Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NeoMaN
Diot sose felejtem, azért nálam gondolatban koronát kaptál. 😊
<#worship><#wave>

Hunnenkoenig
Köszönöm a jokivansagokat.

Talan meg magyarazatnak annyit hozzatennek, hogy csak olyat forditottam, amit magam is szivesen jatszottam, s mivel mostmar nagyon regota nem jatszok szingli jatekokkal, ezert nem is hallattam magam felöl.

A Restricted Area lett volna a következö, de mivel az magyarul fog megjelenni, ezert abbahagytam.

Talan valamikor ujra elöallok egy ujabb projekttel, de ez egyelöre nem valoszinü.

Esetleg, ha sikerül a Gothic2 forditasat fedel ala hozni, akkor meg Schakallal megcsinaljuk a kiegeszitöjet, mert ennyivel ugy hiszem, hogy tartozunk a sok rajongonak, de nem igerek semmit.

Azert ide idönkent benezek majd, szoval annyira nem leszek elveszve. :-)

Szerintem nem sokkal több csapat és ember foglalkozik magyarításokkal, mint pl 1 éve.
De ettõl függetlenül sajnálattal hallom, hisz több munkádat is próbáltam, és egyikbe sem csalódtam.

IMYke2.0.0.0
<#schmoll2><#sir><#shakehead><#rolleyes><#rinya><#conf><#merges2>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Azért én még így utólag megköszönném az eddigi munkáidat: a Mafiát nem élvezetm volna úgy, ahogy. Nagyon király lett az a fordításod.
A Diablo 2-be meg bele sem kezdtem volna magyarítás nélkül.
Szerintem hiányozni fogsz errõl a "telített piac"-ról, és mégegyszer ezer köszönet azért, amit eddig tettél.

Te is fiam, Bluetooth?

RaveAir
Végül is Michael Jordan sem egyszer vonult vissza... 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

RaveAir
Én is sajnálom, de azért bízom benne, hogy esetleg lesz még olyan "partizán megmozdulásod", hogy megleped a játékostársadalmat valamilyen fordításoddal. 😊

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Nagy kár, hogy abbahagyod... én sajnálom!
További sok sikereket és remélem idõnként benézel ide.

Hunnenkoenig
Sziasztok. Csak egy kicsit beneztem ide.

Talan mar eszrevettetek, hogy regota nem jartam errefele. Mivel az utobbi idöben leginkabb csak MMORPG-kel foglalkozom, ugy döntöttem, hogy "hivatalosan" is bejelentem, hogy visszavonultam a jatek magyaritasok miliöjeböl.

Ha minden jol megy, hamarosan megjelentetjük a Gothic2 100%-os hasznalhato fajljait (Tudom ezt mar irtam nehanyszor, de mostmar valoban nagyon közel jarunk a megoldashoz. Ha kesz van, itt azert meg meghirdetem :-) ) es az lesz az utolso akcio, amit ezen a teren teszek.

Mivel annyi csapat es tehetseges ember foglalkozik manapsag a jatekmagyaritasokkal, ezert ugy gondolom, hogy a "piac" több, mint telitve van, s ezert nem lesz feltünö, ha en mar nem kontarkodom bele a dolgokba. :-)

Tovabbi jo munkat mindenkinek es a legközelebbi viszontlatasra!

Duddits
De nem tudom. Már gondolkoztam!

Methos from GH
Én úgytom,h az automata gépfegyvert hívják így...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

NeoMaN
vagy így?

A megoldás pofon egyszerû. Gondolkozzál és rájösz.
Abár ...
😄

NeoMaN
nemtom én se.

Duddits
Persze! Akkor neki, hogy van? Meg linket, hogy lehet? Azt is próbáltam de nem sikerült. Lehet, hogy nem jól próbáltam?!

Sehogy😊

Duddits
IMYke: hogy kell smiliet rakni az aláírásba?

Mindegy, biztos én vagyok a hülye, de akkor is sikerült és ez a lényeg!
IMYke2.0.0.0
Sajnálom, hogy nem mellékeltem egy teljes, képes-kifestõs használati utasítást a telepítõ mellé...<#banplz>
Amúgy, - mindamellett, és szerintem - érthetõ minden abban a readme-ben, csak ugye, aki össze-vissza klikkelgetésekhez szokott, vagy erõsen szer vagy a Játék várható élményeinek hatása alatt áll, nem olvasgat...
Errõl viszont nem tehetek.

===============================
.:i2k:. from meló <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hát éppen ez az! Ha a magyarítást a C:\Games\Fox\No one lives foreer 2 könyvtárba (nekem itt van a játék fent) irányítva telepítettem, akkor nem indult el, hiába próbáltam bármelyik exe-t szóra bírni. Ha viszont a magyarítást egy tetszõleges félreesõ helyre csomagoltam ki, majd az ott található nolf2.exe-vel felülírtam a fent megadott könyvtárban lévõ nolf2.exe-t akkor minden jó volt. Persze ehhez az is kell, hogy a többi fájl az elõzõ magyarítástelepítés következtében már benne volt a No one lives forever2 könyvtárban. A redme.txt, már ne is haragudj, de szerintem épp a lényeges részeknél érthetetlen, illetve én nem tudtam egyértelmû lépéseket értelmezni belõle. Te biztos érted, de aki elõször találkozik vele, háááát? Az például hogy a magyarítás tartamazza a krekkelt exé-t, ergo azzal valamit csinálni kellene, az végképp nincs benne. Lehet, ha eredeti lenne a játék nem lettek volna ilyen gondjaim, úgy kell nekem!
uv
persze

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

és magyar szöveggel?
IMYke2.0.0.0
Submachinegun = Géppisztoly lesz és kész... <#hehe>

uv
altáji gépfegyver (tökönlövéshez) <#nyes>

fütyimagyarításról tudtok-e <#taps>

IMYke2.0.0.0
Állandóan elõkerül: Submachinegun - mi a fütyire fordítsam?
Katonai szakszó...

uv
knightshift megvan <#eplus2>

uv
decemberben szó volt róla, hogy a settlers5-höz készül szinkron, de aztán lemondták. viszont feliratozást terveztek hozzá.

Johnny23
jah a Settlers 5 kéne!!<#whatever>

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

Nincs meg valakinek a Knight Shift magyarul???
A Settlers 5-nek nem tervezitek a lefordítását?
uv
<#wow1>

Duddits
Jó estét fõnök! <#wilting><#nyes>

uv
Jó reggeltet!!!

IMYke2.0.0.0
anzoo:
Nem védekezésképp, de a Telepítõ (szándékosan nagy betûvel) minden egyes lépést leír. Amennyiben úgy cselekszel, tökéletesen fog mûködni a magyarítás!
Ugyanis, amennyiben NEM a gyökerét (pl.: D:\No One Lives Forever 2) adod meg útvonalnak, a magyarítás nem tud a megfelelõ helyre felcsúszni, ergo: nem fog mûködni.
Ez a külön "könyvtárba telepítem és majd onnan másolom be"-dolog azért sántít, mert nem minden játék esetében fog mûködni...

A "Támogatás" oldalkám meglátogatása - akár eredményes lesz, akár nem - jól esik a lelkemnek... <#worship>

A számítógép térhódításával a softWARE, hardWARE szavak újraértelmezõdtek, és a WARE végzõdéssel utalnak rá (mármint arra, hogy valami köze van a számítógéphez).

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

imykének: NOLF2 magyarítást sikerült feltennem, de megszenvedtem vele. Azt az apró momentumot azért nem mondtátok, hogy a magyarítást egy külön mappába kell kicsomagolni és nem a már meglévõ játék mappájába, mert ebben az esetben nem mûködik. Szóval miután egy külön mappába csomagoltam ki és az eredeti nolf2.exét felülírtam a magyarítás mappában keletkezettel, onnan már jó volt. Azért köszönöm, és az is lehet, hogy ma meglátogatom a "támogatás" oldaladat.
uv
értem. sajnos nem vagyok templomos ember <#confused>
viszont ismerem az Éhezõ Apácák zenekart

Vezeklõ
Apácák
Reménytelenül
Elkeseredett
Zárdája

uv
mijaz a varez

[ nem rajta múlik ]<#wilting>

Magyar szinkronos játékok sûrûbben felléphetnének warezokra😊

uv
naná hogy! írta hogy jó a szinkron!

[ nem dicsekszik azzal, hogy õ csinálta ]<#nyes>

NeoMaN
tényleg a space hack-od magyar????

uv
azt írta nem KOTORsz <#idiota>

uv
vettem <#nyes>

Jóska, új KOTOR-t hozott a pósta... <#hehe>

Sok sikert!<#integet2>

Methos from GH
SH meg DOW csak, DOW még csúszik a hangporblémák miatt...

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

cikasz
Nahh én is leugrottam a sarki IP-hez és veszem is meg a KOTORII-t 😊 de sajna addig nem nyomom amig nincs HUN!! UGYHOGY HAJRÁÁÁÁ 😊

http://www.akciofigura.hu

rorr
adok Én neked😊

uv
tudom ám, csak vicc vót <#wilting>

NeoMaN
redemption... 😛