58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Csekkoltam. Valóban nincs a helyén, sem a Magyarítások Portálon, sem GMikinél, sem az EVM-nél.
    De nekem megvan majdnem minden Magyarországon megjelent játékmagyarítás visszamenőleg is, így hát, tessék:

Használd egészséggel!
  • eldani
    aha sajnos!!!nem működik!átdob egy másik oldalra ott meg nincs fent!vagyis én nem találtam
  • IMYke2.0.0.0
    Próbáltad már ezt? A "H" betűnél...

• eldani
    Sziasztok!!Nem tudna valaki a Hidden and Dangerous 1 játékhoz magyarosítást???Nagyon fontos lenne!Vagy még a végigjátszás is jó lenne!!!Előre is köszi mindenkinek!Ha tudtok akkor írjatok,ide is jó lesz,de írhattok az e-mailemre is!!! [email protected]
  • IMYke2.0.0.0
  • HJ
    Hmmm... erről beszéltem évekkel-ezelőtt...
  • IMYke2.0.0.0
    Hát úristen! Lemaradtam a dologról... de az olvasmányok után meg van a véleményem:

• midian
    Üdv Valaki meg tudná mondani hogy lesz e magyarítása a Dungeon Siege 2-nek (szerintem ez a játék igencsak megkívánná a magyarítást,ugyanakkor sehol sem láttam még hírét sem hogy készülne).
  • RaveAir
    A lényeg, hogy semmiképpen sem etikus érte pénzt kérni. Valamint, ha pénzt kér azért, hogy egy hivatalos játék forráskódjába belenyúl, és azt megosztja másokkal, akkor azért büntethető...
  • Rash87
    MAGYAROSÍTÁS PORTÁL legújabb hírét láttátok?

Vélemény? Mert sztem elég furcsa,és fake az egész...megdöbbentő mik vannak :)

Mert még hoghya i2k csinálna 1 ilyen oldalt,ahol a magyarosíátsait adja el, akkor megérteném, hiába hobbyból csinálja, de sokat foglalkozik vele,és minőségi munka!
    De ez,egy noname csapat ki tudja mit hozott össze,valszeg eredeti játékból vették ki...
  • Duddits
    Scooter War3z fordítható?
  • IMYke2.0.0.0
    Emlékeim szerint, a gyökerében, egy 12 MB-os fájl.
  • Rash87
    a Bolinig Point Road To Hell-ben hol találhatóak a nyelvi fájlok,valaki nem tudja?
  • pilboy
    inkább úgy írom: vki dobjon meg plíz sim city 4 teljes magyarosítással!
    köszi
  • pilboy
    sim city 4-hez keresnék teljes magyarosítást
  • nagykispeter
    Szia!
    Hát gyógyulj meg minél hamarabb!Anyám is vesebeteg nekem is sok gondom van vele.Tudom hogy jobban leszel,sokmindenre van már gyógymód!
    Jobbulást
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm srácok! A próféta szóljon belőletek!
    A baj csak az, hogy ez nem egy szimpla megfázás...
  • Sil3nt
    Hajrá Imyke! soha ne add fel, reméljük mihamarabb meggyógyulsz ésmég jól fogod érezni magad és helyrejön az életed. Szorítok/szorítunk Érted!
  • péder
    Imyke! mielőbbi gyógyulást és sok egészséget és kitartást kívánok!
  • Ersiman
    Ne is add fel! Jobbulást amennyire csak lehetséges!
  • Maxtreme
    uhh basszus. Kitartást, és mielőbbi gyógyulást kívánok.
  • ibrik
    A Portál listája szerint készül...
    Kérdezd a fordítót: cukor ([email protected])
  • rorr
    Kitartás Imyke!!!! Szorítunk! Ja és még sok fordításodat szeretném egy 40-50 évig tesztelni!
  • Konti
    Hello! Nem tud vki magyarosítást a Patrician 3hoz? Előre is kösszi
  • Methos from GH
    Szerintem sokára. :D
  • Duddits
    Mikorra várható a The Movies magyarítás?
  • sd54321

http://fullgames.ru/modules/mydownloads/singlefile.php?cid=1&lid=783

pass:
    www.fullddl.net

no comment:)
  • IMYke2.0.0.0
    Még egy ideig nem szándékozom feldobni a pacskert. Persze, a Természet mást is akarhat, annak ellenére, hogy az életösztönöm, és az engem szerető környezetem mást akar... Az első sokk még gyakorlatilag nem múlt el - nincs egy hete, hogy tudom a dolgot. Később, lehet, nehezebb ember leszek a dolog miatt...
    Addig is azonban, nem adom fel. Kooperálok az orvosokkal, és mindent megteszek magamért.

A King Kong játékot még nem "vettem" meg...
  • sd54321
    Te is nyomulultál a KK-gal?
    én egy napot szenvedtem mire beindítottam... aztén daemon4 fel, dvd meghajtókat le, s így most elindul:)
    én mondom neked csak a aszívás van ezekkel az uj game-kal:)

na persze, haogy ibrik is írta:

"Akinek nem inge, ne vegye magára. Akinek meg inge..."
  • sd54321
    öregem!
    nálad pedig a humorod lesz az utso ami bedobja:)))
    ne is add fel!
    amíg a dokik fején meg nem látod, hogy csak színészkednek addig tényleg érdemes kitartani! sőt, sztem még azután is.
    könnyen dumálok... fene a pofámat.
  • IMYke2.0.0.0
    Pont két hete jelent meg a warez scene-ben :)

• sd54321
    valaki belenézett már a King Kong game-ba?
    remekül feliratozva van gyakorlatilag az egész játék (még a mozik is)...
    maga a játék egy döbbenet... nekem legalábbis az... még nem játszottam ilyen félig kaland félig fps stílussal, és bizony a grafika is nagyon ütős.
    Jó! Tom'! Alig 1-2 hete jelent csak meg...
    csak gondoltam megkérdezem:)
  • IMYke2.0.0.0
    Az orvosok - természetszerűleg - bíztatnak, én azonban most elég szürkén látom az esélyeimet... ez is természetes.
    A veséim beadták a kulcsot, a derekam rendesen fáj, gyógyszerek, magas vérnyomás, közérzetem is negatív, és minden másnap dializálás...
    Egy alkalmas donor megoldana mindent, remélhetőleg lesz is rá mód. A lepényhal után a remény hal meg utoljára.

• sd54321
    i2k!
    Beteg vagy, hogy mindenki jobbulást kívángat?
    Oooh! Most olvastam... vesedilalízis... ezek szerint megmakacsolta magát a szenyvítisztítód?
    Hát akkor tényleg jobbulást!!!
    Mit mondanak a dokik, mik a kilátások?
    De ha elküldesz a jó büdi francba azt is elfogadom, végtére is mi közöm hozzá...
    Csak gondoltam szólok: érdekel mi van Veled. Mindenki tudja, hogy kemény kötésű fickó vagy, aki QRVAJÓ! munkákat végez a honosítások terén. Aszem jogos az aggodalmaskodó kérdésem..:)

Szal' jobbulást!

(Nem féltelek mert van egy csomó baranyai ismerősöm, és már most látom, hogy tovább fognak élni mint én:))) )
  • Sly06
    Az tuti lenne hajrá :))
  • sd54321
    " mivel - úgy sejtem - lesznek olyanok is, akik nem tudják a jogtiszta magyar változatot megfizetni"

csak nem arra a 2-3 milló emberre gondolt?:)
    az a legkevesebb:)

"Akinek nem inge, ne vegye magára. Akinek meg inge..."
    A célzást ki kéne fejteni mert egy ilyen közönséges mezei emberke mint én, még a végén nem is arra gondol amire kéne.. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hunnenkoenig, B@dsector: Köszi!!!

• B@dsector
    Jobbulást kívánok neked!
  • IMYke2.0.0.0
    Én sejtem mire gondolt Ibrik...
  • Faterx
    Már bocs de mi a baj ezzel?
    Azon kívül hogy jó, korrekt és nem ígérgetős fordításokat csinál?