Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mayday
Szerintem nem 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

cikasz
KIRRRÁÁÁÁÁÁÁÁLY <#nevetes2><#nevetes1>

http://www.akciofigura.hu

NeoMaN
Mayday!
te a quaker mayday vagy?

Sok sikert!

magyarul jelent meg, így senki nem fordította le külön.

Holnap megpróbálom azt is. Most hazaviszem ezt a magyar progit, hátha jó lesz. Köszi a segítséged!!!

\"Barát az, aki mindent tud rólad, és mégis szeret!\" - Beethoven -

...mondjuk az is egy megoldás lehet, ha keresel egy olyan fórumot, ahol értik a SoundForge-t és rákérdezel, hogy az angol verzióban mit kell csinálni.
Pl. prohardware.hu, vagy itt is van sf topic, hátha...

bestGP
kurvajo .D😄😄😄😄D😄Dd

hüje vagy hamán szép nem!4

AMD Boss
Settlers 4-re lehet valahol magyítást találni ?

A HONOSÍTÓMÛHELY-ben találtam egy olyasmi programot (remélem), ami nekem (illetve a páromnak) kell. 2,34 MB ... szétdarabolom, és hazaviszem kislemezeken. Majd kiderül, hogy tudjuk-e használni.
Tudod, azért dühítõ a dolog, mert a Sound Forge 6.0-val, és egy kollégám segítségével egyszer már sikerült felvenni néhány számot. Sajnos a párom vájt füle (de még az enyém is ...) kihallott belõle némi "percegést" (hasonlót, mint a bakelit lemez hallgatásakor. Ez nem tetszett igazán. Egyébként waw file-ként veszi fel. Idõközben eltelt több, mint egy év. Házvásárlás-felújítás etc. Nem volt idõ a zeneírásra, sõt, olyan napok is elõfordultak, hogy még a számítógépet sem kapcsoltuk be (!!!) Késõbb történt néhány format c: is, win98 csere XP-re, és megkaptuk a Sound Forge 7.0-t. Nacccerû! Ámde, nem emlékszünk rá, hogy hogyan is sikerült a kollégámnak anno a dolog ... és angolul sem tudunk (csak a párom tud oroszul, igaz, anyanyelvi szinten, de azzal nem sokra megyünk ...). És most már nagyon írná a zenéit, de dühös, hogy értelme sincs, mert nem tudjuk CD-re írni. Nekem meg ég a pofám, hogy nagy boldogan játszottam a magyarított Syberiával, hazavittem Neki a Half Life 2 magyarítását, de egyszerûen egy Sound Forge magyarítást nem találok, illetve magyar zeneszerk. programot .... <#szomoru2>nnnna, hosszú lettem. Bocs.

andriska
Nagyon LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL!!!!!!

Fel a fejjel! Én drukkolok neked! <#papakacsint>

Köszi, megpróbálom. Ez már létkérdés ... Ha megint úgy megyek haza, hogy ma sem sikerült, akkor ... ehh, akkor már haza sem merek menni 😞

Úgy látom, ideje kicsit visszakomolyodni, mert a végén még sokkot fog kapni a jónép! <#zavart1>

<#nyes>
Nem gondolkodtál olyanon, hogy csak a szöveget teszed letölthetõvé természetesen lényegesen olcsóbban?
<#wink>
Hali!
Tényleg megcsináltad a KOTOR2 teljes megyarosítását?
Az nagyon brutál!
Én nem nagyon értek hozzá de a 150€ nem durva egy kicsit! Hiszen ez a játék árának a 3 szorosa!
Errõl a magyarosításról van vmilyen honlap ahol lehet olvasni róla?
Túlzottan nem érdekel.

Programok magyarításával kapcsolatban inkább a HONOSÍTÓMÛHELY az illetékes, az ottani fórumban (is) feldobhatod a kérdést. (bár ha szerencséd van, itt is lesz rá mgo.)

Lehet, hogy nem jó helyen érdeklõdöm, de Sound Forge 7.0 magyarítást keresek, vagy magyar zeneszerkesztõ programot (ami szintihangot felismer, illetve szintin írt zenét CD minõségben fel lehetne vele venni). A Sound Forge 7.0-t sajnos nem igazán tudjuk kezelni, mert nem egy nyelvet beszélünk vele ...

RaveAir
Kivételesen valamiben egyetértünk... 😉

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Ezen már megsem lepõdünk 😊

Ez jobb mint a mostani logó😄
Az a kéz nagyon bruál😊

lefordítanád ezt nekem? <#hehe>

NeoMaN
Nesztek:

gémtraszlátorsz fórum:

"abuffalo
email website
A Nemet nyelv kisebb ertekben kell inkabb angol de olvazsd el az email amit irtam neked!
2005 February 17 Thursday - 19:15:28 "

OLVAZSD!!!!!!!! OLVAZSD ÉRTED? :ÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐÐ

Mi a legfõbb problémád?

Shan
Bár ez lenne a legfõbb problémám...<#vigyor3>
RaveAir
Ezt jobban el tudnám viselni, mint mostani logót. Valamiért ezek golyók a jobb és bal oldalon eléggé zavarnak.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

😄
teccik...

tibor16
Adjatok már egy linket, -hol olvasható ez a blog?

http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...

andriska
😄DDDDDDD

baromi jó 😊

démonigyerek
hy all

bestGP
nah visszakerultem a topikba P
deh majd feltültüm.
vkinek akk nincs meg ez a dragonballos xar angolba?
am natyon poz gém

hüje vagy hamán szép nem!4

Köszi a segítséget.
Bocs a "tölük"-ért. De hirtelen nem tudtam máshogy megfogalmazni.

IMYke2.0.0.0
és nem "tõlük"... egyedül vagyok.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Age of Empires II: The Conquerors 1.0c
Age of Empires II: The Age of Kings 2.0a + a fix (ami c-vé teszi)
Battlefield 1942 - 1.6 és társai patch

Icewind Dale 1 = 100%-os magyarítással rendelkezik.
Neverwinter Nights = még nem 100%-os.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hali!

Letöltöttem az Age Of Empires 2 + Conquerors magyarosítását .:i2k:. = IMYke2000 (tõlük) és az van a telepítõben, hogy ajánlott verzió:2.0c Az a gondom, hogy nem találok ilyen patchet és cracket se.

A másik Leszedtem a Battlefield 1942 és kiegészítõi Hun 1.1 béta a Gamehunter Team -tól. Ott azt írják, hogy 1.6 -os patchel kompatibilis. Ilyet se találok sehol. (Se patchet se cracket)

Lenne még egy dolog. Az Icewind Dale 1 és Neverwinter Nights legújabb válozatai 100%-alékosak?

Hol találok ilyen patcheket és crackeket?

Légyszi segítsetek.
Elõre is kösz.

gameplusz
<#ejnye1><#alien><#bee1><#vigyor><#nevetes1><#nemtudom>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

uv
Kiszállt a biznixbõl? Vajon tuggyuk-e pótolni valaha <#zavart1>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

gameplusz
Ok, nagyon helyes...
Így majd elmegy a kedve a lopástól...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Sil3nt
már be is írtam a szokásos blogba....

gameplusz
Figyelitek, a gyereknek még volt pofája:

"Krissz
De nem loptam el töle és nem hamísitottam na mindegy további jó munkát minden fordítónak sziasztok többet nem hallotok rólam!!!Na sziasztok
02-23 22:19

Krissz
Most készült el a 100%-os magyaritás azt hidtem hogy amit küldtem az az de nem, de most már 100%-os, de nem küldöm el mert minek ugy is lefikázzátok semmi értelme amúgy nem loptam."

A szokásos blogban írjatok de gyorsan, hogy még láthassa!

gameplusz
Milyen képek????

IMYke2.0.0.0
Mike: nagyok jók a képek! <#eljen><#nyes>
Srácok, köhigcsélve röhögök, köszi nektek! <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
GIGA-ULTRA-BRUTÁL-CSÁSZÁR LOLLER!!! <#eplus2>

uv
<#nyes>
Loptyad el, ingyé van. Ha nincs sajátod ne bánkódj, valaki majd csinál...

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

cikasz
Inkább ilyen feliratút csinálj :
Játékmagyaritások!!!
Mi megcsináljuk te pedig ellophatod

http://www.akciofigura.hu