Játékmagyarítások fóruma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Priviben küldd el a mailcímedet (mert az sincs meg itt) és átküldöm a lefordított szövegeket!
Aztán este majd capolok párat és azt is küldöm...
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
- GTA 3-ban
- GTA: VC-ben (is, nemtom, azzal nem játszottam)
- True Crime: Streets of L.A.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/
spook = 1960-as évek CIA ügynökeit gúnyolták így.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
itt viszont egy ProfiVox nevû progi leírását találtam meg
van itt néhány példafájl is, szerintem teljesen robotszerûen olvas
- ha jól értem, ezzel olvastatják fel az OTP-s számlaegyenleget, vakoknak gyengén látoknak a szöveget (BME erre fejlesztette)
- a BME oldalon referenciát találtam, csak letölthetõ verziót nem
- akkor most már legalább tudsz róla 😊
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
(Gömöri Péter fordítása)
így látatlanba csak annyit annyit tudok mondani, hogy az általam eddig látott szövegfelolvasók (igaz magyar nyelvûvel még nem találkoztam) szinkron szempontjából egy kalap szamócát értek.
honnan tudom letölteni?
Kis erõforrás igényû
Magyar nyelvû
szabad terjesztésû
szövegfelolvasó szoftver
MS Windows operációs rendszerekhez
(C) BME Távközlési és Telematikai Tanszék, 2002
készült az Informatikai Kormánybiztosság támogatásával
programnak milyen esélyei lehetnének játékok szövegeinek szinkronizálásában?
- egyelõre nekem még nem sikerült életet lehelnem belé, de dolgozom az ügyön (most fogtam hozzá). Feltételezem, hogy ismered a programot (vagy legalább a mûködési elvét), és mint (szvsz) hozzáértõnek szeretném kérni a véleményét. A felhasználói program leírása alapján használhatónak tûnik, dehát az e-papír is sok mindent elbír 😊
//én a PC-WORLD 2002.12 1.CD mellékletén levõ programmal küzdök, de google a 'multivox'-ra talált annál kisebb változatokat is
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
imyke oldala, vagy magyarítások portál...
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
tudom, mire gondolnak, csak kéne rá valami jó szó............
Egy sima szüttyõ, benne néhány grammnyi robbanószer és egy rázkódásra elsütõ szerkezet. A delikvens lekapja a válláról, vagy az oldaláról és a kis szüttyõ fogantyújánál fogva eldobja - mint a kis dedós ált.sulisok szokták a folyósón dobálni a szimat szatyrukat -, jó magas ívben, akár egy gránátot.
De vigyázat, a lúzer szövegfordítók a sci-fi filmekben egyszerûen csapóajtónak fordították, holott az a trap door
<#vigyor3>#vigyor3>
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
(ma valahogy nincs az ilyenekhez fantáziám...)
GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]