Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

türelem, ifjú barátom!<#vigyor>

Duddits
Ez minden ok, de Alcatelgod már vagy fél éve igérgeti, hogy fölrakja...

IMYke2.0.0.0
Megnyugtatásul, és tájékoztatásul: az eddig is több, mint 1100 játékot tartalmazó, WhereIsIt-es magyarítás katalógusom (az esetleges átfedéseket leszámolva!) immáron közel 600 címmel gazdagodhat... Ugyanis, szétúntam az agyam tegnap és ma is a melóhelyen, így szépen levadásztam (hiteles forrásokból) amit csak tudtam.
A WhereIsIt-be inplantálás kicsit lassú lesz, de meg fogja érni.

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Caesar III: Nem 100%-os.
Zeus: nincs.

Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® integrated Graphics Media Accelerator 900 .:|:. Integrated Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP .:|:. 340W power supply - Active PFC .:|:. Windows XP HUN SP2

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Sudden Strike-sorozatot elfelejtheted - már fordítás alatt áll a Sudden Strike: Resource War, és amint megkaparintom a "biztonsági másolatát", akkor a többi rész sem ússza meg szárazon...
Ha be akarsz segíteni a fordításba, jelentkezz - a nickneveddel - az e-mail címemen!

Ez még a www.filext.com -on is ismeretlen<#nyes>

\"...lámák kíméljenek.\"

hello!

Zeus Master of Olympus-hoz és a Caesar III-hoz keresek magyarítást, vhol vmelyik létezik?

Hogy lehet .SUE fájlokat editálni? Mivel? Tudja valaki?
jojo
Köcce!

I5-4200 Intel, 8Gb ram, Intel 4600 GPU+Nvidia 840M 2Gb ram! :D

Solid Snake
jojo
Biztos kérdezték, de érdekelne, hogy csinálja-e valaki a
Brothers In Arms magyarosítását.
A demó megvan, de az demó.

Duddits
John Deere magyarításról tudtok-e?? Hm?

ALCATELGOD
Játékmagyarításról tudtok e? Hm?

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

Duddits
Már kész a játék...

jojo
Biztos kérdezték, de érdekelne, hogy csinálja-e valaki a
Brothers In Arms
játékot.

Methos from GH
Tévedés. Nem én vagyok a kizárólagos felelõs, csak én javítgatom a változásokat, meg toldozgatom, (mert eléggé el lett hanyagolva) de a GH és fordítások mellett nincs idõm kutatni újabbak után, ezért kértem meg a fordítókat arra, hogy ha új projektjük van akkor írják meg nekem, vagy nekem is, hogy frissíteni tudjam a listát.

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Duddits
Köszönöm.

IMYke2.0.0.0
Ezt itt és most hagyd abba!

Itt regisztráld magad és MINDEN kérdésedre megtalálod a válaszod - magyarul!

-----------------------------------------
[b]Elsõ számú honlapom -|- Második számú honlapom
Ez a gépem: Abit KR7-A 133 .-|-. AMD 1700+ (1466 MHz, Palomino) .-|-. 2*256 MB DDR (266 MHz) Samsung .-|-. ATI Radeon 9500 Pro (128 MB, 275/270) .-|-. Omega Driver .-|-. Maxtor 20 GB (7200 RPM, ATA 133) .-|-. Seagate 80 GB (7200 RPM, ATA 100) .-|-. SoundBlaster LIVE! 5.1 Player.
Fordításhoz: UltraEdit;Restorator;Notepad++
Videóeditáláshoz: Sony VEGAS 5.0;VirtualDub
Grafikához: Adobe Photoshop 8.0 CS;IrfanView

-----------------------------------------

Duddits
És melyik részével? Mert én úgy tudom, hogy egyikkel se lehet feliratozni.

rorr
nero

Duddits
Szeretnék kérdezni valamit, igaz nem magyarítással kapcsolatba, d ti hátha tudtok segíteni.

.mpg (DVD) szeretnék feliratozni, de úgy, hogy utánna asztali DVD-n is menjen. Tudtok nekem olyan progit mondani, ami segíthet nekem?

RaveAir
Szerintem megy tökéletesen.

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

ati2002
A GameHunter oldala nem megy? Vagy új címe van?

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Ennek mi lesz a címe?

TommoT

RaveAir
Hmm. Úgylátszik, hogy sok mindenbõl én sem vagyok teljesen naprakész. 😊 Azt nem tudtam, hogy Methos a Lista bõvítésének kizárólagos "felelõse", mivel én magam is szoktam néha (nagyon ritkán) beleirkálgatni, ha valamit megtudok, hogy módosult.
Errõl a fordíthatósági aloldalról pedig eddig még semmit nem tudtam...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

IMYke2.0.0.0
A listát rábíztátok Methosra. Én az Andy által elkészítés alatt álló "fordíthatóság" aloldalnak leszek a masztere. Egyszer. Ha elkészül.

RaveAir
Jöttem, de nem cáfollak meg. Azt tudom, hogy Te kezdted el, és csináltad meg a 80-90%-át, a többit pedig mi raktuk hozzá. Bár örömmel vettük volna, ha továbbra is segítesz bõvíteni a listát.

Nyárra talán meglesz? Addig talán kibírom azzal a listával is. <#bee1>

TommoT

IMYke2.0.0.0
Az enyém készülget.
Amúgy, a Magyarítások Portálon lévõ lista 80-90%-ban az én munkámon alapul.
<És akkor most jön majd RaveAir és megcáfol.>

Amúgy 100% hogy én vagyok lemaradva, de most akkor lesz i2k magyarosítás lista, vagy csúszik vagy egyáltalán nem lesz? <#fejvakaras>

TommoT

<#idiota>
Amúgy még új vagyok, pontosan nem tudom mirõl van szó, csak azt látom, hogy cseszegetitek szegény csávót. De inkább nem szólok bele. <#kuss>

TommoT

bertino
Nem neked mondtam...

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

ati2002
Ez kész! ="/>">

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

RaveAir
A Magyarítások Portál magyarítás listája neked nem jó?

dardevil
Mikor lehet tölteni ?

ibrik
CT Special Forces: Nemesis Strike helyzetjelentés:
A menübõl elérhetõ "Adatbázis"-on kívül minden egyéb lefordítva.
A "minden"-en értendõ:
- a menü
- az in-game videok alatti összes párbeszéd feliratai
- a játékban felbukkanó egyéb feliratok, információk

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

hykao
Te meg ne kontrázzál itt, ez nem egy összecsukaható CSEPEL kerékpár...azt sem tudod mirõl van szó pontosan vagy, hogy honnan is indult az egész... 😊))
hykao
Ezt a sort mintha olvastam volna a "torrent" topikban is... 😊

Nem akarlak elkeseríteni, de nagyon komoly mentális problémáid vannak, hogy finoman fogalmazzak...és ezt most minden élc nélkül, nagyon komolyan mondom!
Kicsit nyugodj le, szállj magadba, gondolkozz el dolgokon...
Nemtudjátok i2k magyarosítás listája mikor készül el?

TommoT

<#wilting>

TommoT

naugye! mégis élsz még!? <#zavart1>
(ha nem, akkor reggel elsõ utam a vigyorgóba vezet!) <#hehe>

Duddits
Tudom.

Mikor 3 évvel ezelött új suliba mentem, akkor minden ütött, meg piszkált. (Bár most is a cigányok, de az lényegtelen <#nyes>)

nyugi, csak piszkálnak. ha túl tudsz lépni ezen, akkor nincs gondod.
(amúgy ez van az életben is, nem árt hozzászokni...)

Amúgy én is kaptam mikor azt sem tudtam hogy egyáltalán vírusírtó minek kellene. Aztán pár év múlva már tök sokat tudtam. Csak azt a pár évet végig kellett szenvednem, amíg valami alapra helyeztem a pc elméletem. <#idiota>

TommoT

Duddits
Kösz.

Amúgy meg csak ti, és itt vagytok velem ilyen ellenszenvesek.

Akkor ki kell bírni? <#vigyor> Hát ez jól kezdõdik. <#nyes>

TommoT

az a baj, hogy igazából nem cseszegetik, csak valaki megkapirgálja, õ meg általában nem veszi a lapot és indul is a lavina...
ha visszanézel jó messzire a thief3 topicban akkor láthatod, hogy én is kaptam párat a füleim közé, mikor kezdtem... mégis itt vagyok <#vigyor>

Már nem azér de hagyjátok már szegény Dudditsot is érvényesülni, nem kell mindig cseszegetni mindneki basszuskulcs. Most nektek ez télleg jó? Örüljetek hogy magyarosít. Amúgy meg honnan tudja hogy a Restorator az exe-hez van vagy hogy is történt? Kezdõ magyarosító inkább segíteni kéne nemes szándékában és nem cseszegetni, még akkor is, ha esetleg igazatok van!

(Na ezt most jól megmondtam <#vigyor5>)

TommoT

Nem mentek véletlenül ti is a sztárboxba? <#vigyor5>
(peace+love+fuck&roll)