Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sas6
senkisem tud cossacks magyaritást???<#banplz><#help>

Bár, nemértem. Mindig volt vmi kifogás, amiért nem került fel a netre a fordítás...

Akkor jön ki mikor a DN4EVER 😊

IMYke2.0.0.0
Nem jött ki.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

littleNorbi
John Deere American Farmer-re kijött már a magyarítás ?

Sas6
Szia rusy! ott nem találom a magyarositását csak a demonak😞(

a european wars vagy a back to wars-hoz nincs magyaritás valahol?<#eljen>

Mindenki csak keres...

Nem is tervezi valaki csinálni?

REAL MADRID

IMYke2.0.0.0
Nem létezik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Helló!

Létezik a Starfleet Command 3-hoz magyarosítás?

Tudja valaki?

REAL MADRID

uv
mert már csak három hónapom van...

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

IMYke2.0.0.0

uv
<#wave>

[ eszibe jut, hogy NOLF, de nem mongya ki ]

IMYke2.0.0.0
Kelleni kellhet, de nem létezik - ne keresd hát!

Jó reggelt uv!

uv
Jó reggeltet!!!

Laky
The Lods of the Rings: The Return of the King magyarosítás kéne....
vki help

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Hello!

A Shrek 2 Team Action-hoz keresek magyarítást. <#help> Tudtok segíteni?
A magyaritasok.hu-n lévõ nem mûködik. <#shakehead>
Helló fiúk, szia lányok! <#vigyor>
Látom, volt itt egy kis... vita...

Solid Snake GH
Ne aggódj, nálunk (GH) a Broken Sword 1 teljes magyarítása halad gõzerõvel (bár utóbbi 3 hétben megállt, a fordítótársamnak elég komoly térdbalesete volt <#szomoru1> és még gyógyulgat).

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

MerlinW
hmmm, gondolni kéne az öregekre is, és magyarosítani olyanokat is mint pl day of the tentacle, maonkey island 1-2, Diskworld/noir, indiana jones, sam and max, stb..😊

Nekem megy az ingli, csak ezek akkora klasszikusok hogycsakna😄

Na jó csak hangosan gondolkodtam..😄

[merlinw.org]

Wukifi
<#ejnye1>

A számítógép Windows nélkül olyan, mint a hal kerékpár nélkül.

Hali!
Locomotion magyarosításról tudtok vmit?
Tervezi valaki?
Helló!

Total Club Manager 2005 - höz van már magyarosítás?

amúgy látogass el a magyarítások portálra (a banneren van a címe), ott elkezdték a kiegjét is fordítani, igaz még az alap sincs kész...

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

http://magyaritasok.hu/index.php?func=letoltes&betu=R

Sas6
Rusy nagyon koszike és azt a magyarositást ami olyan hogy a menun kivul és pár dolgon kivul semmi más nem magyar azt hol lehet megszerezni vagy letolteni??,
Lécci az oldal cimet ird le ha tod ok?
lécciiiii<#help><#wink><#eljen>

uv
biztos a Cini féle <#nyes>

És akkor mivan?
Nekem meg 5 milliárd kell ide, azonnal..
..és akkor mivan?

[Jakuza]
Nem mert o az easySlider, ocsem easySlider 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

IMYke2.0.0.0
Nem vagy te még kicsi az ilyenekhez? <#vigyor1> <#hehe>

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Mayday
Melyik havi?

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Nekem kéne Plyboy hun.
Mayday
Bar most, hogy mondod: Dungeon Keeper 2 nekem is megvan, szinten Classic 😊
De mondjuk az EVM-ekben semmi, meg van meg ilyen BestSeller vagy mifeneim vannak, pl. AVP2 es HL1, na azokban sincs semmi ilyesmi.

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

BBird
Hát nekem az Unreal Tournament, Sim City 3000, Dungeon Keeper 2 van meg ilyen kiadásban, és mindhez volt, rendes kiskönyv. Mindegyik magyar. :-)
uv
hová küldted? én nem lelem....

uv
Jó reggeltet!!!

Mayday
Az ilyen Classic-okhoz is szoktak adni kezikonyvet? Vagy csak az EA?

BBird
Sim City 3000-hez viszont van jó vastag magyar kézikönyv. EA Classic. Én kb. 2éve vettem, akkor volt olyan 3e. Ne kíméld a pénztárcád, ha már a felkiáltójeleket sem kímélted. :-)
IMYke2.0.0.0
Szerintem, akkor sem ugrik neki egy normális ember újra.

RaveAir
Kívéve, ha annak nem lesz olyan csapnivaló a magyar fordítása, hogy azt ne tegye meg valaki. Mert ilyenre is volt már példa...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
Sok minden kéne az Életben, mindenkinek.
Két fajta ember létezik a Földön:
1. Asztalt csapkodva, követelõdzve várja a sültgalambot, herélkedik.
2. Mindent megtesz azért, hogy a saját és környezete élete jobb legyen.

Te az 1., nem túl hízelgõ kategóriába tartozol. Jó lenne, ha nagyobb önuralommal kivárnád a sorodat, megtanulnád, hogy nem mindig az történik, amit Te akarsz... S ha ez már megvan, akkor talán kinyílik a szemed annyira, hogy lásd a magától értetõdõt: kis pont vagy az életben, miattad nem fognak másként folyni a dolgok.
S hogy ezt lefordítsam a jelenlegi szituációra: miattad senki sem fog lefordítani egy olyan játékot, amit Magyarországon hivatalosan honosítva fognak kiadni a világpremier után!

littleNorbi
mert nekem kell rá magyaroítás !!!!!

Birdhill Thug
Felvettelek az MSN listámra!

RaveAir
Amennyiben szeretnéd tesztelni a játékot. Nincs semmi akadálya. Még nincs készen a játék, de felveheted a kapcsolatot velem és/vagy Evin-nel. Jahh, msn vagy icq is szóbajöhet...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Nem tudja valaki mi van kds lapjával?
A régi címen 404-et ír, esetleg elköltözött?

IMYke2.0.0.0
SimCity 3000-hez NEM létezik magyarítás!

Ha valaki tud a SIMCITY3000-hez magyarosítást az írjon az e-mail címemre légyszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! [email protected]
ja bocs a daemon tools miatt írtam.........

legközelebb átnézem a hozzászólásomat nehogy baj legyen.......<#zavart2>

Demon Stone..

Nincs hozzá, csak valami kezdetleges, én annakidején próbáltam, de menü meg pár dolog azon kívûl semmi...

Valaki említette, hogy fordítja a daemon stone-t szívesen tesztelném ha van rá szükség, sõt methos is említette, hogy szüksége lenne megbízható teszterre, én szívesen vállalnám...

Freelancerrel kapcsolatban, én szívesen segítenék, vagy is nem közvetlen én hanem egy ismerõs aki bele van bolondulva, megkérdeztem a témával kapcsolatban, szívesen fordítana, én meg helyesírásilag meg elírásilag tesztlném, ha érdekel a dolog írjatok nekem mert nincs nete...