58390
Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
#32840 lesz -
Prof William #32839 Dark Messiah magyarítás lessz? -
Panyi #32838 Lesz Tunguska 2, azza csak secret files 2:D -
#32837 A tunguska magyaríatásával minden megy, csak először rakd fel a patchot, utána a magyarítást, utána meg a magyarítás frissítését :) -
#32836 A tunguska új magyarításával megy a patch is ? -
Szabi1991 #32835 nincs -
#32834 Helló!Nhl 2005 magyarosítás nincs? -
rucerka #32833 A Secretfile Tunguska Magyar nyelvű végigjátszása hol található? -
meril #32832 de már megvan a kicsomagoló! De visszacsomagoló még mindig nincs hozzá? Ha tud vki akkor lécci segítsetek! Előre is köszi! -
meril #32831 A Total Overdose c. játékról van szó! így mond vmit? kérlek segítsetek! -
#32830 Jól emlékszel, van a GH-n ugyan egy "Cikkek" rész, de azért nem tekinthető teljesnek, mert nem mindenről írnak - bár nehéz is lenne mindenről írni.
Amúgy régebben a portálon is volt egy ilyen rész, de az idők folyamán eltűnt az oldalról. -
#32829 Egyszer elkezdtem, négy fejezetre tagolva (helyesírás, fogalmazás, nyelvtan - operációs rendszerek, fájlok, fájltípusok - magyarítás, editálás - programozás), az első kettő tkp. kész is, meg belekezdtem a harmadikba, de egyszerűen nincs időm rá, hogy mélyebben foglalkozzak vele. Úgy terveztem, hogy megkérem, i2k-t, segítsen be, és közösen befejezzük, de akkoriban tűnt el a netről, úgyhogy félbemaradt.
Ha valaki érez magában elég elszántságot, tud fogalmazni (!) és helyesen írni (!), a kisujjában van a téma (!!!), és nem csak összecsapja az egészet, akkor keressen meg mail-ben a folytatás / befejezés ügyében. Aki csak kérdezni akar, ne írjon, úgysem válaszolok! Bocs, de ilyesmihez már nincs türelmem...
Egyébként a GH-sok oldalán mintha lett volna ilyesmi, bár régen jártam arra, lehet, hogy keverem egy másik csapattal.
-
#32828 Valaki írjon egy FAQ-t! -
#32827 Ne kelljen már ennyiszer ismételgetni magunkat!
Miért kell ezt csinálnod? Benyögsz a fájlkiterjesztést mindenféle pontos részletezés nélkül oszt kész?
Az ujjunkból szopjuk ki? -
meril #32826 Hello! A .naz fájlokat mivel lehet megnyitni? Lécci segítsetek! -
#32825 Márpedig kettő darab "l" betű (helyesírási szótár, ha nem hiszed). :)
-
#32824 Valójában egyik sem. "Heló".
De ha telefonbeszélgetés kezdete, ott inkább "Haló".
lehet még "szia", vagy "örvendek", esetleg "viszlát", meg miegymás magyarabb.
-
#32823 Egyértelműen az ó-s változat 2 l-el, kedves kolléga. :D -
Szabi1991 #32822 Colin 4 működő Magyarosítás van valahol ? -
Ordel #32821 Helló a helyes. -
Panyi #32820 Legyen szia! És akkor el van intézve minden! Egyébként meg azt hiszem Helló de már láttam egy l-lel is Heló! Szóval szerintem legyen szia, de ebbe nem fognak belekötni! -
#32819 Rendkívül kritikus és abszolút meghatározó kérdésem lenne a kedves fordító kollégák felé :)
Melyik a helyes magyarul:
Hello!
vagy
Helló! -
Tiusz #32818 sikerült átmannem, nem egy nagy durranás volt ez a pálya. A feladat az volt, nem csinálni kellet valamit az ürsiklóban(vagy mi) hanem meg kellett védenem az ellenségtől, nehogy túl sok találat érje. És már át is értem az ötödikre, klassz mocsaras őshüllős ellenséges gyalogtórán kell követnem egyik csapatársam. Eddig semmi érdekes kivéve, hogy elég nehéz megölni a támadó őshüllőket, és ha egyik társ meghal kezdődik előlről. Vagy négyen vagy öten mászkálunk ki tudja mijen céllal. Tegnap feltelepítette a Call of Duty1 + kiegészítő. Valószínű mostanában hanyagolom a Chrome-ot, a Duty-nak van magyarosítása. Mondanom sem kell, hogy a második résszel keztem, azért lettem kíváncsi az elsőre. Valószínű egy darabig nem találkozunk. -
Panyi #32817 Ja, hogy te arra gondoltál. Na ahhoz nincsen csak a filmből készültről, szóval akkor majdnem... ahhoz nincsen -
Tiusz #32816 Több mint valószínő, mert az őr a kapu mellett gagyog valmit, és megjelenik felirattal is valami szövegy egy pillanatra. Ugyanúgy a helyeslés amikor végre eldobálok mindent. Itt is ír (mond is) valmit amikor a gép közelébe érek. Hallom a feladat frissítés jellegzetes hangját de, hogy mit akar azt nem tudom. Edig azért mindíg sikerült kitalálni. A Half Life2 nél legaláb volt feliratom, és így minden légyegeset megértettem, még a történetből is. Így azért nem anyira frankó, csak menni és lövöldözni az ellent. -
#32815 Hat igen, igy latatlanban is meg merem kockaztatni, hogy azon a gyakorlo palyan is kaptal utasitast, hogy tedd le a fegyvereket :) -
Tiusz #32814 Majd megnézem mit is ír ki pontosan. Lehet, hogy abba is hagyom ha igy megy. Az első része az jó volt, igaz szinkronos. Itt már a gyakorló pályán majdnem elkapartam. Vagy ötször nekikezdtem, mire rájöttem akkor nyílik ki a kapu ha eldobom az összes fegyverem, trükkös mi. Először tele pakolnak és lődöznöm kell céltáblára azután meg mindent dobjak el.
Biztos itt is valami primitív trűkkbe futottam bele, majdcsak rájövök mit akarnak tőlem. -
#32813 Mármint én a The Secrets of Da Vinci című gáméra gondoltam... -
#32812 Az érdekes, mert én eddig sehol sem találtam. Hol lelhető fel? -
Panyi #32811 Davinci magyarítás már van! -
#32810 Hat akkor nem tudok nagyon mit mondani, en nem jatszottam a jatekkal. Konkretan, hogy az adott palyan, ahol elakadtal, mi a feladat, azt tudod, erted? Mert ha azt sem, esetleg ird be angolul, abbol tobben meg tudjuk mondani, mit jelent, mit kell tenned, aztan hatha megoldodik a helyzeted. -
Tiusz #32809 Nem igazán jön be amit ajánlottál, a GameFAQs azért köszi. Ami azt illeti egy kukkot sem tudok angolul. -
Tiusz #32808 Üdv skacok!
Nem tud valki magyarosítást, vagy végigjátszást a "Crome Specferce" hoz.
A negyekik küldetésnél elkapartam, fogalmam sincs mit kellene tennem. Eljutottam az ürkompig be kell mennem de ott nem találok semmit, az ellenség meg kinyírja a csapatomat, és ujratöltés. Megköszönném a segítséget. Ide is benézek majd, de a címem [email protected] -
#32807 Köszke, hogy letiltottál, és én meg beraktalak a honosításba
A game extractor full-t nem tolnád el nekem véletlenül? A Da Vinci-vel lehet vele mit kezdeni, de a demo nem tömöríti be, csak ki. Előre is köszke. -
#32806 Sose mondtam, hogy nem tudok.
Ezért kértelek benneteket, hogy szóljatok ha találtok, és javítom.
Ha az ellenkezőjét állítanám, akkor azt mondtam volna, hogy hibátlan, és nem kérek a segítségből. De nem így tettem... -
meril #32805 hibázni -
meril #32804 Látod Rapid te is tudsz hibátni nem csak mi! -
#32803 Email megkapva, hibák átnézve és javítva, új patch feltolva. :D
Jó játékot. -
#32802 Bocs!
Rosszul jött le!
Mostmár jó! -
#32801 Szia!
Valami nem stimmel ezzel a patchel,nézd már meg légyszives!