58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
A Magyarítások Portálon már folyik a diskurzus róla - a Fórumban keresd, az egyik legnépszerűbb topik ott, hisz aktuális.
-
The Godfatherre is vetne valaki egy pillantást? -
Panyi #29638 Call of Cthulu fordítható, mint minden játék, csak jelenleg nem tudok hozzá szerkesztőt, mivel lefordíthatnám, de majd csak egyszer, ha az nem megy akkor rádobunk egy szinkront, mert az megoldható -
dia #29637 Megjelent már egyáltalán?
Gondolom nem lesz olcsó... -
Még meg kell "venni"... -
Ha lesz valakinek fordítonak ideje megleshetné akkor a Call of Cthulhu gamet. -
Call of Cthulhu game magyarítható? -

-
Silent Hill 3 szinkron (béta) letölthető -
grr.. ezzel gondok lesznek. Valami hülye saját formátumban van az egész.. :/
iot, meg Al1 -
Hehe most jelent meg 1 game, amit (ha módban áll) tényleg nem ártana honosítani. :)
Ez pedig a call of chutulu. Majd valami pro nézzen utánna a dolognak plz
Pár percen belül tudok infóval szolgállni a fileszerkezettel kapcsolatban. -
Annyire nem, hogy a karakterkészlete - ami 38 különálló fonttáblából áll - nemrégiben készült el Photoshoppal. Mostantól a fordítás és a magyarítás - egy elmés karakter-csere módszerrel - ékezetes lesz és lehet!
A textúra fordítást már annak idején elkezdtem. Közel 400 kép módosítása kell majd, hogy elkészüljön, ála GTA3, NOLF1, NOLF2, Contract J.A.C.K. magyarításaim... :)
-
AVP2 azert ugye nem cancelled? -
Készül. Háttérbe szorult, mert le vagyunk maradva a The Longest Journey-vel, meg nagy titokban nekivágtam a Dungeon Siege 2-nek is [mindkettő nagyjából az 50% felé tendál a készültségét tekintve].
De ismerhettek, ha lassan is, de el szoktam készülni a munkáimmal.
Persze, vannak nálam is cancelled projektek... :)
-
Imyke!
Post Mortem hogy áll? -
Panyi #29625 Akkor godfather? -
Szerintem korai még ilyesmiket kérdezni... -
esetleg commandos strike force? -
Etrom The Astral magyarítással foglalkozik valaki? -
Panyi #29621 Rainbow Six Épck Down fordítható -
Ünnep van...aki teheti az pihen... -
hellcommander #29619 Mi ez a pangás? -
hellcommander #29618 Akkor mi lesz a Heretic 2-vel? -
mondom már kérdezni sem merem, mert annyi- de annyi helyen érdeklődtem utánna....többek közt a fifahungary.hu oldalon is.....
-
(A Total Club Manager Hungary oldal összeolvad a Fifa Manager Hungary oldallal...) -
Rossz helyen keresed.
http://tcmhungary.uw.hu
-
Sziasztok! Megse merem már kérdezni annyi helyen kérdeztem már rá: VÁRHATÓ-e a FIFA Manager 2006 magyarítás? Érdemes-e "jegelnem" a játékot addig? Kösz a választ ha tudná valaki.
-
Létezik. A gyári CD-n. -
Sziasztok!! IL-2 sturmovik forgotten battles magyarosítása létezik-e?? és ha igen honnan tudnám lehúzni? -
Pontosítva:
A patch nevében lévő "dolgok":
"Age2" - ez egyértelmű
"X" - ez az "eXpansion" szót jelöli
a "Patch" ugye megint egyértelmű... -
ŐŐŐőőő... 
Asszem laliking félrenézett valamit és így imyke-t is a málnásba vitte...
A patch: Age2XPatch.exe
Asszem, mostmár látjátok a patch nevéből, hogy ez nem "XP Patch" - de imyke jól sejtette, hogy nem kell hozzá, mivel nem is létezik olyan. -
Nem kell hozzá XP Patch-et vadászni - már a megjelenése óta fut XP alatt. A hivatalos 2.0c javítás is megteszi amúgy a dolgát. www.microsoft.com
-
laliking #29608 Tudtok adni Age of Empires : The Conquerors-hoz Xp Patch-et? -
A játék már megjelent, magyarítása még sehol.
Érdeklődni érdemes a GameHunter Team-nél és a Magyarítások Portálon.
-
Uborkasalata #29606 háát de mindenhol az lehetett hallani, h. már a béta alapján szinte a megjelenésre meglesz! -
Nincs, és még jó ideig nem is lesz. Nemrég jelent csak meg! -
Uborkasalata #29604 Hali! BFME 2-höz magyarosítás van ha igen honnan tom leszedni?? -
Nem létezik hozzá - ahogy az alap verziókhoz sem. -
laliking #29602 Disciples Scared lands gold edition-hoz tudtok-e magyarosítást? -
ilyen szöveget ne itt, mert kiútálnak...