58390
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • caseih9400
    szevasztok nekem a simtractorhoz kellene magyarosítás lécci segítsetek előre is kössz
  • ibrik
    Ha a "trilógiának" becézett SOT-WW-TTT hármasra értetted a kérdést, ezeket nem lehet magyarítani.
  • takysoft
    tuti? úgy értem a prince 2 igen-igen régi játék:D nem szoktak hozzá magyarítást kerensni.. talán még szöveg se nagyon van benne...
  • allied
    helló! prince of persia II. III. MAGYARÍTÁST KERESEK!
  • gabor1970
    szép jó estét mindenkinek
  • padawanrobi
    és kéne még a The Secrets of Atlantis magyar végigjátszása ha valahol megvan
  • padawanrobi
    Sziaasztok!Kéne nekem a Harry Potter 4 magyar végigjátszása és magyaritása
  • Laceee
    nálam is jó
  • ibrik
    A telepítés is tökéletes.

"A hiba az ön készülékében van..."
  • liszike
    Letölteni le lehet! feltelepíteni viszont már NEM!
    Léci nézzd meg!
    köszi!
  • ibrik
    Megnéztem, tökéletesen le lehet tölteni.
  • liszike
    Sziasztok!

A Rainbow six Vegas magyarositását honnan lehet leszedni ami jo is mert voltam az ibrik oldalán de ott nem lehet leszedni valami hibát ir ki!
    léccives aki tudja adjátok meg a link helyét vagy töltsétek fel valami külföldi oldalra!!!
    Előre is köszönöm mindenkinek!
  • TGWH
    hi, ismét én :D
    fordítókat keresünk egy tartósabb csapathoz. az indulás nehéz, ezért kérjük, hogy csak olyan emberek jelentkezzenek, akik megfelelő angol (esetleg német) tudással rendelkeznek, legtöbbször elérhetőek, és a határidőket, amiket ők maguk választanak, be tudják tartani. még nem tudjuk pontosan miket fordítunk, amit programozónk meg tud oldani (tehát szinte bármelyik game :D ). igyekszünk minél több játékot lefordítani, a nagyobb nevek közül, vagy amelyik játékkal a fordítók szívesen játszanak. és persze amelyik játék megérdemli ;)

a jelentkezőket a [email protected] e-mailcímre várjuk.
  • nagykispeter
    ez van
  • kirol
    De jó. :(
  • nagykispeter
    Épp tegnap írt a GH.-n,hogy szünetel a fordítás egy darabig
  • kirol
    Remélem mihamarabb.
  • takysoft
    solid snake nem az a fóruozgatós típus.
    de megbízhatónak ismerem. el fog készülni az a fordítás, én nem aggódnék emiatt:D
  • kirol
    A Broken Sword - The Angel of Death fordítással mi a helyzet az átadás óta? Semmi?
  • TGWH
    üdv mindenkinek.
    a Kult: Heretic Kingdoms-hoz van magyarítás? neten körülnéztem, de semmi jelét nem találtam. szal ha valaki tud róla, akkor szóljon.
    ezért úgy gondoltam, hogy elkezdem lefordítani. elég könnyen szerkeszthető, hosszú ő, meg minden magyar karakter van bent, szal nem nehéz, csak fordítani kell :D
  • nagykispeter
    Igen!
    Arról volt szó,hogy rövideseen,de azóta se semmi hír pedig én is nagyon várom!
    A hír az még ha jól tudom januári volt!
  • Evin
    A hírek szerint magyarul adják majd ki.(de azt nem tudom melyik részt)
  • takysoft
    bölcsész? pff:F(azok még egy editort se tudnának megnyitni:D)
    persze okos emberek a bölcsészek, elislmerem őket.(azért mégsem közgázosok:D)

én speciel programtervező matematikusira jártam, de átmentem mérnök informatikusnak. most itt tanulok.

(gyk. az info-s egyetemisták alátaláno véleményét fejtettem ki a közgazdasági szakok nehézségéről, és értelméről. NEM az ott tenuló egyneket kritizáltam, és nem is az én véleményem volt, csak egy kisebb vicc:D)
  • feri0325
    hello!tud valaki C.S.I.magyaritást?
  • marcio mela
    Amugy a fordítók milyenek?Heterogén csoport;bölcsészkarosok;stb?
  • takysoft
    Katt a képre a nagyításhoz:
  • takysoft
    Készítettem egy magyarítást a Settlers II 10th Anniversary c. játékhoz. (másnéven The Next Generation)
    A fordítás tartalmazza a játék szövegeinek 100%-át.

A játék kiegészítője (a Vikings) eddig csak német nyelven jelent meg. A magyarítás tartalmazza annak is a teljes multiplayer részét, és a single playert is a kampányszövegeken kívül.
    1-2 héten belül meglesz az is, majd update-elem, amint kész van(németről nehezebb fordítani, azért adom közkézre, ami már megvan)

Kérlek olvassátok el a readme-t!

Íme a magyarítás:
    http://takysoft.extra.hu/settlers2hun.zip
    (méretileg picike:D)

és itt van pár kép is:
    http://takysoft.extra.hu/s2kepek.zip

Barátsággal:
    Taky
    UI: a readme-t fontos elolvasni, mert a telepítés nem egyszerű (igazából egyszerű, csak nem olyan "installer"-egyszerű)
  • karesz115
    Valaki tud creatures 3 magyarításról?
  • nagykispeter
    Válasz a 33487 alatt
  • sisakadam2
    bocsi
    akkor valaki elmondaná honnan tudom leszedni a Bad Day LA-hoz honosítást?
  • ibrik
    Nem értettük félre egymást.
    Idézem saját magamat (#33489): "...egyáltalán nem lehet fordítani és ráadásul a videók sincsenek feliratozva."

A hangsúly az "és"-en volt. Vagyis semmit sem lehet magyarítani belőle.
  • andiku
    Nem baj, azért köszi. Én egyébként arra írtam neked a feliratot, amikor Hanigennel, vagy kivel beszél telefonon a Leon. Akkor félreértettük egymást.
  • Evin
    Azt hiszem, erről az oldalról beszerezhető.
  • ibrik
    Ez a fórum sem az a fórum, ahol warezzel foglalkoznánk...
    Itt (és a Portálon is) kizárólag olyan játékok magyarításaival foglalkozunk, amelyeknek nincs hivatalos bolti magyar változata.
    A FIFA 2006-nak és 2007-nek van bolti magyar változata.

Máshol érdeklődj.
  • surisomi
    udom hogy magyarul jelent meg, de nem tudtok egy honlapot, vagy valamit ahol leszedhetem a fifa 2006 magyarosítását?Smiley

előre is kösszi
  • ibrik
    Én ránéztem a játékra a megjelenésekor és egyáltalán nem lehet fordítani és ráadásul a videók sincsenek feliratozva...
  • takysoft
    asszem ugyanaz a játék a 2.
    müxik a magyarítás mind2vel.. ha van/lesz.
  • Evin
    A boltok polcairól!
  • meril
    Hello! Sajna egyikhez sincs a Magyarítások Portál szerint.
  • andiku
    Sziasztok!

Resident Evil 4-hez vagy Biohazard 4-hez, de inkább Biohazard 4-hez kellene magyarítás. Nagyon fontos lenne!

Köszönöm szépen: andiku!