58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    De igen. Akkor mégis jól emlékeztem! Na, azé' minden agysejtem nem ment rá a focivébére...
  • Evin
    Nem lehet, hogy ezzel kevered össze?
    Ezzel prezentáltam az MP-n, hogy a Legend fordítása nem lehetetlen, csak nagyon nehézkes.

Egyébként nemcsak a bigfile.002-ben van szöveg.
    Van egy szerkesztő kezdeményezés a LostWorlds-ön. A Soul Reaver sorozathoz kezdték készíteni, de a TR:L fájljait is kezeli már.
  • hykao
    Miért ne lehetne "kívánságműsor"???
    Biztos vagyok benne, hogy akadna ember, aki pénzért megcsinálná a fordítást, mint ahogy már eddig is volt rá példa, hogy hobbimagyarítók (többen is voltak már) pénzért is dolgoztak.
    Sőt, hosszú távon az lenne a normális, ha nem ingyen dolgoznának...talán akkor nagyobb megbecsülés övezné a magyarításokat...
    Szvsz senkit nem vágna haza 500-1000 forint, ha a kedvenc játékát magyarul játszhatná...

Bárcsak minden magyarítás kérő ilyen nagylelkű ajánlatot tenne... :)))
  • zeli
    Ebben igazad van, de ő nem mondta, hogy rögtön! Azt hívják türelmetlennek, aki leírja a baját, utána 2 perc múlva újabb hozzászólás: na mivan má???
  • ibrik
    Kicsit el vagy tévedve.
    Ez nem a "kívánságműsor".
    A munkánk önkéntes és csak olyan játékokat fordítunk, ami nekünk is tetszik és játszottunk is vele - hogy legyen "némi" fogalmunk a játékról, amit esetleg lefordítunk. És persze, hogy van-e kedvünk és - néha - elég bátorságunk fordítani.

Úgyhogy már most előre mondom, bárhol is teszed fel ezt a kérdést és az ajánlatodat, senki sem fog közűlünk erre "ugrani".
  • zeli
    wonax, a magyarítások egyelőre ingyenesek:D
  • wonax
    Azt szeretném megkérdezni hogy a "Trainz Railroad Simulator 2006" magyarositását nem e csináljátok meg csak a játékot tervezés nem kell. Természetessen megfizetem.
    Köszönöm
    wonax
  • Mayday
    Attol lehet, sot, remelem :)
  • zeli
    akor kezdd el szinkronizálni:D:D
  • IMYke2.0.0.0
    Én a MP Fórumban azt olvastam, hogy készítik...
    Hát, akkor ezek szerint, tévesen.
  • Kandurex
    Lesz belőle valami?

[reménykedik]
  • Mayday
    Nah, megcsekkoltam, hogy alla Tomb Raider magyaritas, de en nem talaltam a gamehunter oldalon semmit rola :(
    Neztem a fooldalon, meg a projectek kozott is.
  • Panyi
    Titan Quest fordítható és kicsit nekiálltam... vagyis ma neki fogok, annyira nem vészes szöveg sem sok van csak 2000 sor, ami nem vészes vagyis ezek a dialógusok, de van sok monsternév meg minden sok skill név, úgy összvissz egy meg a txt. Van 1700 hangfájl is a dialógusokhoz:P
  • IMYke2.0.0.0
    Szerinted, egy szimpla menümagyarítást kiadnék a kezemből, ha a játék többi része is fordítható / fordítandó?
  • hellcommander
    Az Unreal-nak a magyarítása csak a menüket magyarítja? Gmikinek az oldalán letöltötem egy másik magyarítást, belenéztem a file-okba és ott szerintem minden le volt fordítva, csak éppen nem tudom hova kéne másolni.
  • Tufir Havat
    Hi!

A daVinci code magyarítása nem működik nekem. Pedig ha megnyitom a mappákat, amiben a szövegfile-jai vannak, az magyarul van. telepítéskor megadtam a helyét is( a gyökérbe kell, de nem oda rakja. Van valami jelszó?
    Tud valaki segíteni? Köszi!
  • IMYke2.0.0.0
    Ok, akkor otthonról mondok(m).
  • ibrik
    Az már kész - gondolom otthon nálad - van.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, a munkahelyi gépemen a "SwatEquipment.int" fájl angol... aminek a szövegállománya ugye bele van implentálva a "SwatEquipment.ini" fájlba is.
  • IMYke2.0.0.0
    1. válasz: Magyarítás Portál - Fórum
    2. válasz: ehh, szenilis vagyok, pázz... :))) Na, melóban vagyok, megnézem itt mi van.
  • ibrik
    imyke: Ez nekem új... Te hol olvastad? (mivel a nemzetközi fórumokon sincs nyoma, hogy lenne hozzá szerkesztő. Én is anyit tudok, hogy valahol a "bigfile.002"-ben vannak a szövegek.)
    Mind1...
    Most akkor SWAT4-ből végül mégsincs már hátra több, vagy csak elfeledkeztél jó fájlt küldeni?
  • kirol
    Akkor ráégeted a feliratot a videóra?
    Mondjuk nincs más megoldás. Így méretes kis csomag lesz a végén.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez van hátra [mindig szoktam magamnak ilyen feljegyzéseket készíteni a magyarítások esetében]:
    [center]

Tehát, a videofeliratozás...
  • kirol
    Nem sürgetésképpen érdeklődök, csak kíváncsi vagyok, hogy állsz a Paradise -al?
  • IMYke2.0.0.0
    Tomb Raider: Legendhez a GameHunter Team készíti a magyarítást.
  • IMYke2.0.0.0
  • zeli
    littleNorbi: mihez?
    i2k, ez a magyarázás marha jó volt. először is van egy 0 pont.aztán az utolsó ponton jót röhögtem "Játék elindít és örül."
    ezért bírom ezt a topikot:D:D
  • littleNorbi
    magyarítás vár6ó ?
  • IMYke2.0.0.0
    0. GTA III feltelepít
    1. GTA III 1.1 Patch feltelepít
    2. GTA III 2. CD-jéről a teljes "Audio" könyvtár felmásol a gépen lévő GTA3 könyvtárba.
    3. GTA III magyarítás feltelepít
    4. Játék elindít és örül.

• JeLo
    De tényleg nem megy. Pedig a tiéd szimpibb, mint a másik :) 2 perc játék után kifagy :)
  • IMYke2.0.0.0
    Pedig csak a Patch-elt verzióval műxik igazán :)
  • takysoft
    az
  • littleNorbi
    Tomb Raider - Legend ?
  • JeLo
    Ugye? Nem akarom leirni, mert sokat dolgoztak vele, de ahhoz képest, hogy milyen szervezett team, meg hirverés volt körülötte, az egyik legrosszabb honositás, amivel találkoztam. Nem csak félreforditások vannak, néhol az ellenkeőjéra, de a gettó szlenget (amire nagy hangsúlyt fektettek) valahogy megölték és nem jön át :)Én jobban értettem az angolt belőle :D
  • JeLo
    Ezentúl enterezek, de még sosem irtam ilyen tipusu forumra. Fogalmama nem volt mit kezd majd formázás szintjén a szöveggel :D Van pár elvetemült fórum, ami nem tör sort enterre, csak Shift+Enterre :)
    Amúgy ja, most haza beszélek kicsit, de még ez előtt is mindigörültem, hogy több magyaritás is volt 1 játékhoz. Pont a GTA3-nál örültem a legjobban, mert azt most tolom újra, illetve végig most először. És hát nálam Imike magyaritása nem működik a patchelt verziónál sem, sajna kifagy és igy ott a másik. Bár jobban örültem volna a textúrás magyaritásnak, de legalább van tartalék :D
  • HJ
    Köszi!
  • mooo
    Rengeteg van benne,de én ettől függetlenül nagyon örültem a fordításnak.
  • xido
    régi dolog..mostanság apródonként nyomom a San Andreas-t..úgy tudom többfelé osztották a fordítást..hát..látszik..most valami oltári csúnya félrefordítások halmazát tapasztalom zsinórban...
  • GeneralsHungary
    Hát nem, főleg hogy van még bő 2 hét a megjelenésig. :)
  • grebber
    42% nem is rossz!