58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Gyakorlatilag kész vagyok már a R6:Vegas-al, csak még "szépítgetem". 
Mivel lefordítottam a multis részt is, igazából azzal tököltem - programozási tudás hiányában -, hogy hogyan oldjam meg az angol nyelvre visszaállást egyszerűbben - ha szükség lenne rá a magyarítás telepítése után az online játékhoz.
Jövó héten még egyszer átnézem - sokadszorra - a cuccot, összedobok egy telepítőt és fel is rakom az oldalamra.
De azt már most jelzem, hogy a multis részt nem áll módomban kipróbálni/leellenőrizni, így ott csak a nyelvtani hibák elkerülésére volt lehetőségem. -
tyrent #32896 Sziasztok!
Valaki tud olyan helyet, ahol a "Visual Localize" program letölthető full verzióban? Esetleg valaki nem tudná elküldeni?
Ez amúgy egy fordítást segítő progi. -
A 18 Wheels Of Steel Haulin-hoz van magyarosítás?Előre is köszönöm. -
Köszönöm -
Láttam fordítod a RS:Vegas-t. Gondolom csak jövőre leszel kész.(?) -
Magyarul fog megjelenni. Elvileg az anyagok már régen le vannak adva, és szinte már csak kiadón múlik, hogy mikor jelenik meg végre. -
peti94 #32891 azt tom hogy magyarul jött ki csak még nem vettem meg
úgy döntöttem hogy elősször letöltöm csak hát tetszik ezé kéne magyarítás mer nem akarom megvenni -
Szabi1991 #32890 kösz nemkell :) -
Jambokee #32889 Nem hiszem hogy fogsz kapni, pláne így! :) -
feketesarkany #32888 onimusha 3 magyarosítás kellene?
-
Szabi1991 #32887 magyarul jőtt ki ! link -
Jambokee #32886 Nézd meg a topicját! Ott megtalálsz minden infót. -
peti94 #32885 a boiling point road to hell hez van magyarítás ?? vagy lesz ?
linket létszi -
jackass15 #32884 Szevasztok! nincs magyarosítás ehhez? Cabela's Big Game Hunter 2007: 10th Anniversary Edition / Alaskan Adventure ha van itt az MSN-em [email protected] -
Úgy tudom, a játék magyar nyelven fog kijönni, ezért nem valószínű, hogy csinál valaki hozzá külön magyarítást. -
Hy all!Van az Anoo 1701 Rozaor verzióhoz magyarosítás?Előre is köszönöm. -
Hát az szomorú :((( -
Ha jól emlékszem, azért nem csinált még hozzá senki magyarítást, mert nem megoldható. -
surisomi #32879 valaki nem segítene Timur Lenknek a Mediavel 2 Total War fordításában, egy igen jó stratégiai játék a középkorban -
Commandos Strike Forcehoz senki nem akar magyarítást csinálni? :( -
Nagy segítség kellene. A magyarításportálon van az Unreal Tournament magyarítása(a sima-alap), és suliba játszanánk vele. Vagyis játszunk is, a gond az ,hogy nem lehet telepíteni, bár átmásolással lehet UT-el nyomni. Csak szeretném feltenni a magyarítást, de az is telepítős és nem engedi. Megkérhetnék valakit, hogy feltegye, összecsomagolja, és feltölti valami tárhelyre? (esetleg http://speedshare.com/-ra.) Előre is köszönöm:) -
Mondja már meg valaki, hogy miért kell egy olyan embernek számítógép aki mást nem tud csinálni, minthogy csak mindenféle végigolvasás nélkül, meg minden nélkül egy telepítőnél x-szer bök a Next gombra, aztán meg néz ki a fejéből, hogy miért is nem működik a feltelepített program???!!!
Tudod a magyarítás telepítésénél telepítés közben ki kellene választanod, hogy melyik verzió is van neked feltelepítve. ha ezt elmulasztod, mert nem csinálsz mást csak böködöd a Nextet, akkor persze, hogy nem fog menni a játék!!!
TANULJATOK MÁR MEG OLVASNI!!!
Akinek nem inge ne vegye magára, és elnézést, de már teljesen felmérgelnek az ilyen vasárnapi userek. -
Test Drive Unlimitedet lehet magyarítani? -
howard13 #32874 Ezt a Rent-A-Hero-t még nem láttam boltban!
-
howard13 #32873
-
Ha Imyke nem tér vissza mostanában,szerintem Ibrik átvehetné a házigazdaságot. -
evvan -
samg #32870 meg kiír vmi Archive Rider 2006 July 10... stb. HELP! -
howard13 #32869 Ez rajtam nem sokat segít! -
samg #32868 Vmi Ini fájlt kér a Secret tunguska játék magyarosításának a telepítése után, vki tudja mi ez? -
bolt -
howard13 #32866 Tudom, hogy nem ide kéne írni, de
megtudná valaki mondani, honnan tudom megszerezni a Rent-A-Hero-t -
samg #32865 Ja és hogy kell felrakni Patch -et, mert mit tom én milyen nyelven valamilyen fájlt kér, amit be kell talózni. HElp me! -
Zaladár #32864 Mármint új. -
Zaladár #32863 Ha szabad érdeklődnöm, itt ebben a topikban miért nincs házigazda? -
samg #32862 SZIASZTOK! VAlaki nem tud egy olyan oldalt, ahonnan le lehet tölteni a Secret Files Tunguska játék magyarosítását. Én már leszedtem egyszer a -magyarosítások lapjáról, telepítettem is, de nem sikerült utána elindítani a játékot. Kérlek segítsetek!
írni lehet a [email protected] is. -
Üdv, én az Alcatraz prison escape nevű game magyarítását sehol nem találom, valakinek megvan esetleg vagy nem tudja honnan lehet leszedni? [email protected] -
Meghívó elment! -
Ha ide klikkelsz és ránézel a FAQ -ra, megtudod !
..de egy kis fáradtsággal Te is megtaláltad volna.
-
Zeed #32858 szisztok
ide írok, mer látom ide soikan írtok.
Aki otthon van a keresztapában kérlek mondja meg, hmitől van az, hogy beszállni be tudok szállni az autóba, de már kiszállni nem. pedig elvileg ugyanazzal a gombbal kéne. vki mondja meg mivan lécci. köszi
© zaniah