58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Nincs. -
mt91 #31414 Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni,h van a Medal of honor pacific assault-hoz magyarosítás? -
donatus13 #31413 kössz -
Laceee #31412 talán nézd meg a Magyarítások Portált -
donatus13 #31411 van valakinek warlords 3 battlecry magyaritása ha van légyszi dobja fel ftpre -
Persze, hogy nem tudod, én csak belinkeltem:P
mert mielőtt kérdezel, előbb meg kell nézni a Magyarítások Portált! Ennek a kérdésnek például semmi érrtelme nem volt, mert te is lát6od, hogy a játék neve mellett van egy kis magyar zászló.Ez azt jelenti, hogy magyarul jelent meg, és egy magyarító sem fogja lefordítani..(sajnos nekemis ez a gondom az Empire Earth 2-vel:( )
-
Hát innen nem birom letölteni... -
szivar #31408 Technikai okokból. Nem az a jó hogy ha nem tudják fordítani, ez csak 'kedvező' mellékhatás. Ha ilyen gyűjtő-archívumokban tárolják a sok-sok apró fájlt, akkor kevesebb helyet foglal a merevlemezen, illetve nehezebben kallódnak el a szükséges fájlok. -
Tetves ....... csinálják igy ezeket nemértem.Miért jó nekik az ha nemtudják fordítani?Vagy nem is gondolnak erre?
-
Hard Truck Apocalypse
======================
data\pack00.gdp
data\pack01.gdp
data\pack02.gdp
data\pack03.gdp
Nem editálhatók. A fájlok header-jében PKnégyzet van. Nem, az átnevezéses módszer nem működik, ez nem Quake-engine.
Editor / Extractor kell hozzá. -
Ja értem!OK -
Mert vannak kedvenc és állandó HUB-jaim, ottani haverok - dumcsizni is szoktam ott. -
Miért dcről töltöd,torrenten van egy csomó! Csak segíteni akarok! -
Most a Paradise videoinak dekódolása / feliratozása / újrakódolása elviszi a DC-megosztásomon felüli helyet is.
80 GB-os vinyóm van egy 6 éves gépben... 42 Gb-nyi Babylon 5 az állandó megosztásom, telepítve van 9 játék és az összes felhasználó progi amit szoktam nyüstölni, emellett DC-ről régi Italo Disco zenéket gyűjtök. Eredmény: jelen pillanatban 357 MB helyem van.
Amint végez a RAD Tools az aktuális video visszakódolásával, törölhetem a másfél GB-os nyers avi-t, és mehet az újabb dekódolás... aztán a feliratozás, aztán rekódolás... és aztán...
Holnap már szeretném végre befejezni ezt a CPU-zabáló kódolósdi-t... Szegény gépem meghal mindjárt...
-
Mikor lesz kb helyed? -
és te megnézted a magyarítások Portált? Nem hiszem, mert ott a "C" betűnél nincs ilyen nevű játék. és ha nincs, akkor 99,99%, hogy nincs hozzá honosítás!ennyi.. -
Nem tudná nekem valaki megmondani, hogy honnan lehet letölteni construction destruction magyarosítást? -
Hagyd, nem fogja megérteni...
-
hát nemigaz. MAGYARÍTÁSOK PORTÁL!!!
http://magyaritasok.hu/index.php?func=thelist&char=h -
Heroes 5 magyarítás linkjét betudtátok ide dobni ?!?! -
Oké már alig várom remélem igen lesz a válasz! -
hellcommander #31394 Nem sikerűlt megcsinálnom a cache-ban nem volt semmi. Mozillával és operával próbáltam. Valami Off-line böngészővel nem lehetne lementeni?? -
halljátok, nem lehetne olyat csinálni, hogy feltenni a magyarítások Portálra az Empire Earth 2 magyar fájljait? Mert nekem angolul van meg, de magyarítás nincs hozzá.. -
A táblázat elején, 523532 helyett 504521 - a piros összeg attól még helyes, mert más képletet használ. -
Én is végeztem a TLJ-szövegeimmel, minden eddig lefordított anyag bele van konvertálba a játékba.
Ami hiányzik, az látható a táblázatban:
[center]
-
Sajnos van benne valami.
Amiota fizetos lett egyre kevesbe supportaljak.
Pedig kellene valami jo multifunkcios extractor/packer . -
lac0215 #31389 Paradise kb. mikorra várható?
Köszi, -
Az is lesz.
[Neked köszönhetően] -
Bővebben?
És a SWAT4? -
Lesz. -
Paradise? -
The Longest Journey HUN: 91% [90,6] -
ezeket nekem is valaki?
sok játékhoz jól jönnének. -
Itt is megköszönöm: köszönöm szépen! -
Jótékonysági idegrohamomnak vége...
-
Privát ment. -
Akkor téged fűzzelek meg, hogy átpasszold őket...? :)
-
Félreértések elkerülése véget:
Nekem teljes verziós Game Extractor van és úgy sem ér egy kalap sz@rt se.
Amúgy a MultiEx Commander-em is teljes verziós.
Mindkettő ingyen. -
hehe, ez jó volt:D -
Tessék...