58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
nekem is az van.
DScaler-hez talán találsz.
megy a karival, mert philips chip van rajta -
Ahhoz éppen nincs, de a Honosítóműhelyen találsz más progikat:
http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository&Itemid=40&func=selectfolder&cat=59 -
titike #28955 Érdeklődőm a WinFast nevü Tv kari progihoz nem tud valaki magyarítást?
választ előre is köszi és bocs, hogy ide irtam de magyarítás itt a legtöbb. -
Halad. Bár a Dice továbbra sem válaszol. Az EA Hungarynak meg nincs mailje. Szal küldök még egy levelet, nátha....
3 éve csézel?
Elárulom: Én voltam anno az egyik beta-teszter. Na és? Nem vágok fel vele. A primitívség viszont lehet onnan fakad, hogy ráálta a keze a cs-re, és más értelmes dolgot nem is tud csinálni. Elképzelem: Bemegy a suliba, megszólal az órán öt percenként:
- Cover me, while im reloading...
-
OFF
Jó, most nem akartamm litániákat írni. A kivételeknél odaírtam, hogy "pl.", ami magában foglalja, hogy a teljesség igénye nélkül...
Egyébként a véradó is egy "életben maradó" donor - kivéve, ha tényleg léteznek vámpírok.
Egyébként tényleg van lehetőség Magyarországon is "szerv-adományozásra" - de igen le van szabályozva a dolog.
A családon belüli adományozás nem feltétel, hanem inkább annak az egyik alapfeltételnek tesz eleget, hogy immunológiailag egyezzen a donor a befogadóval, vércsoport stb. De még a legközelebbi, legalkalmasabb családbeli donor esetén is megvan a kilökődés veszélye.
Azonkívül kizáró ok néhány betegség is (baktérium okozta betegség, vírusfertőzések, mint pl. HIV vagy hepatitisz, vagy autoimmun betegségek, daganatos betegségek, vesebetegségre utaló laboratóriumi leletek.
Szóval Magyarországon az élő donornál a helyzet, hogy a felajánlás kizárólag önkéntes, külső kényszertől és anyagi érdektől mentes lehet, tájékoztatás és beleegyezés után, és mindezt közjegyző előtt tett nyilatkozattal kell kinyilvánítani.
Ezután jön egy nagyon részletes orvosi kivizsgálás. -
Ezeket a "húsvéti tojásokat" eddig még én sem vettem észre. És még szerencse, hogy engem nem magyarít senki... ;) -
így nem pontos. magyarországon is felajánlhatod egyik veséd, de kizárólag családtagnak(vér szerint, lehetőleg közeli.) tudtommal... (mert ot kicsi a kilökődés esélye)
donor... Imyke az vígsztaljon, hogy ő úgyis meghalt volna, másnak meg úgysem kell jobban, mint neked. -
igaz. nyertél. UBI kiadásban ez a 3. -
OFF
imyke: Első megközelítésben azt mondanám, bízz nyugodtan a motorosokban...
(Megj.: Ha valaki nem hallotta volna még, a motorosokat sokan csak "szerv-donornak" csúfolják.)
Csak sajnos az is rögtön felötlik, hogy most tél van és ilyenkor nem sokan motoroznak - tehát ez a lehetőség kilőve... vagy legalábbis csúszik néhány hónapot, amíg tavasszal ki nem rajzanak...
Vagy a csúszós út és a 4 vagy több kerekűek...
Remélem nem voltam túl morbid, csak az ilyen helyzetet legjobban a humor tudja oldalni legtöbbször.
De azért valljuk be, a "donorság" azzal jár, hogy a donornak előbb meg kell halnia (a legtöbbször nem természetes halállal) - azt a néhány kevés esetet kivéve, amikor pl. gerincvelő-donációról vagy a nemrég történt(és talán még mindig tartó) romániai esetben, amikor szegényes körülmények között élő emberek eladták az egyik veséjüket (valljuk be, "áron alul"...) olyan "közvetítőknek", akik már azokat pénzes vesebetegeknek adták tovább milliókért, akik a saját hazájukban a sokadik helyen álltak a várólistán - de mivel pénzük volt, ezért megtehették a fentebb említetteket. -
Jójó,még az a DOS időkben volt asszem :)
De ez most a 3. rész,akárhogy is nézed.
1., SOT
2., WW
3., TTT
Még az UBI hivatlos weboldalán is így van!Hogy Pop 3.
Én nyertem
-
Prince of Persia 1 - képek, walktrough -
milyen érdekes, hogy a listában a Panyi nevű játékoz Andy, míg az Andy nevű játékhoz Panyi készít magyarítást.... -
Prince of Persia 3? már rég van... vagyis nemtom
te nem a legújabbra gondolsz?
ahhoz asszem nincs, amúgy
Érdekesség:
Látad már a Prince of Persia-t? annak idején még 2-386-os korszakban jelent meg. ilyen Mario-szerű volt. Én nagyon utáltam, de sokan rettentően szerették. az volt a kor Tomb Raider-e.
Info a Wikipaedián <--- mint látható a legújabb rész a Prince of Persia 6
azt hiszem, a hatból csak a 4-eshez van, a Sands of Time-hoz. Imyke fordította....
Magyarítás Lista a jóbarátod! -
Prince Of Persia3-hoz lesz magyarosítás?
Vmilyen programmal előhozni az animációk közötti szöveget,és azt :D
Mert alig étem a történetet,de a játék zsír :D -
figy. nemszeressük az ilyen hangvételt a fórumokon.
Go4gold: ez rád is igaz.
egyi knagyon rendes tanárom mondta egyszer: hülye kérdés nincs. minden kérdést, amire az nem találhat választ MAXimum 100-150 üzi visszaolvasása esetén, arra inkább ne adjunk válasz, mint sem, hogy lelámázzuk. Ti még nem voltatok úgy, hogy alig nertem megkérdezni valamit egy fórumba, mert "vajon mit szólnak?"
ez bizony a magyarok egyig hungarikuma. fikázzuk egymást. szokjunk már le róla, könyörgöm. legalább ok nékül ne kedjünk bele.
Speedbreaker: ha kepsz egy bukó választ, attól még nem hülye az egész "sg.hu", vagy akár a topic, csak az addott user(de legtöbbször neki is csak szar kedve van, mert elhagyta a nője)
Viszont ha így tör elő belőled a flame, akkor bizony nagyon ki fognak útálni. A magyarítós emberek nagyon kedves scene. Mindenki segít mindenkit. Bevallom, nekem is volt már rosz napom, és minden topicban van legalább egy faszfej, de ne az első hozzászólás alapján ítélj.
hogy valami értelme is legyen a hozzászólásomnak:
Nem vok CS-s, de "google" a barátod, illetve a magyarítások portál keresője, és arhívuma is.
én ezt találtam neked. mintha kompatibilis lenne az 1.6-tal nem den tudom. elvile source-os. remélem tudtam segíteni. ilyen ügyekben Imyke a rangidős, de ő most beteg. Ismételten jobbulást neki.
Itt az új "Támogassuk Imykét" akció: akinek van egy fölös fél veséje... -
Storno!!! Közben jó lett!Sorry
-
i2k!
Az RBR magyarításához ami meg van adva telepítéshez jelszó az nekem miért nem jó? -
hallottál már róla hogy steam? szerintem nem... -
-
VIG0 #28938 Hogy áll a BF2 honosítás? -
hát ha 3 éve cs-zel akkor elég láma lehetsz, hogy nem találsz hozzá dolgokat... LOL -
-
mike369 #28935
-
Hát nem lenne üres a fórum nélkülük? 
-
mike369 #28933 Primitívség címszó alatt ez áll a szótárban: Speedbreaker...
Valaki ír neked valamit - akit mellesleg eddig még nem is nagyon láttam erre - amire te először szimplán bunkó vagy. De nem állsz itt meg - mert hát miért is tennéd - kapásból le is szólsz egy egész community-t.
Gratulálok! Ezek után mit vársz?
Mellesleg ha már ilyen ügyesen tudsz olvasni, akkor a "Játékmagyarítást keresel?" és a "Magyarítások portál" feliratoknak is nekifeszülhettél volna.
Ennyit rólad... -
Bobo01 #28932 Van valami abban amit mondasz de a véleményedet kicsit finomabban is megfogalmazhatnád.
-
Idézek a fórum tetejéről:
"- Itt választ kapsz játékhonosításokkal kapcsolatos kérdéseidre -"
Aztán kurvára megkaptam a választ. Ennyit rólatok. Ha pedig most bannoltok, az azért van mert fáj az igazság... -
Bocs, de hogyha ezt nekem írtad, nagyon tévedsz. Botos egy hattal soha a kurva életbe nem megyek fel külföldi szerverre. Nekem nem steam magyarosítás kell kiss köcsög. És ne lámázzál nekem itt, kissé gondolkodj már miről beszélsz fogyatékos.
Különben csak úgy elmagyarázom, hogy szeritnem a CS-ről kissé többet tudok mint te. Én azt kérdeztem, hogy van-e 1.6-hoz magyarosítás. Nem azt hogy steam-es 1.6-hoz.
"jah tom bementél egy külföldi serverre és nemértetted mit mondanak mi?"
Azért ne nézzél már hülyének. 3 éve CS-zek neten. Hogy lehetsz ennyire szánalmas? Ha már kérdezek, válaszolj. Nem kell egyből lámázni. Ennyit az SG-s társaságról. /tiszteletem a kivételeknek/ -
Munky #28929 A Sims 2-ben forditani szeretnék. Milyen programmal tudnám kicsomagolni a szövegfájlokat?Hol tudnám letölteni?Fontos lenne. -
aqspd #28928 hol van a hivatalos sims 2 magyarítás?
-
50% az orvoson, 50% rajtad múlik, hogy milyen gyorsan gyógyulsz.
-
Sok sikert kivanok :) Optimizmus a legfontosabb ;] -
Go4gold #28925 xDDDDDD
ezt komolyan gondoltad vagy ennyire láma vagy?
jah tom bementél egy külföldi serverre és nemértetted mit mondanak mi?
legközelebb tényleg inkabb ne irj semmit
-
:DDDDD -
Nem tudja valaki honnan tudok letölteni Teljes Counter-strike 1.6 magyarosítást?
Teljes szinkron kéne, minden beszéd és voice magyar legyen. Már hallotam róla, de nem tudom honnan kell beszerezni. A válaszokért előre is kösz! -
mike369 #28922 Drukkolunk!
-
milyen magyarítások? nekem is van pár.(néhány giga)
hátha megvannak. -
Még csak készítik. -
Panyi #28919 Oéks akokr msáokr nem fgook ide ínri, csak a te kdevedért régszeen. -
Te meg részegen lehetőleg ne írj megint bele egyik fórumba sem! ;)