58407
Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Kivárom.
    Gondolom, egy CD-nyi lesz az anyag.
  • IMYke2.0.0.0
    Jajj, annyi mindent írnék, kérdeznék!!! A fenébe, átkozott internet :))))
  • uv
    Egy kezdetleges már fent van, 6 kaszt, meg négy-öt npc dumáit tartalmazza, nagyobb frissítés kb. 2-3 hét múlva várható, de valszeg akkor sem lesz még 100% a cucc.
  • IMYke2.0.0.0
    Szia!

Nem, itthon maradtam, külföldre a transzplantációs lista miatt nem mehetek. Ott ugyanis nem kapnék új vesét. Itthon pedig sorba várok.
    UPC itt Pécsett kapható. 13900 Ft/hó. 10Mbit.
    Csak még rendbe kell hozzam magam anyagilag. Albérlet se olcsó, ruházat is lekopott.
    A PC-m is haldoklik. Még mindig a régi XP 1700+-os van.
  • IMYke2.0.0.0
    Diablo 2... Király! Még a múlt hónapban is kijátszottam. Amióta létezik, ha nem nyomtam le Single Playerben 20x, akkor egyszer sem, a koliból anno pedig sokat nyomtam külföldiekkel neten is.
    Örülök, hogy egy ilyen nívós hack'n'slash is minőségi szinkront kap, Tőletek! Várom, s remélem, mikor elkészül, le is tudom tölteni.
  • kirol
    Halihó!
    Grat az új munkádhoz. Külföldre mentél, vagy mégis maradtál itthon?
    Bár gondolom előbbi, mert csak ott futhana UPC Xtreme -re, bár a UPS meg nem tudom van e máshol.
  • uv
    Győr még mindig, igaz a színházban most áll a bál (mint a vidéki színházak többségében). Szinkron: jelenleg még a Diablo2-n fekszünk, de közben valszeg beesik egy Dune2000 és egy Penumbra is.
  • IMYke2.0.0.0
    Héééé! Na végre!
    Kezdek dógozgatni, talán, ha már elég stabil leszek anyagilag, akkor bejátszik egy UPC Xtreme csomag, de ne kiabáljuk még el...
    Ja, sebaj, majd reggelek egyet, amikor lesz netem.

Veled mi van? Győr még mindig? Szinkronok? Milyen projektek vannak készülőben? Hét hónapja semmit sem tudok a virtuális világról.
  • uv
    Haligali hejjjjjjjj!

Mi a pálya manapság?

A V.I.P.-ed szerintem nincs már meg Mióta csak smsben lehet regelni azóta nekem sincs - megszűnt a színházi támogatás.
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, és ezúton kérek bocsánatot azért, hogy nem tudtam illetve tudok segíteni a The Longest Journey életrekeltésében.
    Azt hiszem, Magyarítás Portálon olvastam arról, hogy készítgeti a régi TLJ-s csapatunk.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem, nincs V.I.P-m, sebaj. Amúgy sem lenne túl sok értelme, hisz no net.
    Látom, senki sincs most oldal-közelben.
    Sajna, annyi időm nincs, hogy mind az 1500 el nem olvasott HSZ-t átnézzem.
    Remélem, azért valamikor tudom ezt is pótolni.
    Azért valaki archiválhatná nekem a 2006. szeptember 1-től írtakat, nehogy kárbavesszenek, s majd valamikor elkérem, tőle, ha tartósan tudok olyan gép közelében lenni, amiről el tudom vinni. Itt, a gépteremben CD-ROM-ok sincsenek, pendrive-ra pedig eddig nem szántam pénzt.
    Végre találtam melót is, így nem halok éhen vélhetőleg.
    Az egészségem továbbra is a tavalyi, de nem adom fel :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nemtom hogy GMiki tájékozatott-e benneteket, de el kell mondjam, hogy azért otthon, net nélkül is hódolok a fordításnak.
    Számos, CD-re, DVD-re mentett magyarítást rektoráltam, nemcsak sajátot, és pofozgatom a következőket:
    - Alien vs Predator 2 - a grafikák már készen vannak. 258 textúra.
    - Dungeon Siege 2
    Az EVM-nek elkészítettem 2 magyarítást:
    - Marine Park Empire
    - Starship Troopers

A gépemen 70% felett áll a HEX-ben editálható Area 51.
  • IMYke2.0.0.0
    Jé, még meg van a V.I.P-m is? Jól látom?

No, mivel egy egyetemi gépteremből írok, otthon továbbra sincs netem, ezért nem leszek elérhető még jó ideig.
    A következő régi motorosokat üdvözlöm:
    Hykao, uv, ibrik, Takysoft, és minden régi havert!!!!
  • IMYke2.0.0.0
    Sziasztok!

Látom, a banner még maradt. :)
    Hét hónapja nem voltam itt! Úristen!
  • strebacom
    És mi a hir??
  • uv
    van
  • strebacom
    A penumbra új elsö része jó lenne magyarul, igen jó játék, erröl van valami hir??
  • caseih9400
    szevasztok nekem a simtractorhoz kellene magyarosítás lécci segítsetek előre is kössz
  • ibrik
    Ha a "trilógiának" becézett SOT-WW-TTT hármasra értetted a kérdést, ezeket nem lehet magyarítani.
  • takysoft
    tuti? úgy értem a prince 2 igen-igen régi játék:D nem szoktak hozzá magyarítást kerensni.. talán még szöveg se nagyon van benne...
  • allied
    helló! prince of persia II. III. MAGYARÍTÁST KERESEK!
  • gabor1970
    szép jó estét mindenkinek
  • padawanrobi
    és kéne még a The Secrets of Atlantis magyar végigjátszása ha valahol megvan
  • padawanrobi
    Sziaasztok!Kéne nekem a Harry Potter 4 magyar végigjátszása és magyaritása
  • Laceee
    nálam is jó
  • ibrik
    A telepítés is tökéletes.

"A hiba az ön készülékében van..."
  • liszike
    Letölteni le lehet! feltelepíteni viszont már NEM!
    Léci nézzd meg!
    köszi!
  • ibrik
    Megnéztem, tökéletesen le lehet tölteni.
  • liszike
    Sziasztok!

A Rainbow six Vegas magyarositását honnan lehet leszedni ami jo is mert voltam az ibrik oldalán de ott nem lehet leszedni valami hibát ir ki!
    léccives aki tudja adjátok meg a link helyét vagy töltsétek fel valami külföldi oldalra!!!
    Előre is köszönöm mindenkinek!
  • TGWH
    hi, ismét én :D
    fordítókat keresünk egy tartósabb csapathoz. az indulás nehéz, ezért kérjük, hogy csak olyan emberek jelentkezzenek, akik megfelelő angol (esetleg német) tudással rendelkeznek, legtöbbször elérhetőek, és a határidőket, amiket ők maguk választanak, be tudják tartani. még nem tudjuk pontosan miket fordítunk, amit programozónk meg tud oldani (tehát szinte bármelyik game :D ). igyekszünk minél több játékot lefordítani, a nagyobb nevek közül, vagy amelyik játékkal a fordítók szívesen játszanak. és persze amelyik játék megérdemli ;)

a jelentkezőket a [email protected] e-mailcímre várjuk.
  • nagykispeter
    ez van
  • kirol
    De jó. :(
  • nagykispeter
    Épp tegnap írt a GH.-n,hogy szünetel a fordítás egy darabig
  • kirol
    Remélem mihamarabb.
  • takysoft
    solid snake nem az a fóruozgatós típus.
    de megbízhatónak ismerem. el fog készülni az a fordítás, én nem aggódnék emiatt:D
  • kirol
    A Broken Sword - The Angel of Death fordítással mi a helyzet az átadás óta? Semmi?
  • TGWH
    üdv mindenkinek.
    a Kult: Heretic Kingdoms-hoz van magyarítás? neten körülnéztem, de semmi jelét nem találtam. szal ha valaki tud róla, akkor szóljon.
    ezért úgy gondoltam, hogy elkezdem lefordítani. elég könnyen szerkeszthető, hosszú ő, meg minden magyar karakter van bent, szal nem nehéz, csak fordítani kell :D
  • nagykispeter
    Igen!
    Arról volt szó,hogy rövideseen,de azóta se semmi hír pedig én is nagyon várom!
    A hír az még ha jól tudom januári volt!
  • Evin
    A hírek szerint magyarul adják majd ki.(de azt nem tudom melyik részt)
  • takysoft
    bölcsész? pff:F(azok még egy editort se tudnának megnyitni:D)
    persze okos emberek a bölcsészek, elislmerem őket.(azért mégsem közgázosok:D)

én speciel programtervező matematikusira jártam, de átmentem mérnök informatikusnak. most itt tanulok.

(gyk. az info-s egyetemisták alátaláno véleményét fejtettem ki a közgazdasági szakok nehézségéről, és értelméről. NEM az ott tenuló egyneket kritizáltam, és nem is az én véleményem volt, csak egy kisebb vicc:D)