58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • takysoft
    hagyd. ennyiért nincs értelme, mert még a topicot is szidno fogja.
  • Kandurex
    Bamba, mert nem kaptál választ... uhhh....csak úgy szemezek a büntipont osztó lappal. Ehh... nem ér ez egyet se , nah majd legközelebb
  • IMYke2.0.0.0
    Talán, ha a szemed a bannerre meresztenéd, biztosan találnál kapaszkodókat...!
  • mikiking
    akkor itt mindenki bamba? vagy nincs hozzá magyaritas,vagy csak ti nem tudtok róla?
  • IMYke2.0.0.0
    Nekem egy Ötös Lottó nyertes szelvény kéne... de az élet nem tökéletes...
  • mikiking
    császtok , kéne nekem a suffering 2-esre magyaritas, honnan lehet letölteni?
  • IMYke2.0.0.0
    [Engem érdekel az editor - de csak a gyűjteményembe... ha érdemesnek tartasz rá, megoszthatnád velem a "tudod-hol"-on...]
  • takysoft
    sajnos nem. illetve volt egy project.... de alig kezdtek bele.
    van hozzá editorom, ha kell, állítólag müxik, de még nem próbáltam. ha le akarod fordítani, szólj!
  • takysoft
    nem biztos, hogy megjelent.
    mikor legutóbb a haver mutatta a heroes5-öt a koliban, akkor az se jelent még meg:D

de ha nem jelent meg, pár napon belül meg fog, mert a koliszerveren az is ott volt:D
  • kirol
    Én is arról beszélek, SiN Episode 1 Emergence, már megjelent egy ideje.
  • [Jakuza]
    A banner alatti linket legyszives vedd igenybe.
    Magyaritasok Portal.
  • REALista
    Deus ex:Invisible War-hoz létezik magyarosítás??????
  • IMYke2.0.0.0
    Nem a SiN-ről van szó, hanem a vadiúj SiN: Episode 1-ról... ez a 2006-tól megjelenő folytatások első darabja lesz... online letölthető epizódok... hirtelen minden nagy fejlesztő cég rákapott erre alá Valve...
  • kirol
    Szerintem a SiN már megjelent egy ideje.
  • IMYke2.0.0.0
    Akár ezeket a kérdéseket is feltehetted volna:
    - a Quake 5-höz lesz magyarítás?
    - a S.T.A.L.K.E.R-hez lesz magyarítás?
    - a Duke Nukem: Forever-hez lesz magyarítás?
    - a Prey-hez lesz magyarítás?
    - az Unreal Tournament 2007-hez lesz magyarítás?
    stb. stb stb. stb.

Könyörgöm, még meg nem jelent játékokhoz ne keress és ne várj magyarítást! Azt sem tudjuk, hogy fordíthatók lesznek-e egyáltalán!!!

• Mimoza75
    Hello!
    A sin episodes 1 hez lesz magyarosítás?

Kösz.
  • hellcommander
    Diablo 2 videófelirat: http://rapidshare.de/files/21107509/Diablo.001.html

kb 5 rész lesz, majd össze kell illeszteni.
  • takysoft
    no comment... olvass vissza, vagy írd be a keresőbe
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs és nem is lesz.
  • ddavid94
    Hy van magyarosítása a The Godfather-nek??irjatok
  • IMYke2.0.0.0
    Van. Keresd a fenti linkeken! Sült galambot ne várd...
  • Master Rick
    van a Far Cry-hoz magyarosítás/magyarítás?
  • IMYke2.0.0.0
    Nem.
    Sem magyarítás, sem magyarosítás nem lesz külön hozzá.
  • REALista
    A Heroes 5-höz lesz külön letőlthető magyarosítás???
  • Rusy
    Hello igen aztán én vettem kezembe a dolgot sokáig állt, most megint elkezdődött, csináljuk...
  • valaminick
    Itt a szerény véleményem szerint nem ott lenne a hangsúly, hogy nő vagy hermafrodita(ezt töled csentem most) irta e :), hanem hogy hívő e vagy sem:)
  • mama2
    Sziasztok mikor lesz már kész a The movies magyarosítása?Kérlek válaszóljatok hamar!Köszke:Zoli.
  • NeoMaN
    Valaha valaki csinyáta a Disciples 2-őt. Rusy vagy ki már tesztelgette is anno. Mi van a projektel??
  • nagykispeter
    Ez kár
  • uv
    Gothic1 Intro múvi magyar hanggal
  • lutykos
    Nem tud valaki a Wings of War-hoz magyarosítás?
  • Rash87
    Privátban nem lehetne?!
  • Gmiki
    Panyi: Mostanában ez lesz az utolsó hozzászólásom ezen a fórumon. Tehát én már nem gerjesztek további vitát. De egy dolgot szögezzünk le. Az EVM magyarítások nem az én tulajdonomban vannak. Az EVM-é. Azokhoz soha nem járultam hozzá, hogy átvegye bárki is! Ha megnézed még az én oldalamon is csak link van az összeshez.
    Az összes többi olyan munkám mi az én oldalamról tölthető le továbbra is bárhonnan letölthető. Megtiszteltetésnek veszem. Nem szoktam elfelejteni amit mondok.
    Részemről a dolog lezárva, de elég hamar sértődöttre vetted a figurát.
    Még egy: emlékszem arra amikor engedélyt kértél a portál indulásakor. Az alapok az oldalamról építkeztek, de még csak egy linket sem tettél az oldalamra mint partner. De most már utólag légyszíves ne is tegyél!
    Részemről harag nincs és nem is volt. De szólni még szabad.
  • Piedon
    Igen, pici módosítással az előző részeknél használt progi jó lenne, csak aki csinálta a progit már nem elérhető...
  • nagykispeter
    Végülis akkor megoldható,ha jól értem
  • Piedon
    Ja, "bocs"...Szóval ugyanazokat a loc fájlokat használja mint az előző kettő rész, de picit módosítva, tehát ehhez külön ki- és becsomagoló progi kell.
  • grebber
    Na mire jutottál ez már több mint 20 perc :D ?
  • Panyi
    Én abbahagytam csak megmondtam mi az ábra! Egyévkélnt engem sem zavar Jakuza hogy fennvan, mert úg csinálommeg hogy nevem ott leygne!
    De akkor beszéljünk másról:P
  • [Jakuza]
    Fejezzetek be pls.
    Kb 2 honaponta kirobban, valami hasomlo vita es mar kezdem unnni, hogy a kispista a nagypista forditasat kiteszi vagy beteszi, es miert ha nem engedte....
    Utana meg 2 hetig ez a flame megy itt.
  • Panyi
    EVMs programokat Gmiki fordította le, ami pontosan annyire legális mint ami tmi csinálunk, azaz sehogy, mert nem hiszem hogy evm kapott volna jogot a módosítársa is, nem csak az újrakiadásra... na mindegy, hagyjuk ezt, majdf gmiki küld egy levelet, mi nem tetszik neki....