58407
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Ez szomoru hir!! :( -
Úgy látom, valami hiba van a fórum motorral, mert ugyan az én hozzászólásom sorszámára, de Rapid81 nevére ment a válasz...
Na szóval a tény: a Broken Sword 4 már nincs fent a GH projektek listájában.
Ennyit tudok, semmi többet.
Hogy tényleg abbahagyták a munkát vagy csak titokban folytatják-e, ez csak merő találgatás.
Bár megjegyzem, már a játék megjelenésekor többen is megnéztük a játék fordíthatóságát és nem sok esély láttunk rá. Az is kiderült akkor, hogy a BS3 magyarításának megoldásai a BS4 esetében nem működtek.
Ennyi. -
Ó de kár. :(
Komolyan? -
OK, köszi, megtaláltam a pontos infót a FIFA 06 topikjában.
Egyébként pont erről beszéltem, a sportjátékok az egyik nagy csoport, amivel nem játszom és nem is érdekelnek.
-
a nem magyarul kiadott fifa 2006-ben át kell nevezni egy file-t.
de a fifások biztos tobbet is tudnak erről. -
Más...
Nem szándékosan reklámozom most az oldalamat, de ismét bővítettem egy kicsit a "Trükkök" résszel.
Ide olyan leírásokat szeretnék összegyűjteni, amelyek arra vonatkoznak, hogy a magyar nyelvű szövegeket is tartalmazó külföldi (többnyelvű) játékok esetében hogyan kell előcsalogatni a magyar szövegeket.
Én igazából nem sok játékkal játszom, így az általam ismertek közül jelenleg csak két játék került ebbe a szekcióba (Boiling Point, NFS Carbon). Így szeretném megkérni azokat, akik tudnak még ilyen játékokról és ismerik az ilyen trükköket, azok dobjanak meg egy emaillel vagy egy PM-el, amiben megadják a konkrét játék nevét és a módszert.
Előre is köszönöm az esetleges jelentkezők fáradozását.
Az oldalam címe az aláírásomban. -
Nem tudni, mi van vele, mert a GH-n lekerült a projektek listájáról... -
Egy alaplapcsere meg egy friss vindóz megoldotta a telepítős gondot, de elindítani akkor sem tudom sajna. -
Broken Sowrd 4 magyarositas projektrol vki tud vmit? -
Esetleg tűzfal beállítások?
Rendszeradminisztrátori jogokkal rendelkezel-e az asztalin?
Vagy nincs-e véletlenül írásvédetté téve valamelyik fájl a játék mappájában?
És stb stb sorolhatnám az alapabbnál alapabb kérdéseket - más nem jut az eszembe. -
Tuti biztos.
Ezekszerint az is csoda, hogy egyszer is el tudtad indítani. Nálad valami nagy gáz lehet, ha ennyire nem akar sikerülni. -
Biztos a jót küldted el egyébként, mert ez az exe csak akkor indul el, ha az archives.ini-ben a gyári 5 darab spr file van benne, ha a frissítettel próbálom, amiben 8 db van, azzal "Unknown Error" felirattal leáll. -
Tuti benne van, de gondolom nem ártana végigvinni, hogy elérhetőek legyenek ezek az opciók. -
Na ezaz, lehet a német patchban még benne sincs. :( -
Na ezaz, lehet a német patchban még benne sincs. :( -
A jobb alsó sarokban V1.02 van írva. Viszont nem látom sehol, hogy hol lenne az a lehetőség, amiről beszélsz. (videómegnézés) -
És neked mennek a videós menük? Meg a többi újdonság? A jobb alsó sarokban V1.02 van írva? -
A laptopon a crackeltre is feltelepedett. Szóval lehet csak a procimat nem komázza a telepítő, vagy nemtom. -
Én arra próbáltam, és sikerült is. -
Te figyu, lehet, hogy feleslegesen kérdezem, de azért mégis megkérdezem: a patch-et ugye nem a crack-elt játékra (EXE-re) próbálod telepíteni az asztali gépeden???
(Ez esetben csak vissza kellene rakni az eredeti indító EXE fájlt a patch telepítése előtt, de ha ezt már ellenőrizted, akkor nem szóltam...) -
Vagyis ha felraktam, akkor így csak a másik befejezés lesz?
Tehát ha az alapot akarom, akkor töröljem le az 1.02-t? -
A másság a telepítés után lesz elérhető, és abban nyílvánul meg, hogy egy full más befejezése (alternate ending) lesz a játéknak, meg a menüből elérhetőek lesznek a játékban lévő videók, vagyis meg lehet őket nézni, továbbá van benne egy "Ez történt a szereplőkkel..." rész is, ami a történet vége utánról mesél. -
Na ez érdekes.
Én még az 1.0-val kezdtem, és még nem vittem végig.
De mitől lesz más, gondolom nem csak attól, hogy felrakod, hanem valamilyen cselekedet miatt nem? -
Lefordítva le vannak, de nem tudom lecsekkolni, hogy tutira megy-e. -
Amit te küldtél azzal elindul, de ugyanúgy nincsenek benne a videós részek, szóval ugyanolyan, mint az 1.00-ás, hogy miért, azt ne kérdezd. -
Figy már.
1. Laptopra felment eset: Hogy hogy nem indul el, tegnap küldtem el, amivel elindul.
2. Nem települ fel eset: Ha a laptopról felment, akkor megvannak a fájlok, lehet fordítani, egyebek. Majd laptopon visszanézed, mert amit küldtem, azzal tuti indul a játék.
-
Kaptam egy érdeks levelet egy emberkétől, íme a levél és a válaszaim. Következtetést vonja le mindenki:
Feladó: "Pallai Zoltán" <[email protected]>
Címzett: [email protected] <--- Ez én lennék
NA SZEVA! PASSZOLD MÁR ÁT VALAHOGY AZ ARCANUM MAGYAROSÍTÁST!
ÍRJ VISSZA! NA KÖSZI ELŐRE IS! CSÁ!
Feladó: "Solymosi Zsolt" <[email protected]>
Címzett: "Pallai Zoltán" <[email protected]>
Nincs kész és valszeg sokáig nem is lesz időhiány miatt.
Stíluson meg kéretik változtatni.
Feladó: [email protected]
Címzett: [email protected]
Tárgy: automatikus valasz/autoreply (Re: )
kis köcsög
Feladó: "Solymosi Zsolt" <[email protected]>
Címzett: [email protected]
Tárgy: Re: automatikus valasz/autoreply (Re: )
Te mire fel írsz ilyet nekem? Mit képzelsz te magadról ki
vagy te? Azért azt bárki megérdemli, hogy ne ilyen flegmán
írj neki ha kell valami amiért más a szabadidejét áldozza.
Meg honnan tudo, hogy hány éves vagyok. Az ilyennek
készítsen az ember magyarosítást? Tudod mit? Tanulj meg
angolul és játsz úgy.
A válasz erre is az automatikus kis köcsög volt.
No comment a mai fiatalságra. Tisztelet a kivételnek. -
Igen megnéztem. Vannak benne javítások, pár kihagyott rész belekerült, meg ott van a videós rész, meg a többi új videóval kapcsolatos dolog. Azokat nemtom csekkolni amíg nem megy. -
Azt ellenőrizted már, hogy a patch (ami a laptopodra feltelepült rendesen) valójában belenyúlt-e a szövegeket tartalmazó fájlokba? -
vagy esetleg kitoljam az 1.0hoz valót és majd egy kisebb kiegészítésként az 1.02höz valót? Csak akkor akinek az 1.02 van fent, annak még várnia kell, hogy magyarul jácchassa. Vélemény? Vagy még próbálkozom, lassan már mennie kell, annyit bütyköltem vele. Remélem... -
Bakker!
Mostmár lehidalok. Letöltöttem a patchet legalább 10 különböző helyről, legalább 30x, és egyik sem telepszik fel a gépemre, mindegyik telepítő hibával leáll. A laptopon meg feltelepedett, de utána nem indult el, tiszta gagyi. Amíg nem tudom elindítani az 1.02-t, addig nemtom befejezni a magyarítást. :( -
LOL
Miért nem vetet az ilyen magának vajon nintendo-t? :) -
Bevallom, hogy igen, nemtuttam, hogy nem láccik.
-
Pedig direkt néztem és nem láttam.
Valld be most csempészted oda.
Máris küldöm. -
Az adataium között látszik az emailem, küldd már át légyszi. Köszi! -
Hát PM-ben nem tudok fájlt küldeni, csak e-mailben. -
PM-ben küldd már el a tudodmit, mert nem tudom így befejezni a magyarítást. :( -
meril #32581 Hello! Hogy áll Andy v Panyi a Black and White 2 fordítás? Lécci adjatok magatokról vmi hírt! Előre is köszi! -
Panyi #32580 Start Menü -> futattás -> megkeres peccs-> kiválaszt - > Ok -
Ez tipikus infantilis (gyerekes) viselkedés...
Bírom az ilyet... Apuci-anyuci vegyél nekem gépet, mert a többieknek is van.
Csak a tudás nulla hozzá...
Annyiban igazad van, én sem tudtam mindent egyből a számítógépekről - kábé 20 évvel ezelőtt találkoztam az elsővel, egy Primo A64-essel és megtanultam a használatát - és a BASIC programozó nyelvet - a számítástechnika szakkörön...
De mint már említettem neked: EZ ITT NEM SZÁMÍTÁSTECHNIKA TANFOLYAM!
Az alapokat máshol tanuld meg.