Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Halj!

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Evin
Na emberek egy megoldandó probléma:
Die!!

Ez helyett kellene egy magyar szó, de nem lehet hosszabb, mint 5 karakter(ékezet 2 karakternek számít), és a felkiáltójel nem kötelezõ.

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

ezt már én is eljátszottam kb. fél éve... <#vigyor>

ibrik
Bár az is idetartozik, hogy egy hétig most teszteltem az SP2-õt is - de nem nagyon voltam megelégedve vele, ezért volt a mai visszaállás szûz SP1-re, meg a natúr biztonsági frissítések.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

ibrik
mike: Esetleg tükrökkel? <#mf2>

nightmare: Nem kell olyanba beleszólnod, amihez semmi közöd! <#ejnye1>
A 3 hónap nem azt jelenti, hogy nálam addig bírja, hanem megelõzés miatt csinálom, plusz még azért, mert könnyebb "takarítani" így a gépet, mint a windows "kis lukaiban" keresgélni...

IMYke2.0.0.0
Tényleg nem ûberkedés, de nekem 2004 szeptember óta megy.
Igaz, közben elterveztem egy reinstallt, de valahogy sosem volt rá idõm, erõm és mindig halogattam... és még mindig bírja (Dry Wetter Taft )

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtuaDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

uv
nekem már 6 hónapja okés! (kop-kop) világrekord! tátátátáááám!

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Nagyon kímélheted ha 3 hónapig kibírja <#hehe>

persze nem napokon belülre gondoltam...
holnap nekem is meg kell oldanom, hogy 1 db projektor egyszerre lehessen két helységben... érdekes lesz...

ibrik
Ja és holnap megint melózom...

ibrik
Az az igazság, hogy az utóbbi napokban (mint a priviben is írtam a múltkor) még a cc-re sem volt idõm.
Most pl. tegnap a szobámba szereztem be és raktam le szönyegpadlót.
Ma meg most raktam újra az XP-t - letelt a kötelezõ 3 hónap szavatosság... <#vigyor>

ibrik!
Mi a véleményed egy gyors doom3 RoE fordításról a cc mellett?

Rollercoaster Tycoon 3 magyarítására nincs vkinek ötlete, h milyen progival lehetne? .ovl fájlokból áll az egész játék.

\"...lámák kíméljenek.\"

Duddits
Nekem mindig lefagyott... Akármit csináltam vele

Ez Te vagy?

IMYke2.0.0.0
Utánanézek.

Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

McFrost
Helló! Megvan nekem a Richard BR. dvd-n, feltelepítettem az 1.02-es javítást,majd a magyarosítást, s a játékos betöltése után állandóan kifagy! Please HELP!!!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Duddits
<#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
A mai Kölcsey-díjas idézetekre:

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

<#vigyor5>

mindenképp Vappire: Boldlines HUN-t szertnél? <#vigyor>

így van! <#vigyor>

Esetleg abuffit megkérhetnétek, h segítsen be!
Biztos hamar végeznétek <#eljen>
Vagy, megcsinálná egyedül <#wilting>

Kösz, a lényeg hogy még nemkerült feledésbe,csak lassan halad.

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

kicsit belassultunk, mert páran felszívódtak a beígért anyaggal (nem újdonság), így azt újra kell oszatani.
én most az eddigi (nem csekély) anyagot próbálom hibamentesíteni.
ha mindez megtörtént, akkor """már csak""" a párbeszédek lesznek hátra, azokhoz viszont kell majd egy használható editor...

Szevasztok, nemtudom kit érint csak megkérdezném a Vampire Bloodlines holtart fordítás tekintetében ?? Mert már elég régóta nem hallani róla.<#wow3>

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"

😄D
Szánalmas, az ilyet nem szabadna emberek közé engedni.

A folytatása se rossz:
MOST itvan ez ebben minden levan forditva karakterlimites mûködõképes és jó.
Ajánlom mindenkinek hogy töltse le mert ez megérdemli a használást!
<#idiota><#vigyor>

uv
munkahelyi egészségvédelem <#nyes>

ki tudja? <#nevetes1>

IMYke2.0.0.0
Munkahelyi proxy tíltja az oldalt (lehet, hogy én jártam jól?)

uv
én már láttam...

Reméljük amít õk csinálnak azokat elkészíti más is(magyarra).

jelige: "Megmondta a Doki is: nem vagy más, csak oximoron!" <#vigyor2>

...és ezt még nem is láttátok!?!?
(Elnézést kérek mindenkitõl az elöbbi hibás magyarításért,de nem volt sok idõm hogy egy hejes magyaítást készitsek ezért elsiettem kicsit!

uv
koll of sutyi??????<#confused>

van ott Medal of Honnor is (a szavazásnál)

[ térden állva rimánkodik kegyelemért ]

aki esetleg azért izgult, hogy törlik a G@me-translatoros fh nevét, annak egy örömhír:
"A fõbb tagokat nem tötöltem le miszerint aki többet látogatott azok természetesen nem töröltem.Csak úgy szépségi HÍR - ként bejelentem hogy az oldal túllépte a 100.000látogatót és ezért kellet töröljem a számlálokat."

Új projektjük (bocs, de ezen be kell sz@rni!!!):
Call of Suty:United Offensive

littleNorbi
Mikorra várható a Punisher magyarítása és ki készíti ???

Evin
Nagy kár. köszi.

IMYke2.0.0.0
Kódolt. Nemcsak a szövegek, de MINDEN ebben a 400 MB-os fájlban van. A különbözõ nyelvekre honosított audiók külön-külön fájlban vannak a gyökérben.

Evin
Azért kérdeztem, hogy kódolt-e, mert pl a MGS2 fájljai is gigás méretûek, de mindet át lehet írni hexában.

"...olyan archívum, melyet nem tudunk megnyitni szerkesztésre, kitömörítésre..."
vagyis nem lehet tudni...

Evin
És a szövegek kódolva vannak?

Ez engem is érdekelne! Mivel aktuális a dolog <#nevetes1>. De engem még a SW:RC is érdekelne, mert már vagy 5* végignyomtam, de mivel csak nsagyon alap az angolom nem igen ismerem a történetet, ami érdekel.

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Nem offolok annyit, mert megint kapok a fejemre az off-kommandótól <#wilting><#eplus2>

Maxtreme
A swat4 honosítás prodzsekt hogy halad?😊
Annó olvastam hogy a demoban bent a teljes játék szöveganyaga, és valaki már nekiállt fordítani.
Lehet tudni errõl a dologról valamit?

én a ColdFear-hez keresek nagy erõkkel progit... azt szívesen leforgatnám! <#vigyor>

IMYke2.0.0.0
A Stolen címû játék nem magyarítható!
A Játék könyvtárában lévõ "pc.bcb" fájl (446 M😎 olyan archívum, melyet nem tudunk megnyitni szerkesztésre, kitömörítésre!

Chris Sawyer's Locomotion- hoz létezik magyarítás?

RaveAir
Ez valami "lopott" játék? 😄

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/