58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Csekkoltam. Valóban nincs a helyén, sem a Magyarítások Portálon, sem GMikinél, sem az EVM-nél.
De nekem megvan majdnem minden Magyarországon megjelent játékmagyarítás visszamenőleg is, így hát, tessék:
Használd egészséggel! -
eldani #28876 aha sajnos!!!nem működik!átdob egy másik oldalra ott meg nincs fent!vagyis én nem találtam
-
Próbáltad már ezt? A "H" betűnél...
-
eldani #28874 Sziasztok!!Nem tudna valaki a Hidden and Dangerous 1 játékhoz magyarosítást???Nagyon fontos lenne!Vagy még a végigjátszás is jó lenne!!!Előre is köszi mindenkinek!Ha tudtok akkor írjatok,ide is jó lesz,de írhattok az e-mailemre is!!! [email protected] 

-

-
HJ #28872 Hmmm... erről beszéltem évekkel-ezelőtt... -
Hát úristen! Lemaradtam a dologról... de az olvasmányok után meg van a véleményem: 
-
midian #28870 Üdv Valaki meg tudná mondani hogy lesz e magyarítása a Dungeon Siege 2-nek (szerintem ez a játék igencsak megkívánná a magyarítást,ugyanakkor sehol sem láttam még hírét sem hogy készülne).
-
A lényeg, hogy semmiképpen sem etikus érte pénzt kérni. Valamint, ha pénzt kér azért, hogy egy hivatalos játék forráskódjába belenyúl, és azt megosztja másokkal, akkor azért büntethető... -
MAGYAROSÍTÁS PORTÁL legújabb hírét láttátok?
Vélemény? Mert sztem elég furcsa,és fake az egész...megdöbbentő mik vannak :)
Mert még hoghya i2k csinálna 1 ilyen oldalt,ahol a magyarosíátsait adja el, akkor megérteném, hiába hobbyból csinálja, de sokat foglalkozik vele,és minőségi munka!
De ez,egy noname csapat ki tudja mit hozott össze,valszeg eredeti játékból vették ki... -
Scooter War3z fordítható? -
Emlékeim szerint, a gyökerében, egy 12 MB-os fájl.
-
a Bolinig Point Road To Hell-ben hol találhatóak a nyelvi fájlok,valaki nem tudja? -
pilboy #28864 inkább úgy írom: vki dobjon meg plíz sim city 4 teljes magyarosítással!
köszi
-
pilboy #28863 sim city 4-hez keresnék teljes magyarosítást
-
Szia!
Hát gyógyulj meg minél hamarabb!Anyám is vesebeteg nekem is sok gondom van vele.Tudom hogy jobban leszel,sokmindenre van már gyógymód!
Jobbulást -
Köszönöm srácok! A próféta szóljon belőletek!
A baj csak az, hogy ez nem egy szimpla megfázás...
-
Hajrá Imyke! soha ne add fel, reméljük mihamarabb meggyógyulsz ésmég jól fogod érezni magad és helyrejön az életed. Szorítok/szorítunk Érted! -
Imyke! mielőbbi gyógyulást és sok egészséget és kitartást kívánok! -
Ersiman #28858 Ne is add fel! Jobbulást amennyire csak lehetséges! -
uhh basszus.
Kitartást, és mielőbbi gyógyulást kívánok.
-
A Portál listája szerint készül...
Kérdezd a fordítót: cukor ([email protected]) -
Kitartás Imyke!!!! Szorítunk! Ja és még sok fordításodat szeretném egy 40-50 évig tesztelni! -
Konti #28854 Hello! Nem tud vki magyarosítást a Patrician 3hoz? Előre is kösszi
-
Szerintem sokára. :D -
Mikorra várható a The Movies magyarítás? -
sd54321 #28851
http://fullgames.ru/modules/mydownloads/singlefile.php?cid=1&lid=783
pass:
www.fullddl.net
no comment:) -
Még egy ideig nem szándékozom feldobni a pacskert. Persze, a Természet mást is akarhat, annak ellenére, hogy az életösztönöm, és az engem szerető környezetem mást akar... Az első sokk még gyakorlatilag nem múlt el - nincs egy hete, hogy tudom a dolgot. Később, lehet, nehezebb ember leszek a dolog miatt...
Addig is azonban, nem adom fel. Kooperálok az orvosokkal, és mindent megteszek magamért.
A King Kong játékot még nem "vettem" meg... -
sd54321 #28849 Te is nyomulultál a KK-gal?
én egy napot szenvedtem mire beindítottam... aztén daemon4 fel, dvd meghajtókat le, s így most elindul:)
én mondom neked csak a aszívás van ezekkel az uj game-kal:)
na persze, haogy ibrik is írta:
"Akinek nem inge, ne vegye magára. Akinek meg inge..." -
sd54321 #28848 öregem!
nálad pedig a humorod lesz az utso ami bedobja:)))
ne is add fel!
amíg a dokik fején meg nem látod, hogy csak színészkednek addig tényleg érdemes kitartani! sőt, sztem még azután is.
könnyen dumálok... fene a pofámat. -
Pont két hete jelent meg a warez scene-ben :)
-
sd54321 #28846 valaki belenézett már a King Kong game-ba?
remekül feliratozva van gyakorlatilag az egész játék (még a mozik is)...
maga a játék egy döbbenet... nekem legalábbis az... még nem játszottam ilyen félig kaland félig fps stílussal, és bizony a grafika is nagyon ütős.
Jó! Tom'! Alig 1-2 hete jelent csak meg...
csak gondoltam megkérdezem:)
-
Az orvosok - természetszerűleg - bíztatnak, én azonban most elég szürkén látom az esélyeimet... ez is természetes.
A veséim beadták a kulcsot, a derekam rendesen fáj, gyógyszerek, magas vérnyomás, közérzetem is negatív, és minden másnap dializálás...
Egy alkalmas donor megoldana mindent, remélhetőleg lesz is rá mód. A lepényhal után a remény hal meg utoljára.
-
sd54321 #28844 i2k!
Beteg vagy, hogy mindenki jobbulást kívángat?
Oooh! Most olvastam... vesedilalízis... ezek szerint megmakacsolta magát a szenyvítisztítód?
Hát akkor tényleg jobbulást!!!
Mit mondanak a dokik, mik a kilátások?
De ha elküldesz a jó büdi francba azt is elfogadom, végtére is mi közöm hozzá...
Csak gondoltam szólok: érdekel mi van Veled. Mindenki tudja, hogy kemény kötésű fickó vagy, aki QRVAJÓ! munkákat végez a honosítások terén. Aszem jogos az aggodalmaskodó kérdésem..:)
Szal' jobbulást!
(Nem féltelek mert van egy csomó baranyai ismerősöm, és már most látom, hogy tovább fognak élni mint én:))) ) -
Az tuti lenne hajrá :)) -
sd54321 #28842 " mivel - úgy sejtem - lesznek olyanok is, akik nem tudják a jogtiszta magyar változatot megfizetni"
csak nem arra a 2-3 milló emberre gondolt?:)
az a legkevesebb:)
"Akinek nem inge, ne vegye magára. Akinek meg inge..."
A célzást ki kéne fejteni mert egy ilyen közönséges mezei emberke mint én, még a végén nem is arra gondol amire kéne.. :) -
Hunnenkoenig, B@dsector: Köszi!!!
-
Jobbulást kívánok neked! -
Én sejtem mire gondolt Ibrik... -
Már bocs de mi a baj ezzel?
Azon kívül hogy jó, korrekt és nem ígérgetős fordításokat csinál?