58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    FLV Player 1.3.3 - szerintem tökéletes megoldás.
  • hellcommander
    Már vagy egy óráje kínlódok vele de még semmi. elsőnek letöltöm a 4 packot ( codeck, skinn, ilyesmi)elinditom az exe-t, de csak egy pillanatra villan be.

Találtam olyat hogy nem kell tömöríteni csak telepíteni, de az nem indult el valami grafikus dologra hivatkozva.
    Újrakezdem, újból letöltöttem mindett, most meg nincs a packba exe. Találtam olyat hogy nem kell tömöríteni csak telepíteni, de az nem indult el valami grafikus dologra hivatkozva. fasza.
  • via_mala
    Mplayer gyorstalpaló.
  • hellcommander
    KÖSSZ!!!

Így sikerült is lementenem, a flv playerer csak 320#240 -es felbontásbe játsza le és nem lehet növelni. A mplayert meg nem nagyon birom elinditani,.
  • via_mala
    OFF:
    Video letöltése nem csak a youtube-ról

Az flv videókat meg én mondjuk mplayer-rel szoktam megnézni.

A fenti oldalról letölthető Firefox kiterjesztés is, amivel a videók letöltése még egyszerűbbé válik.
  • IMYke2.0.0.0
    Majd kellene az ő neve is, hogy - illő módon - megemlíthessem a fordítás készítői között...
  • IMYke2.0.0.0
  • uv
    Most küldtem el az illetékes elvtársnak - általában gyorsan kivégzi az ilyesmiket.
  • Rusy
    Ja mi is köszönjük szépen nagyon várjuk, habár 2 hétig még sajna nem lesz időm játszani vele...
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen!
    Igazából, ahogy ugye a mellékelt text-ek is tanúsítják, csak néhány mondatról van szó a filmekben - a rádiós cumó hosszabb - , de épp elég ahhoz, hogy zagyva legyen az egész, ha nincsenek jól lefordítva.
  • uv
    mekkkaptam, már rajta vagyok az ügyön.
  • kirol
    A CSI 3 -at fordítja valaki? Vagy lehet egyátalán?
  • IMYke2.0.0.0
    Küldtem egy linket.
  • IMYke2.0.0.0
    Jelenleg áll.
    Paradise - lásd lejjebb - és a The Longest Journey miatt.
    Paradise: már csak 5 video feliratozása van hátra.
    The Longest Journey: 92%-on áll.
  • [Jakuza]

Jogos.
    Legnehezebb mutatvany a szinkron forditas a hallas utan.
  • NiGhTM4R3
    i2k!
    Hogy áll a Dungeon Siege 2 projected?
  • uv
    okec
  • IMYke2.0.0.0
    Kishaver!
    Akkor böfögj bele a nagyok dolgába, ha te képes leszel egy alapvetően francia ajkú [kanadai] szinkronszínésszel, angol nyelven egy afrikai karaktert intonáló szöveget megérteni úgy, hogy azt nem feliratozzák, hangeffektusokkal tűzdelik és a karakter sem az ékes szólásairól nevezetes!
    S ha erre képes is lennél, akkor sem biztos, hogy elhinném neked...

UV:
    Mivel 670 MB-nyi videoról van szó, azokat nem küldöm, hanem helyette Vegas-szal leveszem azoknak a problémás videoknak a hangsávját, amiben vannak olyan mondatok, amiket egyáltalán nem értek az összefolyó pofázás miatt.
    Dobok majd privit!
  • donatus13
    amugy készül egy magyar trakeszos jatek www.primesoftware.atw.hu nézzétek meg mindenképp
  • uv
    Valahogy juttasd el a filmeket hozzám - aztán kapod a ferdítést.
  • zeli
    i2k, és te nem tudod, honnan lehetne letölteni?
  • zsanet
    bocsáss meg Mr magyaritó
  • regen
    tanulj meg angolul
  • zsanet
    visszavonom
  • IMYke2.0.0.0
    Mindkettő magyarul lett kiadva itthon, így, elsődlegesen a boltok polcairól szerezheted be a magyarításukat.
    De, ha kicsit ügyesebb vagy... tessék gondolkodni, és használd az internetet!
  • zsanet
    Sziasztok.a pokoli szomszédokhoz kellene magyaritás(1-2)
  • IMYke2.0.0.0
    Paradise:

A videok feliratozásánal, hallás után kell feliratot gyártanom, s most erősem meg vagyok lőve!
    Aki nagyon profi - én nem - a hallás utáni angol fordításban, vagy jól beszéli és érti a beszélt angolt, kérem, mihamarabb jelentkezzen! Küldenék neki hangot és gyárthatna nekem belőle szövegkönyvet néhán film alá...
    Máskülönben, nem tudom az összeset feliratozni...
  • IMYke2.0.0.0
    A hivatalosból lett kilopva. 1.3 MB a mérete.
  • zeli
    tényleg???
    hú, mostmár tudom, hogy van:P
    akkor túrhatom át az egész netet utána:S
  • littleNorbi
    Van rá magyarítás egy haverom letöltötte egy linkről...Csak már nem tudja a linket...
  • IMYke2.0.0.0
    Ha te mondod, biztos úgy van.
  • regen
    kicsinyes irigykedés
  • Evin
    Az igazat bevallva, én nem nagyon nézegettem a feliratokat, inkább lőttem .
    Csak arra akartam célozni, hogy nagyrészt nem trehánykodták el a fordítást.
  • IMYke2.0.0.0
    Az Ice Box-osok sem voltak kitűnőek. Nagyon sokat "költöttek", hasra ütöttek - főleg a dialógusokban.
  • Evin
    Készül.
    De mivel többször is kudarcba fulladt, reméljük most nem így lesz.
    (És lesz olyan jó, mintha ICE Box-os lenne.)
  • ibrik
    Hát igen...
    Amióta az ICE BOX STUDIO "rátette a kezét" a Medal of Honor magyarításokra, azóta senki más nem kezd beléjük.
    Pedig már hónapok óta nem adtak magukról életjelt. (a legutolsó az volt, hogy készül az új oldaluk, de azóta sem mozdult sehová...)
  • IMYke2.0.0.0
    Igazán nincs mit.
  • IMYke2.0.0.0
    OH,YES!!!!!!!!!
  • mt91
    Azért kössz!
  • mt91
    OH,NO!!!!!!!!!