Játékmagyarítások fóruma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali! Csak este, otthonról fogok tudni MSNni, mert itt bent nem mûxenek az ilyen luxuscikkek. 😊
Priviben küldd el a mailcímedet (mert az sincs meg itt) és átküldöm a lefordított szövegeket!
Aztán este majd capolok párat és azt is küldöm...

Hunnenkoenig
A para-méter-en jot röhögtem! Nagyon talalo!

GeneralsHungary
Csáó Mike, nézz fel MSN-re. Akarok pár sshotot kitenni az oldalra, olyat mint az elõzõ, csak full screenben. Tudnál lekpani párat?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

They call me "Spooky Mulder". <#vigyor>

DupleX
Köszi a segítséget<#wave>

IMYke2.0.0.0
Ja, ilyen volt:
- GTA 3-ban
- GTA: VC-ben (is, nemtom, azzal nem játszottam)
- True Crime: Streets of L.A.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Duddits
<#nyes> Épp az elöbb voltam egy ilyen küldetésnél, és azt kellett csinálni, hogy egy csávót kellett követni, és ha túl közel mentél, akkor elkezdett fölmenni ez a mérõ.

IMYke2.0.0.0
Beszarásmérõ. Ha már itt tartunk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DupleX
Hogy ez nekem nem jutott eszembe...<#worship>

IMYke2.0.0.0
Az már csak azért sem jó, mert az -O- -t a magyarban nem használjuk.

Solid Snake GH
Én BESZAROMÉTER-nek fordítottam <#vigyor>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

IMYke2.0.0.0
spook = kísértet
spook = 1960-as évek CIA ügynökeit gúnyolták így.

DupleX
PARA-MÉTER csak vicc volt <#kacsint>

DupleX
SPOOK-O-METER

PARA-MÉRÕ, LEBUKÁS-MÉRÕ vagy simán PARA-MÉTER legyen? <#vigyor2>

IMYke2.0.0.0
Mos' mé' <#ravasz1> <#vigyor>

<#ravasz1>

IMYke2.0.0.0
Ahhha <#vigyor>

launch bay = kilövõállás ???

köszi! 😊))) alakul lassan...

Mayday
Koszonom! 😊

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Methos from GH
Ez nagy kira Mike! 😊)

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Reggelt!

gameplusz
Jó reggelt mindenkinek!

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Solid Snake GH
Egy 1-est kérek középsõ édességgel <#vigyor3>

\"Tanulni gondolkodás nélkül sötétséget, gondolkodni tanulás nélkül veszélyt jelent.\" /Japán közmondás/

DupleX
ez nagyon zsír<#taps>

andriska
<#eljen>

uv
fasza <#nyes>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Tömd a fejed, CJ! <#vigyor>

uv
szövegfelolvasó programhoz képest tényleg szépen teljesít, csak éppen szinkronra alkalmatlan (de hát em is arra készült)

- akkor korán lelkesedtem a bevezetõben található szövegtõl (hadd ne kelljen idéznem) 😞

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

uv
a guglin én is csak leírásokat találtam.
itt viszont egy ProfiVox nevû progi leírását találtam meg

van itt néhány példafájl is, szerintem teljesen robotszerûen olvas

- nem igazán tudom (ezért írtam google-t), az pl. ezt találata
- ha jól értem, ezzel olvastatják fel az OTP-s számlaegyenleget, vakoknak gyengén látoknak a szöveget (BME erre fejlesztette)
- a BME oldalon referenciát találtam, csak letölthetõ verziót nem
- akkor most már legalább tudsz róla 😊

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

uv
mellesleg maga az ajtó a SW-ben is "csapóajtó"nak van fordítva.

(Gömöri Péter fordítása)

uv
az az igazság, hogy nem ismerem <#wilting>
így látatlanba csak annyit annyit tudok mondani, hogy az általam eddig látott szövegfelolvasók (igaz magyar nyelvûvel még nem találkoztam) szinkron szempontjából egy kalap szamócát értek.

honnan tudom letölteni?

- RaveAir (Blyan) a kotor2 kapcsán rágódott rajta, ha jól rémlik õk is biztonsági ajtónak fordították

DupleX
az egy "szép" magyar szó...<#ravasz1>

- UV, mint a hangok szakértõje, a multivox (idézem) :
Kis erõforrás igényû
Magyar nyelvû
szabad terjesztésû
szövegfelolvasó szoftver
MS Windows operációs rendszerekhez
(C) BME Távközlési és Telematikai Tanszék, 2002
készült az Informatikai Kormánybiztosság támogatásával

programnak milyen esélyei lehetnének játékok szövegeinek szinkronizálásában?
- egyelõre nekem még nem sikerült életet lehelnem belé, de dolgozom az ügyön (most fogtam hozzá). Feltételezem, hogy ismered a programot (vagy legalább a mûködési elvét), és mint (szvsz) hozzáértõnek szeretném kérni a véleményét. A felhasználói program leírása alapján használhatónak tûnik, dehát az e-papír is sok mindent elbír 😊
//én a PC-WORLD 2002.12 1.CD mellékletén levõ programmal küzdök, de google a 'multivox'-ra talált annál kisebb változatokat is

uv
ha jól emlékszem (márpedig miért ne) a SW Új Reményben "légnyomászár" volt

DupleX
biztonsági ajtó-nak fordítanám

Hunter of Deer
THX!<#worship>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

uv
zsilip

van.
imyke oldala, vagy magyarítások portál...

Hunter of Deer
Valaki megtudná nekem mondani légyszi hogy a Riddick játékhoz van e magyarítás??

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

hidraulikus ajtó? <#zavart1>
tudom, mire gondolnak, csak kéne rá valami jó szó............

IMYke2.0.0.0
Rádió távirányítású bomba egyáltalán nem! Láttad már, hogy hogy néz ki?
Egy sima szüttyõ, benne néhány grammnyi robbanószer és egy rázkódásra elsütõ szerkezet. A delikvens lekapja a válláról, vagy az oldaláról és a kis szüttyõ fogantyújánál fogva eldobja - mint a kis dedós ált.sulisok szokták a folyósón dobálni a szimat szatyrukat -, jó magas ívben, akár egy gránátot.

IMYke2.0.0.0
blast door = nyomás ajtó - légkamra ajtaja
De vigyázat, a lúzer szövegfordítók a sci-fi filmekben egyszerûen csapóajtónak fordították, holott az a trap door

Wanted
Szerintem ez a táska bomba nem rossz, de lehetne távirányítású bomba is. (Esetleg rádió-távirányítású bomba)
<#vigyor3>

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

blast door??? <#csodalk>
(ma valahogy nincs az ilyenekhez fantáziám...)

Methos from GH
Igen, már nem sok idõ... 😊

GameHunter TEAM - Boss :: http://www.gamehunter.hu :: [email protected] Játékszinkron Stúdió :: http://www.jatekszinkron.hu :: [email protected]

Duddits
Mike. Vagy aki tudja, hogy lehet tetkót csinálni SA-ba. Elmondanád, hogy hogyan lehet megcsinálni?