszámû gépjármû tulajdonosát, hogy haladéktalanul hagyja el a parkolót, mert az elefántok kiszabadultak a ketrecekbõl."
"Megkérjük az "AAA-004" rendszámû gépjármû tulajdonosát, hogy haladéktalanul hagyja el a parkolót, mert az elefántok kiszabadultak a ketrecekbõl."
<...*...>
"Megkérjük az "ZZZ-999" rendszámû gépjármû tulajdonosát, hogy haladéktalanul hagyja el a parkolót, mert az elefántok kiszabadultak a ketrecekbõl."
"Megkérjük az "AAA-001" rendszámû gépjármû tulajdonosát, hogy haladéktalanul hagyja el a parkolót, mert a zsiráfok kiszabadultak a ketrecekbõl."
"Megkérjük az "AAA-002" rendszámû gépjármû tulajdonosát, hogy haladéktalanul hagyja el a parkolót, mert a zsiráfok kiszabadultak a ketrecekbõl."
<...*...>
"Megkérjük az "ZZZ-999" rendszámû gépjármû tulajdonosát, hogy haladéktalanul hagyja el a parkolót, mert a zsiráfok kiszabadultak a ketrecekbõl."
"Megkérjük az "AAA-001" rendszámû gépjármû tulajdonosát, hogy haladéktalanul hagyja el a parkolót, mert a gyíkok kiszabadultak a ketrecekbõl."
<...*...>
Persze ahova nem kéne változó, ott van, nehogy ragozni lehessen. 😄
Szerintetek is valami vírus pusztít a neten? Már harmadik napja alig jönnek be oldalak. SG fórum is haldoklik, a FreeWeb is tegnapelõtt este állt helyre, most az atw oldalak sem mennek. És máshol is vannak ilyen jellegû problémák
OFF off:
Az egyik legnagyobb poén ebben a Zoo Tycoon 2-ben, hogy az enciklópédia bejegyzések ügye abc sorrendben vannak, hogy így egy kicsit könnyebb legyen benne keresni. Node ezt nem ám a program rendezi, hanem ilyen sorrendben szerepelnek a gyakorlatilag az xml-t és html-t ötvözõ fájlookban. Ez persze fordítás után a legkevésbé sincsen sorrendben, és azt még nem látom, hogy mennyire rugalmas ez a fájl a kavarásra. <#fejvakaras>#fejvakaras> Mindenesetre azért egy élmény lesz egy randomsorrendû telefonkönyvet átbújni. <#hehe>#hehe>
egyébként a Zoo Empire szövege is ûberszáraz - mindenttízszerelmondunk hülyeség<#nyes>#nyes>
De 58 szónak is kb 75 a vége; az Alpha Centauri, a Syberia 2 fényezése, valamint a vizsgaidõszak, és egyéb dolgok úgy betettek, hogy valószínûleg ez nem lesz kész. Éppen ezért egy folyamatosan frissített alpha verzió fent van a honlapomon. Ha eléri a béta változatot, akkor felkerül a magyarítások honlapra szerintem. Persze felõlem elõbb is mehet, de azért alphákkal nem kéne teleszemetelni azt az oldalt, úgyhogy addig szerintem marad az én oldalamon.
Sajnos annyira száraz a szöveg, és annyira hülyén van megoldva a szövegfájl, hogy kész kínszenvedés fordítani.
mikor lesz kész?
(bocs, hogy eltértem a szmájli-témától<#nyes>#nyes>)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>#wilting>
A fõmenü elemei a 'button' vagy 'buttons' nevû állományban vannak.
Ezzel a módszerrel lehet próbálkozni a képek kicsomagolására:
Rákeresel a következõ hexa értékre FF D8 FF E0 00 10 vagy a JFIF sztringre. Itt kezdõdik a JPEG állomány. A mérete valahol elõtte van eltárolva az archívumban, de ebben már nem vagyok biztos. Lehet, hogy magából a képfájlból kellett kinyerni. Az archívum elején találhatóak a becsomagolt JPEG állományok azonosítói. Onnan lehet megtudni a fájlok számát is. A képek elõtti adatszerkzetet kellene feltérképezni, mert az tartalmaz egy változó hosszúságú adatstruktúrát, ami valamilyen módon kapcsolatban van az utána következõ JPEG állomány méretével.
(A Sherlock Holmes játéknál próbálok segíteni, egy ötlet szerint a menü TGA képként van tárolva, és azt kellene átírni. Ezeken a TGA képeken viszont nincs szöveg, úgyhogy az eb máshol van elhantolva.)